bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR
Sajnos elbukom ezt a dolgot most, bár még így is jobb lett a vége, mint a forduló előtt gondoltam 😊

több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Maradt 9 pont előny....( faszomat a Broncos garbage time TD-jébe)
Nálam Brissett, Simon amott Logan Ryan és Woodyard, hát inkább szopó mint nem....
ThundersNFL
reálisan kb 80-20 neked minimum..
Szesze
Inkább 50-50
ThundersNFL
ne viccelj.. reálisan nézve több pontot fogsz szerezni a hátralévő 2 embereddel, mint én és még 9 pont előnyöd is van. Nyilván nem teljesen lefutott még, de ha ezt te tényleg 50-50-nek látod akkor küldök majd pár trade ajánlatot 😉
persze ha kicsit szerencsésebb lennék akkor fordított is lehetne a helyzet, de hiába raktam be Robertsont egy rövid időre, aztán mégis visszacseréltem Woodyardra.. ez egy ilyen év sajnos
Szesze
Na ha úgy alakul várom a trade ajánlatot 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Nálam Brissett, Simon amott Logan Ryan és Woodyard, hát inkább szopó mint nem....
ThundersNFL
Szesze
Inkább 50-50
ThundersNFL
ne viccelj.. reálisan nézve több pontot fogsz szerezni a hátralévő 2 embereddel, mint én és még 9 pont előnyöd is van. Nyilván nem teljesen lefutott még, de ha ezt te tényleg 50-50-nek látod akkor küldök majd pár trade ajánlatot 😉
persze ha kicsit szerencsésebb lennék akkor fordított is lehetne a helyzet, de hiába raktam be Robertsont egy rövid időre, aztán mégis visszacseréltem Woodyardra.. ez egy ilyen év sajnos
több mint 7 éve
ThundersNFL
Szesze
Inkább 50-50

Draft

több mint 7 éve
ThundersNFL
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Ha Winston nem pusztul meg, még szoros is lehetett volna... 😊
somoskovig
Ja, bár nálam Carr is úgy csinált, mintha nem lett volna pályán. Dobálta a checkdownokat Richardnak, akit aztán mindig Pullard ütközött le, élmény volt nézni 😊

Cole milyen fasza pickup volt, másfél negyed alatt csinál 10 pontot, erre az interceptionje után összeszed egy peches sérülést... Kwon persze továbbra se játszik, nagy faszság volt őt húzni Telvin helyett. Ellenben Igornak jár a pacsi Todd Davis kirakásáért 😊

Darkwa a nr1 rush D ellen csinál 110 yardot, Anderson meg 17-et, nyilván... De legalább Simmons csinálta meg a tackle-t rajta általában 😊 Grimes padon hagyása is díjnyertes megmozdulás volt.

Talán 200 fölé megyek, de nem sok hiányzott egy igazán erős héthez.

Tepper takarodj!
több mint 7 éve

Draft

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Ha James jàtszik, 185 ponttal simán behúzom a meccset... ez a Solomon Thomas-JPP-féle 60 pont viszont kicsit sok igy... csodálatos.

Brees 13 pontja is fantasztikus, egy 52 pontos Saints meccsen...

De a CB posztot is tulokoskodtam (még hogy McClain fogja Fitzet, persze....) amikor 2 waiveres celpontom, es a kidobott Lattimore is INT return TD-t csinált...

PS: Hyde, dögölj meg.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
21 pont előny....ott Sziamiaú, Logan Ryan és Woodyard, nálam Brissett, Simon, és Riley Dixon....
Ez szopó lesz

Draft

több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Ha Winston nem pusztul meg, még szoros is lehetett volna... 😊

több mint 7 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
ata grat a W-hez, ma aki neked pályán volt az rengeteg pontot csinált!
több mint 7 éve
Robinson TD 😀 hát persze,,
több mint 7 éve
A kurva életbe... a 49ers miafaszt gondolt, hiteget mindenkit egész héten itt azzal hogy játszik Foster.

Amikor megpróbáltam visszavenni Coylet, még kinn volt, kb 10 másodperccel elözhetett meg a DDR....

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Szesze, 908 pontot szereztél (182-es átlag, hogy is volt az a 200 alatti meccsekkel? 😛), ami a 18. helyet eri a rangsorban.
Es a 18. helyen allsz...

929 pontok csináltak ellened, ami 2.5-lel kevesebb mind ellenem pl, es asszem 12. a rangsorban.
Ez se kiugro pech.

Egyszeruen szar a csapatod. Ennyi.

Luck-huzas nem volt tul szerencses (hehe), Ajayi, Cooper, Watkins mind bust, a vedelemben meg igazabol alapbol nem volt tul nagy potencial (bar itt meg mazlid is volt Campbell es Woodyard tulszarnyalta a varakozasokat), de olyan sok embert azért nem latok aki nagy nev lenne/akitol TOP 10-es poszteredmeny varhato lett volna...

Nem hiszem hogy itt hatalmas javulas varhato tul sok helyen. De termeszetesen sok sikert a továbbiakban! 😊

PS: ha valakit safetyt akar venni, van nálam elado... RB (akár splitcarrys is), LB vagy elit jatekos DT/CB posztra érdekel elsosorban.
Igor
Ennyi 200 alatti eredményem kb egész eddigi pályafutásom alatt nem volt, mint csak ebben a szezonban 😊 Teljesen reális a helyezésem a szerzett pontok alapján, egy szóval nem mondtam, hogy ne így lenne. (ettől még kis szerencsével állhatnék előrébb is, de azt meg nem érdemelném meg). Én csak azt állítom, hogy szerintem több van a csapatban és sztem ki is fog jönni, de azért mérget én se vennék rá, meglátjuk.

Szerk: Egyébként most kiszámoltam: az eddigi átlagteljesítmények alapján 195 pontos átlagom lenne, csak baromi pechesen alakult három fordulóm is. (Timmons eltiltása az utsó pillanatban, illetve érthetetlen safety nullázások a legszarabb pillanatban). Mindez úgy, hogy extra teljesítmény még senkitől se jött egész évben (Calais-é nem az, max neked meglepetés, de az más kérdés😊, cserébe csomóan teljesítenek a várt szint alatt, azért remélhetőleg ez se marad így végig.
Ha Luck vissza tud jönni és most már Reid is bekapcsolódik akkor simán 200 pont felett kéne lennem..

Szerk2: Neal-ért Morrison/Robinson + valamelyik safety-m (Reid kivételével)?

Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Szesze, 908 pontot szereztél (182-es átlag, hogy is volt az a 200 alatti meccsekkel? 😛), ami a 18. helyet eri a rangsorban.
Es a 18. helyen allsz...

929 pontok csináltak ellened, ami 2.5-lel kevesebb mind ellenem pl, es asszem 12. a rangsorban.
Ez se kiugro pech.

Egyszeruen szar a csapatod. Ennyi.

Luck-huzas nem volt tul szerencses (hehe), Ajayi, Cooper, Watkins mind bust, a vedelemben meg igazabol alapbol nem volt tul nagy potencial (bar itt meg mazlid is volt Campbell es Woodyard tulszarnyalta a varakozasokat), de olyan sok embert azért nem latok aki nagy nev lenne/akitol TOP 10-es poszteredmeny varhato lett volna...

Nem hiszem hogy itt hatalmas javulas varhato tul sok helyen. De termeszetesen sok sikert a továbbiakban! 😊

PS: ha valakit safetyt akar venni, van nálam elado... RB (akár splitcarrys is), LB vagy elit jatekos DT/CB posztra érdekel elsosorban.

több mint 7 éve
Micsoda mák, hogy a gép behúzta Szeszének Rudolphot, helyette Ertz nagy fogás volt 😊
Jakehomer
forgasd csak a kést 😊
Szesze
Nyugi simán nyersz ellenem mert eddig a 3-ból átlagos meg egy fos teljesítmény jött....
ThundersNFL
persze-persze 😊 eddig mindenki ellen 20-30 pontos favoritnak számítottam a meccs előtt (persze az espn.es projection úgy szar ahogy van, ez eddig se volt titok), aztán mégis buktam végig.
Eddig nekem is egy átlagos van (én már ennek is tudok örülni amúgy, főleg a secondaryben..), szóval semmi előnyöm nincs.
több mint 7 éve
Micsoda mák, hogy a gép behúzta Szeszének Rudolphot, helyette Ertz nagy fogás volt 😊
Jakehomer
forgasd csak a kést 😊
Szesze
Nyugi simán nyersz ellenem mert eddig a 3-ból átlagos meg egy fos teljesítmény jött....

Draft

több mint 7 éve
Jakehomer
forgasd csak a kést 😊
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Jakehomer
Szerencsére eddig olyan nagyon jóvátehetetlen nem történt. 😊

több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Persze hogy 1 hettel késöbb, a Boys bye week alatt jön ki a hir... ráadàsul mikor alszom.

Na mindegy, legalább Rajna szarul kezdett.

több mint 7 éve
Agholor egyelőre nagy fogásnak tűnik, ezt még én sem gondoltam volna 😀

több mint 7 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Na fasza Elliott eltiltva
Göbi
Be is húztam McFadden-t hátha hasznomra lesz így. Sims úgy se termelt semmit se. :/
több mint 7 éve
Na fasza Elliott eltiltva

több mint 7 éve
Amúgy van egy kérdésem... előre be lehet állítani keretet valahogy (értsd most a héten Week 6-re vagy 7-re), lesz sztem 1 v 2 hét, amikor nem fogok abszolút net közelben lenni.4-5 napig 😕

Próbáltam guglizni, de elvileg nem találtam megoldást (és ha jól láttam, nincs ilyen funkció... ami bosszantó lenne)
Igor
Erre semmi ötlete senkinek?
Igor
De, van, adsz egy jelszót és egy iránymutatást valakinek, akiben megbízol. Jobbat nem tudok sajnos.

Ja, és szeretném értékelni a tradünket: KABBE!!! 😊
somoskovig
Erre rájöttem én is, ez volt a D terv..

Szívesen, máskor is 😊