bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Tök jó, hogy Beasleyt, aki már meg is kapta az Outot, nem tudom IR-re rakni.
több mint 7 éve
nem kizártak ők sem, még meglátom mi lesz a kérdéses LB-immel aztán visszatérünk ráPedig engem max ők érdekelnének 😉egyébként azt nézem, h nem is állsz annyira rosszul WR poszton 😊 Hopkinst meg Coopert nem szívesen adnám oda, Watkins mehetne, de ő meg nem feltétlen akkora upgrade neked.oda sikerült most behúznom Adams-et, úgy ott már elvagyok, de LB poszton nagyon megszívatott ez a Timmons dolog.Kvázi bármelyik, de Safety is bedobható a csomagba.Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.melyik LB mozdítható nálad?
clbass
Szesze
clbass
Szesze
Szesze
clbass
több mint 7 éve
Pedig engem max ők érdekelnének 😉egyébként azt nézem, h nem is állsz annyira rosszul WR poszton 😊 Hopkinst meg Coopert nem szívesen adnám oda, Watkins mehetne, de ő meg nem feltétlen akkora upgrade neked.oda sikerült most behúznom Adams-et, úgy ott már elvagyok, de LB poszton nagyon megszívatott ez a Timmons dolog.Kvázi bármelyik, de Safety is bedobható a csomagba.Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.melyik LB mozdítható nálad?
clbass
Szesze
clbass
Szesze
Szesze
több mint 7 éve
egyébként azt nézem, h nem is állsz annyira rosszul WR poszton 😊 Hopkinst meg Coopert nem szívesen adnám oda, Watkins mehetne, de ő meg nem feltétlen akkora upgrade neked.oda sikerült most behúznom Adams-et, úgy ott már elvagyok, de LB poszton nagyon megszívatott ez a Timmons dolog.Kvázi bármelyik, de Safety is bedobható a csomagba.Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.melyik LB mozdítható nálad?
clbass
Szesze
clbass
Szesze
több mint 7 éve
oda sikerült most behúznom Adams-et, úgy ott már elvagyok, de LB poszton nagyon megszívatott ez a Timmons dolog.Kvázi bármelyik, de Safety is bedobható a csomagba.Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.melyik LB mozdítható nálad?
clbass
Szesze
clbass
több mint 7 éve
Kvázi bármelyik, de Safety is bedobható a csomagba.Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.melyik LB mozdítható nálad?
clbass
Szesze
több mint 7 éve
Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.melyik LB mozdítható nálad?
clbass
több mint 7 éve
jah, amúgy elbasztam ezt is tényleg.. ennyi hibát máskor egy egész szezonban nem szoktam csinálni, mint eddig ebben a két fordulóban 😊 az a baj, h alig van időm és mindig kapkodnom kell, de talán jövő héttől már jobb lesz a szitu.sikerült 1db kickert behúznom waiveren..Pedig maradt meg kinn hasznalhato LB is, szarul raktad ossze a listat 😛
Szesze
En eleg jol szedtem, bar a top celpontjaim persze mind kimentek első korbe, de az hogy meg Gotsis is.. az meglepett. Azert jott LB is, meg Mo Alexander is, igy Kindred plane mehet a francba 😛
Igor
több mint 7 éve
sikerült 1db kickert behúznom waiveren..Pedig maradt meg kinn hasznalhato LB is, szarul raktad ossze a listat 😛
Szesze
En eleg jol szedtem, bar a top celpontjaim persze mind kimentek első korbe, de az hogy meg Gotsis is.. az meglepett. Azert jott LB is, meg Mo Alexander is, igy Kindred plane mehet a francba 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
sikerült 1db kickert behúznom waiveren..
több mint 7 éve
Épkézláb WR-t keresnék!!! Védelemből lehet szemezgetni ellenértéket.
több mint 7 éve
Eléggé rámjár a rúd, most meg még pluszban jött ez a Timmons eltiltás is amire egyrészt ráment az előző fordulóm, másrészt azt se lehet tudni mennyi ideig tart.. így meg amellett, hogy nem játszhat még el is visz egy helyet ráadásul.Tavaly a PO-ban 180 pont alatti eredménnyel mentem be a döntőbe.....jah, csak elfelejtettem berakni.. kibasz szerencsétlen egy forduló volt, mert azért olyat se csináltam még sose, h a gép előtt ülök és nem veszem észre, h az egyik játékosom out.. mondjuk franc se számított rá, de akkor is balfékség volt nem ránézni.csak a szokásos.. gratKöszi, neked is. Ne aggódj, majd kiegyenlíti az élet. Kezdésnek odaadtam neked DRC-t, egész jó meccse volt. 😉
Szesze
caminoi
Másik oldalról meg két 18x pontos meccsel ne álljak már 2-0-al, az is túlkapás lenne 😊
Szesze
ThundersNFL
Nem magamra fogadnék a hétvégén se.
több mint 7 éve
Tavaly a PO-ban 180 pont alatti eredménnyel mentem be a döntőbe.....jah, csak elfelejtettem berakni.. kibasz szerencsétlen egy forduló volt, mert azért olyat se csináltam még sose, h a gép előtt ülök és nem veszem észre, h az egyik játékosom out.. mondjuk franc se számított rá, de akkor is balfékség volt nem ránézni.csak a szokásos.. gratKöszi, neked is. Ne aggódj, majd kiegyenlíti az élet. Kezdésnek odaadtam neked DRC-t, egész jó meccse volt. 😉
Szesze
caminoi
Másik oldalról meg két 18x pontos meccsel ne álljak már 2-0-al, az is túlkapás lenne 😊
Szesze
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
jah, csak elfelejtettem berakni.. kibasz szerencsétlen egy forduló volt, mert azért olyat se csináltam még sose, h a gép előtt ülök és nem veszem észre, h az egyik játékosom out.. mondjuk franc se számított rá, de akkor is balfékség volt nem ránézni.csak a szokásos.. gratKöszi, neked is. Ne aggódj, majd kiegyenlíti az élet. Kezdésnek odaadtam neked DRC-t, egész jó meccse volt. 😉
Szesze
caminoi
több mint 7 éve
Nekem megéri az itteni szereplésem,hogy Elisha ilyen szar.6 pontot átlagoljon egész éveben max még valahogy megszerzem Dakot is 😊
Mikor láttam tegnap 10 pont a hátrány na mondom ennyit összesen nem szerez ez a balfék
több mint 7 éve
caminoi
225
csak a szokásos.. gratKöszi, neked is. Ne aggódj, majd kiegyenlíti az élet. Kezdésnek odaadtam neked DRC-t, egész jó meccse volt. 😉
Szesze
több mint 7 éve
Most akkor ez a trade nem le lett szavazva???
több mint 7 éve
Most Rákfa tolta be az állatfigurát...Stez, sikeresebb meccseket kívánok!
Draft
több mint 7 éve
csak a szokásos.. gratcserélnem kellett volna és utána őket is kirakni.. simán elképzelhető, h ezzel nyerj sztemOnnan is látszik, hogy bukott ügy, hogy egy olyan Hail Maryvel próbálkozom, amiben én sem hiszek: Lions HC. De már csak ők voltak szabadok, mert Valaki | (szép volt Szesze 😊) | máig tartogatta a Giants-ét.hát remélem, bár mondjuk múlt héten nem szereztekbazdmeg, Timmons out és nem vettem észre, szó sem volt róla.. erre rámegy a meccsem vélhetőenPerkins és Rosas csak szerez 5 pontot....
Szesze
ThundersNFL
Szesze
caminoi
Szesze
több mint 7 éve
És a Lions HC győzelmet hozott... hát beszarás
Draft
több mint 7 éve
cserélnem kellett volna és utána őket is kirakni.. simán elképzelhető, h ezzel nyerj sztemOnnan is látszik, hogy bukott ügy, hogy egy olyan Hail Maryvel próbálkozom, amiben én sem hiszek: Lions HC. De már csak ők voltak szabadok, mert Valaki | (szép volt Szesze 😊) | máig tartogatta a Giants-ét.hát remélem, bár mondjuk múlt héten nem szereztekbazdmeg, Timmons out és nem vettem észre, szó sem volt róla.. erre rámegy a meccsem vélhetőenPerkins és Rosas csak szerez 5 pontot....
Szesze
ThundersNFL
Szesze
caminoi
több mint 7 éve
caminoi
225
Onnan is látszik, hogy bukott ügy, hogy egy olyan Hail Maryvel próbálkozom, amiben én sem hiszek: Lions HC. De már csak ők voltak szabadok, mert Valaki | (szép volt Szesze 😊) | máig tartogatta a Giants-ét.hát remélem, bár mondjuk múlt héten nem szereztekbazdmeg, Timmons out és nem vettem észre, szó sem volt róla.. erre rámegy a meccsem vélhetőenPerkins és Rosas csak szerez 5 pontot....
Szesze
ThundersNFL
Szesze
több mint 7 éve
mint a kofák piacon megy az alku 1000-rel 😀
Draft
több mint 7 éve
Somos, en odaadom Baldwinert Grahamet. A Hawks-offense leginkabb feher tagja, es allitolag elit.Az a baj, hogy olyan pont nins.. 2 jobb van (17-20 pont), és 2 gyengébb...
Igor, ha Somostol elhozom Baldwint, akkor adj erte egy stabil, 14-16 pontos ILB-t. Csak egy szokasos NBA-trade.
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)