GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
de azt írja ki hogy, jó a szerződésEz a kalkulátor ( httup://klaci.uw.hu/ ) az 5 éves szerződéseket rosszul számolja , már mint az átlagát meg a teljes összegét szerintem, mert számológéppel ha összeadogatom akkor faca minden, de a kalkulátor meg falsot mutat, de a 4 éveseknél meg jólehet, hogy rossz a szerződés formátuma (2szer csökken 30 éves kora előtt, 30 akárhány éves kortól már nem emelkedhet, min-maximum éves szinten, 2 éves átlag több mint 60%)
más tapasztalt ilyet?
Jack Zoltán
Habi
több mint 9 éve
Ez a kalkulátor ( httup://klaci.uw.hu/ ) az 5 éves szerződéseket rosszul számolja , már mint az átlagát meg a teljes összegét szerintem, mert számológéppel ha összeadogatom akkor faca minden, de a kalkulátor meg falsot mutat, de a 4 éveseknél meg jólehet, hogy rossz a szerződés formátuma (2szer csökken 30 éves kora előtt, 30 akárhány éves kortól már nem emelkedhet, min-maximum éves szinten, 2 éves átlag több mint 60%)
más tapasztalt ilyet?
Jack Zoltán

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Ez a kalkulátor ( httup://klaci.uw.hu/ ) az 5 éves szerződéseket rosszul számolja , már mint az átlagát meg a teljes összegét szerintem, mert számológéppel ha összeadogatom akkor faca minden, de a kalkulátor meg falsot mutat, de a 4 éveseknél meg jó más tapasztalt ilyet?
több mint 9 éve
lehetne kérni egy olyat, hogy a roster fájlból kiveszitek a 2015-ös oszlopot? Az már sztem nem nagyon kell oda.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Lehet én vagyok vaksi, de teljes FA listát hol lehet elérni?Rosterek topik
Igor
docs.google.com/spreadsheets/d/1gmKYQN2JtIuANef2SIT-OqPMPjZ4w6vpmmiQa3n8IYo/edit?usp=sharing

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Lehet én vagyok vaksi, de teljes FA listát hol lehet elérni?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
1/1-ért meghallgatok ajánlatokat

Don't blink!
több mint 9 éve
a bears nem viccelt 😀
több mint 9 éve
Hehe, Ozzie jobban csinálta, de azért egy rugóra jár az agyunk. PS: asszem a GM játékban nálam (is) volt Vernon Davis..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
a fizus megkötés nem csak azért okoz ekkora problémát, mert csak a hosszabbításos részen belül van feltüntetve?Felhívtam rá párszor a figyelmet, hogy értelemszerűen a free agency-re is érvényes. És már tavaly is ugyanígy működött, csak most mások a minimumok.
Ork
több mint 9 éve
a fizus megkötés nem csak azért okoz ekkora problémát, mert csak a hosszabbításos részen belül van feltüntetve?
több mint 9 éve
Fasza :/ mondjuk egy az 1. kör után nem ír alá úgy hogy más nem kereste, egyáltalán nem tetszik 😕Ezt beszéltük, nem volt jobb ötlet.
Farky
Ha aládlönek, ugyanott vagy, de ha szignifikánsan föléd, akkor jobban jársz.
több mint 9 éve
Fasza :/ mondjuk egy az 1. kör után nem ír alá úgy hogy más nem kereste, egyáltalán nem tetszik 😕
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
10 miska 😀😀😀D
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
kepfeltoltes.hu/160314/rapoport1_www.kepfeltoltes.hu_.png

Don't blink!
több mint 9 éve
Annyi helyre írsz, hogy te se tudod hova. Üdv a klubban. 😊Kb mar minden fa nt eljön vizitre. Gondolom a legolcsóbbra várunk 😀Bazdki h sikerült ide?! 😀
braxa88
braxa88
több mint 9 éve
Kb mar minden fa nt eljön vizitre. Gondolom a legolcsóbbra várunk 😀Bazdki h sikerült ide?! 😀
braxa88
több mint 9 éve
Kb mar minden fa nt eljön vizitre. Gondolom a legolcsóbbra várunk 😀rossz topik 😀
braxa88

Don't blink!
több mint 9 éve
Kb mar minden fa nt eljön vizitre. Gondolom a legolcsóbbra várunk 😀
több mint 9 éve
ok, de a szabálykönyvben annyi van h coming soon. és ugye elvileg az ott leirtak a szabályokA free agency-nek is megvan a pontos leírása, többször linkelve is volt. És azt is írtam, hogy nemsokára a szabálykönyvbe is be fog kerülni.
briareos
több mint 9 éve
ok, de a szabálykönyvben annyi van h coming soon. és ugye elvileg az ott leirtak a szabályokMondjuk sztem annyira lehetünk rugalmasak, hogy ilyen kis különbségnél mehessen második kör, bár ez csak az én véleményem.Én jobban szeretem, ha tartjuk magunkat az írásba foglalt szabályokhoz, akkor nem lehet vita abból, hogy "az övé bezzeg át lett engedve, akkor az enyém miért nem?" Például most akkor somos is reklamálhatna utólag, hogy Reggie Nelsonnál ő miért nem kapta meg a második ajánlat lehetőségét. 80%-nál lett meghúzva a határ, pech.
gabokocka
De egyébként konkrétan ennél az esetnél eredményhirdetéskor majd te is látni fogod, hogy - nem megbántva senkit, de - a saját hülyeségének köszönheti a pórul járt GM.
vassadi
több mint 9 éve
Köszönjük, töröltük az összes záradékot.Arizona Cardinals adja:A Steelers 2018-as 4. köréhez már kapcsolódik kondíció.
- Pernell McPhee
Pittsburgh Steelers adja:
- 1/30
Záradékok:
- Ha McPhee a 2016-os ÉS 17-es szezonban 23.5 meccsnél kevesebbszer lesz kezdő IRL a Cardinals adja: 2018/4th.
- Ha McPhee a már említett KÉT szezonban 22.5 sacknél többet ér el akkor a Steelers adja 2018/4th.
- Ha esetleg mindkettő záradék teljesülne, tehát maximum 23 meccsen lesz kezdő, de ezalatt legalább 23 sacket ér el, nincs pick csere.
alatriste
vassadi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Arizona Cardinals adja:A Steelers 2018-as 4. köréhez már kapcsolódik kondíció.
- Pernell McPhee
Pittsburgh Steelers adja:
- 1/30
Záradékok:
- Ha McPhee a 2016-os ÉS 17-es szezonban 23.5 meccsnél kevesebbszer lesz kezdő IRL a Cardinals adja: 2018/4th.
- Ha McPhee a már említett KÉT szezonban 22.5 sacknél többet ér el akkor a Steelers adja 2018/4th.
- Ha esetleg mindkettő záradék teljesülne, tehát maximum 23 meccsen lesz kezdő, de ezalatt legalább 23 sacket ér el, nincs pick csere.
alatriste
több mint 9 éve
A támadófalaknál egy játékos bús panda, amiért nem keresi senki, a legkapósabb játékosokra négyen is bejelentkeztek.Egy játékosnál bejelzett Igor korrupciógyanús programja, annyira gyenge ajánlat érkezett rá.
Ha így este nyolcig nem érkezik több ajánlat, 3 játékos fogja aláírni új szerződését.

Don't blink!
több mint 9 éve
Mondjuk sztem annyira lehetünk rugalmasak, hogy ilyen kis különbségnél mehessen második kör, bár ez csak az én véleményem.Én jobban szeretem, ha tartjuk magunkat az írásba foglalt szabályokhoz, akkor nem lehet vita abból, hogy "az övé bezzeg át lett engedve, akkor az enyém miért nem?" Például most akkor somos is reklamálhatna utólag, hogy Reggie Nelsonnál ő miért nem kapta meg a második ajánlat lehetőségét. 80%-nál lett meghúzva a határ, pech.
gabokocka
De egyébként konkrétan ennél az esetnél eredményhirdetéskor majd te is látni fogod, hogy - nem megbántva senkit, de - a saját hülyeségének köszönheti a pórul járt GM.