FuckYoElonMusk

New England Patriots

FuckYoElonMusk
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
12 hónapja
Fórum hozzászólások
163


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 órája
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
11 órája
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
14 órája
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
Habár még nagyon korán van még tippelgetéshez, hiszen a szezon kezdetéig hátra levő másfél hónap alatt aztán tényleg nagyon sok minden történhet bármely csapat rosterén, mindenesetre az már most látszik, hogy az első 6 meccs az kutya-kemény lesz nekünk.

WEEK 1 @Cincinnati Bengals (2023-as szezon: 9-8) --- Ha a tavalyi évükből indulunk ki, akkor nem volt acélos a védelmük (rengeteg benyalt yard), tehát elméletileg lehetne keresnivalónk ellenünk offense szintjén, de nem tudom, hogy nálunk az akárki-is-az-új irányító az új OC-vel és az új O# rendszerrel mire is lesz képes rögtön az első meccsen. Lehet, hogy csak sok yardra, de nem túl sok pontra? A defense-ünk elméletileg ezen a meccsen egy jó ideig meccsben tudja tartani az offense-t, de lehet, hogy a nyitányon -- pláne idegenben, egy sérüléséből vélhetően teljesen felépülő Burrow ellen -- lehet, hogy ez kevés lesz. Itt szoros vereséget mondanék.

WEEK 2 Seattle Seahawks (2023-as szezon: 9-8) --- Ez a meccs abszolút nyerhető, mivel -- megint csak a tavalyi év defense-t nézve -- a Seattle ugyancsak nem volt acélos, ők még több yardot nyeltek be, mint a Bengals, tehát itt is abszolút van keresnivalónk offense szintjén. A mi defense-ünk szerintem itt képes lehet limitálni a Seattle-t, úgyhogy itt szoros győzelmet mondanék.

WEEK 3 @New York Jets (2023-as szezon: 7-10) --- Ha a Rodgers nem sérül meg megint a szezon elején (kiváló fintor lenne a sorstól), akkor abszolút tartani lehet ettől a Jets offense-től. A védelmük pedig egészen jó, úgyhogy itt mi a offense-ünknek, még ha formába is lendülnének, akkor is bőven lehetnek gondjai. Viszont ami nehezíti a tippelést, hogy ez egy rövid-hetes meccsünk lesz, csütörtök esti mérkőzés, így lehet, hogy ez kihat arra, hogy Jets sem képes úgy rákészülni a meccsre, mint ha normál idő állna rendelkezésre, ami kissé korrigálhatja az esélyeket. Azonban itt is egy labdabirtoklásos vereséget mondanék nekünk.

WEEK 4 @San Francisco 49ers (2023-as szezon: 12-5) --- Idegenben? A tavalyi döntős ellen? Aki érdemben nem gyengült? Hát nem nagyon látom, hogy ezt meg tudnánk nyerni, itt elég reális sajnos vereség.

WEEK 5 Miami Dolphins (2023-as szezon: 11-6) --- Oké, hazai pályán mindig jobbak az esélyeink a Delfinek ellen mint Miami-ban, de érdemben szintén nem gyöngültek, sőt valamelyest talán erősödtek, valamint szerintem ahogy tavaly, idén is jól fognak menni az alapszakaszban (majd a rájátszásban lesz érdekes, hogy meddig is mennek ott). Tartok tőle, hogy ez is egy vereség lesz.

WEEK 6 Houston Texans (2023-as szezon: 10-7) --- Tavalyi év meglepetés-csapata, amely elég megerősödött (Diggs, Hunter, Mixon stb.), szóval itt minőségi különbségek vannak a roster-ek között. Tartok tőle, hogy ez kijön ezen a meccsen, és bár hazai pályán vagyunk, de ezt is elbukjuk.

Ha így nézzük, akkor a jelenleg abszolút reális, hogy 1-5 mérleggel nyitni a szezon első harmadát. Igaz, ezután a következő 5 meccsből jön 4 nyerhető meccs (Jaguars, Titans, Bears, Rams) és azért hazain a Jets ellen, október végére, lehet, hogy jobban összeállunk már, szóval még akár az is lehet, hogy ott már behúzzuk a W-t.

Szóval, szerintem számunkra nem is annyira az első hat meccs lesz a lényeg, hiszen rendkívül nehéz a sorsolásunk, hanem hogy után mit is fogunk tudni kezdeni a nyerhető meccseinkkel, az dönti el igazán azt, hogy (eredményt tekintve) mire is képes 2024-ben ez a Patriots.
3 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
3 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
Nem tudom ez minek minősül btk szerint, de remélem keményen megbüntetik ezt a nyomorultat.
Sebii
Úgy gondolom, hogy kiskorú veszélyeztetése talán meg fog itt állni. Mivel a cikkek szerint a gyereknek nem lett még 8 napon belüli sérülése sem, ezért ez a cselekmény legfeljebb testi sértés kísérlete lehetne, de ezt nehéz lenne bizonyítani: az kellene kb. hozzá, hogy igazolni lehessen azt, hogy ezen geciláda kifejezetten sérülés okozása miatt rúgta fel a gyermeket. Nekem a felvétel alapján nem úgy tűnt, hogy ez lett volna a célja, hanem egyfajta "testi fenyítést" akart elérni, de nem sérülés okozását. Nem valószínű, hogy ebbe az irányba vinnék el ezt a nyomozást.

Kiskorú veszélyeztetésénél azt kellene tudni bebizonyítani, hogy ad1.) a gyermek felrúgása súlyos kötelezettségszegés volt a geciládától, ad2.) ez a cselekménye a gyermek értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti. A második az valószínűleg megállhat épp az anya tegnapi nyilatkozata miatt, hogy a gyermek el sem mondta otthon ezt az egészet, és amikor végül elmondta, magát vádolta, hogy biztos ő csinált valami rosszat, amivel ezt megérdemelte. Vagyis a geciláda cselekménye alkalmas lett volna azon abszurd és valótlan érzelmi helyzet kialakítására, hogy a bántalmazást elszenvedő gyermek felelős lenne azért, mert a geciláda így bánt vele, amely nyilván szignifikáns hatással lehet a gyermek érzelmi-értelmi fejlődésére. Ami az első részét illeti, bár látszólag egyértelműnek tűnik, de kell melózni azért az ügyésznek, hogy itt teljesen egyértelművé tegye, hogy ez nem "csak" kötelezettségszegés, hanem ez egy súlyos kötelezettségszegés volt. Egy jó védő simán szét tudja szedni a nem megfelelően felépített érvelést azzal, hogy kötelezettségszegés volt ugyan, de nem súlyos. Ha pedig ez nem áll meg, akkor ejtik a vádat vele szemben.

Ha mindkét körülmény megáll, és a bíróság kimondja bűnösnek kiskorú veszélyeztetése miatt, akkor 1-5 évig terjedő szabadságvesztés van erre rendelve, tehát 3 évről indulnak majd az enyhítő-súlyosbító körülmények mérlegelése. Nem lennék meglepve, hogy ha itt a rendbeliség hiánya (egy rendbeli volt a cselekmény), a testi sérülés elmaradása, a """"megbánás""" és a """bocsánatkérés""" (nyilván ezek full komolytalanok voltak a geciládától, de hát tényszerűen megtörtént), a büntetlen előélet, a korábbi állami-önkormányzati kitüntetések, a helyi közösségért tett erőfeszítései jelentős súllyal nyomnának latba (sokszor lehet ilyen enyhítő körülményekről olvasni) és ezért 2 év alatti szabadságvesztést kapna csak, amit már fel lehet függeszteni. Súlyosító körülmény meg kevés van, hiszen azok az érvek, amelyet itt fel lehetne hozni, azokat igazából a súlyos kötelezettségszegés bizonyításához használná fel (például azok a gyerekek, akik látták a geciláda tettét, azok elsírták magukat, ezt a tényt én inkább a súlyos kötelezettségszegés bizonyításához használnám fel), ergo már nem lehet még egyszer, mint súlyosító körülménynek behozni.

A rendőrség ugyebár a biztosra ment, garázdaságért nyomoz egyelőre, teljesen igazuk van, egyelőre ez ami biztosan bekövetkezett, ez nem kérdés. Majd a nyomozás alatt lehet, hogy átminősítik kiskorú veszélyeztetésre, feltéve ha megfelelő szintű bizonyítékokkal tudják majd alátámasztani. Ha a garázdaság maradna, akkor még ha annak minősített esete lenne ("köznyugalom súlyos megzavarása"), akkor is 3 évig terjedő szabadságvesztés lehetne, tehát 1,5 évről indulna a mérlegelés, és ott biztos, hogy egy év alatti felfüggesztettet kapna csak. Ha nincs minősített eset, akkor csak 2 évig terjedő szabadságvesztés lehet, ergo egyértelmű, hogy néhány hónapos felfüggesztett lehetne belőle.
4 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
35000 Ft-os napközi nyári tábor, és ez a "szenszei" volt a szervező egyesület (Y Akadémia) vezetője. 3 dan ide vagy oda, ez egy geci biznisz szenszei a maga kis brandjével és politikai kapcsolatokkal (állami kitüntetés) és biztos vagyok benne, hogy nagyon sajnálja, hogy megfeledkezett a kameráról.
gyeek
Nekem a felvétel alapján nagyon úgy tűnt, hogy ez kurvára nem az első eset az életében, hogy így kirúgja egy gyerek lábát. Nekem annyira mindennaposnak és berögzültnek tűnik a mozgása, magatartása végig a felvétel alatt, hogy szerintem évtizedek óta büntethet így gyerekeket. Ráadásul ez az egész mennyire brutál embertelen már, hogy odébbviszi a gyereket, mint egy kivégzőosztagként, megállítja, aztán kirúgja a lábát. Ez a csávó bizonyosan egy torz, degenerált személyiségű ember, csak épp most vette fel kamera azt, hogy mekkora egy szívtelen geciláda is ő.
5 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
13 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
17 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
24 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163

Legkedveltebb fórum hozzászólások

17 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
3 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
8 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
A Milák-ügy margójára:
26 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
Miért tartóztatták le a török úszót?

24 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
2 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
4 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
Nemrégiben abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bírónak választottak ki egy chilifőző versenyen. Az eredeti bíró megbetegedett, az utolsó pillanatban én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál és a sörös sátor holléte felől érdeklődtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két indiai) biztosított róla, hogy a chili egyáltalán nem lesz erős, azonkívül ingyen sört kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem. Íme az értékelő lapok a versenyről:

Chili #1: Manoj Maniac Mobster-Monster Chili-je
1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerű zamat.
2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
3. BÍRÓ: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestről. Két sörbe került, hogy kioltsam a lángokat. Remélem ez volt a legrosszabb.

Chili #2: Applesamy Utánégető Chili-je
1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípős Jalapeno íz.
2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele, hogy komolyan lehessen venni.
3. BÍRÓ: Gyermekektől távol tartandó! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fájdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót, akik Heimlich-fogást akartak alkalmazni rajtam. Sürgősen több sört kellett hozniuk mikor meglátták az arcomon a grimaszt.

Chili #3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót Chili-je
1. BÍRÓ: Kiváló, tüzes chili! Nagyszerű zamat. Több bab kellene bele.
2. BÍRÓ: Bab nélküli chili, kissé sós, remekül használja a piros paprikát.
3. BÍRÓ: Hívjatok szakembert, felfedeztem egy urániumszivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestos-t szipákoltam volna.Már mindenki tudja mi a dolga, hozzák a söröket, mielőtt meggyulladok. A pincérkislány hátba vágott, így most a gerincem a mellkasom első részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.

Chili #4: Barbu Fekete Mágiája
1. BÍRÓ: Fekete bab chili gyakorlatilag bármi fűszer nélkül. Kiábrándító…
2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazan lehet chili-nek nevezni.
3. BÍRÓ: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölőzik, de az ízét nem éreztem, lehetséges az ízlelőbimbókat kiégetni? A pincérkislány mögöttem állt a friss sör utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék, amit eszem szintén. Nem lehet, hogy a chili fokozza a nemi vágyat?

Chili #5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója
1. BÍRÓ: Húsos, erős chili. A frissen őrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerű.
2. BÍRÓ: Chili aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell ismerni, a cayenne bors igen erős benyomást tesz.
3. BÍRÓ: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. A versenyző megsértődött, mikor megmondtam neki, hogy a chili-je következtében agykárosodást szenvedtem. A pincérlány megmentette a nyelvemet a vérzéstől azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesít, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.

Chili #6: Vera Világi Vegetáriánus Variációja
1. BÍRÓ: Híg, de mégis erős vegetáriánus chili. Jól eltalált egyensúly a különféle erős paprikák között.
2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erős paprikát, hagymát és fokhagymát. Igazán nagyszerű.
3. BÍRÓ: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotú, kénes lánggal megtöltve. Összecsináltam magam, mikor fingottam és attól félek, hamarosan átégeti a széket. Úgy tűnik senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve a pincérlányt, azt hiszem perverzebb, mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a fenekem vele.

Chili #7: Sugash Sikító Szenzáció Chili-je
1. BÍRÓ: Közepes chili, túl sok konzerv-paprikát használ.
2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillanatban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számú bíróval kapcsolatban. Úgy tűnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
3. BÍRÓ: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztosítótűt, és én az égvilágon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízből állna. Az ingemet teljesen beborítja a chili, ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A gatyám tele van, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják, mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd szippantok a hasamon lévő 10 centis lyukon keresztül.

Chili #8: Hansraj Hegyi Szent Chili-je
1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízű chili, mindenki számára biztonságos, nem túl erős, de pont elég fűszeres ahhoz, hogy észrevetesse magát.
2. BÍRÓ: Ez az utolsó darab egy jó, kiegyensúlyozott chili, nem túl erős és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett mikor a 3-as számú bíró elájult, leesett a székről és magára rántotta a chilistálat. Nem biztos, hogy túléli. Kíváncsi lennék, mit szólt volna egy igazán csípős chilihez?
3. BÍRÓ: Nincs feljegyzés…
5 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
6 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163
Karácsonyi zabálás második napjának vége olyan már, mint egy cookie-banner opciói. 😀

1 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 163