NFL Hungarian Bovli Bowl liga
11 feliratkozó
több mint 3 éve
ESPN liga linkje:Csapatok és GM-ek:
<1> Transylvania RedFox 🦊 || @FLZOLI
<2> Atomic Falcons || @Vieri
<3> Heisman Gunners || @Heisman nádor
<4> Szigethalom Saints || @kingpeti83
<5> CitroMale Gang || @Beers&Beards
<6> BishopFist || @Toto21
<7> Seahawks || ????
<8> Team Stonewall || @peach
<9> Ozi's Otherworldly Team || @ozibozi
<10> Team Redskins || @tibcso14
<11> Chic-Ago Chic || @csi77
<12> Lokott Szentek || @Kájzerszóze
<13> Kalvin Ter Redskins || @Sixo
<14> BeerMetal Warriors || @warr_b
<15> Denver Donkeys || @Vonster
<16> The Untouchaballs || Vonster öccse
Eddigi győztesek:
2025
🥇 Denver Donkeys @Vonster
🥈 Chic-Ago Chic @csi77
🥉 The Untouchaballs Vonster öccse
2024
2023
🥇 BishopFist @Toto21
🥈 Team Tebow
🥉 oziboziGiantS @ozibozi
2022
🥇 Heisman Gunners @Heisman nádor
🥈 Kecskeméti Pukkandur
🥉 Szigethalom Kingpeti's Army @kingpeti83
2021
🥇 Szd DBKing
🥈 Peach Bird
🥉 Hungary Seahawks
Szerkesztette: FLZOLI
3 napja
Hali. Nem maradok kövi szezonra.Boooooo
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Vonster öccsének nincs itt profilja? Neve? Írjuk már be rendesen!Nincsen, szóljak, hogy legyen? 😄
Módosításokhoz: részemről oké!
Kájzerszóze
3 napja
Vonster öccsének nincs itt profilja? Neve? Írjuk már be rendesen!Módosításokhoz: részemről oké!

6 napja
Max annyit finomítanék, hogy a WR és a RB poszt kiegyenlítettebb legyen, hogy:Each Rushing attempt: marad 0,25, mert itt akár 20+ is lehet egy meccsen
WR each reception: 0,5-röl 1-re fel? mit szóltok hozzá? RB-nek hagynám a 0,5-öt ( vagy levinném 0,25-re).
Ez azért is lenne jó, mert a Top 20 RB/WR be az arány 16 RB és 4 WR volt. Ergo a RB-nek nagyobb súlya volt az elmúlt szezonban.
Megnéztem az ajánlott beállítással, így a projection szerint a TOP 20 RB/WR-böl 8WR és 12 RB lenne az elosztás. Jobbnak tünik, mint a 4WR és 16RB 😀
Ha a többség egyetért, akkor hagyom az átállítást.
Szerkesztette: Toto21
6 napja
Még a WR és TE poszt pontjait kéne talán egyensúlyba hozni ahogy látom. Meg talán a QB pontozást lehetne alakítanimire gondoltál pontosan, mert ugye most úgy van beállítva, hogy a TE-k azonosan vannak értékelve, mint a WR-ek.
FLZOLI
QB-nál mi lenne az ötleted?
12 napja
ne fogd vissza magad. 😀Megvesszőzzem?Mondjuk az elég durva, hogy milyen fluktuáció megy itt a dobogós helyeken pedig alapvetően a GM-ek nem nagyon cserélődnekigen, eléggé kompetitív liga. Tetszik is. 😊
FLZOLI
Utolsó mohikán válaszára várunk még júli 13.-ig. Ha nem ráuszítom @warr_b -t 😀
Toto21
warr_b
12 napja
Megvesszőzzem?Mondjuk az elég durva, hogy milyen fluktuáció megy itt a dobogós helyeken pedig alapvetően a GM-ek nem nagyon cserélődnekigen, eléggé kompetitív liga. Tetszik is. 😊
FLZOLI
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
12 napja
Nyolcadik kiemeltről lettem bajnok, első kiemeltről kuka az évek alatt. Az előbbitől igazából már minden csak jutalomjáték mondjuk nekem 😊Mondjuk az elég durva, hogy milyen fluktuáció megy itt a dobogós helyeken pedig alapvetően a GM-ek nem nagyon cserélődnekigen, eléggé kompetitív liga. Tetszik is. 😊
FLZOLI
Toto21
A 'hibáival' (pár pontozós szabály ami fel szokott jönni) együtt tényleg bárki megverhet bárkit, és nem nagyon morzsolódunk le a szezon alatt se.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

12 napja
Mondjuk az elég durva, hogy milyen fluktuáció megy itt a dobogós helyeken pedig alapvetően a GM-ek nem nagyon cserélődnek

13 napja
kingpeti83
82
Sziasztok!Természetesen vagyok!!! 😊
Mielött megkezdödnek a nyári szabadságolások, kérlek jelezzétek, hogy jövöre ki jönne újra. 😊
Toto21
13 napja
Emlékszik esetleg valaki még, hogy szezon közben milyen módosítási javaslatok merültek fel?ami rémlik:
FLZOLI
-PO-ban a kiemelt csapatok ne +10-et, hanem csak +5 pontot kapjanak
- alapszakasz ranking-ben ne az egymás elleni eredmény számítson, hanem a szerzett pontszám
Szerintem az elsöt hagyjuk, mert ha már valaki megküzdött az alapszakaszban, az kapja meg a +10-et
A másodiknál meg szerintem módosíthatunk.
Egyébként az alapvetö pontozást hagynám.
@Sixo@kingpeti83 még nem jeleztek vissza a többiek mind maradtak. Köszönöm a visszajelzéseket. 😊
Szerkesztette: Toto21
21 napja
Jövök!
21 napja
Emlékszik esetleg valaki még, hogy szezon közben milyen módosítási javaslatok merültek fel?

26 napja
Seahawks is jönIgen, megkérdezem.Jövők, bár rendkívüli módon sérelmezem, hogy amikor egyszer végre dobogós vagyok, az nem jelenik meg itt a dicsőséglistán.......Hamarosan javitjuk! 😀
😀
csi77
+a haverod csapata a Seahawks ugye? Meg tudod kerdezni ot is? 😊
Toto21
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
26 napja
Sziasztok! Jövök én is!
26 napja
Igen, megkérdezem.Jövők, bár rendkívüli módon sérelmezem, hogy amikor egyszer végre dobogós vagyok, az nem jelenik meg itt a dicsőséglistán.......Hamarosan javitjuk! 😀
😀
csi77
+a haverod csapata a Seahawks ugye? Meg tudod kerdezni ot is? 😊
Toto21
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
26 napja
Jön ő is persze. Köszönjük a gratulációt, bár esetében vak szerencse volt a dolog 😀Én is!Öcsed is jön? Tavaly mind2-en dobogon vegeztetek! Ehhez utolag is gratula.
Vonster
Toto21
26 napja
Én is!Öcsed is jön? Tavaly mind2-en dobogon vegeztetek! Ehhez utolag is gratula.
Vonster