GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
nemtudom Soldi mennyire kezeskedsz Göbiért, de 16napja tettem neki egy ajánlatot, és még nem kaptam rá normális választ 😀Csinálja a dolgokat, hosszabbított, szerződést adott, taet osztott. 😉
braxa88
Sztem vagy nem vette észre az ajánlatod, vagy csak szimplán elfelejtette.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Egy OG lesz(?) a csapat legtöbbet keresö tagja, Steve Hutchinson most nagyon boldog valahol 😊Akik meg CB-t akartak olcsón, rabasztak 😛
Amugy JJ Watt siman elment 12-ert, pffff. Más DE-khez képest ez eleg nonszensz....
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Mitől lenne renitens, ha határidőn belül van?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
a packersnek GMje sincs...
több mint 9 éve
Elméletileg minden nálam lévő ajánlatra ment válasz.Aki még mindig semmit nem küldött: Jets, Packers, Rams
Akinek emelnie kell, tegye meg hamar, mivel nálam csúszott meg a dolog, a commish engedélyével vasárnap estig meghosszabbítom a határidőt a 2. körös ajánlatokra! A fenti 3 renitens csapat esetében ez csak akkor él, ha az 1. határidőig (ma este) megteszik 1. ajánlatukat.
több mint 9 éve
Előre is elnézést, kitolom most a maradék ajánlatokra adott választ, de az eleve ingadozó színvonalú humorfaktort most mellőzni fogom. 😊
több mint 9 éve
nemtudom Soldi mennyire kezeskedsz Göbiért, de 16napja tettem neki egy ajánlatot, és még nem kaptam rá normális választ 😀
több mint 9 éve
Szerintem teljesen jó volt a Broncosban, abszolút kiemelkedő FA-nek számított. Hogy nálatok nem, az nem jelent túl sokat, nem ő az egyetlen az elmúlt évekből. 😊 Én amúgy - Foster távozása esetén - tényleg örülnék neki, olcsó lenne, nálunk alapból jó falba kerülne, ami azért nagyban könnyítené a helyzetét, másrészt Munchak alatt nem volt még szar fal és minden játékos láthatóan, érezhetően rengeteget fejlődött a kezei alatt. 😉 Szóval nem hinném, hogy gond lenne vele.Ahogy nálunk játszott, az alapján max 1-2 hídemberke emberke lesz, több biztos nem. Ha Linder nem sérül le korán tavaly, lehet egy rookie játszott volna a helyén a szezon második felében. Na ennyire "jó". Amikor hozzánk jött, sokan mondták, hogy ő volt a leggyengébb láncszem a Broncos falában. De Polianék imádták (Bill 2014ben A kategóriás FAnek sorolta be, a fiacskája meg pont a veteránokat figyelő scoutokat vezeti nálunk, nagy "örömömre". És ezek után pont itt kötött ki. Micsoda véletlen...). Szóval ne kívánd hogy hozzátok kerüljön, még káros lehet Ben, -vagy aki épp irányít- egészségére. 😊Tuti kezdőnek viszik valahova, ugyanis szerintem tipikusan low risk high reward FA-pick lehet egyes csapatoknak. Valszeg nem kell érte sokat fizetni, cserébe nagy tapasztalattal rendelkezik és azt azért már megmutatta, hogy megfelelő körülmények között tud ő nagyon jó is lenni. Ezáltal egy jobbféle fallal rendelkező csapat számára (ahol épp egy OG hiányzik) tökéletes megoldást jelenthet 1-2 évre olcsóért, amíg vmi fiatal be nem érik. Hogy mást ne mondjak, ha a Steelers elengedi Ramon Fostert, én hozzánk el is tudnám képzelni. 😊Igen, fennállt ennek a veszélye. De attól nem tartok, hogy Beadles ne kapna vhol szerződést. 😊Ez igaz, bár nem biztos, hogy automatikusan kezd is majd az új helyén. Egy előnye lehet, hogy az elmúlt 2 évben azt hiszem egy snapet se hagyott ki.
Soldados
iktriad
Soldados
iktriad

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ahogy nálunk játszott, az alapján max 1-2 hídemberke emberke lesz, több biztos nem. Ha Linder nem sérül le korán tavaly, lehet egy rookie játszott volna a helyén a szezon második felében. Na ennyire "jó". Amikor hozzánk jött, sokan mondták, hogy ő volt a leggyengébb láncszem a Broncos falában. De Polianék imádták (Bill 2014ben A kategóriás FAnek sorolta be, a fiacskája meg pont a veteránokat figyelő scoutokat vezeti nálunk, nagy "örömömre". És ezek után pont itt kötött ki. Micsoda véletlen...). Szóval ne kívánd hogy hozzátok kerüljön, még káros lehet Ben, -vagy aki épp irányít- egészségére. 😊Tuti kezdőnek viszik valahova, ugyanis szerintem tipikusan low risk high reward FA-pick lehet egyes csapatoknak. Valszeg nem kell érte sokat fizetni, cserébe nagy tapasztalattal rendelkezik és azt azért már megmutatta, hogy megfelelő körülmények között tud ő nagyon jó is lenni. Ezáltal egy jobbféle fallal rendelkező csapat számára (ahol épp egy OG hiányzik) tökéletes megoldást jelenthet 1-2 évre olcsóért, amíg vmi fiatal be nem érik. Hogy mást ne mondjak, ha a Steelers elengedi Ramon Fostert, én hozzánk el is tudnám képzelni. 😊Igen, fennállt ennek a veszélye. De attól nem tartok, hogy Beadles ne kapna vhol szerződést. 😊Ez igaz, bár nem biztos, hogy automatikusan kezd is majd az új helyén. Egy előnye lehet, hogy az elmúlt 2 évben azt hiszem egy snapet se hagyott ki.
Soldados
iktriad
Soldados
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Tuti kezdőnek viszik valahova, ugyanis szerintem tipikusan low risk high reward FA-pick lehet egyes csapatoknak. Valszeg nem kell érte sokat fizetni, cserébe nagy tapasztalattal rendelkezik és azt azért már megmutatta, hogy megfelelő körülmények között tud ő nagyon jó is lenni. Ezáltal egy jobbféle fallal rendelkező csapat számára (ahol épp egy OG hiányzik) tökéletes megoldást jelenthet 1-2 évre olcsóért, amíg vmi fiatal be nem érik. Hogy mást ne mondjak, ha a Steelers elengedi Ramon Fostert, én hozzánk el is tudnám képzelni. 😊Igen, fennállt ennek a veszélye. De attól nem tartok, hogy Beadles ne kapna vhol szerződést. 😊Ez igaz, bár nem biztos, hogy automatikusan kezd is majd az új helyén. Egy előnye lehet, hogy az elmúlt 2 évben azt hiszem egy snapet se hagyott ki.
Soldados
iktriad

több mint 9 éve
Igen, fennállt ennek a veszélye. De attól nem tartok, hogy Beadles ne kapna vhol szerződést. 😊Ez igaz, bár nem biztos, hogy automatikusan kezd is majd az új helyén. Egy előnye lehet, hogy az elmúlt 2 évben azt hiszem egy snapet se hagyott ki.
Soldados
több mint 9 éve
Igen, fennállt ennek a veszélye. De attól nem tartok, hogy Beadles ne kapna vhol szerződést. 😊Én mondtam neki, mikor megszerezte hogy nagy valószínűség szerint ez lesz a sorsa.Még szerencse, hogy időben sikerült eladnom Randy Gregoryt. 😊most azért Beadles egyenlített
Soldados
kristof
iktriad
Gregory meg szimplán seggfej (mindezt 2 milláért), aki jó eséllyel emiatt nem viszi majd semmire.

több mint 9 éve
Én mondtam neki, mikor megszerezte hogy nagy valószínűség szerint ez lesz a sorsa.Még szerencse, hogy időben sikerült eladnom Randy Gregoryt. 😊most azért Beadles egyenlített
Soldados
kristof
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Még szerencse, hogy időben sikerült eladnom Randy Gregoryt. 😊most azért Beadles egyenlített
Soldados
bosszantó h Quinnért többet adtam volna mint gabo, csak kristof türelmetlen volt és nem várt még egy PM váltástnagyon kevés időm van a héten, az általam várt árat megadta gabo, nem akartam versenyeztetni köztetek, hogy legyen idő hivatalossá tenni, ill. az új tulajnak hosszabbítást ajánlani - szarul jött ki.
(és az 5éves 8,6M-t is megadtam volna neki :/ )
braxa88
több mint 9 éve
LeSean McCoyhoz sem ragaszkodik a dallasi stáb.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Charles Johnsonnal bővült a KEKI-m.bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449587
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
A Pats csak hármat kap, egyet elvettem tőlük a pumpálás miatt 😊Tavon Wilsont rosszul vittem fel hozzájuk, őt megszerezték, nem elengedték, így csak három távozó maradt.
Döme négy pickkel lezárhatja a draftot 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Megcsináltam a tervezett pickeket is, szombaton kirakom, ha más nem talál hibát a rendszerben, annyit előrevetítek, hogy a draft végén Döme aratni fog 😊Én úgy számoltam, ö már csak hármat kap maximum, és a CIN, CHI, SD, NE négyes kap csak 4 picket.
gabokocka
Szivesen megkritizálom a sorrendedet 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Nem, láttam őket, csak direkt nem reagálok! 😊Beírtam.Köszi! 😀
vassadi
Somos, a Vikings ajánlatai nem kerülték el a figyelmed? Még 02.27-én elküldtem, és azóta volt már frissülés a hosszabbításos topicban.
Rataxes
több mint 9 éve
Beírtam.Köszi! 😀
vassadi
Somos, a Vikings ajánlatai nem kerülték el a figyelmed? Még 02.27-én elküldtem, és azóta volt már frissülés a hosszabbításos topicban.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Az a mókás, hogy én őt pl 9.5-10 millióra lőttem be, meglepett, hogy elsőre aláírt. Persze nem tiltakozom 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
bosszantó h Quinnért többet adtam volna mint gabo, csak kristof türelmetlen volt és nem várt még egy PM váltást(és az 5éves 8,6M-t is megadtam volna neki :/ )
több mint 9 éve
a következő sorral bővült a KeKi-m-Cedcric Thornton, DE 34es futás ölő DE (3,5-4M fizetéssel) olcsó

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Emlékeztetnék mindenkit, aki még nincs túl a szerződéshosszabbításokon, hogy péntek 20:00-ig lehet még ajánlatokat küldeni. Illetve a franchise tageket és RFA tendereket is addig lehet kiosztani.
több mint 9 éve
Beírtam.Lehet hogy nem, de a vet.mines playereket (mivel nekik egyértelmű a fizetés éves megoszlása) nem is kellett korábban, Höri pl. többször szólt is emiatt hogy felesleges... és ezzel ellentétes tartalmú felhívást sem találtam visszamenőleg, hogy a commish-ságod alatt ez vàltozozz volna.Ahogy látom igen, másoknál is 10 személy szerepel a PS-ben...És a Szerződések topikba beírtad őket anno?
Ez esetbenvassadiszeretnék óvást bejelenteni 😀
A tavalyi rosterem mindösszesen 61 fős az excel szerint:
link
És hiányzik róla a végleges kerethirdetésemhez (link2) képest Seyi Ayirotutu és Neiko Thorpe.
Előbbire nem tartok igényt, de utóbbit szeretném a csapatban látni (tavaly FA-ról húztam be szabadügynök topicban ellenőrizhető).
Rataxes
vassadi
Rataxes