bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Tue, Nov 1410:53 AM Transaction
GG10 Accepted Trade
GG10 traded Sterling Shepard*, NYG WR to HD
GG10 traded Austin Hooper, Atl TE to HD
GG10 traded Brian Cushing, Hou LB to HD
HD traded Eric Ebron, Det TE to GG10
HD traded John Brown, Ari WR to GG10
HD traded Karlos Dansby, Ari LB to GG10
HD traded Matt Ryan, Atl QB to GG10
Wed, Nov 15
2:53 PM Transaction
GG10 Accepted Trade
GG10 traded Kareem Jackson, Hou CB to SZE
SZE traded Sammy Watkins, LAR WR to GG10
Sat, Nov 18
7:01 AM Transaction
Stez Accepted Trade
Stez traded Julio Jones, Atl WR to GG10
GG10 traded Preston Brown, Buf LB to Stez
Tue, Nov 21
9:40 AM Transaction
GG10 Accepted Trade
GG10 traded Matt Ryan, Atl QB to SZE
SZE traded Antonio Morrison, Ind LB to GG10
SZE traded Craig Robertson, NO LB to GG10
Urak, ha jövőre is ez a mutyi megy, akkor nekem ez volt az utolsó szezonom...
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 7 éve
Maniac84
592
Safety (Cyprien/Geathers) és/vagy DT (Grady Jarett, bő 7pontos avg) vihető.Elsősorban DE érdekel, de lehet szó kezdő WR vagy kezdő TE upgrade-ről is.
több mint 7 éve
A fene... Okafor... torn achilles.... DE posztom amúgy is lájtos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ryanért vagy Newtonért meghallgatok ajánlatokat ha kell valakinek, LB jöhet !Morrison-t vagy Robertsont tudom adni, ha nem kapsz jobbat és érdekel akkor szólj..
Göbi
több mint 7 éve
Ryanért vagy Newtonért meghallgatok ajánlatokat ha kell valakinek, LB jöhet !
több mint 7 éve
valójában két győzelemmel még reális esélyed lehet a PO-ra, persze az utolsó fordulóban nem akárki jön szembe 😊Gratula braxa!köszi.
Esélyem sem volt. Majdnem tökéletes napot fogtál ki. Látszott már csütörtökön is, de ezzel, hogy 4 játékosod is 30 fölé került semmit nem lehetett kezdeni.
Én sem vagyok teljesen elégedetlen, de Alex Smith, meg ez a botrányos Peppers safety teljesítmény sem segített.... volna, ha lett volna bármi esélyem.
zinedine5
2.legtöbb szerzett pontom van már a ligában, de PO így se lesz meg. ezt úgy hívják balszerencse
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Gratula braxa!köszi.
Esélyem sem volt. Majdnem tökéletes napot fogtál ki. Látszott már csütörtökön is, de ezzel, hogy 4 játékosod is 30 fölé került semmit nem lehetett kezdeni.
Én sem vagyok teljesen elégedetlen, de Alex Smith, meg ez a botrányos Peppers safety teljesítmény sem segített.... volna, ha lett volna bármi esélyem.
zinedine5
2.legtöbb szerzett pontom van már a ligában, de PO így se lesz meg. ezt úgy hívják balszerencse
több mint 7 éve
Gratula braxa!Esélyem sem volt. Majdnem tökéletes napot fogtál ki. Látszott már csütörtökön is, de ezzel, hogy 4 játékosod is 30 fölé került semmit nem lehetett kezdeni.
több mint 7 éve
Brownért Juliot kaptam, nem rajta fog múlni ez a bukta, hiszen John Brown vagy Agholor semmit sem hozott volnaSajna megint belenézek a hét legjobbjába, így hiába leszek ujra 200+ valszeg, jön az újabb zakó és a PO elúszott ☹️Ahogy látom, eléggé hiányzik Preston Brown 20-as performansza neked. Mondjuk ironikus, de én még vele együtt is ki fogok kapni Igortól, pedig ez egy abszolút nyerhető meccs lenne. Rohadt nagy kár, hogy az eddig 10-et átlagoló Perry nullázott LB-ként, Heathről az utolsó pillanatban derült ki, hogy inaktív, Rey is fos volt, a két futóm pedig egy-egy pontot volt képes összehozni.
Göbi
Kár ezért, ezt a meccset simán nyernem kellene.
Stez
több mint 7 éve
Sajna megint belenézek a hét legjobbjába, így hiába leszek ujra 200+ valszeg, jön az újabb zakó és a PO elúszott ☹️Ahogy látom, eléggé hiányzik Preston Brown 20-as performansza neked. Mondjuk ironikus, de én még vele együtt is ki fogok kapni Igortól, pedig ez egy abszolút nyerhető meccs lenne. Rohadt nagy kár, hogy az eddig 10-et átlagoló Perry nullázott LB-ként, Heathről az utolsó pillanatban derült ki, hogy inaktív, Rey is fos volt, a két futóm pedig egy-egy pontot volt képes összehozni.
Göbi
Kár ezért, ezt a meccset simán nyernem kellene.
több mint 7 éve
Hat dmc 0 pontja meglepett es a bench sem lett joNekem a bench-el sokat nem kellett foglalkoznom a héten, de szerencsére megéreztem, h Hughes helyett Lawson-t kell beraknom.
Janek
több mint 7 éve
Hat dmc 0 pontja meglepett es a bench sem lett jo
több mint 7 éve
Sajna megint belenézek a hét legjobbjába, így hiába leszek ujra 200+ valszeg, jön az újabb zakó és a PO elúszott ☹️Ha Ryan + Julio összehoz egy nagy meccset akkor azért még van egy kis esélyed fordítani. Másrészt 8-5-tel szinte biztosan meglenne a PO-d.
Göbi
több mint 7 éve
Sajna megint belenézek a hét legjobbjába, így hiába leszek ujra 200+ valszeg, jön az újabb zakó és a PO elúszott ☹️
több mint 7 éve
Na most nem kell izgulni az MNF miatt...Kis lépés a felsőházi PO felé...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Hat ez nem lesz POde lesz, csak maximum alsóházi 😊
Janek
Amikor lesérült Cutler egy fabatkát nem adtam volna azért hogy nyerhetek ezen a meccsen.. (előtte se bíztam benne túlzottan). Végül jól alakult, ráadásul QB nélkül és Woodyard betlivel együtt is 200+ lesz belőle vszínű. Amit 1-5-nél mondtam/gondoltam, h sokkal jobb ez a csapat, mint ahogy addig tűnt az bebizonyosodott, de vszínű marad az alsóházi PO a szar kezdés miatt.
több mint 7 éve
Így, hogy sikerült Bakert behúzni, nem olyan nagy baj Branch sérülése 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Nagy homokos ez az Igor, ha nem huz be 15 bye weekes csokat a hetvegere, hogy elkalapalhassam.
több mint 7 éve
A. Brown megduplázta a td-i számát.Boldog vagyok, hogy ez ellenem történik
több mint 7 éve
Nah jo. Kamikaze-huzas az utolso hetek elott.
több mint 7 éve
Tényleg ő csinálta a tackle-t majd minden pick után 😀Négy pick az kapásból -12, nem?Mariota egy ilyen fos meccsel hogy a faszba hozott 19 pontot, minden tackle-t ő csinált a pickek után? 😊futott TD, passzolt TD, 300+passzolt yard
Jakehomer
braxa88
300 yard 12 pont (meg 2 pont bónusz talán?), két td megint 12.
Jakehomer
több mint 7 éve
Négy pick az kapásból -12, nem?Mariota egy ilyen fos meccsel hogy a faszba hozott 19 pontot, minden tackle-t ő csinált a pickek után? 😊futott TD, passzolt TD, 300+passzolt yard
Jakehomer
braxa88
300 yard 12 pont (meg 2 pont bónusz talán?), két td megint 12.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Mariota egy ilyen fos meccsel hogy a faszba hozott 19 pontot, minden tackle-t ő csinált a pickek után? 😊futott TD, passzolt TD, 300+passzolt yard
Jakehomer
több mint 7 éve
Mariota egy ilyen fos meccsel hogy a faszba hozott 19 pontot, minden tackle-t ő csinált a pickek után? 😊
Tepper takarodj!