bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Hát, a nép szólott, és mindenki halogatna, úgyhogy szeptember 6. lesz a draftidőpont, elsőre 19 órára írom ki, ha ezzel valakinek baja van, akár módosulhat (nyilván munkaidő után, 10 előtt lesz, szóval nagy választék nincs.A draftsorrend is kész, nagy meglepetések nincsenek, lehet készülni.
több mint 7 éve
Hasonló a szitu, bár nekem jobb az időeltolódásom, de én se tudom egyelőre még mikor/hogyan érek rá..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Én valahol Burmában meg Kambodzsában leszek, az időeltolódás miatt elméletileg ott hajnal lesz, szóval megpróbálom onnan megoldani, a nap így nekem mindegy kb.
több mint 7 éve
Draft időpont kitöltve pipa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Hétfőn kihirdetem a draftidőpontot a szavazás alapján, addig mindenki szavazzon!
több mint 7 éve
A divízióbeosztás alapján @braxa88 érkezik még huszadiknak, ő is küldjön mailt, csakúgy, mint @ThundersNFL, @Maniac84 és @clbass, köszi.
több mint 7 éve
elért pontok száma? vagy W/L?A playoff az playoff, amiről te beszélsz, az alapszakasz. Final Standings a tavalyi liga oldalán megtekinthető. Az alsóházban a létra-alapú rendszer megy, tehát elvesztetted a meccseidet az utolsó hét előtt (az utolsó meccsedet megnyerted, amivel elkerültél az utolsó helyről).
lol
Az alapszakasz utolsó kettője mellett a playoff utolsó kettője is kiesik, hogy legyen értelme az alsóházi playoffnak.
több mint 7 éve
elért pontok száma? vagy W/L?Utolsó kettőben voltál a playoffban.mi alapján? nem igazán értemAlap!Az lehet, de te elvileg kiestél, mondjuk nem tudom, mi lesz a végleges mezőny, lehet, hogy beférsz végül.
lol
Rajna
lol
Rajna
több mint 7 éve
Na, alakulunk, akkor elvileg 19-en már megvagyunk. A négy újonc küldjön PM-ben e-mailcímet, hogy meghívhassam őket (egyet már kaptam).Kezdjünk el dudlizni, hogy mikor legyen a draft, szűk az idő. doodle.com/poll/6hemy7cy3war3fad
több mint 7 éve
Utolsó kettőben voltál a playoffban.mi alapján? nem igazán értemAlap!Az lehet, de te elvileg kiestél, mondjuk nem tudom, mi lesz a végleges mezőny, lehet, hogy beférsz végül.
lol
Rajna
lol
több mint 7 éve
Sziasztok!Feljutó újoncként üdvözlök mindenkit.
Sok sikert, sérülésmentes szezont.
Üdv.:
Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 7 éve
mi alapján? nem igazán értemAlap!Az lehet, de te elvileg kiestél, mondjuk nem tudom, mi lesz a végleges mezőny, lehet, hogy beférsz végül.
lol
Rajna
több mint 7 éve
atmo shenton
43
Én is jönnék, de nem tudom hova...
több mint 7 éve
Kértem a feljutóktól h a korábbi divjükben jelentkezzenek, mert div3-ból div2-be feljutásnál volt régebben olyanaki mind2 div2-es commishnál jelentkezett és így duplikálódtak a beosztásnál.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Alap!Az lehet, de te elvileg kiestél, mondjuk nem tudom, mi lesz a végleges mezőny, lehet, hogy beférsz végül.
lol
több mint 7 éve
Jövök.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 7 éve
Üdv Urak,2/A feljutóként természetesen jönnék erősíteni a Saints vonalat 😉
több mint 7 éve
Uraim!Augusztus 13-ig jelentkezzen Rajnánál az aki folytatná itt a küzdelmet. A kiesők szintén itt jelentkezzenek!
Rajna meg utána küldje el a listát nekem PM-ben 😊
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Jó móka, csak ajánlani tudom. 😊Mr Fantasy nem ismeri ezt a szót.. úgy tudom te viszont igen 😛Igor nélkül nincs div1Majd jövőre, ha kiestél. 😊
😛
Igor
somoskovig
Igor