Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
mindenki csak megsértődik miattatok 😕 😕 😕hegedusadam
ezt meg pont leszarom

több mint 14 éve
Natloz Arizona Cardinals 321
Tv, Média:
28. Pályázónak a pályázatában jeleznie kell, hogy mely Tv társaságokat kívánja az eseményre
meghívni, milyen megjelenést tervez.
29. Pályázónak a pályázatában kell megadnia azt, hogy mely médiumokban milyen
megjelenéseket tervez.

Ez miért így van? Miért nem tudja/akarja ezt a szövetség elrendezni? Pedig szerintem ez elsősorban szövetségi feladat kéne legyen... Vagy csak én gondolom rosszul?

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Hátha érdekel valakit:
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110331-Palyazati%20felhivas%202011..pdf

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
nem értem mért szúrja a szemeteket ez a három csapatos "fúzió". én arra gondoltam, hogy ha már úgyis három csapat így egymásra talált, mi lenne, ha minden csapat betársulna, és így az összes magyar csapatot egy edző irányítaná, és akkor nem tudnánk "sírni mint a fürdősk@#&$k" 😊 ja és így mindenki egyenlően részesülne a győri játékosokból, szombathelytől miskolcon át egészen nyíregyházáig 😊
1. Én nem akarok a fikarcnyi részt sem a győri játékosokból.
2. Nem a fúzióval van baj, hanem az előjogokkal, amiket kap a Győr miatt a fúzió.
3. A Szombathely igenis legyen faszagyerek, tolja le az arcát a mérkőzésre, ha kell 18 emberrel, hogy megmutassa, nem a győriek miatt vannak ott, ahol.e53m62
Ha már nem lehet pluszolni, akkor így:

+1
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
nem értem mért szúrja a szemeteket ez a három csapatos "fúzió". én arra gondoltam, hogy ha már úgyis három csapat így egymásra talált, mi lenne, ha minden csapat betársulna, és így az összes magyar csapatot egy edző irányítaná, és akkor nem tudnánk "sírni mint a fürdősk@#&$k" 😊 ja és így mindenki egyenlően részesülne a győri játékosokból, szombathelytől miskolcon át egészen nyíregyházáig 😊
1. Én nem akarok a fikarcnyi részt sem a győri játékosokból.
2. Nem a fúzióval van baj, hanem az előjogokkal, amiket kap a Győr miatt a fúzió.
3. A Szombathely igenis legyen faszagyerek, tolja le az arcát a mérkőzésre, ha kell 18 emberrel, hogy megmutassa, nem a győriek miatt vannak ott, ahol.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
zsolti_23 66
Boti!
Nagyon egyszerű a megoldás csak a csapatoknak össze kellene fogniuk!
hiába van valakinek egy jó csapata ha hirtelen valami miatt senkinek nem lesz jó az eredeti meccs időpont!
Lehet nyerni bajnokságot meccs nélkül is nem?
Apropó lehet hogy nem lesz pályánk az új meccsidőpontra a haladás ellen ha így lesz akkor nyugodtan húzzátok be nekik a meccset!És ezzel meg van oldva a vita!
További szép napot!
több mint 14 éve
Boti63 40
már 2 éve ezen megy a vita , de nem történik semmi 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt úgy hívják válogatott.SzentiRebel_#18
de azért te is érzed, hogy ez nagyon le van sarkítva 😛
több mint 14 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
Ezt úgy hívják válogatott.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mindenki csak megsértődik miattatok 😕 😕 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"hajrá GyőrDunaújvárosSzombathely SharksGorillazCrushers
mutassátok meg, hogy lehet egy egész országból hülyét csinálni"

nem ez a cél de ha ez igy jobb mindenkinek akkor legyen igy

igazábol már gondolkodunk hogy igazolunk a Farkasoktól és a Tigrisektől is csak hogy kerek legyen a világ

(nagyon elnőiesedett ez a forum mindenki csak sír mint 1 fürdősk...a)
több mint 14 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
hajrá GyőrDunaújvárosSzombathely SharksGorillazCrushers
mutassátok meg, hogy lehet egy egész országból hülyét csinálni
csak arra kell vigyázni nehogy át lógjon őszre a szezon, mert a végén veszélybe kerül a győr HFL indulása
meg arra is ügyeljetek nehogy a gorillák megnyerjék a div1-et, mert akkor jövőre újra 3 csapatnak kell indulnia a HFL-ben
a div2 miatt ne izguljatok, szerintem ezt a problémát megoldjuk nektek
(jöhetnek a PM-ek a nagy pofám és a beképzeltségem miatt, hajrá, hajrá)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...elhozta "közénk" a szövetséget...Zahó
Képzavarban vagy kisbarátom. Mi vagyunk a szövetség, mert mi hoztuk létre, mi tartjuk fenn.

Kori munkáját nem kívánnám lebecsülni, biztos szop eleget ezekkel a hülye halasztásokkal, de ha ők nem szabnak határt ennek (értsd csapatonként és szezononként max 2 halasztás), akkor nekik kell vele többet dolgozni.e53m62
Iván, te komolyan úgy gondolod, hogy mi vagyunk a szövetség? Te meg Én? Mi hoztuk létre, mi döntünk és mi tartjuk fent (jó, ez utóbbi részben igaz)? Nem, sajnos a legtöbb ember, sőt csapatvezető is ezen a fórumon kapja a kevésbé egetrengető infókat a szövetségtől. Ha nem, urambocsá fejethajtok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem kell indulni bajnokságban ha nemtudsz megfelelő mennyiségü játékossal játszani. Ez ilyen egyszerü... tavaly a Szolnok is mondhatta volna amikor nem máshol akartak játszani a játékosok hanem árvizen és vörös iszapnál dolgoztak a kATONÁk. Hol sirtunk hogy kikaptunk 63-0ra a Tigerstől 18 emberrel ? Ugyanmár... Ez pofátlanság amit itt megengednek maguknak... Az meg másik dolog hogy aszisztálnak is hozzá a szövetségtől... Jöhet a PM Kori, ahogy szoktad!gyengejobb
Ennyi. 18 ember. Na ez az, amire azt lehet mondani: respect, bármilyen eredmény mellett, mert azt kizárólag a saját erejükből érték el.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem kell indulni bajnokságban ha nemtudsz megfelelő mennyiségü játékossal játszani. Ez ilyen egyszerü... tavaly a Szolnok is mondhatta volna amikor nem máshol akartak játszani a játékosok hanem árvizen és vörös iszapnál dolgoztak a kATONÁk. Hol sirtunk hogy kikaptunk 63-0ra a Tigerstől 18 emberrel ? Ugyanmár... Ez pofátlanság amit itt megengednek maguknak... Az meg másik dolog hogy aszisztálnak is hozzá a szövetségtől... Jöhet a PM Kori, ahogy szoktad!
több mint 14 éve
zsolti_23 66
Nem hiszem , hogy gondom lenne a szövegértéssel,a gyógypedagógust pedig meghagyom neked.
több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
...elhozta "közénk" a szövetséget...Zahó
Képzavarban vagy kisbarátom. Mi vagyunk a szövetség, mert mi hoztuk létre, mi tartjuk fenn.

Kori munkáját nem kívánnám lebecsülni, biztos szop eleget ezekkel a hülye halasztásokkal, de ha ők nem szabnak határt ennek (értsd csapatonként és szezononként max 2 halasztás), akkor nekik kell vele többet dolgozni.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Felhívás! A Budapest Bears AFC VEZETŐEDZŐT keres.
Jelentkezni lehet bármelyik edzésen vagy telefonon.

Edzések helyszíne, időpontja: XIII. kerület, Tomori u. 2. Kedd-Csütörtök (19.00-21.00)
Telefonszám: 06.30.60.40.180.

Illetve továbbra is várjuk tapasztalt és kezdő játékosok jelentkezését.Budapest Bears
hogy álla csapat? hányan vtok? mikor indultok a bajnokságban

Crushers #12
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Ricsi!
Félre érted a helyzetet mert mi ezt nem értjük meg és nem fogadtuk el.
A verseny bizottság közölte velünk hogy ez van és kész.
Valaki kiragadta a lényeget hogy mi vagyunk 35en körülbelül és ebből van sok újoncunk is de mégis kiállunk bajnokságban és nem bújunk más csapat mögé!
ha jól számoltam vagytok roster szerint 46an ha ebből levesszük a 8 játékost akkor is vagytok 38an.Szerintem a másod osztálynak nem az a lényeg hogy megnyerni minden áron ha kell hfl-es játékosokat is lehozunk csak nyerjünk!Az ilyen hozzáállástól hányingerem van!
Kori arra nem válaszoltál hogy ebben az esetben milyen indokkal halasztottatok a haladásnak.
arra nem tudnak hivatkozni hogy kevesen vannak mert gondolom a minimum létszámot így is elérik.Erre milyen papírt kértél be?zsolti_23
na, ment neked PM.

Crushers #12
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Felhívás! A Budapest Bears AFC VEZETŐEDZŐT keres.
Jelentkezni lehet bármelyik edzésen vagy telefonon.

Edzések helyszíne, időpontja: XIII. kerület, Tomori u. 2. Kedd-Csütörtök (19.00-21.00)
Telefonszám: 06.30.60.40.180.

Illetve továbbra is várjuk tapasztalt és kezdő játékosok jelentkezését.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kori!
Gondolom azért sértődtél meg mert fáj az igazság!
Már csak egy kérdésem van hozzád,hogy van-e pálya minősítésetek mert ha jól tudom anélkül nem lehetne meccset játszani és nektek tavaly sem volt!?
További szép napot!zsolti_23
Nekem nem fáj az igazság (főleg másoké), megsértődni sincs min, csak már unom a banánt.

Ha a pályaminősítésünk érdekel, akkor küldjél PM-et, vagy e-mailt és válaszolok.

Ha gondod van a szövegértéssel, fordulj gyógypedagógushoz. Minden problémádat nem tudom megoldani.Kori
Azért az igen dícséretes, hogy Kori végre valahára válaszolt kérdésekre, elhozta "közénk" a szövetséget, erre sikerült odáig juttatni, hogy mostantól még ennyi sem lesz. Gratulálok, ez kell tényleg.Zahó
Ha valaki kíváncsi valamire, akkor majd ír neki...
Sok szép dolog le van írva, sok szép szabály keretében, sok szép szankcióval, de sok a megvalósíthatóság és realitás igénye nélkül.
Ha valaki tudni akar valamit a szövetségi dolgokról lehet PM-et írni...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kori!
Már csak egy kérdésem van hozzád,hogy van-e pálya minősítésetek mert ha jól tudom anélkül nem lehetne meccset játszani és nektek tavaly sem volt!?
Nekem nem fáj az igazság (főleg másoké), megsértődni sincs min, csak már unom a banánt.

Ha a pályaminősítésünk érdekel, akkor küldjél PM-et, vagy e-mailt és válaszolok.

Ha gondod van a szövegértéssel, fordulj gyógypedagógushoz. Minden problémádat nem tudom megoldani.Kori
Azért az igen dícséretes, hogy Kori végre valahára válaszolt kérdésekre, elhozta "közénk" a szövetséget, erre sikerült odáig juttatni, hogy mostantól még ennyi sem lesz. Gratulálok, ez kell tényleg.
több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Kori!

Ha gondod van a szövegértéssel, fordulj gyógypedagógushoz. Minden problémádat nem tudom megoldani.

több mint 14 éve
zsolti_23 66
Kori!
További szép napot!
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
http://miskolcsteelers.hu/kep/eredeti/steelersrebels_by_BP.jpg

óje