GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Ma esti és holnap nap közbeni elfoglaltságaim miatt legkorábban holnap este tudok majd eredményt hirdetni az aktuális FA-körről, de természetesen a harmadik kör határideje is ennek megfelelően alakul majd.
vassadi
de szépen tudod mondani, hogy piálni mész 😀
empty taxi
Most nem, viszont ha már felhoztad, április 10/11-13. egyetemi napok, a várható állapotomra való tekintettel az akkor esedékes FA-kör (az már a harmadik lesz elvileg) adminisztrálását szerintem teljes egészében passzolnám, úgyhogy oda mindenképpen várom majd az önkénteseket.
vassadi
ha kell tudom vállalni
Farky
Neked inkább licitálnod kellene, nem? 😛
vassadi
egyszerűbb ha tudom a többiek mit ajánlanak 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Ma esti és holnap nap közbeni elfoglaltságaim miatt legkorábban holnap este tudok majd eredményt hirdetni az aktuális FA-körről, de természetesen a harmadik kör határideje is ennek megfelelően alakul majd.
vassadi
empty taxi
Most nem, viszont ha már felhoztad, április 10/11-13. egyetemi napok, a várható állapotomra való tekintettel az akkor esedékes FA-kör (az már a harmadik lesz elvileg) adminisztrálását szerintem teljes egészében passzolnám, úgyhogy oda mindenképpen várom majd az önkénteseket.
vassadi
ha kell tudom vállalni
Farky
Neked inkább licitálnod kellene, nem? 😛
több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
buffaloi kereskinal 2 rookie szerzodeses potens arccal a kirakatban.
akik nem ohajtottak/ohajtanak fan csilliokat fizetni, azoknak frederick elerheto lehet megfelelo ajanlat eseten, offball lb hianyban szenvedoknek a vetmint kereso jelani jenkins is hasonlo sorsra juthat. barmilyen konstrukciora nyitott vagyok, mindegy h mi jon cserebe, csak ertekeben feleljen meg.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sziasztok!
A GM játékban való részvételről szeretnélek kérdezni titeket, hogy mi szükséges hozzá vagy egyáltalán lehetséges-e? 😀
DeSean
Nálam a sörrel nem sokat érsz, ha vesztegetni akarsz. 😊
iktriad
majd írom a címet, hogy Iktriad sörét hova küld!
Habi
Akkor engem meg majd te korrumpálsz a szavazatért?
iktriad
2 RT és 2 like twitteren? 😀
Habi
Majd lezsírozunk egy számomra nagyon kedvező tradet. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
vassadi
empty taxi
vassadi
ha kell tudom vállalni

Szerkesztette: Farky

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Sziasztok!
A GM játékban való részvételről szeretnélek kérdezni titeket, hogy mi szükséges hozzá vagy egyáltalán lehetséges-e? 😀
DeSean
iktriad
Habi
iktriad
Habi
de az sem Ik tweetjére 😀

több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Sziasztok!
DeSean
iktriad
Habi
iktriad

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Sacc per kábé mikor lesz a draft?
Habi
IRL előtt egy héttel
Klaci79
Pontosabban IRL draft előtti vasárnap este a hagyomány. Eszerint április 24-én lenne.
Shilkor
Én már ezzel tervezek (a hétvégével), utàna lévö héten pont utazok.. szóval konfirmáljunk lassan 😊

Illetve BAL KeKi frissült.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sziasztok!
DeSean
iktriad
Habi
több mint 9 éve
Sziasztok!
DeSean
iktriad

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Sziasztok!
DeSean

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Habi
IRL előtt egy héttel
Klaci79
Pontosabban IRL draft előtti vasárnap este a hagyomány. Eszerint április 24-én lenne.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A draftot én is szeretném, ha pontosan kijelölnénk az időpontját, mert aszerint kéne majd beosztást csinálnom.

Ez a Romo-tréd pedig best of GM Game-be való. 😊 Részemről ez nem hőbörgés, csak ténymegállapítás. 😉

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
OL hirdetés kb 1 óra múlva

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Habi
IRL előtt egy héttel
több mint 9 éve

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Más: @vassadi nálam valamiért a roster-fájlban nincs benne a TOP51-ben Russell Wilson fizuja. Nyilván így is ki tudom számolni, hogy mennyi a valós capspace-em, de jobb lenne egyből látni, ha megoldható.
Shilkor
Javítva.
vassadi
Köszi.
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
vassadi
empty taxi
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nem mondom hogy sokkal több benne volt a dologban (szerintem azért talán egy idei 5. vagy jövő évi 4. kör azért kialkudható lett volna..), de mondjuk a GM Lapszemlébe egy pedzegető "Komoly érdeklődés Tony Romo-ért, 2 zacskó szotyola offered by unnamed NFC East team from Texas, awaiting final counteroffers" jellegű rövidhír talán segíthetett volna, szerintem a KeKi hatékonysága elég vegyes.

Amúgy értem a tradet és ez a "hőbörgés" is csak a játék szokásos része 😊

Onnantól hogy cuthatáridőről lecsúszott a csapat, pláne nem volt más opció... hiába segítettem pedig Zolinak én is önfeláldozóan vagy 4 millió capet "kipucolni" 😕
Engem inkább az lepett meg, hogy a hasonló jó anyagi helyzetben lévő Brownsba jött a csóka. Na így legalább izgalmas lesz a divízió 2016-ban, sok sikert Browns! *gets on the phone with the agents of other elite DL FAs..*

Egy apróság viszont:
- nem akarunk majd hamarosan egy "Átstrukturálás" topicot nyitni?

Hátha kiment a fejekből, és néhány embernek az is lehet segíthet a caphelyzetben (meg az azt követő még vadabb költésben..), bár a Bearsnél ez is limitáltan játszott úgy nézem..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
Így van, ott volt a kekin, senkinek nem kellett kristófon kívül, nem látom a problémát. Ha ez volt a legjobb ajánlat, akkor ez volt.
gabokocka
Én a játék első percétől el akarom adni, ingyen sem kellett senkinek sem...
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
arrol lemaradtam h meg volt hirdetve. csak az volt meg, h pár napja cutolni próbálta.
jó ok. azért igy is nevetséges az ár.
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szegény Romo mindig így trade-elődik 😀
az én szavazatom megvehető mondjuk 3 raklap zsugorfóliázott maláj örömlánnyal is!!!4444négynégynégy
Farky
Profilkép és hozzászólás ritkán van ilyen összhangban 😀

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Így van, ott volt a kekin, senkinek nem kellett kristófon kívül, nem látom a problémát. Ha ez volt a legjobb ajánlat, akkor ez volt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
mióta Zoli a GM meg van hirdetve Romo, még kivágni is megpróbálta, ha ennyire "nem illik a rendszerbe" más is bepróbálkozhatott volna. IRL is előfordul, hogy sztárok aprópénzért lépnek le vagy kibasszák őket (mondjuk franchise irányítóknál tényleg ritkább)
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Ez a trade a játék megcsúfolása