Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
Jamie 28
Hát nemtudom Zorddd...ha a Gringos-Goldenfox eléri régi 2-3 évvel ezelőtti bajnokságbeli szintjét akkor valóban ott lenne a helye, de egyelőre semmiképp se tenném az ötletes és változatos Offense-el rendelkező Enthroners és a kemény Defense-ü Raptors elé...az első osztályú trió (Heroes, Soldiers, Wildfires) elé meg főleg nem...persze azt leginkább a hétvégén elmaradt meccs mutatta volna meg, hogy hol a helye a csapatnak...

Érdekes hogy a legutóbbi 3 hozzászóló szerint a Tigers csupán a hatodik...a gyengébb döntőbeli szereplése ellenére az alapszakaszban is a Rebels, Cowboys duó előtt végzett illetve utóbbit búcsúztatta is az elődöntőben. Sztem nem fair az asztalra letett eredményeket semmibe venni, és csakúgy hátrébb rakni egy csapatot akármilyen igazolható ok nélkül...Az más, ha valaki nem játszott eleget és csak tippelünk a helyét illetően, de a Tigers sztem idén bizonyított...

Látom mindenki a Bulldogs mögé rak minket picivel...12-én igyekszünk ezen változtatni 😉

,,Hit it like you mean it!"
PunBB bbcode test
2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Szerintem meg:
1. Wolves
2. Cowboys
3. Rebels
4. Sharks
5. Hurricanes
6. Tigers
7. Gorillaz
8. Predators
9. Wolverines
10. Titans
11. Steelers
12. Goldenfox-Gringos
13. Wildfires
14. Soldiers
15. Heroes
16. Raptors (a szegediekkel)
17. Enthroners
18. Bulldogs
19. Gladiators
20. Mustangs
21. Eagles
22. Crushers
23. W2, C2 (Ha a C2 a mostani Cowboys juniorjaiból fog állni, akkor erősebbek lesznek ennél)

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ha már így mindenki belekezdett írok én is eggyet. Az én listámat befolyásolja a bajnokságba végzett helyezés, és a mérkőzések valódi képe, nem csak az eredménye, a játékosállomány erőssége, és nagy mértékben a szubjektivitás is. Mielött egyből leanyáznának hozzáteszem, hogy ez csak egy magánvélemény.

1. Wolves
2. Cowboys
3. Rebels
4. Sharks
5. Hurricanes
6. Tigers
7. Gorillaz
8. Wolverines
9. Predators
10. Titans
11. Wildfires
12. Soliders
13. Steelers
14. Heroes
15. Gringos-Goldenfox (ha ők egy csapat)
16. Raptors (a Szegedi játékosokkal együtt)
17. Enthroners
18. Bulldogs
19. Gladiators
20. Mustangs
21. Eagles
22. Crushers
23. W2, C2 (Ha a C2 a mostani Cowboys juniorjaiból fog állni, akkor erősebbek lesznek ennél)balu10
Hm... :rolleyes: valami ilyesmi, szóval csatlakozom ehhez a toplistához 😛
több mint 15 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ha már így mindenki belekezdett írok én is eggyet. Az én listámat befolyásolja a bajnokságba végzett helyezés, és a mérkőzések valódi képe, nem csak az eredménye, a játékosállomány erőssége, és nagy mértékben a szubjektivitás is. Mielött egyből leanyáznának hozzáteszem, hogy ez csak egy magánvélemény.

1. Wolves
2. Cowboys
3. Rebels
4. Sharks
5. Hurricanes
6. Tigers
7. Gorillaz
8. Wolverines
9. Predators
10. Titans
11. Wildfires
12. Soliders
13. Steelers
14. Heroes
15. Gringos-Goldenfox (ha ők egy csapat)
16. Raptors (a Szegedi játékosokkal együtt)
17. Enthroners
18. Bulldogs
19. Gladiators
20. Mustangs
21. Eagles
22. Crushers
23. W2, C2 (Ha a C2 a mostani Cowboys juniorjaiból fog állni, akkor erősebbek lesznek ennél)

több mint 15 éve
Jamie 28
6. Hurricanes úgy látszik minket már a vihar első szellője is lesöpört 😀 KoriTE
hátja, de lehet nem így van 😀 A Sharks-ot és a Hurricanest nehéz beilleszteni, mert idén nem játszottak magyar csapattal. Ilyen szempontból a Crushers, Predators és a Gringos-Goldenfox könnyebb eset...előbbi kettő ugye az AFA kupában elért eredményeik alapján, a Crushers (Sharks nélkül) ellen meg játszottunk mi is szoros edzőmeccset, illetve a Gringos-Goldenfox-al is. Utóbbi csapatnak sajna elmaradt a hétvégén a Bulldogs elleni barátságos meccse, de még tervbe van véve egy meccsük úgy tudom. Mi is játszunk még 12-én a Bulldogsal...szóval az alsóházban könnyebb egy törékeny sorrendet rakni, mert vannak egymás elleni eredmények. A felsőházban csak a bajnokság segít, amely alapján Wolves-Tigers-Cowboys-Rebels-Gorillaz sorrend egyértelmű, a Sharksot és a Hurricanest tegye mindenki oda ahova akarja. Én Bruce-al értek egyet :cool: Jövőre meg úgy is minden eldől!

PunBB bbcode test
több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
1. Wolves
2. Sharks
3. Cowboys
4. Tigers
5. Rebels
6. Hurricanes úgy látszik minket már a vihar első szellője is lesöpört 😀
7. Gorillaz

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
Végülis lehetne fentebb rakni őket, bár nekem a Predators idén kicsit gyengébbnek tűnt, persze nem is csodálom a sok kihagyás miatt! De ők vissza fognak kapaszkodni a magasabb régióba ebben egészen biztos vagyok!

Az Enthroners más tészta, ők valóban jók és idén a juniorokkal még tovább fejlődhetnek, szóval fel lehet tenni magasabbra őket nyugodtan.

De akkor a Raptorst is fentebb raknám!

Vagy akkor legyen úgy hogy

1. Wolves
2. Tiger
3. Cowboys
4. Sharks
5. Rebels
6. Hurricanes
7. Gorillaz
8-13. Wildfires, Wolverines, Heroes, Soldiers, Titans, Steelers
14-16. Raptors, Enthroners, Predators,
17-22. Bulldogs, Gladiators, Eagles, Mustangs, Crushers, Gringos-Goldenfox (ha ők egy csapat)
23- második számú csapatok, amennyi lesz!

Meg persze azzal a megkötéssel, hogy a 7 és a 8-13 között jóval nagyobb a különbség mint a 8-13-ig és a 14-16. vagy a 17-22. között.
Tehát alul jobban együtt vannak a csapatok. Fent meg azért nagyobbak a különbségek!
több mint 15 éve
Jamie 28
MAjd én 😀

1. Wolves
2. Tiger
3. Cowboys
4. Sharks
5. Rebels
6. Hurricanes
7. Gorillaz
Bruce
sejtettem hogy te fogod kezdeni, azért nem is vállaltam magamra 😛
egyébként 10 percig járkáltam fel alá a szobában és én is erre a kezdő 7esre jutottam pont ilyen sorrendben 😉

A csoportos megjelölés egyébként jó, mert diplomatikus...nem nagyon lehet belekötni. Bár én az Enthronerst és a Predatorst egy csoporttal feljebb tenném.

PunBB bbcode test
több mint 15 éve
MAjd én 😀

1. Wolves
2. Tiger
3. Cowboys
4. Sharks
5. Rebels
6. Hurricanes
7. Gorillaz
8-13. Wildfires, Wolverines, Heroes, Soldiers, Titans, Steelers
14-22. Bulldogs, Gladiators, Raptors, Eagles, Mustangs, Enthroners, Crushers, Predators, Gringos-Goldenfox (ha ők egy csapat)
23- második számú csapatok, amennyi lesz!

Én kb így gondolom, lentebb azért csoportokat írtam mert nincs számottevő különbség közöttük szerintem! Illetve nem lehet összehasonlítani a csapatokat (Crushers mire képes egymagában pl.)
több mint 15 éve
Jamie 28
Jajj de meghalt a fórum 😕

Van kedvetek összerakni közösen egy teljes Power Rankingot az idén játszott magyar csapatokból? Ne csak azokat vegyük bele akik indultak a bajnokságban, hanem mindenkit. Szerencsére volt alkalmunk látni idén a többieket is (Sharks, Hurricanes, Gringos-Goldenfox, Predators, Crushers), akiket meg nem láttunk azok valszeg jövőre sem fognak indulni.

Persze egy ilyen lista mindig iszonyatos vitákat szül, főleg ha nem újságíró hanem egyszerű játékos írja, ezt természetesen nem szeretném. Akkor van értelme, ha mindenki hozzáad egy kicsit és talán egy valósághoz közelítő kép jön ki a végén 😉
Most így a holtszezonban jobb téma nem jutott eszembe, remélem bejön 😀
Na ki kezdi? 😛

PunBB bbcode test
több mint 15 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Elég szép lett a gyűrű meg a serleg is! Grat a Haladásnak!

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 15 éve
Ez jó program lesz, csak kár hogy nem tudok elmenni rá 😕

Legjobban a spec teamek érdekelnének, meg természetesen a def! Jó lenne ha összejönne a 20 fő, hogy megrendezzék, bár elég rövid ismét az idő rá.
több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
"A MAFSZ Edző Bizottsága meghirdeti nyitott vezetőedzői előadások programját.

A nyitott vezetőedzői előadások célja, hogy magyar gyakorlati példák, mérkőzések alapján mutassa be az érdeklődő csapatok edzői, sportoktatói számára:
- a wing-T,
- spread offense a Wolves 52-szerű defense-re lebontva, pozíciókra elmagyarázva,
- special teamekről (kick-off return, punt, punt return)
szakmai témákat.

Helyszín: 4002 Debrecen, Hósszúpályi út fele
Ideje: 2010. december 10 –től, 2010. december 12.
Előadásokon való részvételi díja: 5.500 Ft/fő
Program megrendezés minimális részvételi létszáma: 20 fő"

Bővebben: mafsz.org

több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan
2011 Január 16.-án TRY OUT - Budapest Eagles -
Siketek Sportpálya 16:30
www.bpeagles.hu

több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan
Köszönet minden résztvevő csapatnak és gratulálunk a Crushersnek a győzelemhez!
Jövőre ismét lesz AFA Kupa, reményeink szerint több csapattal!

több mint 15 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 541 — Steelers fan
igazából elmarad az aréna...de mivel már tényleg kivan fizetve a csarnok Tigers,Gladiators ugrik le játszani...
bírók nélkül,meg minden nélkül...szal csak úgy
több mint 15 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
AFA Kupa döntő végeredmény:

AH Gladiators - Haladás Crushers: 12-18Seraph
Grat a magyar csapatnak!ce
Gratulálok a Crushers-nek! Nekem a field gólok és a punt-ok hiánya ellenére is tetszett a döntő! Ja, és behaltam, amikor félidőben néhány Gladiators-ös rögtönzött dance fight-ot nyomott, vmi diszkósított NOX számra 😀, meg amikor a meccs végén a Crushers belevágta egy pocsolyába az egyetlen tisztán maradt játékosát. Összességében szerintem offseason kupához méltóan sokkal jobb hangulatú volt a bajnokság mint a hivatalos.

M. Vikings
Always open!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Titano te nagyon nagy seggfej vagy, megsúgom neked a Vilinek semmi beleszólása nem volt az egészbe, szerintem csak kussolj el, és próbálj azon okoskodni, hogy hogy legyél jobb, bár ilyen hozzáállással maradhatsz a béka segge alatt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
inkább így: AH Gladiators - Sharks+Grátz Vili. . .titano
Ne kezdjük megint, légyszi, semmi szükség rá.Zorddd
ok.
több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő

inkább így: AH Gladiators - Sharks+Grátz Vili. . .titano
Ne kezdjük megint, légyszi, semmi szükség rá.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

inkább így: AH Gladiators - Sharks+Grátz Vili. . .
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok melyik csapatok mennek a Miskolci arénára?ce
Ez nem sok 😕ce

Én úgy hallottam elmarad(t).kutya23c
mivel a pálya már ki lett bérelve nem marad el, tudtommal tiszteletét teszi a Nyíregyháza és a Debrecen csapata is.
több mint 15 éve
kutya23c 223
Ez nem sok 😕ce

Én úgy hallottam elmarad(t).

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ez nem sok 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

Grat a magyar csapatnak!