Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
kutya23c
223
Egy jó tippel meg ingyen is megszerezheted.Kérdésem lenne hol lehet az NFL könyvet megvenni jó áron?nagyobb könyvesboltokban van, illetve netről rendelve asszem a librinél 10% kedvezményJSanyo
előre is köszicsovika75
http://www.amerikaifoci.blogspot.com/
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 15 éve
Kérdésem lenne hol lehet az NFL könyvet megvenni jó áron?nagyobb könyvesboltokban van, illetve netről rendelve asszem a librinél 10% kedvezmény
előre is köszicsovika75
több mint 15 éve
Valaki szokott fórumra írogatni a veszprémiek közül? Illetve hogy mikor kezdődik a szezon, edzések stb?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Kérdésem lenne hol lehet az NFL könyvet megvenni jó áron?előre is köszi
több mint 15 éve
Igazából, szerintem teljesen jó lebonyolítás nem lesz, mert valakinek mindig lesz benne olyan rész, ami nem tetszik! DEA sport érdeke, hogy legalább a legalapvetőbb dolgokban tudjunk legalább egy évre tervezni. Mindenkinek könnyebb lenne, mondjuk nagyrészt csak rajtunk múlik.
ha már most megtudnánk a lebonyolítási formát, akkor el lehetne kezdeni tervezgetni a csapatoknak az év eleji programot!
Jó lenne ha még az idén meglenne az, hogy hány meccset játszanak a csapatok egyes osztályokban és hogy mikor kezdődik a bajnokság és meddig tart!
Remélhetőleg idén nem lesznek ilyen késések a nevezésekkel (mivel tavaly súlyosan volt szankcionálva)!
Nekem majdhogynem fontosabb ez, mint a lebonyolítási forma! Legyen kiszámítható előre, szerintem ez mindannyiunk érdeke!Bruce
több mint 15 éve
Igazából, szerintem teljesen jó lebonyolítás nem lesz, mert valakinek mindig lesz benne olyan rész, ami nem tetszik! DEha már most megtudnánk a lebonyolítási formát, akkor el lehetne kezdeni tervezgetni a csapatoknak az év eleji programot!
Jó lenne ha még az idén meglenne az, hogy hány meccset játszanak a csapatok egyes osztályokban és hogy mikor kezdődik a bajnokság és meddig tart!
Remélhetőleg idén nem lesznek ilyen késések a nevezésekkel (mivel tavaly súlyosan volt szankcionálva)!
Nekem majdhogynem fontosabb ez, mint a lebonyolítási forma! Legyen kiszámítható előre, szerintem ez mindannyiunk érdeke!
több mint 15 éve
Szerintem:HFL: 3-5 csapat
Div 1: 10-12 csapat
Div 2: 8-10 csapat

több mint 15 éve
A szegedi srácoktól kérdezném, hogy hogyan sikerült Nekik a tagtoborzás?2011-ben még biztos nem indulunk, a többi a jövő zenéje. Az emberek jövögetnek, de tömeg még azért nincs. 😊
Meg, hogy indulnak e a bajnokságba?barbárJW
több mint 15 éve
szerintem térjünk vissza a jövő évi versenynaptár tervekre.Konkrétan az edzői kerekasztal beszélgetés óta semmit 😕
ki mit tud a dologról?
mit hallottatok?cápa77
több mint 15 éve
szerintem térjünk vissza a jövő évi versenynaptár tervekre.ki mit tud a dologról?
mit hallottatok?

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A szegedi srácoktól kérdezném, hogy hogyan sikerült Nekik a tagtoborzás?Meg, hogy indulnak e a bajnokságba?
több mint 15 éve
Jééé, újranyílt a topic! 😊Egész délután nem voltam itt, aztán ez lett 😊
Na de most már akkor okosan, ügyesen! 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez most személyeskedés:hagyjad máááár Peti! 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem leginkább Te érdemelted volna meg 😀 😂 Ja, nem, az a legnagyobb lúzer szarzsák cím, amire veled kapcsolatban gondoltam 😂http://sportgeza.hu/sport/2010/12/06/dzsudzsak_balazs_az_ev_labdarugoja/HarrisGratula Balunak.
Egyébként én nem is értem, hogy miért nem Péter Csaba vagy Csepi kapta ezt a címet?! 😀e53m62
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy most is nyilván én kezdtem a személyeskedést, ugye? )
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nem hittem volna, hogy ilyet fogok mondani, de szeretlek Iván! 😀😀
több mint 15 éve
http://sportgeza.hu/sport/2010/12/06/dzsudzsak_balazs_az_ev_labdarugoja/HarrisGratula Balunak.
Egyébként én nem is értem, hogy miért nem Péter Csaba vagy Csepi kapta ezt a címet?! 😀
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
tudu28
152
A legjobb lenne szerintem ha a csapatokat kötelezné a szabályzat a statisztika elkészítésére és a meccset követő keddig-szerdáig a Szövetségbe küldésre. Innentől persze a csapatokra lenne bízva, hogy mennyire korrekten csinálják meg..sztem 2007ben így volt(legalább is div 1ben) akkor le is lehetett szedni sportmedia.hu-ról.persze akkor is voltak benne cifra dolgok 😀
De ezt beletenném a versenyszabályzatba, büntetési tétellel együtt (ha valaki nem készíti el, vagy adja le időben)
Igaz ehhez kellene a másik oldal is: egy működő, frissített központi honlap, ahova ezek felkerülnek a meccset követő héten.Kalo
több mint 15 éve
Kalo
137
A legjobb lenne szerintem ha a csapatokat kötelezné a szabályzat a statisztika elkészítésére és a meccset követő keddig-szerdáig a Szövetségbe küldésre. Innentől persze a csapatokra lenne bízva, hogy mennyire korrekten csinálják meg..De ezt beletenném a versenyszabályzatba, büntetési tétellel együtt (ha valaki nem készíti el, vagy adja le időben)
Igaz ehhez kellene a másik oldal is: egy működő, frissített központi honlap, ahova ezek felkerülnek a meccset követő héten.
több mint 15 éve
Előre? honnan tudta volna a mikulás, hogy ma személyeskedni fogok? 😀csepi#49Tibi bácsi elintézi 😊 Amúgy gratulálok neki, csak annyit tennék hozzá, hogy a szaltózást még gyakorolja egy kicsit, azon még van mit javítania, a többi rendben van 😊
több mint 15 éve
Csak hogy ne csak anyázás menjen, gratulálok a Balunak, megérdemelte nagyon. Az meg külön öröm, hogy megemlítik egy cikkben kis sportágunkat 😊Szobi22Abszolút megérdemelte, gratula neki. Milyen jó dolog ez az ABC ráadásul! 😀

több mint 15 éve
Hát pont úgy kéne, hogy ezért ugye fizetést kapnának az emberek, úgy mint eddig, csak most központilag lenne szabályozva a küldésük!Ajjajj, remélem az érintettek közül ma reggel mindenki virgácsot talált a kis cipőcskéjében 😀 😛 😉BluemountainElőre? honnan tudta volna a mikulás, hogy ma személyeskedni fogok? 😀
De hogy érdemben is hozzászóljak, szerintem Bruce ötlete teljesen jó, csak szerintem kevés ember van így is a szövetségben. Első-másod osztály, junior bajnokság, adott időben akár 4-5 meccs is lehet egyszerre.
Bár lehet hogy pár ezer forintért lenne mindig valami lelkes fiatal srác, aki szereti az amerikai focit, és megcsinálná a statokat...
csepi#49
Mert szerintem ez a kulcs, mert amíg a csapatokra van bízva az elkészítés, az működik, de a kezelése, nyilvánosság elé tárása meg központilag történik (ill nem történik). Meg ugye az van, hogy ha nincs statisztika, akkor büntetnek, de attól hogy büntetnek, még nem lesz statisztika!
Gondolkozok még rajta, hogy hogy lehetne ezt megoldani, aztán hátha jutok valamire! 😊
Szerk: Egyébként küldtem egy PM-et neked!
több mint 15 éve
Csak hogy ne csak anyázás menjen, gratulálok a Balunak, megérdemelte nagyon. Az meg külön öröm, hogy megemlítik egy cikkben kis sportágunkat 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ajjajj, remélem az érintettek közül ma reggel mindenki virgácsot talált a kis cipőcskéjében 😀 😛 😉BluemountainElőre? honnan tudta volna a mikulás, hogy ma személyeskedni fogok? 😀
De hogy érdemben is hozzászóljak, szerintem Bruce ötlete teljesen jó, csak szerintem kevés ember van így is a szövetségben. Első-másod osztály, junior bajnokság, adott időben akár 4-5 meccs is lehet egyszerre.
Bár lehet hogy pár ezer forintért lenne mindig valami lelkes fiatal srác, aki szereti az amerikai focit, és megcsinálná a statokat...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én sem kaptam!Lehet jövőre, hiszen ma voltam rossz! 😀 😀
Én befejeztem a hülyeséget!