bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Jól bekezdtünk, 3 ember 3 pont a két csapatban összesen 😀Nálam az nyilvánvaló volt, hogy Rodgers nem fog sokat hozni Martin visszatérésével (mondjuk bíztam benne, hogy kicsit több carryt kap, de ez van), nem is tettem volna be, ha a két legjobb futóm nem egyszerre lenne bye weeken... De nézzük a jó oldalát, több gond nem lesz a futókkal bye miatt 😊
Göbi
A cornereket viszont hétről hétre elcseszem, ez bosszant.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Felemas Tampas Evans-nap.J. Evans kb 1. negyedben többet csinált, mint barmelyik safetym, barmelyik meccset az iden.. mondjuk aztán kb semmit, es M. Evanstol is sokkal többet vartam.. kettejuktol osszesen a 32 elmegy.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Régebben én is csináltam már, de nem voltam benne biztos hogy még mindig működik és most nem fért bele, hogy kockáztassak. Persze így se váltottam meg a világot, de talán lett végre egy használható futóm. Egyébként nem látom olyan szarnak a csapatot, mint ahogy szerepel, de Reid és Luck visszatértésére nagyon nagy szükségem lenne, mert lassan megcsap a kiesés szele, ha így folytatom.ha még azelőtt waivereltem, hogy O-ról Q-ra váltottak volna a cserepadon lévő játékosaim és ezáltal elfogadta a rendszer a cserét, akkor a váltás után végbemegy a csere?EZ meg elég régi trükk, és többször is bevetettem (pl múlt héten) - de az egy hátránya, hogy elég rövid az időszak, amikor ezt meg lehet húzni/hamar be kell rakni a waiverigényeket.
Szesze
Igor
több mint 7 éve
Elég erős volt az eheti waiverezés amúgy, kb senkit nem tudtam elhozni akit igazán akartam..Dettó, ezért nem éri meg jól kezdeni a szezont 😊
Igor
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
ha még azelőtt waivereltem, hogy O-ról Q-ra váltottak volna a cserepadon lévő játékosaim és ezáltal elfogadta a rendszer a cserét, akkor a váltás után végbemegy a csere?EZ meg elég régi trükk, és többször is bevetettem (pl múlt héten) - de az egy hátránya, hogy elég rövid az időszak, amikor ezt meg lehet húzni/hamar be kell rakni a waiverigényeket.
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Remek.. Hyde ellen jó nehéz lesz. Elég erős volt az eheti waiverezés amúgy, kb senkit nem tudtam elhozni akit igazán akartam..
több mint 7 éve
Trade köztem és clbass között.Adom Hyde - RB kapom Smith - LB
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
caminoi
225
Igen de psszt 😊
több mint 7 éve
ha még azelőtt waivereltem, hogy O-ról Q-ra váltottak volna a cserepadon lévő játékosaim és ezáltal elfogadta a rendszer a cserét, akkor a váltás után végbemegy a csere?
több mint 7 éve
Staff vagy Watson is eladó az LB-k mellett.
több mint 7 éve
Az mekkora jófejség, hogy az eddig O-n lévő játékos a bye-week kezdetén átkerül Q-ba.
több mint 7 éve
eddig is szar voltam, most meg még jönnek a bye week-esek is a sérültek mellé.. mondjuk Atának is lesz "pár" hiányzója ahogy nézem 😊 jó lenne valahogy elindulni felfelé, aztán ha Luck visszatér az talán segít valamit
több mint 7 éve
Köszi, nem volt szép meccs, de legalább feliratkoztam a táblára. A trend legalább biztató, 153-189-205-216 pont sorban, ha az első heti borzalom nem lenne, akkor top 8 lennék szerzett pontokban, szóval még nem adom fel, hátha összeáll ez a foshalmaz valami szilárdabb termékké. 😊mondtam én.. el vagyok átkozva idénPersze, idén verhetetlen vagyok... 😊sajnos lehet, h tényleg simán belefér majdSomos: Maxwell nem fog játszani a meccsen.. cseréld le, nem kell az ajándék 😊Most értem gép elé, úgyis olyan jól állok, simán belefér...
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
Jöhet a bajnoki döntő visszavágója, az is kellemes kiesési rangadó lesz. 😊
több mint 7 éve
Carr sérülése nagyon jól jött...Release the Kra uhm Blaken!
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Első héten szétnyerem magam, waiver esélytelen...közben lesérül a 2. számú LB (Foster), majd az 1. LB (Davis), a 3. WR (Coleman), most meg csodálkoznék ha a 2. RB (Cook) nem az IR-en kötne ki 😮 Eddig valamelyest életben tartott a mély draftom, de ezt egy 20 fős ligában már nem lehet megoldani 😕Jordan Matthews-t is műtik 😮 Elfogytam...
clbass
!!!LB-t adok RB/WR-ért!!!
több mint 7 éve
Nálam a kezdőben Stafford 8 - Watson a padon 40 😊 Ha cserélnék biztos fordítva lenne.....Gratula a villámnak.
ThundersNFL
Matty Ice - Andy Dalton
6-36
Azt hiszem ez mindent el is mond a meccsről.
zinedine5
több mint 7 éve
Köszi!..Gratula a villámnak.
ThundersNFL
Matty Ice - Andy Dalton
6-36
zinedine5
Én is csak néztem, hogy WTF.... van QB poszton...
A továbbiakhoz egy nagy kalappal!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
braxa88
12 534
ilyenkor érzem hogy semmi értelme a játéknak...Gratula a villámnak.
ThundersNFL
Matty Ice - Andy Dalton
6-36
zinedine5
több mint 7 éve
Na végre kijött a lépés, bár tudom ez most túlzás, valahol a kettő közötti átlagot kéne hozni a fiúknak...Newton ne az 5 és 40 között legyen...Mathieu végre hozta magát, ezért igazoltuk 😀
több mint 7 éve
..Gratula a villámnak.
ThundersNFL
Matty Ice - Andy Dalton
6-36
több mint 7 éve
Bengals HC > Todd DavisFair enough, de mint egyetlen veretlen csapat, egyelore nem izgat annyira a dolog 😛
Jakehomer
több mint 7 éve
mondtam én.. el vagyok átkozva idénPersze, idén verhetetlen vagyok... 😊sajnos lehet, h tényleg simán belefér majdSomos: Maxwell nem fog játszani a meccsen.. cseréld le, nem kell az ajándék 😊Most értem gép elé, úgyis olyan jól állok, simán belefér...
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig