GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem először fordul elő, hogy nagyobb pénzt ajánlok valakiért, de adminisztratív okokból nem én nyerek, sztem ez nem reális. de az sem amit Ádi felvetett már.

editke: de majd a végén vonunk tanulságot.

Szerkesztette: gabtsi

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Uhh, Iloka és Davis elég komoly, IRL-nél nagyobb számok.. miközben 70%-os cappel dolgozunk kb. 😊
Igor
az igazsághoz tartozik, Ilonka eléggé áron alul ment vissza a Bengalshoz. nekem ért ennyit, nem sok 6'4 magas 225 fontos coverben is jó S szaladgál a piacon.

btw, van bajom az új FA rendszerrel. fura dolgok történnek.
gabtsi
Mi(k) a gond(ok)?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Uhh, Iloka és Davis elég komoly, IRL-nél nagyobb számok.. miközben 70%-os cappel dolgozunk kb. 😊
Igor
az igazsághoz tartozik, Ilonka eléggé áron alul ment vissza a Bengalshoz. nekem ért ennyit, nem sok 6'4 magas 225 fontos coverben is jó S szaladgál a piacon.

btw, van bajom az új FA rendszerrel. fura dolgok történnek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Scandricknél nem szoptam meg nagyon...
2.000.000/2évet ajánlottam.

A nyertes licit: 2.001.000/2év.

Elég szerencsés visszaemelés lett.
alatriste
Igen, akartam is írni, hogy ez nyugodtan mehet a GM Game All-Time Best of-ba. 😊
vassadi
A vicces, hogy ezt kevésbé sajnálom, minthogy sajnos csak 85%os lett a licitem Reiffnél és így kiestem.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798

alatriste
Igen, akartam is írni, hogy ez nyugodtan mehet a GM Game All-Time Best of-ba. 😊
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 9 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ádi, van már esetleg listád a 3. körről? Vagy még nem hozod nyilvánosságra?
Klaci79
Örülnék, ha abban már lenne kicker és punter is. Erre van némi esély? 😊
Soldados
Lesz, és fullback is. Legkésőbb ma estig összeírom a listát.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klaci79
Örülnék, ha abban már lenne kicker és punter is. Erre van némi esély? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
aj nemár, GM-ek vagytok a bowl.hu-n, nincs szükségetek valódi életre...

több mint 9 éve
Orkon kívül várunk még valakire? *készíti a bézbózütőt*
Igor
Igen
több mint 9 éve
Orkon kívül várunk még valakire? *készíti a bézbózütőt*

több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
de a másik irányba is igaz, hogy ha nem vársz ki akkor ő előnyben lesz annál a licitnél mivel tudja, hogy a többinél nyert-e vagy sem

mivel ha jól gondolom az én licitem akkor mehet a dolog nem terveztem küldeni újat csak a leírás volt félreérthető a számomra a 3. kör kapcsán
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Egyelőre nem lehet eredményt hirdetni, mert még nem jelzett vissza mindenki, akinek ráemeltek az első körös ajánlatára. Az utolsó megválaszolatlan értesítést tegnap délben küldtem ki, így legkésőbb holnap kora délután lesz eredményhirdetés.
vassadi
Javasolnám, hogy ilyenkor egy várakozás miatt ne told el az egész eredményhirdetést! 😊
somoskovig
Főleg mert benne van a pakliban, hogy az adott licitben nem is lesz 3. kör, ezért kár lenne az egész eredményhirdetést (extrém esetben akár majd' 2 nappal) eltolni.
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 115 — Chiefs GM
Egyelőre nem lehet eredményt hirdetni, mert még nem jelzett vissza mindenki, akinek ráemeltek az első körös ajánlatára. Az utolsó megválaszolatlan értesítést tegnap délben küldtem ki, így legkésőbb holnap kora délután lesz eredményhirdetés.
vassadi
Javasolnám, hogy ilyenkor egy várakozás miatt ne told el az egész eredményhirdetést! 😊

több mint 9 éve
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Hát, már fenik a késüket a szurkolók a stadion előtt 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Sorry, bocsánat... módosítom, viszont akkor , miért akív roster tag még nálam, és akkor is az volt amikor átvettem.
Gergőke
tavaly még volt esélye h valahol játszik, ezért hagyta meg Höri magánál.
így megörökölted őt is a többi játékossal
braxa88
Akkor itt mit tudok csinálni? Cut és benyelem a büntit egy már visszavonult játékosért?

Másrészt legalább szereztem egy pár kellemes percet 😊
Gergőke
igen.
én is cutoltam a 6.5milliós Lynchet pár hete
braxa88
Okés. Köszönöm a segítséget és még egyszer bocsánat mindenkitől.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Sorry, bocsánat... módosítom, viszont akkor , miért akív roster tag még nálam, és akkor is az volt amikor átvettem.
Gergőke
braxa88
Akkor itt mit tudok csinálni? Cut és benyelem a büntit egy már visszavonult játékosért?

Gergőke
igen.
én is cutoltam a 6.5milliós Lynchet pár hete
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Gergőke
braxa88

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Gergőke
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Nem akarom rontani az üzletedet, de Briggs visszavonult egy ideje ettől a szép sportágtól 😊
gabokocka
Pont ezért akciós...ha még aktív lenne, rendesen megkérné az árát....
több mint 9 éve
Ha jól tévedek a Kenny Bell-t végül én szereztem meg. 😊
Még a korábbi kérdésre. Nem ász Bell, de egy 5. körben draftolt srácot lehetett most ingyen megszerezni, aki 3 évig szotyit keres, és egy épülő passzjátékú csapatnál lehet 3. és idővel akár előrébb rangsorolt célpont. Project játékosnak tökéletes, akiből ha nem lesz átlag játékos se vesztettem semmit.
Viszont jól néz ki, hogy a top 4 WR-em mindegyike másodéves.
Cooper, Nelson, Montgomery, Bell. A harmadéves Ellington a rangidős WR/returner... 😀

Liverpool Fc