GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Ha az új FA-rendszer lesz, akkor az első kör várható névsora:

Quarterback: Brock Osweiler
Running back: Chris Ivory, Lamar Miller
Wide receiver: Kendall Wright, Marvin Jones, Michael Floyd, Steve Smith
Tight end: Gary Barnidge, Kyle Rudolph
Offensive line: Anthony Castonzo, Brandon Brooks, Jason Peters, Kelechi Osemele, Kevin Zeitler, Mike Pouncey, Nick Mangold
Defensive interior: Ndamukong Suh
Edge rusher: Chandler Jones, Cliff Avril, Elvis Dumervil, Tamba Hali
Linebacker: Danny Trevathan, Lavonte David, Vontaze Burfict
Cornerback: Brent Grimes, Casey Hayward
Safety: Eric Weddle

Bárkinek bármi hozzáfűznivalója? | Vagy úgy is feltehettem volna a kérdést: Soldi, miért nem jó? |
vassadi
Felőlem Te is kezdheted minden HSZ-be belefűzni a nevem, volt már ilyenre példa, egész szórakoztató tud lenni. 😉

De ha jobb így neked, akkor bocs, hogy véleményeztem az AP-szerződést. Meg az árazást. Szerintem ebből tanulni és továbblépni lehetne. 😉 Igaz, TOP3-as játékos még az életben nem írt alá egyéves dealt a franchise taget leszámítva, de tényleg bocs, hogy szóvá mertem tenni. És azért is bocs, hogy megjegyeztem, volt működő FA-rendszer, amiből egyetlen passzus - a megbeszéltek szerint - került ki. Ne haragudj ezekért, sajnálom és restellem. Azt viszont nem ígérem, hogy nem fordul elő többet. 😊
Soldados
Ne húzd fel magad minden rossz poénon. 😊

Hát nekem ez se nagyon tetszik. Amikor trédben megszerzel egy játékost, akkor egy az egyben átveszed a szerződését, vállalod annak minden részét. Nem értem, miért járna kevesebb capbünti azért, mert nem Te hosszabbítottál vele tavaly. Attól még, hogy trédben szerezted, ugyanazzal a szerződéssel rendelkezik a játékos...
Soldados
azért vettem bele a cserébe, hogy az átmenjen. Úgy voltam vele, hogy megkérdezem mi vonatkozik a cut-ra itt, Ádi azt írta, hogy normál büntetés mellett vághatom ki, így lett a vége az olló.
Habi
Nekem is azt írta, hogy rendben van a tréd. 😊

De ez ugyanaz a szerződés, amit Friscóban kötöttek vele, így a capbüntinek is ugyanolyannak kéne lennie, mintha Friscóban történik a cut. Nincs egyetlen logikus magyarázat sem arra, hogy miért járna más bünti így.

ui.: ezúttal sem személyes támadás, csak érthetetlen.

szerk: olyan játékost pedig ne vegyél át, akit Te magad is cutra szánsz... Ha a partnernek kell a spece, cutolja ő maga. Hidd el, találtál volna vevőt a játékosaidra és cserébe nem kellett volna több millás capbüntit átvenned, mint somostól. 😉
Soldados
Nekem nem volt kötelező cutolnom, mert értéke van az arcnak. Más szó az, hogy a fizuja hátralevő része nem frankó. Ha azt szeretnétek, hogy 1.5ös szorzóval menjen a cap bünti (és ezt utána beletesszük a szabálykönyvbe) akkor természetesen vállalom az emelt büntetést is.
Habi
Ebben én is sáros vagyok, tegnap csak gyorsan rámondtam, hogy sima büntetéssel kivágható, de ha a szabálykönyvet nézzük, az ott leírtak alapján valóban érvényes a másfeles szorzó ebben az esetben is.
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hollywood nem Dávidnak való időjárás 😕
Kár érte, kiváló ügynök volt

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Hát nekem ez se nagyon tetszik. Amikor trédben megszerzel egy játékost, akkor egy az egyben átveszed a szerződését, vállalod annak minden részét. Nem értem, miért járna kevesebb capbünti azért, mert nem Te hosszabbítottál vele tavaly. Attól még, hogy trédben szerezted, ugyanazzal a szerződéssel rendelkezik a játékos...
Soldados
azért vettem bele a cserébe, hogy az átmenjen. Úgy voltam vele, hogy megkérdezem mi vonatkozik a cut-ra itt, Ádi azt írta, hogy normál büntetés mellett vághatom ki, így lett a vége az olló.
Habi

De ez ugyanaz a szerződés, amit Friscóban kötöttek vele, így a capbüntinek is ugyanolyannak kéne lennie, mintha Friscóban történik a cut. Nincs egyetlen logikus magyarázat sem arra, hogy miért járna más bünti így.

szerk: olyan játékost pedig ne vegyél át, akit Te magad is cutra szánsz... Ha a partnernek kell a spece, cutolja ő maga. Hidd el, találtál volna vevőt a játékosaidra és cserébe nem kellett volna több millás capbüntit átvenned, mint somostól. 😉
Soldados
Nekem nem volt kötelező cutolnom, mert értéke van az arcnak. Más szó az, hogy a fizuja hátralevő része nem frankó. Ha azt szeretnétek, hogy 1.5ös szorzóval menjen a cap bünti (és ezt utána beletesszük a szabálykönyvbe) akkor természetesen vállalom az emelt büntetést is.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Na igen, ezt sosem értem, miért veszünk át caphitet...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Bár vassadinak megvan a Goodell-pálcája, a szabálykönyv a szorzóknál csak azt irja, hogy egyedül az adott évtöl függ a szorzó.
Ezt akkor módositani/pontositani kellene, hogy a trade miatt a 1.5- szeres szorzó eltünik (kétszerest nem lehet tradelni..)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
Habi

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve

Offensive line: Anthony Castonzo, Brandon Brooks, Jason Peters, Kelechi Osemele, Kevin Zeitler, Mike Pouncey, Nick Mangold

Bárkinek bármi hozzáfűznivalója? | Vagy úgy is feltehettem volna a kérdést: Soldi, miért nem jó? |
vassadi
Felőlem Te is kezdheted minden HSZ-be belefűzni a nevem, volt már ilyenre példa, egész szórakoztató tud lenni. 😉

De ha jobb így neked, akkor bocs, hogy véleményeztem az AP-szerződést. Meg az árazást. Szerintem ebből tanulni és továbblépni lehetne. 😉 Igaz, TOP3-as játékos még az életben nem írt alá egyéves dealt a franchise taget leszámítva, de tényleg bocs, hogy szóvá mertem tenni. És azért is bocs, hogy megjegyeztem, volt működő FA-rendszer, amiből egyetlen passzus - a megbeszéltek szerint - került ki. Ne haragudj ezekért, sajnálom és restellem. Azt viszont nem ígérem, hogy nem fordul elő többet. 😊

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
hosszabbításos táblázat és Packers GM várható a héten?
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Az alábbi csapatoknak van még elmaradásuk szerződésbeírás terén:
Bengals
Bills
Buccaneers
Eagles
vassadi
én az RFA kör lezáródását vártam, hogy mehessen a kettő egybe, de ha sürgős akkor beírhatom két különbözőbe
Ork
Nekem nem sürgős. 😊
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Bengals
Bills
Buccaneers
Eagles
vassadi
én az RFA kör lezáródását vártam, hogy mehessen a kettő egybe, de ha sürgős akkor beírhatom két különbözőbe
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
megihlettem a Titanst a Mariota/Murray párosommal 😊
kristof
a te rostered is kb olyan jó, mint a Tennessee-é 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Bengals
Bills
Buccaneers
Eagles
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
megihlettem a Titanst a Mariota/Murray párosommal 😊
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 714 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak mert régen volt már trade megszólva: oké, hogy nem sok az a 6/11., de biztos nem lehetett volna az FA-piacról 3 év / 4,5 milliós szerződésért Kendrick Lewisnál jobb safety-t igazolni...
vassadi
Már olyan rég csináltam már valami baromságot. 😊
több mint 9 éve
Csak mert régen volt már trade megszólva: oké, hogy nem sok az a 6/11., de biztos nem lehetett volna az FA-piacról 3 év / 4,5 milliós szerződésért Kendrick Lewisnál jobb safety-t igazolni...
több mint 9 éve
Továbbra se érzem égetö problémának, pláne hogy mondjuk Watt vagy sokan mások is úgy szerzödtek, hogy valszeg az 1 év 12 millának jobban örült volna, mint annak a 3 évi 24 misinek, amit valóban kap majd. 😛

Rossz felöl közelitjük meg a dolgot.. ha az a terv hogy 1 évre még magasabb számot kérünk, megint az 5 éves, backloaded szerzödéseket és a capbüntit támogatjuk.
Igor
1. Vannak, akik koruk miatt semmiképpen nem kaphatnak backloaded szerződést (AP is ilyen)
2. Rengeteg cut van IRL is, nincs ezzel gond.
3. A capbünti tulképpen garantált tartalom, amit a játékos megkapott, csak más évre van elkönyvelve. Azaz ha a játékban mondjuk Wattot cutolják 3 év után, akkor az utolsó két évére járó capbüntit tulképpen megkapta signing bonusként. 24+10,8 az máris 34,8, ami azért jobb 3 évre, mint az 1 év 12 milla. 😉
Soldados
Hát baromira nem olyan mint a signing bónusz... amúgy is 4 évre kapná, de abból a 10.8-ból a játékos semmit se lát, az a rendszerböl kidobott pénz... mert a Year4 fizut Watt megint szabadpiacról kapja, ami sanszosan megint egy backloaded szerzödés elsö éve lesz.
Illetve emellett max BD szivja a fogát, ideális esetben.. kevésbé ideálisban meg már a következö GM átkozódik majd.

Ennyit a backloaded szerzödések játékbeli hasznosságáról.
(Amúgy messze nem Watt a legextrémebb példa..)
Igor
IRL is backloaded szerződések vannak többségében és IRL is nagyon sok esetben jön a cut az utolsó 1-2 év előtt. És (többek között) a signing bonus maradék része megy capbüntibe. Szóval a capbünti - az én olvasatomban - lényegében a signing bonus (vagy a garantált tartalom) a mi játékunkban.

több mint 9 éve
Továbbra se érzem égetö problémának, pláne hogy mondjuk Watt vagy sokan mások is úgy szerzödtek, hogy valszeg az 1 év 12 millának jobban örült volna, mint annak a 3 évi 24 misinek, amit valóban kap majd. 😛

Rossz felöl közelitjük meg a dolgot.. ha az a terv hogy 1 évre még magasabb számot kérünk, megint az 5 éves, backloaded szerzödéseket és a capbüntit támogatjuk.
Igor
1. Vannak, akik koruk miatt semmiképpen nem kaphatnak backloaded szerződést (AP is ilyen)
3. A capbünti tulképpen garantált tartalom, amit a játékos megkapott, csak más évre van elkönyvelve. Azaz ha a játékban mondjuk Wattot cutolják 3 év után, akkor az utolsó két évére járó capbüntit tulképpen megkapta signing bonusként. 24+10,8 az máris 34,8, ami azért jobb 3 évre, mint az 1 év 12 milla. 😉
Soldados
Hát baromira nem olyan mint a signing bónusz... amúgy is 4 évre kapná, de abból a 10.8-ból a játékos semmit se lát, az a rendszerböl kidobott pénz... mert a Year4 fizut Watt megint szabadpiacról kapja, ami sanszosan megint egy backloaded szerzödés elsö éve lesz.
Illetve emellett max BD szivja a fogát, ideális esetben.. kevésbé ideálisban meg már a következö GM átkozódik majd.

Ennyit a backloaded szerzödések játékbeli hasznosságáról.
(Amúgy messze nem Watt a legextrémebb példa..)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve

Igor

több mint 9 éve

több mint 9 éve
azért a mostani esettől függetlenül ez már többször is felmerült, hogy nem mindegy hány évre kell beárazni az embert és pl azt is előre meg kéne írni a nevekkel együtt
Ork
szerintem nem rossz ötlet. a bizottságból mindenki ad egy évet, átlag vonás és attól mondjuk +-1évre írhatnak alá a játékosok.
alatriste
én fordítva gondoltam, hogy eleve úgy adod meg, hogy kivel akarsz hosszabbítani, hogy azt is megírod hány éves szerződést fogsz ajánlani
Ork
A megoldás.

több mint 9 éve
soldi a különbség h itt csak te panaszkodsz, a megvétózott tradednél meg a gm fele jelezte h ez gáz.

érzed a különbséget?
briareos
Ott is volt, aki elsőként írta be. 😉

Nekem ez nem tetszik, hogy AP 1 évre írt alá. Jeleztem, ennyi.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Én eddig is így tettem
gabokocka
me too

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...