bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Na, a noname futoparosom (akinek jobbik felet valaki kidobta 😛) odarakott 23 pontot 😀 (Brees + Evans-Diggs-Baldwin meg 28-at....)Ha a Stez/ryan duot tudom fogni, es a maradek 3 meccsbol meg egyet, meg kell legyen a PO..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Megúsztam...Na a Hideburkolók is be fognak burkolni....Meglátjuk, a Broncos hetek óta nem tud futni, Robinson blöff, a két védőnek elvileg hoznia kéne, de a secondaryben mindig kétséges a tackle mennyiség...
17,5+Derby+Dixon.....vs
Anderson, Robinson,Mitchell és Simmons...
ha hoznak egy jó átlagot kb 30 pontos vereség lesz...
ThundersNFL
Jakehomer
Nem nagyob hittem benne
5-3 a mérleg
Cél a bentmaradás
Desszert: felsőházi PO
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Bár Siemien mindent megtett, h ezt is elbukjam, szerencsére Butker behúzta. Mondjuk ez már csak szépségtapasznak jó sajnos. (persze a kiesés elkerülése miatt meg fontos volt nyilván)Most nézem, h még így is visszaesek a 17. helyre, fasza.. tényleg necces lesz a bent maradás is
Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Én azt néztem van e DT- aki hozna 2 pontot.. de kit rakok ki ugye?Reggel 9 kor meg volt 2 pont előny ...Booker biztos fumblizik egyet.. ha viszont kiveszem, az átszámolásnál bukom el..
Janek
Igor
Kár,hogy nyert a dallas és közben a legjobb wr pontot se szerez
több mint 7 éve
Ez sajnos elég nyílegyenesen a kiesés felé haladó történet, mindegy, a tavalyi szezon szép emlék marad... 😕
több mint 7 éve
Reggel 9 kor meg volt 2 pont előny ...Booker biztos fumblizik egyet.. ha viszont kiveszem, az átszámolásnál bukom el..
Janek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Toto21
5 961
csifu-nak grat a gyözelemhez. 3-5 a mérleg, jövö hét se néz ki jobban. :/
több mint 7 éve
Megvan az újabb w, lassan összeáll a csapat, Elliott remélem maradhat mert akkor bajnokesélyesek a fiúk
több mint 7 éve
Na a Hideburkolók is be fognak burkolni....Meglátjuk, a Broncos hetek óta nem tud futni, Robinson blöff, a két védőnek elvileg hoznia kéne, de a secondaryben mindig kétséges a tackle mennyiség...
17,5+Derby+Dixon.....vs
ThundersNFL
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Na a Hideburkolók is be fognak burkolni....17,5+Derby+Dixon.....vs
Draft
több mint 7 éve
na beindult nálam az IR szezon....
Draft
több mint 7 éve
Wentz döntött illetve, hogy az LB sorom benyomta a totál betlit...Gratula a Mackóknak!Köszönöm! Bár én szeretem megvárni míg minden játékos pontjai megvannak.
Sima volt....
ThundersNFL
Támadósorom még mindig Kuka. Érdekelné valakit Ingram?
Toto21
Grt még1x
Draft
több mint 7 éve
Második legtöbb ponttal nyertem a héten, de ennek ellenére a 16.-ról a 17. helyre esek vissza, mert Braxa 10 ponttal többet csinált még így is nálam és ezzel egy ponttal visszaelőz 😊
több mint 7 éve
Ha Todd Davis nem hal le, akkor lehet, én is cserélnék LB-t WR-re.Hat pl napam van 5 egesz pofas lb.Van, ja. Csak épp mit adni nehéz, mert elit játékost nem szívesen mozgatok meg. De ha ennyire sűrű vagy LB-kben, mesélj PM-ben, ki érdekelne tőlem, aztán meglátjuk, hátha össze tudunk hozni valamit.
Meg szerintem mashol is talalsz.
Trade is van nem csak waiwer
Janek
Stez
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Fun fact: három játékosom csapata nyert csak a héten 😊 (a két Phillys még csatlakozhat)
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Hat pl napam van 5 egesz pofas lb.Van, ja. Csak épp mit adni nehéz, mert elit játékost nem szívesen mozgatok meg. De ha ennyire sűrű vagy LB-kben, mesélj PM-ben, ki érdekelne tőlem, aztán meglátjuk, hátha össze tudunk hozni valamit.
Meg szerintem mashol is talalsz.
Janek
több mint 7 éve
Robertson végül every down lett, csak jelzem..Idézhettem volna a frappáns visszavágások nagymesterét, de kb ugyanott vagyunk vele...Szolj ha PO-helyen vagy.Hát ez annyira nem sikerült frappánsra, de nem baj 😊
Úgy, hogy kb 5 hétig nem tudok waiverezni, és kb 6 kulcsemberem meghalt, örülök ha bennmaradok idén...
Igor
az idei évem elszállt sajnos, kb minden meccsemet nyernem kéne, h legyen esélyem a PO-ra, de még akkor sem biztos. Ez esélytelen, bár 1x már jutottam PO-ba 0-5-ös kezdés után, ez idén nem fog megtörténni, így kénytelen vagyok az ilyen kis dolgoknak örülni.
Találkozunk az alsóházi POban 😉
Szesze
De nem tudok mit tenni, 4-0 után baszhatom a LB waiverzést, 2 down LB nincs kint, nemhogy 3 down. A pass rusherekkel meg...
Igor
több mint 7 éve
Hat pl napam van 5 egesz pofas lb.Meg szerintem mashol is talalsz.
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Gratula a Mackóknak!Köszönöm! Bár én szeretem megvárni míg minden játékos pontjai megvannak.
Sima volt....
ThundersNFL
Támadósorom még mindig Kuka. Érdekelné valakit Ingram?
több mint 7 éve
Mindig röhögök egy nagyot, amikor a sírásotokat és „az idei szezon elment, örülök, ha megvan a bennmaradás” hisztit olvasom. x-DÉn mit mondjak? Tény, hogy Cunningham egy meccsen kívül abszolút nem hozza, amit vártam, de ezernyi waiver után is úgy állok, hogy még Baldwinnal, vagy őt elcserélve mondjuk egy normális linebackerre, az is kevés lenne. Egy jó 30-40 pontos differencia még így is maradna. Azzal, hogy Luck nem játszik, Hilton is lófasz, sajnos jó 2-3 poszton még mindig nincs meg egy átlagos korrekt kezdőszint sem.
És ugye Hilton mellett Julio Jones is egy nagy nulla. Ez így már túl sok.
több mint 7 éve
Idézhettem volna a frappáns visszavágások nagymesterét, de kb ugyanott vagyunk vele...Szolj ha PO-helyen vagy.Hát ez annyira nem sikerült frappánsra, de nem baj 😊
Úgy, hogy kb 5 hétig nem tudok waiverezni, és kb 6 kulcsemberem meghalt, örülök ha bennmaradok idén...
Igor
az idei évem elszállt sajnos, kb minden meccsemet nyernem kéne, h legyen esélyem a PO-ra, de még akkor sem biztos. Ez esélytelen, bár 1x már jutottam PO-ba 0-5-ös kezdés után, ez idén nem fog megtörténni, így kénytelen vagyok az ilyen kis dolgoknak örülni.
Szesze
De nem tudok mit tenni, 4-0 után baszhatom a LB waiverzést, 2 down LB nincs kint, nemhogy 3 down. A pass rusherekkel meg...
több mint 7 éve
Szolj ha PO-helyen vagy.Hát ez annyira nem sikerült frappánsra, de nem baj 😊
Igor
több mint 7 éve
Egyszeruen szar a csapatod. Ennyi.Igazi telitalálat előrejelzés volt 😉
Luck-huzas nem volt tul szerencses (hehe), Ajayi, Cooper, Watkins mind bust, a vedelemben meg igazabol alapbol nem volt tul nagy potencial (bar itt meg mazlid is volt Campbell es Woodyard tulszarnyalta a varakozasokat), de olyan sok embert azért nem latok aki nagy nev lenne/akitol TOP 10-es poszteredmeny varhato lett volna...
Nem hiszem hogy itt hatalmas javulas varhato tul sok helyen. De termeszetesen sok sikert a továbbiakban! 😊
Igor
Egyébként azt nézem, h hiába vagy te az első én meg az utolsó, ha látatlanban választanom kéne a két csapat közül akkor az enyémet választanám.Ezzel ellentétben az enyém egyelőre elég helytálló 😊
Merek is fogadni a 2 hete elvesztett sörödbe, hogy innentől több pontot szerzek, mint te 😊
Szesze
Szesze
Egyszeruen szar a csapatod. Ennyi.Igazi telitalálat előrejelzés volt 😉
Luck-huzas nem volt tul szerencses (hehe), Ajayi, Cooper, Watkins mind bust, a vedelemben meg igazabol alapbol nem volt tul nagy potencial (bar itt meg mazlid is volt Campbell es Woodyard tulszarnyalta a varakozasokat), de olyan sok embert azért nem latok aki nagy nev lenne/akitol TOP 10-es poszteredmeny varhato lett volna...
Nem hiszem hogy itt hatalmas javulas varhato tul sok helyen. De termeszetesen sok sikert a továbbiakban! 😊
Igor
Egyébként azt nézem, h hiába vagy te az első én meg az utolsó, ha látatlanban választanom kéne a két csapat közül akkor az enyémet választanám.Ezzel ellentétben az enyém egyelőre elég helytálló 😊
Merek is fogadni a 2 hete elvesztett sörödbe, hogy innentől több pontot szerzek, mint te 😊
Szesze
Szesze
Szolj ha PO-helyen vagy.Egyszeruen szar a csapatod. Ennyi.Igazi telitalálat előrejelzés volt 😉
Igor
Szesze
Szesze