GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
Ez a kalkulátor ( httup://klaci.uw.hu/ ) az 5 éves szerződéseket rosszul számolja , már mint az átlagát meg a teljes összegét szerintem, mert számológéppel ha összeadogatom akkor faca minden, de a kalkulátor meg falsot mutat, de a 4 éveseknél meg jó

más tapasztalt ilyet?
Jack Zoltán
lehet, hogy rossz a szerződés formátuma (2szer csökken 30 éves kora előtt, 30 akárhány éves kortól már nem emelkedhet, min-maximum éves szinten, 2 éves átlag több mint 60%)
Habi
de azt írja ki hogy, jó a szerződés
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ez a kalkulátor ( httup://klaci.uw.hu/ ) az 5 éves szerződéseket rosszul számolja , már mint az átlagát meg a teljes összegét szerintem, mert számológéppel ha összeadogatom akkor faca minden, de a kalkulátor meg falsot mutat, de a 4 éveseknél meg jó

más tapasztalt ilyet?
Jack Zoltán
lehet, hogy rossz a szerződés formátuma (2szer csökken 30 éves kora előtt, 30 akárhány éves kortól már nem emelkedhet, min-maximum éves szinten, 2 éves átlag több mint 60%)

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059

más tapasztalt ilyet?
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
lehetne kérni egy olyat, hogy a roster fájlból kiveszitek a 2015-ös oszlopot? Az már sztem nem nagyon kell oda.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Lehet én vagyok vaksi, de teljes FA listát hol lehet elérni?
Igor
Rosterek topik
 docs.google.com/spreadsheets/d/1gmKYQN2JtIuANef2SIT-OqPMPjZ4w6vpmmiQa3n8IYo/edit?usp=sharing

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Lehet én vagyok vaksi, de teljes FA listát hol lehet elérni?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
1/1-ért meghallgatok ajánlatokat

Don't blink!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
a bears nem viccelt 😀
több mint 9 éve
Hehe, Ozzie jobban csinálta, de azért egy rugóra jár az agyunk.

PS: asszem a GM játékban nálam (is) volt Vernon Davis..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
a fizus megkötés nem csak azért okoz ekkora problémát, mert csak a hosszabbításos részen belül van feltüntetve?
Ork
Felhívtam rá párszor a figyelmet, hogy értelemszerűen a free agency-re is érvényes. És már tavaly is ugyanígy működött, csak most mások a minimumok.
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
a fizus megkötés nem csak azért okoz ekkora problémát, mert csak a hosszabbításos részen belül van feltüntetve?
több mint 9 éve
Fasza :/ mondjuk egy az 1. kör után nem ír alá úgy hogy más nem kereste, egyáltalán nem tetszik 😕
Farky
Ezt beszéltük, nem volt jobb ötlet.

Ha aládlönek, ugyanott vagy, de ha szignifikánsan föléd, akkor jobban jársz.

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Fasza :/ mondjuk egy az 1. kör után nem ír alá úgy hogy más nem kereste, egyáltalán nem tetszik 😕

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
10 miska 😀😀😀D

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
 kepfeltoltes.hu/160314/rapoport1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Don't blink!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kb mar minden fa nt eljön vizitre. Gondolom a legolcsóbbra várunk 😀
braxa88
Bazdki h sikerült ide?! 😀
braxa88
Annyi helyre írsz, hogy te se tudod hova. Üdv a klubban. 😊
több mint 9 éve
braxa88
Bazdki h sikerült ide?! 😀
több mint 9 éve
braxa88
rossz topik 😀

Don't blink!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
ok, de a szabálykönyvben annyi van h coming soon. és ugye elvileg az ott leirtak a szabályok
briareos
A free agency-nek is megvan a pontos leírása, többször linkelve is volt. És azt is írtam, hogy nemsokára a szabálykönyvbe is be fog kerülni.
több mint 9 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Mondjuk sztem annyira lehetünk rugalmasak, hogy ilyen kis különbségnél mehessen második kör, bár ez csak az én véleményem.
gabokocka
Én jobban szeretem, ha tartjuk magunkat az írásba foglalt szabályokhoz, akkor nem lehet vita abból, hogy "az övé bezzeg át lett engedve, akkor az enyém miért nem?" Például most akkor somos is reklamálhatna utólag, hogy Reggie Nelsonnál ő miért nem kapta meg a második ajánlat lehetőségét. 80%-nál lett meghúzva a határ, pech.

De egyébként konkrétan ennél az esetnél eredményhirdetéskor majd te is látni fogod, hogy - nem megbántva senkit, de - a saját hülyeségének köszönheti a pórul járt GM.
vassadi
ok, de a szabálykönyvben annyi van h coming soon. és ugye elvileg az ott leirtak a szabályok

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Arizona Cardinals adja:
- Pernell McPhee

Pittsburgh Steelers adja:
- 1/30

Záradékok:
- Ha McPhee a 2016-os ÉS 17-es szezonban 23.5 meccsnél kevesebbszer lesz kezdő IRL a Cardinals adja: 2018/4th.
- Ha McPhee a már említett KÉT szezonban 22.5 sacknél többet ér el akkor a Steelers adja 2018/4th.
- Ha esetleg mindkettő záradék teljesülne, tehát maximum 23 meccsen lesz kezdő, de ezalatt legalább 23 sacket ér el, nincs pick csere.
alatriste
A Steelers 2018-as 4. köréhez már kapcsolódik kondíció.
vassadi
Köszönjük, töröltük az összes záradékot.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Arizona Cardinals adja:
- Pernell McPhee

Pittsburgh Steelers adja:
- 1/30

Záradékok:
- Ha McPhee a 2016-os ÉS 17-es szezonban 23.5 meccsnél kevesebbszer lesz kezdő IRL a Cardinals adja: 2018/4th.
- Ha McPhee a már említett KÉT szezonban 22.5 sacknél többet ér el akkor a Steelers adja 2018/4th.
- Ha esetleg mindkettő záradék teljesülne, tehát maximum 23 meccsen lesz kezdő, de ezalatt legalább 23 sacket ér el, nincs pick csere.
alatriste
A Steelers 2018-as 4. köréhez már kapcsolódik kondíció.
több mint 9 éve
A támadófalaknál egy játékos bús panda, amiért nem keresi senki, a legkapósabb játékosokra négyen is bejelentkeztek.
Egy játékosnál bejelzett Igor korrupciógyanús programja, annyira gyenge ajánlat érkezett rá.
Ha így este nyolcig nem érkezik több ajánlat, 3 játékos fogja aláírni új szerződését.

Don't blink!
több mint 9 éve
Mondjuk sztem annyira lehetünk rugalmasak, hogy ilyen kis különbségnél mehessen második kör, bár ez csak az én véleményem.
gabokocka
Én jobban szeretem, ha tartjuk magunkat az írásba foglalt szabályokhoz, akkor nem lehet vita abból, hogy "az övé bezzeg át lett engedve, akkor az enyém miért nem?" Például most akkor somos is reklamálhatna utólag, hogy Reggie Nelsonnál ő miért nem kapta meg a második ajánlat lehetőségét. 80%-nál lett meghúzva a határ, pech.

De egyébként konkrétan ennél az esetnél eredményhirdetéskor majd te is látni fogod, hogy - nem megbántva senkit, de - a saját hülyeségének köszönheti a pórul járt GM.