GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Mayo is visszavonult egy jó kis caphitért (szegény Sonka)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Nem akarom rontani az üzletedet, de Briggs visszavonult egy ideje ettől a szép sportágtól 😊kár volt szólnod, kíváncsi lettem volna ki viszi el egy jó kis cap penaltyért 😀
gabokocka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Nem akarom rontani az üzletedet, de Briggs visszavonult egy ideje ettől a szép sportágtól 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Módosult a Colts Keki.
több mint 9 éve
A 3. kört vállalom ha kell
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Ádi, a szabad licitkör adminisztrációját tudom intézni teljes egészében. 20-án utazok el, addig lényegében folyamatosan gép előtt vagyok. A 3. kört még nem vállalnám, mert ott bárhova jöhetne ember, de a szabad licitet simán elviszem.
több mint 9 éve
Én nagyjából jó vagyok a legtöbb posztra, csak FB és LS kellene, (esetleg) LB és OL, de ettöl a körtöl függöen lehet hogy utóbbi kettöre is jó vagyok, az egyiknél szinten biztosan..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Említettem ezt az április 11-ei hetet, kicsit elkalkuláltam, addigra már a harmadik FA-kör is lemegy, viszont a harmadik kört így is teljes egészében passzolnám, mivel jövő héten négy nap alatt hat ZH-m lesz, nem nagyon lenne időm adminisztrálni. Úgyhogy ha valaki már tudja, hogy milyen posztokra nem fog biztosan licitálni a következő FA-körben, akkor lehet jelentkezni adminisztrációra.Így ugye április 11-14. között már a régi rendszer szerinti szabad licit fog menni, valakit megkérnék, hogy ezeken a napokon (hangover súlyosságától függően lehet, hogy 15-ig) helyettesítsen majd ennek az adminisztrációjában.
több mint 9 éve
Elárulja valaki, hogy Kenny Bell miért lett ekkora ász?irl 5.körös aki kihagyta sérülés miatt a rookie évét, de idén simán odaérhet a Bucs 3.WR posztjára, ingyen ilyen játékos nálam elfér a rosteren 600k-ért.
somoskovig
jobb mint Hogan és Snead össz 9Millióért 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Elárulja valaki, hogy Kenny Bell miért lett ekkora ász?és Snead? 😊
somoskovig

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Frisssült a KEKI.bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1453502
Igor, eggyel több lett a WR, mint kellett, ez tény, de elfér idén 6 darab is rosteren, jövőre Woods úgyis lejár. 😊
több mint 9 éve
Somos (Alshon 13.3 misije nem volt elég? 😛) és DeSean jól odavertek... remek.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Csak egészen amig nem olvastam le sem esett h kétszer adtam ki a kezem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Látom a törölt kommentet is Ákos 😊azert ne rants ra, annyira nem nagy szam az se amit kitoroltem.
gabtsi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Látom a törölt kommentet is Ákos 😊
több mint 9 éve
Elárulja valaki, hogy Kenny Bell miért lett ekkora ász?
több mint 9 éve
Nem volt probléma belőle, mert én nem megyek S-re. Furcsa is lenne, ha már korábban bevállaltam 😊
több mint 9 éve
Upsz bocsi, én abban a hitben voltam, hogy azt nem Ádi viszi, sorry....
több mint 9 éve
Minden posztot én adminisztrálok ebben a körben.
több mint 9 éve
őőőőhát akkor remélem tényleg nem licitál László S-re mert az imént kiadtam a kezem.
több mint 9 éve
ja de aztán volt h a két posztra kért segítséget mert licitálna, csak nem volt tiszta h laci és gabo üzekedésének mi lett a végkifejlete.tudom h volt erről szó, de az még a hivatalos közleményekben leírtak előtt volt.
gabtsi
több mint 9 éve
ja de aztán volt h a két posztra kért segítséget mert licitálna, csak nem volt tiszta h laci és gabo üzekedésének mi lett a végkifejlete.
több mint 9 éve
Ezen belül az első licitkör ajánlatait - ajánlott átlagfizetés és évek száma formátumban - március 21., hétfő 20:00-ig lehet küldeni, ebben a körben minden játékost nekem PM-ben.ez alapján vassadinak
több mint 9 éve
Jaja