Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Remélem megbocsátjátok, de a picsogásokkal már olyannyira tele van a tököm, hogy komoly témákban már nincs kedvem a fórumon megnyilvánulni, a szar nyilvános dobálásában inkább nem vennék részt a jövőben. :cool:

Ettől még PM-ben, vagy e-mailben jövő kérdésekre, észrevételekre szívesen fogok válaszolni, mert ha valaki ilyet ír, akkor vélhetően tényleg érdekli a dolgok miértje és nem az a szándék vezérli, hogy nyilvánosan köpködjön, gyakran olyan dolgokról kinyilatkoztatva a szent és megkérdőjelezhetetlen igazságot, melyekről láthatóan halvány fingja sincs.

Szóval jöhetnek a kérdések nyugodtan, állok bárki rendelkezésére bármilyen kérdésben (de tényleg bármilyenben), azonban a fórumon VB-s, szövetségi ügyekben már nem fogok válaszolni, mert láthatóan nincs értelme ez irányú próbálkozásaimnak. 😊

Szombaton végre megyek játszani, a többi most amúgy sem tud már izgatni 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.predators.hu/2011/03/443/
Kemény csata lesz. 😊
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
Durva dolgok vannak itt nagyon!

És még lájkolni sem lehet.... 😀
több mint 14 éve
kisember 63
Csak az a vicces, hogy a Gringos a jófej, mert nyugodtan mondhatná, hogy gyertek el 16-án ahányan tudtok, és játsszuk le úgy. Vagy adjátok fel. És teljesen jogos lenne.Zorddd
1. A Gringos jó fej, de nekik is volt már idén pályagondjuk, akkor meg mások voltak jó fejek.

2. Szerencsére még sokan mások is jó fejek, mert idén kb. összesen lesz vagy 10-15 mérkőzés halasztási, módosítási határozat mindenféle csapatok meccseiről, akiknek gondjuk volt, van.

A Próféta beszéljen belőled Kori:
"Az a terv, hogy idén legkésőbb október végére meg kell lennie a DI és DII versenynaptáraknak,"

Így legyen!!! :cool: :/ :rolleyes:

... habár remélem nem veszed személyeskedének, hogy némi szkepszis-el olvastam soraidat, amikor március végén még az ez évi költségvetésünk sincs meg :cool:

3. Ha először van meg a magyar és a szerb naptár és utána interliga, na az probléma. Főleg ha a szerbek meccseivel nem lehet mit kezdeni, mert annyira tele van a naptárjuk, így ütközések jöttek létre. Az eredetileg tervezett interliga hétvégék így bebuktak, az erre tervezett magyar meccseink közül néhány így problémás lett, ezeket megpróbáljuk átütemezni valahogy, meg a nem szerbek elleni interliga meccseket is, mert azok mobilabbak valamivel. Talán nem meglepő, hogy minden fronton jól szeretnénk szerepelni, ezért amit lehet megteszünk a cél érdekében.

4. Mint az köztudott, alapvetően a késői naptárak miatt vannak a problémák. Az a terv, hogy idén legkésőbb október végére meg kell lennie a DI és DII versenynaptáraknak, nyilván emiatt legkésőbb szeptember körül be kell majd nevezni. Így a remélhetően jövő évben újra elinduló interliga hétvégéket a szerb és egyéb szövetségek figyelembe tudják majd venni, azokhoz tudják igazítani a hazai naptárukat. A problémákat így időben lehet majd kezelni, a szezon közbeni halasztásokra pedig keményebb szankciókat lehet hozni, elvégre mindenkinek lesz fél éve, hogy pályát foglaljon.

5. Idén viszont nem fogunk kiszúrni se magunkkal, se mással azért, mert a naptárakat nem lehetett összehangolni rendesen, vagy mert nem volt elég idő pályákat foglalni csapatoknak. Jövőre viszont már nem lehet majd így tili-tolizni, hogy akár pár nappal a hétvége előtt módosítunk időpontokat, mint pl. most hétvégén is.

6. A körülmények miatt próbál a JB és a VB is rugalmas lenni ésszerű határok között, mert nem cél kiszúrni senkivel. De látni kell, hogy annyira tele van a sporik naptárja, hogy nagyítóval kell keresni azokat a helyeket, ahová egyáltalán egy halasztás még elképzelhető, mivel idén tavasszal-nyáron minden korábbinál jóval több meccset bonyolítunk, a kapacitások pedig végesek. Így nehéz ügy minden ilyen kérés, nyilván lesz majd olyan ahogy haladunk, amit egyszerűen nem hagyhatunk majd jóvá, mert akkor nem fejeződik be a bajnokság időben, ez pedig nem engedhető meg. Eddig még nagyjából kezelhető volt a helyzet, de később már alig lesz mozgástér, szóval legyen mindenki nagyon jóban a pályáját üzemeltető brigáddal.Kori
"Az a terv, hogy idén legkésőbb október végére meg kell lennie a DI és DII versenynaptáraknak,"

... habár remélem nem veszed személyeskedének, hogy némi szkepszis-el olvastam soraidat, amikor az a "hétköznapi valóság", hogy március végén még az ez évi költségvetésünk sincs meg :cool:HZsóka
És a nagy szabálykövetésben felteszem nem maradt el tavaly egy kötelező közgyűlés, aminek ha kérik a jegyzőkönyvét, akkor majd összefogunk a magyar fociért, és hazudunk?
több mint 14 éve
HZsóka 67
Leegyszerűsitve igen, ezért. De kifejtve mert a Sharks-nak EFAF meccse van és azt nehezebb összehangolni( halasztani) mert ott pl. a szerb bajnokságot is nézik. És így a mi játékosaink nem játszhatnának az EFAF-ban (jaja..jöhet h a győriek nélkül meg nem állnánk ki.....) 😛Ricsi56
Csak az a vicces, hogy a Gringos a jófej, mert nyugodtan mondhatná, hogy gyertek el 16-án ahányan tudtok, és játsszuk le úgy. Vagy adjátok fel. És teljesen jogos lenne.Zorddd
1. A Gringos jó fej, de nekik is volt már idén pályagondjuk, akkor meg mások voltak jó fejek.

2. Szerencsére még sokan mások is jó fejek, mert idén kb. összesen lesz vagy 10-15 mérkőzés halasztási, módosítási határozat mindenféle csapatok meccseiről, akiknek gondjuk volt, van.

... habár remélem nem veszed személyeskedének, hogy némi szkepszis-el olvastam soraidat, amikor március végén még az ez évi költségvetésünk sincs meg :cool:

3. Ha először van meg a magyar és a szerb naptár és utána interliga, na az probléma. Főleg ha a szerbek meccseivel nem lehet mit kezdeni, mert annyira tele van a naptárjuk, így ütközések jöttek létre. Az eredetileg tervezett interliga hétvégék így bebuktak, az erre tervezett magyar meccseink közül néhány így problémás lett, ezeket megpróbáljuk átütemezni valahogy, meg a nem szerbek elleni interliga meccseket is, mert azok mobilabbak valamivel. Talán nem meglepő, hogy minden fronton jól szeretnénk szerepelni, ezért amit lehet megteszünk a cél érdekében.

4. Mint az köztudott, alapvetően a késői naptárak miatt vannak a problémák. Az a terv, hogy idén legkésőbb október végére meg kell lennie a DI és DII versenynaptáraknak, nyilván emiatt legkésőbb szeptember körül be kell majd nevezni. Így a remélhetően jövő évben újra elinduló interliga hétvégéket a szerb és egyéb szövetségek figyelembe tudják majd venni, azokhoz tudják igazítani a hazai naptárukat. A problémákat így időben lehet majd kezelni, a szezon közbeni halasztásokra pedig keményebb szankciókat lehet hozni, elvégre mindenkinek lesz fél éve, hogy pályát foglaljon.

5. Idén viszont nem fogunk kiszúrni se magunkkal, se mással azért, mert a naptárakat nem lehetett összehangolni rendesen, vagy mert nem volt elég idő pályákat foglalni csapatoknak. Jövőre viszont már nem lehet majd így tili-tolizni, hogy akár pár nappal a hétvége előtt módosítunk időpontokat, mint pl. most hétvégén is.

6. A körülmények miatt próbál a JB és a VB is rugalmas lenni ésszerű határok között, mert nem cél kiszúrni senkivel. De látni kell, hogy annyira tele van a sporik naptárja, hogy nagyítóval kell keresni azokat a helyeket, ahová egyáltalán egy halasztás még elképzelhető, mivel idén tavasszal-nyáron minden korábbinál jóval több meccset bonyolítunk, a kapacitások pedig végesek. Így nehéz ügy minden ilyen kérés, nyilván lesz majd olyan ahogy haladunk, amit egyszerűen nem hagyhatunk majd jóvá, mert akkor nem fejeződik be a bajnokság időben, ez pedig nem engedhető meg. Eddig még nagyjából kezelhető volt a helyzet, de később már alig lesz mozgástér, szóval legyen mindenki nagyon jóban a pályáját üzemeltető brigáddal.Kori

... habár remélem nem veszed személyeskedének, hogy némi szkepszis-el olvastam soraidat, amikor az a "hétköznapi valóság", hogy március végén még az ez évi költségvetésünk sincs meg :cool:
több mint 14 éve
kisember 63
http://vimeo.com/21685242
Na most elvileg már az EMI bekaphatja 😀kutya23c
Ühh. Na ez profiság.deacon75
Nagyon jó minőségű felvételek!
több mint 14 éve
kisember 63
A Rebels-Titans meccs eredményét az aláírt jegyzőkönyvből helyezték fel, ami 60-25, de a videót visszanéztem, és a 2. negyedben rosszul írták fel a bírók, mert a helyes eredmény 60-26 lenne. (mindkét extrát berúgják a 2.-ban)
több mint 14 éve
Tényleg fajin munka ez a videó! 😊 Még sok ilyet 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jók a videóitok Kutya 😀
Az "edző napos" is király volt. Így tovább 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na most elvileg már az EMI bekaphatja 😀kutya23c
Ühh. Na ez profiság.
több mint 14 éve
zsolti_23 66
Ezek szerint nem csak én érzem gusztustalannak a dolgot?
Fasz ki van már azzal hogy minden sportban van néhány ember aki a saját és slappja érdekeit helyezi előtérbe,és csak azt nézi, hogy nekik mi a jó, mi meg csak hagyjuk!Remélem jövöre sikerül áthidalni a bajnokságot ilyen afa kupa jellegűekkel és akkor a szövetség majd nézhet mint hal a szatyorban hogy hova tűntek a csapatok.
több mint 14 éve
Zsolti szerintem sajnos olyan kapukat döngetsz, amin nem fognak beengedni!

Kori mint Gorillaz játékos valószínűleg nem fog olyat mondani ami a Győr vagy a Crushers ellen szól, szóval sztem mindenki tudja a választ, de senki nem fogja kimondani! Sajnos...
több mint 14 éve
kutya23c 223
http://www.youtube.com/watch?v=8f0sgJARZK8kutya23c
Azt mondja, hogy az én országomban az EMI letiltotta... 😀Zorddd
Na most elvileg már az EMI bekaphatja 😀

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 14 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
Azért az elég fura hogy egy csapat azért kéri a meccse elhalasztását, mert a saját játékosai akkor egy másik csapatban játszanak. :rolleyes:tudu28
Ennyi erővel bárki halaszthatna, mert nem ér rá az összes játékosa. Nem hiszem, hogy evvel együtt tudna élni a többi csapat. Szerintem meg tartsuk magunkat a kiírásokhoz, nem kevés munka van benne, ha jól sejtem, ezt ilyen-olyan, nem kizárólag és kifejezetten az adott napi és adott helyszíni játékot lehetetlenné tevő indokok miatt halasztani sztem luxus tekintve a bírók számát és rendelkezésre állását.e53m62
A helyzet akkor is ugyanaz ha az ellenfél edzője nem ér rá? Esetleg másik csapatnál koordinátorkodik, és amiatt lesz halasztás???

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
zsolti_23 66
Ricsi!
Félre érted a helyzetet mert mi ezt nem értjük meg és nem fogadtuk el.
A verseny bizottság közölte velünk hogy ez van és kész.
Valaki kiragadta a lényeget hogy mi vagyunk 35en körülbelül és ebből van sok újoncunk is de mégis kiállunk bajnokságban és nem bújunk más csapat mögé!
ha jól számoltam vagytok roster szerint 46an ha ebből levesszük a 8 játékost akkor is vagytok 38an.Szerintem a másod osztálynak nem az a lényeg hogy megnyerni minden áron ha kell hfl-es játékosokat is lehozunk csak nyerjünk!Az ilyen hozzáállástól hányingerem van!
Kori arra nem válaszoltál hogy ebben az esetben milyen indokkal halasztottatok a haladásnak.
arra nem tudnak hivatkozni hogy kevesen vannak mert gondolom a minimum létszámot így is elérik.Erre milyen papírt kértél be?
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
http://www.youtube.com/watch?v=8f0sgJARZK8kutya23c
Azt mondja, hogy az én országomban az EMI letiltotta... 😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
kutya23c 223
http://www.youtube.com/watch?v=8f0sgJARZK8

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 14 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Azért az elég fura hogy egy csapat azért kéri a meccse elhalasztását, mert a saját játékosai akkor egy másik csapatban játszanak. :rolleyes:tudu28
Ennyi erővel bárki halaszthatna, mert nem ér rá az összes játékosa. Nem hiszem, hogy evvel együtt tudna élni a többi csapat. Szerintem meg tartsuk magunkat a kiírásokhoz, nem kevés munka van benne, ha jól sejtem, ezt ilyen-olyan, nem kizárólag és kifejezetten az adott napi és adott helyszíni játékot lehetetlenné tevő indokok miatt halasztani sztem luxus tekintve a bírók számát és rendelkezésre állását.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
VT 123
Ricsi, kin múlik ha nem rajtatok az hogy bevállaljatok meccset Győriek nélkül is?
Ha a csapat vezetése lenne annyira tökös nálatok,hogy azt mondja gyerekek ez el lett baszva de akkor is elmegyünk még ha kevesebben is vagyunk,de megmutatjuk hogy nem bújunk a Győr háta mögé!Nem pedig önállóan bejelenti a vb, hogy az a meccs el lesz halasztva mert a sharks interliga meccset játszik.Röhej!zsolti_23
Ezzel ragadtad ki a lényeget szerintem
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ricsi, kin múlik ha nem rajtatok az hogy bevállaljatok meccset Győriek nélkül is?
Ha a csapat vezetése lenne annyira tökös nálatok,hogy azt mondja gyerekek ez el lett baszva de akkor is elmegyünk még ha kevesebben is vagyunk,de megmutatjuk hogy nem bújunk a Győr háta mögé!Nem pedig önállóan bejelenti a vb, hogy az a meccs el lesz halasztva mert a sharks interliga meccset játszik.Röhej!zsolti_23
Én nem vok vetezö és már a győrben sem játszom, ugyh sorry, de én kishal vok....Ricsi56
Itt nem arról van szó h Győriek nélkül nem vállalják be a meccset, hanem a saját játékosaik nélkül, akik szeretnének játszani interliga meccsen (ami érthető, mert 1 iylen szintű meccs felér legalább három div2-es mérkőzéssel). Annak meg a Pécs sem örülne ha egy 50%-os Szhely ellen kéne játszania. Nem azért lett elhalasztva a meccs, mert a Sharks interliga meccset játszik, hanem mert jó pár szhelyi interliga meccsen játszik.tudu28
De egy 40%-os Sharksnak nyilván 😀 Nem lehetett kihagyni 😛

Viccet félretéve, azért kíváncsi lennék mégis hány játékosról beszélünk 😊 nem gondolom, hogy a fél Crushers játszana az interligában.
Legjobb tudomásom szerint "Gringos-goldenéknél" sem tolong a tömeg, szóval ez olyan, hogyha nagyon akarná valaki, be tudná vállalni szerintem.

Közben megjött a válasz 😛 thx
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Itt nem arról van szó h Győriek nélkül nem vállalják be a meccset, hanem a saját játékosaik nélkül, akik szeretnének játszani interliga meccsen (ami érthető, mert 1 iylen szintű meccs felér legalább három div2-es mérkőzéssel). Annak meg a Pécs sem örülne ha egy 50%-os Szhely ellen kéne játszania. Nem azért lett elhalasztva a meccs, mert a Sharks interliga meccset játszik, hanem mert jó pár szhelyi interliga meccsen játszik.tudu28
Azért az elég fura hogy egy csapat azért kéri a meccse elhalasztását, mert a saját játékosai akkor egy másik csapatban játszanak. :rolleyes:Zorddd
hát valóban elég egyedi esettudu28
valóban egyedi, és még engem is bosszant, mert az én életkémet is felbotirja a halasztás. Dehát a csapat az csapat. A gringosnak pedig még 1X köszönet h megértették és elfogadták a halasztást.

Crushers #12
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Én nem vok vetezö és már a győrben sem játszom, ugyh sorry, de én kishal vok....Ricsi56
Saját játékos asszem így fejből 7-8 fő. Azért örülök h valaki érzi a témát.

Crushers #12
több mint 14 éve
tudu28 152
Azért az elég fura hogy egy csapat azért kéri a meccse elhalasztását, mert a saját játékosai akkor egy másik csapatban játszanak. :rolleyes:Zorddd
hát valóban elég egyedi eset

http://www.facebook.com/pages/Gy%C5%91r-Sharks/274168015956901
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Azért az elég fura hogy egy csapat azért kéri a meccse elhalasztását, mert a saját játékosai akkor egy másik csapatban játszanak. :rolleyes:

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
tudu28 152
Itt nem arról van szó h Győriek nélkül nem vállalják be a meccset, hanem a saját játékosaik nélkül, akik szeretnének játszani interliga meccsen (ami érthető, mert 1 iylen szintű meccs felér legalább három div2-es mérkőzéssel). Annak meg a Pécs sem örülne ha egy 50%-os Szhely ellen kéne játszania. Nem azért lett elhalasztva a meccs, mert a Sharks interliga meccset játszik, hanem mert jó pár szhelyi interliga meccsen játszik.

http://www.facebook.com/pages/Gy%C5%91r-Sharks/274168015956901