GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Mi(k) a gond(ok)?Uhh, Iloka és Davis elég komoly, IRL-nél nagyobb számok.. miközben 70%-os cappel dolgozunk kb. 😊az igazsághoz tartozik, Ilonka eléggé áron alul ment vissza a Bengalshoz. nekem ért ennyit, nem sok 6'4 magas 225 fontos coverben is jó S szaladgál a piacon.
Igor
btw, van bajom az új FA rendszerrel. fura dolgok történnek.
gabtsi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Uhh, Iloka és Davis elég komoly, IRL-nél nagyobb számok.. miközben 70%-os cappel dolgozunk kb. 😊az igazsághoz tartozik, Ilonka eléggé áron alul ment vissza a Bengalshoz. nekem ért ennyit, nem sok 6'4 magas 225 fontos coverben is jó S szaladgál a piacon.
Igor
btw, van bajom az új FA rendszerrel. fura dolgok történnek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
A vicces, hogy ezt kevésbé sajnálom, minthogy sajnos csak 85%os lett a licitem Reiffnél és így kiestem.Scandricknél nem szoptam meg nagyon...Igen, akartam is írni, hogy ez nyugodtan mehet a GM Game All-Time Best of-ba. 😊
2.000.000/2évet ajánlottam.
A nyertes licit: 2.001.000/2év.
Elég szerencsés visszaemelés lett.
alatriste
vassadi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Scandricknél nem szoptam meg nagyon...Igen, akartam is írni, hogy ez nyugodtan mehet a GM Game All-Time Best of-ba. 😊
2.000.000/2évet ajánlottam.
alatriste
több mint 9 éve
Scandricknél nem szoptam meg nagyon...2.000.000/2évet ajánlottam.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Uhh, Iloka és Davis elég komoly, IRL-nél nagyobb számok.. miközben 70%-os cappel dolgozunk kb. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Lesz, és fullback is. Legkésőbb ma estig összeírom a listát.Ádi, van már esetleg listád a 3. körről? Vagy még nem hozod nyilvánosságra?Örülnék, ha abban már lenne kicker és punter is. Erre van némi esély? 😊
Klaci79
Soldados
több mint 9 éve
Ádi, van már esetleg listád a 3. körről? Vagy még nem hozod nyilvánosságra?Örülnék, ha abban már lenne kicker és punter is. Erre van némi esély? 😊
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ádi, van már esetleg listád a 3. körről? Vagy még nem hozod nyilvánosságra?
több mint 9 éve
aj nemár, GM-ek vagytok a bowl.hu-n, nincs szükségetek valódi életre...
több mint 9 éve
Orkon kívül várunk még valakire? *készíti a bézbózütőt*
több mint 9 éve
de a másik irányba is igaz, hogy ha nem vársz ki akkor ő előnyben lesz annál a licitnél mivel tudja, hogy a többinél nyert-e vagy semmivel ha jól gondolom az én licitem akkor mehet a dolog nem terveztem küldeni újat csak a leírás volt félreérthető a számomra a 3. kör kapcsán
több mint 9 éve
Főleg mert benne van a pakliban, hogy az adott licitben nem is lesz 3. kör, ezért kár lenne az egész eredményhirdetést (extrém esetben akár majd' 2 nappal) eltolni.Egyelőre nem lehet eredményt hirdetni, mert még nem jelzett vissza mindenki, akinek ráemeltek az első körös ajánlatára. Az utolsó megválaszolatlan értesítést tegnap délben küldtem ki, így legkésőbb holnap kora délután lesz eredményhirdetés.Javasolnám, hogy ilyenkor egy várakozás miatt ne told el az egész eredményhirdetést! 😊
vassadi
somoskovig
több mint 9 éve
Egyelőre nem lehet eredményt hirdetni, mert még nem jelzett vissza mindenki, akinek ráemeltek az első körös ajánlatára. Az utolsó megválaszolatlan értesítést tegnap délben küldtem ki, így legkésőbb holnap kora délután lesz eredményhirdetés.Javasolnám, hogy ilyenkor egy várakozás miatt ne told el az egész eredményhirdetést! 😊
vassadi
több mint 9 éve
Egyelőre nem lehet eredményt hirdetni, mert még nem jelzett vissza mindenki, akinek ráemeltek az első körös ajánlatára. Az utolsó megválaszolatlan értesítést tegnap délben küldtem ki, így legkésőbb holnap kora délután lesz eredményhirdetés.
több mint 9 éve
Hát, már fenik a késüket a szurkolók a stadion előtt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Okés. Köszönöm a segítséget és még egyszer bocsánat mindenkitől.igen.Akkor itt mit tudok csinálni? Cut és benyelem a büntit egy már visszavonult játékosért?Sorry, bocsánat... módosítom, viszont akkor , miért akív roster tag még nálam, és akkor is az volt amikor átvettem.tavaly még volt esélye h valahol játszik, ezért hagyta meg Höri magánál.
Gergőke
így megörökölted őt is a többi játékossal
braxa88
Másrészt legalább szereztem egy pár kellemes percet 😊
Gergőke
én is cutoltam a 6.5milliós Lynchet pár hete
braxa88
több mint 9 éve
igen.Akkor itt mit tudok csinálni? Cut és benyelem a büntit egy már visszavonult játékosért?Sorry, bocsánat... módosítom, viszont akkor , miért akív roster tag még nálam, és akkor is az volt amikor átvettem.tavaly még volt esélye h valahol játszik, ezért hagyta meg Höri magánál.
Gergőke
braxa88
Gergőke
én is cutoltam a 6.5milliós Lynchet pár hete
több mint 9 éve
Akkor itt mit tudok csinálni? Cut és benyelem a büntit egy már visszavonult játékosért?Sorry, bocsánat... módosítom, viszont akkor , miért akív roster tag még nálam, és akkor is az volt amikor átvettem.tavaly még volt esélye h valahol játszik, ezért hagyta meg Höri magánál.
Gergőke
braxa88
több mint 9 éve
Sorry, bocsánat... módosítom, viszont akkor , miért akív roster tag még nálam, és akkor is az volt amikor átvettem.tavaly még volt esélye h valahol játszik, ezért hagyta meg Höri magánál.
Gergőke
több mint 9 éve
Sorry, bocsánat... módosítom, viszont akkor , miért akív roster tag még nálam, és akkor is az volt amikor átvettem.
több mint 9 éve
Nem akarom rontani az üzletedet, de Briggs visszavonult egy ideje ettől a szép sportágtól 😊Pont ezért akciós...ha még aktív lenne, rendesen megkérné az árát....
gabokocka
több mint 9 éve
Ha jól tévedek a Kenny Bell-t végül én szereztem meg. 😊 Még a korábbi kérdésre. Nem ász Bell, de egy 5. körben draftolt srácot lehetett most ingyen megszerezni, aki 3 évig szotyit keres, és egy épülő passzjátékú csapatnál lehet 3. és idővel akár előrébb rangsorolt célpont. Project játékosnak tökéletes, akiből ha nem lesz átlag játékos se vesztettem semmit.
Viszont jól néz ki, hogy a top 4 WR-em mindegyike másodéves.
Cooper, Nelson, Montgomery, Bell. A harmadéves Ellington a rangidős WR/returner... 😀

Liverpool Fc