bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Ebben nem nagyon bíztam, de szerencsére nem pihentették túl Zeke-t, Irving is kitett magáért, de nagyon kemény meccs volt. 😊Gratulálok somos, igazán jó meccs volt. 😊Bár minden összejött, neked legtöbb pont a szezonban, nekem meg rossz padoztatás.
A döntőben jött a szezon legmagasabb pontszáma, clutch teljesítmény volt, és a fordulóban is én szereztem a legtöbb pontot. Most örülök egy kicsit! 😊
somoskovig
Sajnos idén még kevés voltam a győzelemhez, de jövőre bosszút állok! 😛
Mindenkinek kösz a szezont, elég izgalmasra sikeredett.
több mint 7 éve
Ebben nem nagyon bíztam, de szerencsére nem pihentették túl Zeke-t, Irving is kitett magáért, de nagyon kemény meccs volt. 😊A döntőben jött a szezon legmagasabb pontszáma, clutch teljesítmény volt, és a fordulóban is én szereztem a legtöbb pontot. Most örülök egy kicsit! 😊
több mint 7 éve
Jòl sikerült a formaidõzìtès, csak be kellett volna jutni a felsõhàzi playoffba 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Jelenleg 231-231 a projection...Mondjuk annak nem örülök, hogy Brady leült, Blount meg nekiállt TD-ket futni, az első félidő jobban tetszett. 😊
több mint 7 éve
Somos szoros meccset kívánok és persze győzelmet a számomra. Szerintem a te csapatod kicsivel esélyesebb. Főként Tom Brady-n fog múlni a meccs, ha nagy napot fog ki, akkor esélyem se lesz nyerni.Neked is sok szerencsét, nagyon szoros meccs lesz ez. 😊
Ha belegondolok, hogy 2 éve kezdtem a fantasy focit űzni és idén Bowl.hu div. 1-ben döntőt játszhatok, akkor elégedett lehetek magammal. 😊
Toto21
több mint 7 éve
Toto21
5 961
2 éve alapszakasz-t nyertem div 3-ban. Tavaly 2.-ik lettem alapszakaszban, így nem jutottam volna fel elvileg ( de valaki visszalépett innen és idesoroltak be).Somos szoros meccset kívánok és persze győzelmet a számomra. Szerintem a te csapatod kicsivel esélyesebb. Főként Tom Brady-n fog múlni a meccs, ha nagy napot fog ki, akkor esélyem se lesz nyerni.hamar feljutottál 😊
Ha belegondolok, hogy 2 éve kezdtem a fantasy focit űzni és idén Bowl.hu div. 1-ben döntőt játszhatok, akkor elégedett lehetek magammal. 😊
Toto21
nekem eddig szerintem ez a legjobb eredményem igaz én 3 éve jutottam csak fel vagy örököltem meg a csapatot már nem is emlékszem...
Janek
Meg kell mondjam elég nagy kihívás a legjobbak ellen játszani, mivel mindenki naprakész. Nagyon sok múlik a jó draft-on.
több mint 7 éve
Somos szoros meccset kívánok és persze győzelmet a számomra. Szerintem a te csapatod kicsivel esélyesebb. Főként Tom Brady-n fog múlni a meccs, ha nagy napot fog ki, akkor esélyem se lesz nyerni.hamar feljutottál 😊
Toto21
nekem eddig szerintem ez a legjobb eredményem igaz én 3 éve jutottam csak fel vagy örököltem meg a csapatot már nem is emlékszem...
több mint 7 éve
Toto21
5 961
Somos szoros meccset kívánok és persze győzelmet a számomra. Szerintem a te csapatod kicsivel esélyesebb. Főként Tom Brady-n fog múlni a meccs, ha nagy napot fog ki, akkor esélyem se lesz nyerni.Ha belegondolok, hogy 2 éve kezdtem a fantasy focit űzni és idén Bowl.hu div. 1-ben döntőt játszhatok, akkor elégedett lehetek magammal. 😊
Szerkesztette: Toto21
több mint 7 éve
A pontszámokat nézegetve Zach Brown kapott plusz 2 pontot utólag.Azért arra kurvára kíváncsi lennék, h ha nem volt stat correction a múlt héten akkor mi a francra kapott Somos 2 pontot.. ha volt akkor meg miért nem írják ki, h mire adtak.Erre van valakinek valami épkézláb válasza egyébként, (én nem találok róla semmit)? mert azért így különösen bosszantó a dolog..
Szesze
Szesze
több mint 7 éve
Azért arra kurvára kíváncsi lennék, h ha nem volt stat correction a múlt héten akkor mi a francra kapott Somos 2 pontot.. ha volt akkor meg miért nem írják ki, h mire adtak.Erre van valakinek valami épkézláb válasza egyébként, (én nem találok róla semmit)? mert azért így különösen bosszantó a dolog..
Szesze
több mint 7 éve
Gratulálok!Igazából mindegy lett volna a HC, Ihenacho nem szakította szét magát, úgyhogy jöhet a döntő. 😊Hat te vagy az eselyes.Na meg este egy jo meccs Ihemacsó-tol es egy skins L.Ez a meccs, bakker, a komplett offensem Zeket leszámítva 21 pontot bírt összehozni, a túloldalon Rugóláb Boswell 25 pont...
Nyugodtabb lennék ha a masik S nem 0 pontot szerzett volna.
Janek
Kivettem egyelőre a Skins HC-t, egyszerűen nem érzem, hogy mire lesz képes a Panthers, így 22 pont kell Ichenacho-tól, egy esetleges Skins loss esetén 18-19 is elég lehetne. Inkább nem kockáztatok asszem.
somoskovig
Vicces hogy a dallas meccs 3.nagyedenek a vegen meg vezettem 10 ponttal...
Janek
somoskovig
Sajna pont nem fért bele,hogy benéztem az S cserémet.
több mint 7 éve
caminoi
225
Megprobaltam a lenyegi permutaciokat felirniMegvan a 4 kieső ugye? A héten mindent beleadtunk, sajnos így is vereség lett a vége. (100 pont az LB sortól + Cyprientől a felsőházban is remek lenne)
1) ha a lol/janos meccs vesztese jovo heten is kikap, es Rata is kikap, akkor ez a ket kieso
Igor
Szerkesztette: caminoi
több mint 7 éve
Igazából mindegy lett volna a HC, Ihenacho nem szakította szét magát, úgyhogy jöhet a döntő. 😊Hat te vagy az eselyes.Na meg este egy jo meccs Ihemacsó-tol es egy skins L.Ez a meccs, bakker, a komplett offensem Zeket leszámítva 21 pontot bírt összehozni, a túloldalon Rugóláb Boswell 25 pont...
Janek
Kivettem egyelőre a Skins HC-t, egyszerűen nem érzem, hogy mire lesz képes a Panthers, így 22 pont kell Ichenacho-tól, egy esetleges Skins loss esetén 18-19 is elég lehetne. Inkább nem kockáztatok asszem.
somoskovig
Janek
több mint 7 éve
Ja, akkor nyomtam ki a gépet, meg is lepődtem reggel rendesen...Hat te vagy az eselyes.Na meg este egy jo meccs Ihemacsó-tol es egy skins L.Ez a meccs, bakker, a komplett offensem Zeket leszámítva 21 pontot bírt összehozni, a túloldalon Rugóláb Boswell 25 pont...
Janek
somoskovig
Janek
több mint 7 éve
Hat te vagy az eselyes.Na meg este egy jo meccs Ihemacsó-tol es egy skins L.Ez a meccs, bakker, a komplett offensem Zeket leszámítva 21 pontot bírt összehozni, a túloldalon Rugóláb Boswell 25 pont...
Janek
somoskovig
több mint 7 éve
Grat Jake, te is jokor brillirozol azer 😀Köszi!
Eleg vicces, hogy Kwonba mindket ligaban sikerult beleneznem... es a safetyparosom egy 20-assal kikapott 😀 mikozben 5 db 15+ jatekos a padon... mondjuk 9-12. hely, szoval hookerz.
Igor
Csak ellened és Szesze ellen futott a szekér, vedd megtiszteltetésnek 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Na meg este egy jo meccs Ihemacsó-tol es egy skins L.Ez a meccs, bakker, a komplett offensem Zeket leszámítva 21 pontot bírt összehozni, a túloldalon Rugóláb Boswell 25 pont...
Janek
több mint 7 éve
Ő vitt be? Szép kijelentés, de kicsit erős.be is vitt a PO-ba.. csodákra azért ő sem képesEz nem érv. Eli egész évben nálam volt. 😉én meg a végére lettem a legjobb és mit sem ér 😊én meg valószínű túlszárnyalom még a múlt heti teljesítményt is, kár h lófaszt nem ér azon kívül, h persze egy Ziozou verés sosem rossz érzés.Örülök, hogy segíthetek a lelki felépülésedben.
Azért arra kurvára kíváncsi lennék, h ha nem volt stat correction a múlt héten akkor mi a francra kapott Somos 2 pontot.. ha volt akkor meg miért nem írják ki, h mire adtak.
Szesze
Nem venném a lelkemre, ha szomorúan telne az ünnep. 😊
Egyébként grat.
Monty annyi td-t szerzett mint az egész O-m.
Teljesen szétestem a végére.
Az LB sor Freeman eltiltásával és Hightower elképesztően labdaelkerülő játéka miatt gyakorlatilag egy emberre korlátozódott. A szezon közben működő futóim Murray kivételével megálltak. Hopkinst elbaszta Oswi. Witten szerepe Prescottal elképesztő nagyot zuhant. Eli se nagyon erőlködött, hogy szerezze a pontokat az évek során.
Aki nálam szezon MVP az Damon Harrison, plusz Mack játéka (mondjuk ezt gondoltam) volt üde színfolt végig.
zinedine5
De ha a SB-on megint összejön egy NE-NYG döntő a szokásos végkimenetellel akkor az végleg begyógyítaná a sebeket 😛 (főleg, h úgyis az a pöcs Brady cseszett ki velem múlt héten)
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 7 éve
Na meg este egy jo meccs Ihemacsó-tol es egy skins L.Nyugodtabb lennék ha a masik S nem 0 pontot szerzett volna.
több mint 7 éve
be is vitt a PO-ba.. csodákra azért ő sem képesEz nem érv. Eli egész évben nálam volt. 😉én meg a végére lettem a legjobb és mit sem ér 😊én meg valószínű túlszárnyalom még a múlt heti teljesítményt is, kár h lófaszt nem ér azon kívül, h persze egy Ziozou verés sosem rossz érzés.Örülök, hogy segíthetek a lelki felépülésedben.
Azért arra kurvára kíváncsi lennék, h ha nem volt stat correction a múlt héten akkor mi a francra kapott Somos 2 pontot.. ha volt akkor meg miért nem írják ki, h mire adtak.
Szesze
Egyébként grat.
Az LB sor Freeman eltiltásával és Hightower elképesztően labdaelkerülő játéka miatt gyakorlatilag egy emberre korlátozódott. A szezon közben működő futóim Murray kivételével megálltak. Hopkinst elbaszta Oswi. Witten szerepe Prescottal elképesztő nagyot zuhant. Eli se nagyon erőlködött, hogy szerezze a pontokat az évek során.
Aki nálam szezon MVP az Damon Harrison, plusz Mack játéka (mondjuk ezt gondoltam) volt üde színfolt végig.
zinedine5
De ha a SB-on megint összejön egy NE-NYG döntő a szokásos végkimenetellel akkor az végleg begyógyítaná a sebeket 😛 (főleg, h úgyis az a pöcs Brady cseszett ki velem múlt héten)
Szesze
zinedine5
több mint 7 éve
Ez nem érv. Eli egész évben nálam volt. 😉én meg a végére lettem a legjobb és mit sem ér 😊én meg valószínű túlszárnyalom még a múlt heti teljesítményt is, kár h lófaszt nem ér azon kívül, h persze egy Ziozou verés sosem rossz érzés.Örülök, hogy segíthetek a lelki felépülésedben.
Szesze
Egyébként grat.
zinedine5
Szesze
több mint 7 éve
én meg a végére lettem a legjobb és mit sem ér 😊én meg valószínű túlszárnyalom még a múlt heti teljesítményt is, kár h lófaszt nem ér azon kívül, h persze egy Ziozou verés sosem rossz érzés.Örülök, hogy segíthetek a lelki felépülésedben.
Szesze
Egyébként grat.
zinedine5
Szerkesztette: Szesze
több mint 7 éve
én meg valószínű túlszárnyalom még a múlt heti teljesítményt is, kár h lófaszt nem ér azon kívül, h persze egy Ziozou verés sosem rossz érzés.Örülök, hogy segíthetek a lelki felépülésedben.
Szesze
Egyébként grat.
több mint 7 éve
én meg valószínű túlszárnyalom még a múlt heti teljesítményt is, kár h lófaszt nem ér azon kívül, h persze egy Ziozou verés sosem rossz érzés.Azért arra kurvára kíváncsi lennék, h ha nem volt stat correction a múlt héten akkor mi a francra kapott Somos 2 pontot.. ha volt akkor meg miért nem írják ki, h mire adtak.
több mint 7 éve
Grat Jake, te is jokor brillirozol azer 😀Eleg vicces, hogy Kwonba mindket ligaban sikerult beleneznem... es a safetyparosom egy 20-assal kikapott 😀 mikozben 5 db 15+ jatekos a padon... mondjuk 9-12. hely, szoval hookerz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)