bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Idén mindenki ellenem hozza a legjobb meccsét. Anno CJ. Anderson, múlt héten Goff, most Cam és Funchess. Komolyan mondom kezd kicsit sok lenni.Rossz a védelmed, ha mindig ilyen sok pontot kapsz 😊 Bocsi...
2. Héten Csehszlovák Hidegburkolók season legtöbb pont ( idáig)
3. héten Nagypapi Klónserege season legtöbb pont 232-vel ( előtte 184,5 volt a legjobb)
4. héten Óbuda Painkillers épp 150 pont ( idáig legtöbb pont 176)
így hiába termelek 200+ pontok felett és vertem meg volna kb. a csapatok 90%-át.
Toto21
Hát ez a hetem is siralmas eddig, Kwon játszhatna most már.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Idén mindenki ellenem hozza a legjobb meccsét. Anno CJ. Anderson, múlt héten Goff, most Cam és Funchess. Komolyan mondom kezd kicsit sok lenni. 2. Héten Csehszlovák Hidegburkolók season legtöbb pont ( idáig)
3. héten Nagypapi Klónserege season legtöbb pont 232-vel ( előtte 184,5 volt a legjobb)
4. héten Óbuda Painkillers épp 150 pont ( idáig legtöbb pont 176)
így hiába termelek 200+ pontok felett és vertem meg volna kb. a csapatok 90%-át.
több mint 7 éve
Erről beszéljük a forduló utánElső héten szétnyerem magam, waiver esélytelen...közben lesérül a 2. számú LB (Foster), majd az 1. LB (Davis), a 3. WR (Coleman), most meg csodálkoznék ha a 2. RB (Cook) nem az IR-en kötne ki 😮 Eddig valamelyest életben tartott a mély draftom, de ezt egy 20 fős ligában már nem lehet megoldani 😕RB/WR kerestetik jófajta LB ellenértékért (amint a kettő eldobja a mankót)
clbass
clbass
több mint 7 éve
Első héten szétnyerem magam, waiver esélytelen...közben lesérül a 2. számú LB (Foster), majd az 1. LB (Davis), a 3. WR (Coleman), most meg csodálkoznék ha a 2. RB (Cook) nem az IR-en kötne ki 😮 Eddig valamelyest életben tartott a mély draftom, de ezt egy 20 fős ligában már nem lehet megoldani 😕RB/WR kerestetik jófajta LB ellenértékért (amint a kettő eldobja a mankót)
clbass
több mint 7 éve
Első héten szétnyerem magam, waiver esélytelen...közben lesérül a 2. számú LB (Foster), majd az 1. LB (Davis), a 3. WR (Coleman), most meg csodálkoznék ha a 2. RB (Cook) nem az IR-en kötne ki 😮 Eddig valamelyest életben tartott a mély draftom, de ezt egy 20 fős ligában már nem lehet megoldani 😕
több mint 7 éve
én se brillírozok, h finom legyek. Fantasy pályafutásom leggyengébb kezdését produkáltam eddig.Persze, idén verhetetlen vagyok... 😊sajnos lehet, h tényleg simán belefér majdSomos: Maxwell nem fog játszani a meccsen.. cseréld le, nem kell az ajándék 😊Most értem gép elé, úgyis olyan jól állok, simán belefér...
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
Ajayi meg ma is betlizett.
több mint 7 éve
Persze, idén verhetetlen vagyok... 😊sajnos lehet, h tényleg simán belefér majdSomos: Maxwell nem fog játszani a meccsen.. cseréld le, nem kell az ajándék 😊Most értem gép elé, úgyis olyan jól állok, simán belefér...
Szesze
somoskovig
Szesze
több mint 7 éve
sajnos lehet, h tényleg simán belefér majdSomos: Maxwell nem fog játszani a meccsen.. cseréld le, nem kell az ajándék 😊Most értem gép elé, úgyis olyan jól állok, simán belefér...
Szesze
somoskovig
több mint 7 éve
Somos: Maxwell nem fog játszani a meccsen.. cseréld le, nem kell az ajándék 😊Most értem gép elé, úgyis olyan jól állok, simán belefér...
Szesze
több mint 7 éve
Somos: Maxwell nem fog játszani a meccsen.. cseréld le, nem kell az ajándék 😊
több mint 7 éve
Grat ata!Köszi, bár ez a hét se nyugtatott meg, már ami a jövőt illeti
0 pontos Rivers ellen sem volt semmi esélyem.
Nem lenne baj egyébként, ha Ryan feleszmélne, hogy ez már a szezon. Ahogy a minden hétre 1 IR is befejeződhetne.
Öröm az ürömben, hogy ekkora különbségnél már nem kúr szét az ideg a Cooper bénázás miatt.
zinedine5
több mint 7 éve
tavaly nálam volt és nem volt rossz (azért annyira jó sem), de jelenleg maximum cserepadra jó, végszükség esetére. Gondolkodtam rajta, hogy őt húzzam be, vagy Robertset, végül utóbbi mellett döntöttem. Mondjuk most bízom benne, h Timmons visszajön és every down lesz, nem fogják limitálni.Nem teljesen vagom mi volt mult héten, de sztem vagy hulye az edzoi stab, vagy buntetni akartak. (Will Parks, really????)Köszi szépen, h 20. helyen visszaszedhettem Todd Davist, 2 pickkel a CIN HC után 😀hatalmas fogásnak azért nem nevezném.. mondjuk a Cin HC-t én is megmosolyogtam
Igor
Szesze
Viszont 41 snap alatt 10 tkl/1 sack nem rossz, es mar tavaly is az egyik legdurvabb tackle szazaleka volt...
Igor
Amúgy még mindig azon vagyok kiakadva, h Maye hogy a francba nem tudott egy kibaszott tackle-t összehozni egész meccsen múlt héten úgy, h az összes snapnél fent volt.. 1 már elég lett volna, h nyerjek.
Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Nem teljesen vagom mi volt mult héten, de sztem vagy hulye az edzoi stab, vagy buntetni akartak. (Will Parks, really????)Köszi szépen, h 20. helyen visszaszedhettem Todd Davist, 2 pickkel a CIN HC után 😀hatalmas fogásnak azért nem nevezném.. mondjuk a Cin HC-t én is megmosolyogtam
Igor
Szesze
Viszont 41 snap alatt 10 tkl/1 sack nem rossz, es mar tavaly is az egyik legdurvabb tackle szazaleka volt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Köszi szépen, h 20. helyen visszaszedhettem Todd Davist, 2 pickkel a CIN HC után 😀hatalmas fogásnak azért nem nevezném.. mondjuk a Cin HC-t én is megmosolyogtam
Igor
több mint 7 éve
Köszi szépen, h 20. helyen visszaszedhettem Todd Davist, 2 pickkel a CIN HC után 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Neked könnyű, a tavalyi szezon érdemi részét kihagytad, volt idő pihenni. 😊Most van rá egy söröm, hogy átszámolás után nyersz 😛Elvileg nagy nehezen meg lett...mily meglepő végeredmény..
Göbi
grat
Szesze
Amúgy
1. Hangover Boyz
...
...
...
...
...
...
...
...
15. Team Szesze
...
18. Kaposmente Cannonballs.
Igor
több mint 7 éve
2-1 megyünk tovább cél a kiesés elkerülése...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Grat ata!0 pontos Rivers ellen sem volt semmi esélyem.
Nem lenne baj egyébként, ha Ryan feleszmélne, hogy ez már a szezon. Ahogy a minden hétre 1 IR is befejeződhetne.
Öröm az ürömben, hogy ekkora különbségnél már nem kúr szét az ideg a Cooper bénázás miatt.
több mint 7 éve
fasza kis kiesési rangadót tolunk Somossal a héten 😊
több mint 7 éve
Állom 😊Most van rá egy söröm, hogy átszámolás után nyersz 😛Elvileg nagy nehezen meg lett...mily meglepő végeredmény..
Göbi
grat
Szesze
Amúgy
1. Hangover Boyz
...
...
...
...
...
...
...
...
15. Team Szesze
...
Igor
Utsó 6 meccsemen 4x így kaptam ki, azért ez elég szemétség😊
több mint 7 éve
Most van rá egy söröm, hogy átszámolás után nyersz 😛Elvileg nagy nehezen meg lett...mily meglepő végeredmény..
Göbi
grat
Szesze
Amúgy
1. Hangover Boyz
...
...
...
...
...
...
...
...
15. Team Szesze
...
Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
Na, Lawrence és Branch hozták az extrát, úgyhogy a hét végére egész tűrhető score jött össze, persze így is szerencsém volt, sokan lenyomtak volna most.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Elvileg nagy nehezen meg lett...mily meglepő végeredmény..
Göbi
grat
több mint 7 éve
Nem csak ezen múlt, de szorosabbá tehettem volna, ha nem nálam bukik egyszerre 12 pont 5 cm-en 😕 Staff-Tate páros 😮