bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Gratula a Mackóknak!Sima volt....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Egyszeruen szar a csapatod. Ennyi.Igazi telitalálat előrejelzés volt 😉
Luck-huzas nem volt tul szerencses (hehe), Ajayi, Cooper, Watkins mind bust, a vedelemben meg igazabol alapbol nem volt tul nagy potencial (bar itt meg mazlid is volt Campbell es Woodyard tulszarnyalta a varakozasokat), de olyan sok embert azért nem latok aki nagy nev lenne/akitol TOP 10-es poszteredmeny varhato lett volna...
Nem hiszem hogy itt hatalmas javulas varhato tul sok helyen. De termeszetesen sok sikert a továbbiakban! 😊
Igor
Egyébként azt nézem, h hiába vagy te az első én meg az utolsó, ha látatlanban választanom kéne a két csapat közül akkor az enyémet választanám.Ezzel ellentétben az enyém egyelőre elég helytálló 😊
Merek is fogadni a 2 hete elvesztett sörödbe, hogy innentől több pontot szerzek, mint te 😊
Szesze
Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Ezt csak ma láttam 😂előre ittam a medve bőréreOrákulumnak megtartalak! 😀Huh...döntetlen lett😎Várj az újraszámolásig 😊
Göbi
ThundersNFL
caminoi
több mint 7 éve
Jól van Bailey is meghótt....Wagnertől meg elfelémennek Wright irányába...
ez szopás...
Draft
több mint 7 éve
Simon meghalt.... fasza.... kezdek szopórollerre ülni...
Draft
több mint 7 éve
heheOrákulumnak megtartalak! 😀Huh...döntetlen lett😎Várj az újraszámolásig 😊
Göbi
ThundersNFL
caminoi
Draft
több mint 7 éve
caminoi
225
Orákulumnak megtartalak! 😀Huh...döntetlen lett😎Várj az újraszámolásig 😊
Göbi
ThundersNFL
több mint 7 éve
simán felmegy az 90-95% környékére.. főleg egy ilyen meccs után. 76,5% volt most, de 62 snap még így is, muszáj volt nekik rotálni.Cooper végre megérkezett a szezonba.. elég hosszú böjt volt. Még jó, hogy nem fogadta el Igor a trade-et, az már tényleg túlzás lett volna😊Közel voltam hozzá, de 1) nem ment volna át idöben 2) Robertsonnál aggódtam a 70% time share miatt... Lucky you 😛
Szesze
Igor
több mint 7 éve
Cooper végre megérkezett a szezonba.. elég hosszú böjt volt. Még jó, hogy nem fogadta el Igor a trade-et, az már tényleg túlzás lett volna😊Közel voltam hozzá, de 1) nem ment volna át idöben 2) Robertsonnál aggódtam a 70% time share miatt... Lucky you 😛
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Carr egyből összekapta magát, ahogy a nyakára hoztam Staffordot 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Smith a padon, Lynch a kezdőben. Ennek a csodálatos szezonnak az esszenciája ez a bravúros mozzanat.neked legalább van mit elbasznod e téren 😊
zinedine5
több mint 7 éve
Smith a padon, Lynch a kezdőben. Ennek a csodálatos szezonnak az esszenciája ez a bravúros mozzanat.
több mint 7 éve
Cooper végre megérkezett a szezonba.. elég hosszú böjt volt. Még jó, hogy nem fogadta el Igor a trade-et, az már tényleg túlzás lett volna😊
több mint 7 éve
Legtöbb szerzett ponttal középmezőny...Legjobb csapattal a tabella alján…
Janek
több mint 7 éve
caminoi
225
A byeweek-es Stafford akciós áron eladó! Egy épkézláb csere QB és egy középszar WR lenne az ára!Az a gond, hogy vagy 3 embert ki kéne dobjak IR slotból, hogy cserélhessek, annyit meg nem ér meg egy Goff-Stafford csere. 😕
clbass
több mint 7 éve
A byeweek-es Stafford akciós áron eladó! Egy épkézláb csere QB és egy középszar WR lenne az ára!
több mint 7 éve
Legtöbb szerzett ponttal középmezőny...Aggódni nem kell...egy meccsre vagy a 4. helytől, ahol épp én tanyázok a 2. legtöbb szerzett ponttal 😉
Janek
több mint 7 éve
Legtöbb szerzett ponttal középmezőny...Én is voltam hasonló szituban
Janek
Draft
több mint 7 éve
Köszi.... azért ez mák volt mert Aldrick Robinson 27 pontja... egy DT-től... Simon meg szólt és halál lett....Simon 36,5 pont, hát persze, semmi meglepő 😊Na ha úgy alakul várom a trade ajánlatot 😊ne viccelj.. reálisan nézve több pontot fogsz szerezni a hátralévő 2 embereddel, mint én és még 9 pont előnyöd is van. Nyilván nem teljesen lefutott még, de ha ezt te tényleg 50-50-nek látod akkor küldök majd pár trade ajánlatot 😉Inkább 50-50Maradt 9 pont előny....( faszomat a Broncos garbage time TD-jébe)reálisan kb 80-20 neked minimum..
Nálam Brissett, Simon amott Logan Ryan és Woodyard, hát inkább szopó mint nem....
ThundersNFL
Szesze
ThundersNFL
persze ha kicsit szerencsésebb lennék akkor fordított is lehetne a helyzet, de hiába raktam be Robertsont egy rövid időre, aztán mégis visszacseréltem Woodyardra.. ez egy ilyen év sajnos
Szesze
ThundersNFL
grat
Szesze
20 csapatból 17!!! vertél volna.... ez a méreg nem a cián....
További szerencsésebb meccseket!
Draft
több mint 7 éve
Huh...döntetlen lett😎Várj az újraszámolásig 😊
Göbi
Draft
több mint 7 éve
Simon 36,5 pont, hát persze, semmi meglepő 😊Na ha úgy alakul várom a trade ajánlatot 😊ne viccelj.. reálisan nézve több pontot fogsz szerezni a hátralévő 2 embereddel, mint én és még 9 pont előnyöd is van. Nyilván nem teljesen lefutott még, de ha ezt te tényleg 50-50-nek látod akkor küldök majd pár trade ajánlatot 😉Inkább 50-50Maradt 9 pont előny....( faszomat a Broncos garbage time TD-jébe)reálisan kb 80-20 neked minimum..
Nálam Brissett, Simon amott Logan Ryan és Woodyard, hát inkább szopó mint nem....
ThundersNFL
Szesze
ThundersNFL
persze ha kicsit szerencsésebb lennék akkor fordított is lehetne a helyzet, de hiába raktam be Robertsont egy rövid időre, aztán mégis visszacseréltem Woodyardra.. ez egy ilyen év sajnos
Szesze
ThundersNFL
grat
több mint 7 éve
caminoi
225
Sajnos elbukom ezt a dolgot most, bár még így is jobb lett a vége, mint a forduló előtt gondoltam 😊Egyelőre egyenlő, pedig 1 negyed után már ledolgoztam a hátrányt és vezettem. Szomorú vagyok, azt hittem Mack végre fut párat. 😕
Göbi