FuckYoElonMusk

New England Patriots

FuckYoElonMusk
Utoljára láttuk
14 órája
Regisztrált
9 hónapja
Fórum hozzászólások
116


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
Ha valaki akar egy "ömlesztett összefoglalót" nézegetni arról, hogy a legkülönfélébb NFL-lel foglalkozó honlapok szakértői szerint melyik csapat kit is fog draftolni, az például ezen tudja ezt böngészni:  www.nflmockdraftdatabase.com/ Nyilván, vannak benne nem túl fajsúlyos oldalak, meg közepes komolyan vehető oldalak is, szóval nem az NFL bölcsek tanácsának tagjainak a tippjeit lehet itt olvasgatni.

Én megnéztem a legutóbbi 50 mock-ot és a következő jött ki belőle.

Washingtonnál 34 szakértő a második helyen Daniels-t jósolja befutónak, 12 Maye-t, McCarthy-t 3-szor választották és valamelyik elborult agyú úgy gondolja, hogy Bears elsőre Daneils-t viszi el, így pedig a Washington Caleb-et tudja választani a második helyen.

Ugyanez a Patriots-nál a harmadik helyen: 22-szer Maye-t választották, 10-szer Daniels-t, 6-an McCarthy-t, 2-e Marvin Harrison Jr.-t és 10-szer tradel-t a Pats (ezek közül kilencszer Vikings-szel és ők Maye-t viszik el, míg egyszer a Giants-szel és ők J.J. McCarthy-t viszik el a harmadik helyen) .

Azt azért lehet látni, hogy minket nagyon nehezen tudnak megtippelni, és mindenre is lőnek a szakértők. Még akkor is, ha Maye benn van harmadik helyen, az esetek egyharmad részében a Patriots nem Maye-t viszi el.

Szerintem ez egy abszolút no way forgatókönyv, nem tudom elképzelni, hogy ha 3. helyen megszerezhető Maye, akkor ne őt vinnénk. Különösen ennek az offense stábnak (Van Pelt, McAdoo, McCartney) ő lenne a legideálisabb irányító prospect.
3 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
4 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
5 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
11 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
Még egy dolog a korábbi kommentemhez. Ha lehet hinni a Washington-ra vonatkozó gyűjtésnek, akkor náluk:
Drake Maye: NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting, Top 30 visit
Jayden Daniels: Formal Combine meeting, Team Pro Day meeting Top 30 visit
JJ McCarthy: NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting (Private workout), Top 30 visit
Joe Milton: Senior Bowl meeting, NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting
Bo Nix: Senior Bowl meeting, NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting
Michael Penix: Senior Bowl meeting, NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting, Top 30 visit

Ha akarom, ebből ha ki lehet hozni azt, hogy mivel JJ McCarthy-val +1 alkalmat beiktattak azzal, hogy McCarthy-t Pro Day-én private workout-ban (vagyis "egyéni edzésen") is megnézték, hogy komolyabb az érdeklődés iránta, de mivel a TOP30 visit és Private Workout kb. ugyanazt jelenti (sőt, talán a Top30 visit talán még fontosabb, mivel sokkal többen tudnak ott lenni, mintha egy Team Pro Day-re elmegy néhány edző), ezért ebbe nem hiszem, hogy érdemes többet belelátni, hiszen TOP30 visit-en Maye is és Daniels is volt náluk. Szerintem a Washington jóeséllyel Drake Maye-t fogja vinni.
13 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
14 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
Szerintem ez egy kb. megbízható gyűjtés arról, hogy a csapat mely prospect-eket mennyire is térképezett fel:

Jelölések:
^ – has met with team at more than one event.
COM – Combine meeting.
PRO – Pro Day or campus meeting/workout.
T30 – Top 30 Private Visit. Prospect making an official Top 30 Visit.
VIR – Virtual Meeting.

Irányítók:
Drake Maye^, Quarterback, North Carolina (COM, T30, PRO)
Jayden Daniels^, Quarterback, LSU (COM, T30, PRO)
J.J. McCarthy^, Quarterback, Michigan (COM, PRO, T30)
Joe Milton, Quarterback, Tennessee (PRO)
Bo Nix, Quarterback, Oregon (COM)

Többi játékos:
Kris Abrams-Draine, Cornerback, Missouri (PRO)
Joe Alt, Offensive Tackle, Notre Dame (COM)
Jaheim Bell, Tight End, Florida State (T30)
Austin Booker, Defensive End, Kansas (T30)
Javon Brisker, Wide Receiver, Central Florida (T30)
Olumuyiwa Fashanu, Offensive Tackle, Penn State (COM)
Blake Fisher, Offensive Tackle, Notre Dame (T30)
Troy Franklin, Wide Receiver, Oregon (T30)
Travis Glover, Offensive Tackle, Georgia State (T30)
Jalyx Hunt, Outside Linebacker, Houston Baptist (T30)
Trey Knox, Tight End, South Carolina (VIR)
Gabriel Murphy, Defensive End, UCLA (VIR)
Malik Nabers, Wide Receiver, LSU (PRO)
Rome Odunze, Wide Receiver, Washington (COM)
Patrick Paul, Offensive Tackle, Houston (COM)
Mark Perry, Safety, TCU (PRO)
Decamerion Richardson, Cornerback, Mississippi State (T30)
Darrell Simpson, Offensive Tackle, Tulsa (T30)
Ainias Smith, Wide Receiver, Texas A&M (PRO)
Kingsley Suamataia, Offensive Tackle, BYU (T30)
Brian Thomas Jr., Wide Receiver, LSU (COM)
Jared Wiley, Tight End, TCU (T30)

Egyrészt a magam részéről azt sem zárnám ki, hogy a Patriots feltrade-el a 2. helyre azért, hogy kivigye Maye-t. Oké, erről nem nagyon lehetett hírt olvasni és nem valószínű, hogy megadnánk a Washington által kért árat a 2. pick-ért, de nyilván ezen drafton kb. 2-3 olyan csapat van, amelynek megvan a draftőkéje a 2. pickre és mi vagyunk az egyik.

De ha mégsem lenne feldraft (amelyre azért nyilván jóval nagyobb az esély) és Maye kimegy másodiknak (és erre is nagyon jó esély van), akkor nem tudom elképzelni azt, hogy TOP3-ról kitradeljük olyan helyre, hogy lemaradunk vagy Daniels-ről vagy McCarthy-ról. A Patriots biztos, hogy az egyiküket el akarja hozni, akár a 3. helyen, ha nem kapunk megfelelő trade ajánlatot.

Tehát szerintem max 5-6. helyre tradel-nénk vissza, ott még elképzelhető, hogy az egyikük benn lesz (monjduk Harrison-t és Nabers-t viszik ki 4.-e és 5.-en).

Vagy azt is el tudom képzelni, hogy ha mondjuk Vikings ad három első kört, és kitradelünk 11-re, akkor az egyik első körrel (meg még hozzácsapva pl. idei 4. és jövő év 3. kört) visszatradelünk a 4.-5.-6.-ra, hogy kivigyünk Daniels-ről // McCarthy-ból valakit, aki még bennmarad (mert pl. tegyük fel, hogy Harrison-t, Nabers-t és Alt-ot viszik ki).

Bo Nix iránt nagyon alacsony az érdeklődés azzal, hogy csak a Combine-on beszéltünk vele, ami kb. azt jelenti, hogy kb. negyed órát, ha dumáltunk vele a Combine-on, mivel mind a 32 csapat beszélt vele a Combine-on, így őt szerintem nem akarjuk, hanem csak egy kötelező körként megnéztük.

Nyilvánvaló, hogy a Pats nem választ olyan irányítót, akit ne néztünk volna meg alaposan, tehát Bo Nix és Joe Milton nagyon-nagy valószínűséggel nem opció.

Más későbbi körös QB-t (Penix, Rattler) nem néztük meg személyesen, így tehát őket nagy valószínűség szerint nem akarja draftolni a Patriots.

A jövő évi draft class QB nem ígérkezik sokkal jobbnak, és vélhetően Shedeur Sanders egy Jayden Daniels szint kb., a Drew Allar és a Quinn Ewers-ről írnak jó dolgokat, de vélhetően jövőre kb. TOP5-ben kimennek ezek az irányítók, tehát jövőre egy potens QB draftolásához vagy rosszul kell szerepelni idén vagy hát fel kell menni érte a drafton. Szóval QB kérdést ezen a drafton kell és fogjuk megoldani.

Ha a fenti gyűjtésnek lehet hinni, a Patriots nem érdeklődött látványosan Marvin Jr. iránt. Valószínűleg akkor inkább a Malik Nabers/Joe Alt irány lehetne inkább opció nekünk, ha valamilyen megfontolás miatt nem QB-t viszünk, de talán ennek látom a legkisebb valószínűségét, hogy ne irányítót válaszunk.

Ja igen, de ez a fenti lista semmiképp sem végleges, szóval simán lehet, hogy mást is elhozunk TOP30 vizitre (pl. Nix-et, Marvin Jr.-et, stb.).

Szóval mindent egybevetve, szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy 2. helyen kimegy Maye, 3. helyen fogunk QB-t választani vagy Daniels-t vagy McCarthy-t, és Brissett lesz a kezdő a szezonban, ő pedig tanul és fejlődik egy évet.
16 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
"Támogatói mock draft" a FűzővelKifeléről:
 fuzovelkifele.com/2024/04/tamogatoi-mock-draft-2/

TRADE 1/3 Minnesota Vikings (from Patriots)
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Vikings adja: Justin Jefferson
Patriots adja: 1/3 + 2/34 + 2025/4 kör

Vikings indoklás: JJ-t sem akartuk megfizetni, ahogy Kirk kapitányt sem, ezért lecseréltük őt egy fiatalabb WR-re, plusz szereztünk egy 2/35.-öt (Selmeci Gyuri)

Patriots indoklás: A két QB aki tetszett volna kiment, így 1/3-ra reálisan az egyetlen opció MHJ volt, de mikor megkeresett a Vikings hogy JJ mozdítható, úgy gondoltam megéri odaadni egy +2.kört a liga (szerintem) legjobb elkapójáért, aki a franchise arca lehet a következő években. (Drv)

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jesus. Fucking. Christ.

Ennél ostobább dolgot nem tudom, hogy valaha is olvastam volna. Kivéve, ha ezt április elsején írta, mert akkor viszont zseniális trollkodás ettől az arctól. 😀
22 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
24 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
6 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
A Milák-ügy margójára:
1 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
Nemrégiben abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bírónak választottak ki egy chilifőző versenyen. Az eredeti bíró megbetegedett, az utolsó pillanatban én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál és a sörös sátor holléte felől érdeklődtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két indiai) biztosított róla, hogy a chili egyáltalán nem lesz erős, azonkívül ingyen sört kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem. Íme az értékelő lapok a versenyről:

Chili #1: Manoj Maniac Mobster-Monster Chili-je
1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerű zamat.
2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
3. BÍRÓ: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestről. Két sörbe került, hogy kioltsam a lángokat. Remélem ez volt a legrosszabb.

Chili #2: Applesamy Utánégető Chili-je
1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípős Jalapeno íz.
2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele, hogy komolyan lehessen venni.
3. BÍRÓ: Gyermekektől távol tartandó! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fájdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót, akik Heimlich-fogást akartak alkalmazni rajtam. Sürgősen több sört kellett hozniuk mikor meglátták az arcomon a grimaszt.

Chili #3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót Chili-je
1. BÍRÓ: Kiváló, tüzes chili! Nagyszerű zamat. Több bab kellene bele.
2. BÍRÓ: Bab nélküli chili, kissé sós, remekül használja a piros paprikát.
3. BÍRÓ: Hívjatok szakembert, felfedeztem egy urániumszivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestos-t szipákoltam volna.Már mindenki tudja mi a dolga, hozzák a söröket, mielőtt meggyulladok. A pincérkislány hátba vágott, így most a gerincem a mellkasom első részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.

Chili #4: Barbu Fekete Mágiája
1. BÍRÓ: Fekete bab chili gyakorlatilag bármi fűszer nélkül. Kiábrándító…
2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazan lehet chili-nek nevezni.
3. BÍRÓ: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölőzik, de az ízét nem éreztem, lehetséges az ízlelőbimbókat kiégetni? A pincérkislány mögöttem állt a friss sör utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék, amit eszem szintén. Nem lehet, hogy a chili fokozza a nemi vágyat?

Chili #5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója
1. BÍRÓ: Húsos, erős chili. A frissen őrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerű.
2. BÍRÓ: Chili aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell ismerni, a cayenne bors igen erős benyomást tesz.
3. BÍRÓ: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. A versenyző megsértődött, mikor megmondtam neki, hogy a chili-je következtében agykárosodást szenvedtem. A pincérlány megmentette a nyelvemet a vérzéstől azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesít, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.

Chili #6: Vera Világi Vegetáriánus Variációja
1. BÍRÓ: Híg, de mégis erős vegetáriánus chili. Jól eltalált egyensúly a különféle erős paprikák között.
2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erős paprikát, hagymát és fokhagymát. Igazán nagyszerű.
3. BÍRÓ: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotú, kénes lánggal megtöltve. Összecsináltam magam, mikor fingottam és attól félek, hamarosan átégeti a széket. Úgy tűnik senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve a pincérlányt, azt hiszem perverzebb, mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a fenekem vele.

Chili #7: Sugash Sikító Szenzáció Chili-je
1. BÍRÓ: Közepes chili, túl sok konzerv-paprikát használ.
2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillanatban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számú bíróval kapcsolatban. Úgy tűnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
3. BÍRÓ: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztosítótűt, és én az égvilágon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízből állna. Az ingemet teljesen beborítja a chili, ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A gatyám tele van, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják, mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd szippantok a hasamon lévő 10 centis lyukon keresztül.

Chili #8: Hansraj Hegyi Szent Chili-je
1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízű chili, mindenki számára biztonságos, nem túl erős, de pont elég fűszeres ahhoz, hogy észrevetesse magát.
2. BÍRÓ: Ez az utolsó darab egy jó, kiegyensúlyozott chili, nem túl erős és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett mikor a 3-as számú bíró elájult, leesett a székről és magára rántotta a chilistálat. Nem biztos, hogy túléli. Kíváncsi lennék, mit szólt volna egy igazán csípős chilihez?
3. BÍRÓ: Nincs feljegyzés…
2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
4 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
Karácsonyi zabálás második napjának vége olyan már, mint egy cookie-banner opciói. 😀

2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
3 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116
2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 116