bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Ha kirakom Julio Jonest, de én vagyok az első waiveren, tutira hozzám jut vissza, he claimelem? x-DMasodik vagy waiveren... de ha ryan7 inaktív, akkor igen 😛
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Ha kirakom Julio Jonest, de én vagyok az első waiveren, tutira hozzám jut vissza, he claimelem? x-D
több mint 7 éve
Ő is szopjon lovat 😀Grat a Klónseregnek... Taylor Forte(szopjon lovat) kivégzet hiába Wagner szezon rekord pontja...Köszi! 😉 jobban örültél volna Goffnak? 😛
ThundersNFL
caminoi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Grat a Klónseregnek... Taylor Forte(szopjon lovat) kivégzet hiába Wagner szezon rekord pontja...
Draft
több mint 7 éve
Ilyen szerencsés sorsolásom sem volt még, amikor a legtöbb bye weekesem van, akkor jön az akinél ugyanez a helyzet, így 160 pont elég a sikerhez 😎
több mint 7 éve
Elég döcögös lett a végére a dolog, pedig 220-230 közötti hetet vizionáltam, de szerencsére Neal (utóbbi hetek MVP-je), Baldwin és kedvenc hülyenevü DT-m, Douzable hozták magukat...Odaát voltak minuszok is, ezt mi elkerültük.
LB sorral megint nem tudm mivan, és Evans helyzete is aggasztó, de talán a mag (Brees-WR-DE-S-sor) bevisz azért a PO-ba most már... úgy nézem a Pécs Panthers és DDR már bent van, de ha véglegesek a számok irok egy hosszabb lattolgatót.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Toto21
5 961
clbass grat a W-hez. A gyötrelem folytatódik idén. Legyen meg a bennmaradás. Pécs Panthers-nek pedig grat, sztem a PO már biztos meg van. Nagypapi klónserege ellen meg majd menni fog alapszakasz végén a meccs az #1 helyért a PO előtt.
több mint 7 éve
Ennek a tradenek en is orulok.... titokban mar a PO-ban remenykedtem (3W-vel megvan, Maniac QB-nelkuli es a ket sereghajto gardaja ellen), remeljuk Karma neni megbunteti az ellenfelet..
több mint 7 éve
Az kurva jó bazdmeg.. szombati átszámolás után 194-190-ről 190-191 oda a múlt heti forduló. Mindezt úgy, h pl Haywardnak nem adtak pontot egy olyan szerelésre amikor Gronkowsky kezéből kiütötte a labdát, amivel ráadásul TD-t akadályozott meg. Röhej az egész, most lett végleg elegem ebből az egész fasz játékból.Én kérek elnézést 😮 A vicc az, hogy még így is - a 2. helyről - a bentmaradás az új cél...átlag 30 pont landolt az IR-en a héten. Cook után most Watson, miközben a kezdő LB sorom még nem volt komplett soha 😕
Szesze
több mint 7 éve
Az kurva jó bazdmeg.. szombati átszámolás után 194-190-ről 190-191 oda a múlt heti forduló. Mindezt úgy, h pl Haywardnak nem adtak pontot egy olyan szerelésre amikor Gronkowsky kezéből kiütötte a labdát, amivel ráadásul TD-t akadályozott meg. Röhej az egész, most lett végleg elegem ebből az egész fasz játékból.
több mint 7 éve
Persze Forte is most térjen magához...elmehet a búsfaszomba....Egy másik ligában a meccs előtt dobtam ki 😀
ThundersNFL
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Watson =( Contenderből looser egy csapásra...irány a bentmaradás :/
több mint 7 éve
Persze Forte is most térjen magához...elmehet a búsfaszomba....
Draft
több mint 7 éve
nem annyira elöl húztam én se.. persze, tudtam hogy kockázatos, de bíztam benne, hogy legalább a szezon második felére visszajönEz a Ryan trade miért érte meg Maniac-nek vajon, amikor nála van Brady? Erre az egy hétre kellett ennyire?Mondjuk Colts-fanként jegyzem meg, nem volt várható. A sajtó beszélt erről, de tippre mondták ezt végig. A stáb pofázásaiból Luckkal kapcsolatban igazából már augusztusban kiderült, hogy ebből csúszás lesz. Persze, lehetett rizikózni Luckkal, de én például biztosan nem őt draftoltam volna, ha kúbé.
Jövő héten bejelentkezek érte valami ajánlattal, hátha meg tudunk egyezni.. Luckkal és Siemiannel sajnos teljesen beszívtam a szezont QB poszton. Pedig amúgy nem lett volna gond a szezonnal, ha Luck visszatért volna az 5-6. héten ahogy várható volt.
Szesze
Stez
több mint 7 éve
Ez a Ryan trade miért érte meg Maniac-nek vajon, amikor nála van Brady? Erre az egy hétre kellett ennyire?Mondjuk Colts-fanként jegyzem meg, nem volt várható. A sajtó beszélt erről, de tippre mondták ezt végig. A stáb pofázásaiból Luckkal kapcsolatban igazából már augusztusban kiderült, hogy ebből csúszás lesz. Persze, lehetett rizikózni Luckkal, de én például biztosan nem őt draftoltam volna, ha kúbé.
Jövő héten bejelentkezek érte valami ajánlattal, hátha meg tudunk egyezni.. Luckkal és Siemiannel sajnos teljesen beszívtam a szezont QB poszton. Pedig amúgy nem lett volna gond a szezonnal, ha Luck visszatért volna az 5-6. héten ahogy várható volt.
Szesze
több mint 7 éve
Na akkor most McFadden, Morris vagy Rod Smith lesz a kezdö futó? Tudtok valamit?Szintén ez a kérdésem.... egy másik ligában nálam van McFadden és Morris...
Toto21
Draft
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Na akkor most McFadden, Morris vagy Rod Smith lesz a kezdö futó? Tudtok valamit?
több mint 7 éve
Ez a Ryan trade miért érte meg Maniac-nek vajon, amikor nála van Brady? Erre az egy hétre kellett ennyire? Jövő héten bejelentkezek érte valami ajánlattal, hátha meg tudunk egyezni.. Luckkal és Siemiannel sajnos teljesen beszívtam a szezont QB poszton. Pedig amúgy nem lett volna gond a szezonnal, ha Luck visszatért volna az 5-6. héten ahogy várható volt.
több mint 7 éve
hát eléggé neked áll ez a szezon így ránézésreÉreztem a bajt 😊 Grat!Megúsztam...Na a Hideburkolók is be fognak burkolni....Meglátjuk, a Broncos hetek óta nem tud futni, Robinson blöff, a két védőnek elvileg hoznia kéne, de a secondaryben mindig kétséges a tackle mennyiség...
17,5+Derby+Dixon.....vs
Anderson, Robinson,Mitchell és Simmons...
ha hoznak egy jó átlagot kb 30 pontos vereség lesz...
ThundersNFL
Jakehomer
Nem nagyob hittem benne
5-3 a mérleg
Cél a bentmaradás
Desszert: felsőházi PO
ThundersNFL
Kicsit peches hetem volt, nem tudtam három rendes LB-vel kiállni, Ward lehalt az első negyedben, tegnap meg bár CJ egész jól futott, de a TD-t nem ő kapta, nálad viszont Derby garbage time-ban elkap egy TD-t. Na mindegy, ilyen ez a popszakma. Igazán fontos emberem már asszem nem lesz bye weeken idén, szóval jöhet a winning streak 😊
Jakehomer
több mint 7 éve
Szerzett pontok tekintetében a 6.-ik vagyok, viszont a második legtöbb pontot kaptam. Ezzel a 15. helyen tanyázom a ligában. Idén valami átok ül a csapaton,mert ez így elég abszurd. Meh.pontosabban a 16. helyen vagy 😊 én 8. legtöbb ponttal 17, de Braxa meg 5. legtöbbel 15.. ez egy ilyen év
Toto21
nekem az még külön szívás, h se a feladott csapat ellen, se Stezzel nem játszom idén.
Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Szerzett pontok tekintetében a 6.-ik vagyok, viszont a második legtöbb pontot kaptam. Ezzel a 15. helyen tanyázom a ligában. Idén valami átok ül a csapaton,mert ez így elég abszurd. Meh.
több mint 7 éve
Éreztem a bajt 😊 Grat!Megúsztam...Na a Hideburkolók is be fognak burkolni....Meglátjuk, a Broncos hetek óta nem tud futni, Robinson blöff, a két védőnek elvileg hoznia kéne, de a secondaryben mindig kétséges a tackle mennyiség...
17,5+Derby+Dixon.....vs
Anderson, Robinson,Mitchell és Simmons...
ha hoznak egy jó átlagot kb 30 pontos vereség lesz...
ThundersNFL
Jakehomer
Nem nagyob hittem benne
5-3 a mérleg
Cél a bentmaradás
Desszert: felsőházi PO
ThundersNFL
Kicsit peches hetem volt, nem tudtam három rendes LB-vel kiállni, Ward lehalt az első negyedben, tegnap meg bár CJ egész jól futott, de a TD-t nem ő kapta, nálad viszont Derby garbage time-ban elkap egy TD-t. Na mindegy, ilyen ez a popszakma. Igazán fontos emberem már asszem nem lesz bye weeken idén, szóval jöhet a winning streak 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Ja, ezen a héten meg megint 2/3-os LB.... nem az igazi.Robertson végül every down lett, csak jelzem..Idézhettem volna a frappáns visszavágások nagymesterét, de kb ugyanott vagyunk vele...Szolj ha PO-helyen vagy.Hát ez annyira nem sikerült frappánsra, de nem baj 😊
Úgy, hogy kb 5 hétig nem tudok waiverezni, és kb 6 kulcsemberem meghalt, örülök ha bennmaradok idén...
Igor
az idei évem elszállt sajnos, kb minden meccsemet nyernem kéne, h legyen esélyem a PO-ra, de még akkor sem biztos. Ez esélytelen, bár 1x már jutottam PO-ba 0-5-ös kezdés után, ez idén nem fog megtörténni, így kénytelen vagyok az ilyen kis dolgoknak örülni.
Találkozunk az alsóházi POban 😉
Szesze
De nem tudok mit tenni, 4-0 után baszhatom a LB waiverzést, 2 down LB nincs kint, nemhogy 3 down. A pass rusherekkel meg...
Igor
Szesze