GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
akkor a DT/S licit Lacinak mégyen ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
így hogy nem én vittem el, nagyon nem vicces 😀
Szerkesztette: Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Igen, nem gondolta át ezt a dolgot 😕simán cseréltem volna Bellért 😕rookie mistake
nem is értem azt a waive-t
Habi
braxa88
több mint 9 éve
simán cseréltem volna Bellért 😕Még mindig megteheted, csak mást kell keresni érte 😊
Habi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
simán cseréltem volna Bellért 😕rookie mistake
Habi
több mint 9 éve
Bővült a Chargers Kekije: Jahleel Addae kezdő SS eladó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Megfelelő áron eladó a 
Liverpool Fc
több mint 9 éve
inkabb bokjel ra x jatekosra, h neked itt az elonyod, de sztem emiatt felesleges masik 31 embernek elvenni a jatek elvezeti ertekebol. eszmeletlen idot gyilkolsz a jatekba a tobbi gmhez kepest, ha emiatt szerzel x db 3. fa koros manust piaci ar alatt, hat en boven egyutt tudok elni ezzel 😊Egyetértek, sztem mindkét táblázat csak majd az FA körök lezárta után kerüljön ki.Viszont én látom az első két kört, és ebből mindenki mással szemben unfair előnyöm lehet a harmadikban, amikor már sanszosan én is fogok licitálni. Másrészt a megkötött szerződések már így is viszonyítási alapul szolgálnak.
Addig viszonyítási alapot jelenthetne másoknak.
gabokocka
vassadi
Szerkesztette: MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Ahogy korábban is írtam, nem fogok mindenkinek egyesével visszajelezni, de szólok, hogy természetesen most is vannak érvénytelen licitek, nem is kevés. Határidőig még lehet őket javítani, de ha valakinek érvénytelen licitje marad benn a kör végén adott játékosnál, akkor arra az illetőre nyilván már a későbbiekben sem licitálhat.
több mint 9 éve
Egyetértek, sztem mindkét táblázat csak majd az FA körök lezárta után kerüljön ki.Viszont én látom az első két kört, és ebből mindenki mással szemben unfair előnyöm lehet a harmadikban, amikor már sanszosan én is fogok licitálni. Másrészt a megkötött szerződések már így is viszonyítási alapul szolgálnak.
Addig viszonyítási alapot jelenthetne másoknak.
gabokocka
több mint 9 éve
Egyetértek, sztem mindkét táblázat csak majd az FA körök lezárta után kerüljön ki.Addig viszonyítási alapot jelenthetne másoknak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ellenzi valaki, hogy az esti eredményhirdetéskor közzétegyem azt a táblázatot, ami tartalmazza az első kör teljes lefolyását, a konkrét licitekkel?szerintem nem jo otlet, en ellenzem. sokkal izgalmasabb maradna az egesz, ha nincs ilyesmi.
vassadi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Jeleztem pár napja somosnak, azt mondta küldi e-mailben, még mindig küldi. 😊A táblázatot közzétenni nem kell félned jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzemPlusz a hosszabbításos táblázatot is jó lenne nyilvánossá tenni. 😊
Igor
Soldados
több mint 9 éve
A táblázatot közzétenni nem kell félned jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzemPlusz a hosszabbításos táblázatot is jó lenne nyilvánossá tenni. 😊
Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A táblázatot közzétenni nem kell félned jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ellenzi valaki, hogy az esti eredményhirdetéskor közzétegyem azt a táblázatot, ami tartalmazza az első kör teljes lefolyását, a konkrét licitekkel?
több mint 9 éve
Na ilyen szerződéssel jobban járt volna Hayward, ha hozzám ír alá 😛
több mint 9 éve
Én élnék vele 😊IlletvePersze, hogy van idén, ki lett hirdetve a szabálymódosítások között. Csak eddig még senki sem jelezte, hogy élne ezzel a lehetőséggel, ezért sem nyitottam neki külön topikot.vassadiakkor megerősítenéd, hogy "Átstrukturálás" már létezik/lesz az idén? Erősen befolyásolja a 2. körös bidjeimet.. de gondolom sok helyen máshol is.
Kérdezhettem volna már korábban is, de csak a Sitton-csere után ugrott be :S
Igor
A második FA-körben pedig mégsem lesz szükség segítségre az adminisztrációnál, viszem az összes játékost, ahogy ezt a közleményeknél is jeleztem.
vassadi
Bár logikus hogy minél későbbre tartogassa az ember, de nálam nagyjából kialakultak a dolgok/elég limitált kinél tudok élni vele..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
IlletvePersze, hogy van idén, ki lett hirdetve a szabálymódosítások között. Csak eddig még senki sem jelezte, hogy élne ezzel a lehetőséggel, ezért sem nyitottam neki külön topikot.vassadiakkor megerősítenéd, hogy "Átstrukturálás" már létezik/lesz az idén? Erősen befolyásolja a 2. körös bidjeimet.. de gondolom sok helyen máshol is.
Igor
A második FA-körben pedig mégsem lesz szükség segítségre az adminisztrációnál, viszem az összes játékost, ahogy ezt a közleményeknél is jeleztem.
több mint 9 éve
A 2. FA kör mikortól lesz?Szerintem úgy lenne logikus hogy holnap este 8-tól - amikor az 1. kör/3. emelési köre végetér.
Chargers LT
Egybecsúsztatni nem szerencsés, még ha csak 2 játékosról is van szó.
Illetve
vassadiakkor megerősítenéd, hogy "Átstrukturálás" már létezik/lesz az idén? Erősen befolyásolja a 2. körös bidjeimet.. de gondolom sok helyen máshol is.
több mint 9 éve
A 2. FA kör mikortól lesz?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
a packers mellett a jets gm se valami aktív amugy.minden rendben egyébként, figyelek a háttérből, de jelenleg annyi időm nincsen, hogy beírjam a cutokat 😀
braxa88
több mint 9 éve
a packers mellett a jets gm se valami aktív amugy.