bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Na, akkor.Futó/WR poszton ki mozgatható.. bár az a baj, hogy a te futóid sem az igaziak..
Egy fasza, tacklegyáros ILB-t keresek. Adok érte valamit. Valakit. Valakiket.
Update: De mondjuk nem Julio Jonest fogom odaadni, halló.
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Na, akkor.szívesen lehúználak, de sajnos nálam is rezeg a léc LB poszton
Egy fasza, tacklegyáros ILB-t keresek. Adok érte valamit. Valakit. Valakiket.
Update: De mondjuk nem Julio Jonest fogom odaadni, halló.
Stez
több mint 7 éve
Dehogy sajnalom magam. 8-DAkkor jó, a jelekből azt hittem hogy már feladtad 😊
Teljes mertekig az en hibam volt, hogy a csapat fos, mivel szoltam elore, hogy 6-an kizart, hogy tudjak draftolni, a baj ott volt, annak ellenere, hogy terveztem emiatt a draftra egy nagyon hosszu listat bekesziteni, ezt teljes mertekig elfelejtettem, es igazabol 19.30-kor jutott eszembe, de ugy, hogy mar nem is otthon voltam, hogy meg barmennyire is bele tudjak nyulni.
Az elso waiver-hullamrol is teljesen lemaradtam, nyilvan ez is az en hibam, de manapsag a maganelet es a munka olyannyira eloterbe kerult, hogy orulok, ha a heten egyszer eszembe jut, es el tudok jutni odaig, hogy barmelyik csapatba belenyuljak (fantasy PL is akad, ott raadasul penzben toljuk, szoval a vegen azert lehet nyerni kenyelmes osszeget, ha valaki komolyan foglalkozik vele).
Egyebkent igen, a csapat 2-3 jatekosnyira van a kozepmezonytol, es egyaltalan nem veszett ugy. De peldaul jo volna, ha Luck sem a palya mellett lustalkodna, mert vele Hilton stabilan 10+ pontos elkapo, nelkule 5 pontot nem fog atlagolni.
Stez
Luck visszatérését én is támogatom.
több mint 7 éve
5. LB-t keresek, és a jelek szerint mégis Cunningham a másik kezdő. 😊Most néztem a sorsolásomat, mókás. 😊Jókat röhögök az árnyékravetödös waivereiden/pickupjaidon... biztos ugyanaz az ember tolja mint tavaly? 😛
Az első 6 fordulóban van a keménymag (Igor, Szesze, zinedine, Jake) plusz a tavalyi döntő visszavágója. Kellemes.
somoskovig
Ellington is vicces volt, de a LB-s szenvedés meg pláne (Jenkins überlol volt, ja és D. Cole elvileg a kezdö Cush helyén 😛)
Igor
több mint 7 éve
Dehogy sajnalom magam. 8-DTeljes mertekig az en hibam volt, hogy a csapat fos, mivel szoltam elore, hogy 6-an kizart, hogy tudjak draftolni, a baj ott volt, annak ellenere, hogy terveztem emiatt a draftra egy nagyon hosszu listat bekesziteni, ezt teljes mertekig elfelejtettem, es igazabol 19.30-kor jutott eszembe, de ugy, hogy mar nem is otthon voltam, hogy meg barmennyire is bele tudjak nyulni.
Az elso waiver-hullamrol is teljesen lemaradtam, nyilvan ez is az en hibam, de manapsag a maganelet es a munka olyannyira eloterbe kerult, hogy orulok, ha a heten egyszer eszembe jut, es el tudok jutni odaig, hogy barmelyik csapatba belenyuljak (fantasy PL is akad, ott raadasul penzben toljuk, szoval a vegen azert lehet nyerni kenyelmes osszeget, ha valaki komolyan foglalkozik vele).
Egyebkent igen, a csapat 2-3 jatekosnyira van a kozepmezonytol, es egyaltalan nem veszett ugy. De peldaul jo volna, ha Luck sem a palya mellett lustalkodna, mert vele Hilton stabilan 10+ pontos elkapo, nelkule 5 pontot nem fog atlagolni.
több mint 7 éve
szerintem ezekre a posztokra simán van esély év közben behúzni akár 2-2 normális playat is FA-n, viszonylag gyorsan, ráadásul mivel az autodraft miatt offense oldalon jól állsz, így simán nyélbe üthetsz 1-2 trade-et is, hisz a padodon ül egy csomó olyan játékos aki más offensében markáns előrelépés lenne és használható offense játékost jóval nehezebb év közben behúzni, mint védőt.Foglalkoztam, de a ket necces reszt, az LB-sort es a secondaryt nem igazan tudtam mar megokoskodni, amikor oda jutottam. Azt mondjuk nem is ertem, hogy a fenebe lehet az, hogy az autodraft nem szedett nekem mar hamarabb legalabb egy normalis linebackert vagy safetyt. A ket posztot ugyanis az autora is altalaban elore pakolja a statok miatt.Kicsit szegyellem magam, hogy Atatol kikaptam, es emiatt eluszott a tokeletes szezon lehetosege. Ez velhetoen az autodraft miatt tortent, ha ugyanis nem olyan DT-t draftol ez a fos gep, aki nem 4 pontot hoz, hanem olyat, aki 64-et, akkor nyerek.mondjuk ezen a héten ezzel az autodraftolt csapattal is nyerhettél volna, ha 5 percet foglalkozol a dologgal..
Stez
Szesze
Ha legalabb egy normalis LB-m es secondary-playam lenne, boven ki lehetne hozni egy so-so csapatot, de igy ez baromi remenytelen.
Stez
Egyébként ha pl nem skippeled az első waivert akkor már min 2 játékossal beljebb lennél.. de persze lehet sajnálni magad meg feladni, de reálisan nézve ez innen még nagyon könnyen visszahozható szitu.
Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
Foglalkoztam, de a ket necces reszt, az LB-sort es a secondaryt nem igazan tudtam mar megokoskodni, amikor oda jutottam. Azt mondjuk nem is ertem, hogy a fenebe lehet az, hogy az autodraft nem szedett nekem mar hamarabb legalabb egy normalis linebackert vagy safetyt. A ket posztot ugyanis az autora is altalaban elore pakolja a statok miatt.Kicsit szegyellem magam, hogy Atatol kikaptam, es emiatt eluszott a tokeletes szezon lehetosege. Ez velhetoen az autodraft miatt tortent, ha ugyanis nem olyan DT-t draftol ez a fos gep, aki nem 4 pontot hoz, hanem olyat, aki 64-et, akkor nyerek.mondjuk ezen a héten ezzel az autodraftolt csapattal is nyerhettél volna, ha 5 percet foglalkozol a dologgal..
Stez
Szesze
Ha legalabb egy normalis LB-m es secondary-playam lenne, boven ki lehetne hozni egy so-so csapatot, de igy ez baromi remenytelen.
több mint 7 éve
Most néztem a sorsolásomat, mókás. 😊Jókat röhögök az árnyékravetödös waivereiden/pickupjaidon... biztos ugyanaz az ember tolja mint tavaly? 😛
Az első 6 fordulóban van a keménymag (Igor, Szesze, zinedine, Jake) plusz a tavalyi döntő visszavágója. Kellemes.
somoskovig
Ellington is vicces volt, de a LB-s szenvedés meg pláne (Jenkins überlol volt, ja és D. Cole elvileg a kezdö Cush helyén 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Most néztem a sorsolásomat, mókás. 😊Az első 6 fordulóban van a keménymag (Igor, Szesze, zinedine, Jake) plusz a tavalyi döntő visszavágója. Kellemes.
több mint 7 éve
Na szép...Cushingnak is ennyi volt, 1 játéknap után ő és Berry...szevasz 😀
több mint 7 éve
Kicsit szegyellem magam, hogy Atatol kikaptam, es emiatt eluszott a tokeletes szezon lehetosege. Ez velhetoen az autodraft miatt tortent, ha ugyanis nem olyan DT-t draftol ez a fos gep, aki nem 4 pontot hoz, hanem olyat, aki 64-et, akkor nyerek.mondjuk ezen a héten ezzel az autodraftolt csapattal is nyerhettél volna, ha 5 percet foglalkozol a dologgal..
Stez
több mint 7 éve
Kicsit szegyellem magam, hogy Atatol kikaptam, es emiatt eluszott a tokeletes szezon lehetosege. Ez velhetoen az autodraft miatt tortent, ha ugyanis nem olyan DT-t draftol ez a fos gep, aki nem 4 pontot hoz, hanem olyat, aki 64-et, akkor nyerek.
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Tavecchio in da house 😀 A srác nagyon szépen rugdosta a FG-at a mult meccsen. Remelem tartja majd a jo Format.
több mint 7 éve
Túl nagy ára volt az első győzelemnek (DJ). 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 7 éve
Grat Igor, ez csodálatos kezdés lett.Köszi, én se vagyok elégedett, de valóban nem volt nehéz a te hetedet túlszárnyalni..
somoskovig
Taktikusan kezdtél, negyedik (kiesö 😛) helyröl waiverezhetsz 😊
Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
Nem rossz bemutatkozás az első osztályban 😊Legtöbb pont az első héten, pedig Bell komolyat betlizett és Foster sérülése se jött jól az első negyedben.
Kicsit tartok tőle, hogy a WR sor azért nem lesz mindig ilyen stabil és Staff se fog 35 pontot átlagolni, de a csapat egészében véve bíztatónak tűnt, ráadásul a padon is van megfelelő csere majd minden posztra.
Összesen két homály pick volt, amit azért az utolsó helyről waiverezve nehéz lesz javítani...
több mint 7 éve
Bell kiszorult a kezdőből. Marcus Williams lett a kezdő FS, aki történetesen a padomon csücsül 😉Igazad lett sima lett, de Bell nullázása meglepett.16 pont előny.... nálam még Okafor és Dixon odaát meg Vonn Bell...nyugi szerintem ez sima. nagyon nagy meccs kéne nálam Belltől, jobb mint tavaly bármikor.
Nem vagyok nyugodt....
Nagyon nem....
Dalton akkor is még a kurvaanyád
ThundersNFL
braxa88
További sok sikert kívánok!
Daltonnak akkor is a kurvaanyját!
ThundersNFL
több mint 7 éve
Igazad lett sima lett, de Bell nullázása meglepett.16 pont előny.... nálam még Okafor és Dixon odaát meg Vonn Bell...nyugi szerintem ez sima. nagyon nagy meccs kéne nálam Belltől, jobb mint tavaly bármikor.
Nem vagyok nyugodt....
Nagyon nem....
ThundersNFL
braxa88
További sok sikert kívánok!
Daltonnak akkor is a kurvaanyját!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Várható volt, hogy nem ezen a héten fogok pontrekordot dönteni, de végül is hála az Ayaji nélkül is elfogadható teljesítményt nyújtó offense-nek (Tolbert fasza húzás volt FA-ról és Siemian is hozta magát) és Jake gyenge produkciójának végül ez is elég lett a viszonylag sima győzelemhez. Igazából a secondary volt nagyon szar, még adok esélyt nekik a javításra, de itt lehet hogy bele kell majd nyúlni a csapatba.Jövő héten jön vissza Ayaji, Timmons és Cutler amivel nyilván erősödni fogunk, viszont caminoi csapata ellen biztos hogy kelleni fog legalább 210-220 pont a győzelemhez, úgyhogy még egy sec. betli nem fog beleférni.
több mint 7 éve
caminoi
225
Tolzien meg eddig -3Legalább nyersz, nekem 20 pontosak az irányítóim aztán minek. 😊 (mondjuk ezt a hetet dobtam a pár bye week-essel a jó waiverért)
QB-t draftolni tudni kell....
ThundersNFL
több mint 7 éve
Látom, Szesze ellenem kapja vissza az összes pechet, amit az elmúlt években elszenvedett 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Ez egy nagyon hosszú szezon lesz. Egyertelmüen a bennmaradás a cél. A LB sor annyira szar, hogy már sírni lehetne. Telvin Smith és Whitehead együtt nem termelt 15 pontot! Pedig fejenként kéne tölük ennyi!
több mint 7 éve
braxa88
12 534
16 pont előny.... nálam még Okafor és Dixon odaát meg Vonn Bell...nyugi szerintem ez sima. nagyon nagy meccs kéne nálam Belltől, jobb mint tavaly bármikor.
Nem vagyok nyugodt....
Nagyon nem....
ThundersNFL