bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Most volt idő mikor azt hittem nyerek persze Arod kinyírt ... ennyi ponttal kb nyertem volna 10 csapat ellen...0-3
több mint 7 éve
Biztos voltam benne, hogy Carr nem fog a Skins ellen úgy hasítani, mint eddig, de ez extra überfos volt, Bortles 30 pontot vert rá... Az egész hetem egy hatalmas homály, nagy szerencse, hogy az ellenfélnél is csak két normális teljesítmény volt (eddig), és ha Grimes nem inaktív, akkor Mitchellt is a padon hagyom valószínűleg 😊Ha Prescottnak jó meccse lesz, még be is bukom a hetet.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Megnyerte a hetet, de aztán meghalt... de legalább 3-0 megvan.kb 30 ponttal mész... ez nekem cumiBrissett a padomon... remélem kis Vörös összekapja magát...Én Diggset pakoltam oda, Keenomba..... de a Clark/Ogbah paron meg a James/Bostic duo is boven fogok bukni.
ThundersNFL
Most Baldwin villanthatna...
Igor
ThundersNFL
Az olcso LB sorom meg elegge hasit eddig.. 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Már kezdtem reménykedni, aztán Hunt elszaladt, a meccs meg elment... 0-3, kezdek aggódni óvatosan, de legalább a 200 pontot sikerült elérni, az élet apró örömei...
több mint 7 éve
amikor írtam akkor még 40 pontos favorit voltál, azóta szorosabb lett, de így is neked áll.Nagyon messze a vége még...bőven benne van jog nyerszNewton lassan eladó lesz...😀ez is simán belefért, grat! sajnos egy határ szar amit előadok idén itt is.
Göbi
Szesze
Göbi
Van pár értelmezhetetlen teljesítmény a csapatomban, plusz természetesen Ryant is pont akkor raktam ki amikor hozta magát, de ez már csak így szokott lenni.
több mint 7 éve
Nagyon messze a vége még...bőven benne van jog nyerszNewton lassan eladó lesz...😀ez is simán belefért, grat! sajnos egy határ szar amit előadok idén itt is.
Göbi
Szesze
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Idén a nagyon nem jönnek ki a párosítások! Múlt héten 230+ pontot szereztem és kikaptam. Most héten is 200+ lesz legalább és ki fogok kapni. Grat persze az ellenfélnek, de most már nekem is összejöhetne valami. 😀
több mint 7 éve
kb 30 ponttal mész... ez nekem cumiBrissett a padomon... remélem kis Vörös összekapja magát...Én Diggset pakoltam oda, Keenomba..... de a Clark/Ogbah paron meg a James/Bostic duo is boven fogok bukni.
ThundersNFL
Igor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Newton lassan eladó lesz...😀ez is simán belefért, grat! sajnos egy határ szar amit előadok idén itt is.
Göbi
több mint 7 éve
Maniac84
592
TB12 48pont 😀Idén úgy néz ki a védelem a Saints módit követve erősen segíteni fogja az irányító ponttermését, ez mondjuk szurkerként nem annyira örvendetes...
több mint 7 éve
Brissett a padomon... remélem kis Vörös összekapja magát...Én Diggset pakoltam oda, Keenomba..... de a Clark/Ogbah paron meg a James/Bostic duo is boven fogok bukni.
ThundersNFL
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Maniac84
592
Meg akartam keresni, h kinél gálázik Mercedes Lewis éppen, erre FA 😊Csóka minden évben tol 1 ilyen meccset, aztán meg a következő 8-10 meccsén összesen nem termel ennyi pontot. Nálam örök blacklist-en van mostanra. 😊
Szesze
több mint 7 éve
Brissett a padomon... remélem kis Vörös összekapja magát...
Draft
több mint 7 éve
mondjuk nem hinném, h sokszor eszedbe jutott volna, hogy játszatni kéne Carr rovására 😊Meg akartam keresni, h kinél gálázik Mercedes Lewis éppen, erre FA 😊Bortles a padon, meg is érdemlem 😀
Szesze
Jakehomer
több mint 7 éve
Meg akartam keresni, h kinél gálázik Mercedes Lewis éppen, erre FA 😊Bortles a padon, meg is érdemlem 😀
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Meg akartam keresni, h kinél gálázik Mercedes Lewis éppen, erre FA 😊
több mint 7 éve
Egy LB és Elisha egy potensebb QB-ért komolyabban érdekelne.
több mint 7 éve
Azt nem is mondtam, hogy panaszkodom. 😊Bowman kezd bust gyanús lenni...azért erre a fordulóra eddig nem panaszkodhatsz 😊
somoskovig
Szesze
több mint 7 éve
Bowman kezd bust gyanús lenni...azért erre a fordulóra eddig nem panaszkodhatsz 😊
somoskovig
több mint 7 éve
Azért bosszantó lett volna, ha épp most cserélem el Watkinst 😊 Bár tegnap este kiraktam cserepadra, de szerencsére aztán mégis úgy döntöttem, h kap még egy esélyt a kezdőben.Pedig engem max ők érdekelnének 😉egyébként azt nézem, h nem is állsz annyira rosszul WR poszton 😊 Hopkinst meg Coopert nem szívesen adnám oda, Watkins mehetne, de ő meg nem feltétlen akkora upgrade neked.oda sikerült most behúznom Adams-et, úgy ott már elvagyok, de LB poszton nagyon megszívatott ez a Timmons dolog.Kvázi bármelyik, de Safety is bedobható a csomagba.Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.melyik LB mozdítható nálad?
clbass
Szesze
clbass
Szesze
Szesze
clbass
több mint 7 éve
Mostanra nekem is.Tök jó, hogy Beasleyt, aki már meg is kapta az Outot, nem tudom IR-re rakni.nekem sikerült amikor HT odakerült...
zinedine5
ThundersNFL
több mint 7 éve
Tök jó, hogy Beasleyt, aki már meg is kapta az Outot, nem tudom IR-re rakni.nekem sikerült amikor HT odakerült...
zinedine5
Draft