GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Én eddig is így tettem

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
azért a mostani esettől függetlenül ez már többször is felmerült, hogy nem mindegy hány évre kell beárazni az embert és pl azt is előre meg kéne írni a nevekkel együtt
Ork
szerintem nem rossz ötlet. a bizottságból mindenki ad egy évet, átlag vonás és attól mondjuk +-1évre írhatnak alá a játékosok.
alatriste
én fordítva gondoltam, hogy eleve úgy adod meg, hogy kivel akarsz hosszabbítani, hogy azt is megírod hány éves szerződést fogsz ajánlani
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
azért a mostani esettől függetlenül ez már többször is felmerült, hogy nem mindegy hány évre kell beárazni az embert és pl azt is előre meg kéne írni a nevekkel együtt
Ork
szerintem nem rossz ötlet. a bizottságból mindenki ad egy évet, átlag vonás és attól mondjuk +-1évre írhatnak alá a játékosok.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
több mint 9 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
soldi a különbség h itt csak te panaszkodsz, a megvétózott tradednél meg a gm fele jelezte h ez gáz.

érzed a különbséget?

több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Abszolút ne vedd személyes támadásnak.
Soldados
Nem vettem annak 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért egy trade sokkal kevésbé egzakt dolog mint a hosszabbítási folyamat.
Rataxes
Egzaktság tekintetében nem hiszem, hogy lenne különbség abban, hogy mi szerepel a szabálykönyvben vagy mi nem. 😉

Abszolút ne vedd személyes támadásnak. Ahogy többeknek nem tetszett a trédem, ezt jelezték. Én is csak ennyit csináltam: jeleztem, hogy sztem ez nem okés. Ha nem történik semmi, akkor ennyiben fog maradni a dolog és kész. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Azért egy trade sokkal kevésbé egzakt dolog mint a hosszabbítási folyamat.

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hmmm... A Rózi-bizottság helyében biztosan vétóznám, hogy AP egyéves szerződést kapott. Kizárt, hogy ilyet aláírt volna.
Soldados
A tag 130%-ért? Ennyiert siman....

Akkor mar a backloaded 4-5 eves szerzodes sokkal nagyobb problema ennél...
Igor
- A tag 130 százaléka nem olyan brutál sok AP esetében, hisz TOP3 RB-ről beszélünk, akinek az átlagfizetése is tag-érték felett lenne.
- Backloaded nem is lehetne a korából fakadóan.
- utólagos felvetésről pedig annyit, hogy én is minden szabálynak megfeleltem, ott mégis lehetett változtatni, vétózni, törölni. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
...mivel tibi sem tudta elengedni a temat, igy ugy felbaszta magat...MMMS
Engem nem fenyeget ez, én simán "elengedem" 😊 Nem tartanám fairnek ha bármiféle speciális (azaz csak AP-re vonatkozó) eljárás következne be a folyamatban Soldi felvetésének hatására.
Ha módosítani szeretnénk valamit írjuk be a szabálykönyvbe, és jövőre érvényesítsük. Ez az utólagos reklamáció elég inkorrekt.

Szerkesztette: pgabtb

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Hmmm... A Rózi-bizottság helyében biztosan vétóznám, hogy AP egyéves szerződést kapott. Kizárt, hogy ilyet aláírt volna.
Soldados
A tag 130%-ért? Ennyiert siman....

Akkor mar a backloaded 4-5 eves szerzodes sokkal nagyobb problema ennél...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Soldados
mekkora szerencse, h ad1 nem steelers jatekos, ad2 nem vagy rosenhaus
kokemeny 1 honapig birtad : DDDDDD
MMMS
Mit bírtam 1 hónapig?
Soldados
h nekialljal akciozni.
haromt meg james harrison neve mond neked vmit ? akkoris ugyanezt a kinlodast jatszottad el.
h a nagy james harrison nem fogad el soldados szerint egy 2 eves szerzodest (elit penzzel, 34 evesen edit bocs, rosszul emlekeztem, kb annyi idosen jart vna le az ajanlott szerzodes), igy errol a vekengesrol szolt a gm jatek napokon keresztul, aminek a vege az lett h mivel tibi sem tudta elengedni a temat, igy ugy felbaszta magat az egesz szerencsetlenkedesen, h befejezte a jatekot. azt hittem jobb memoriad van ennel, vagy hihetobben tudod adni a hulyet ; )
na ezert irtam h szerencse h ap nem steelers-jatekos, mert akkor most is az elbaszott sirast kene itt addig olvasni, amig nem ugy lenne ahogy te gondolod. legalabbis gondolom ezt abbol, h ennyit keptelen vagy szo nelkul hagyni.
MMMS
De emlékszem a sztorira, csak amúgy TTT nem akkor szállt ki a játékból. 😉 És azt se bánom (ráadásul akkor Róziként véleményeztem), mindenki egyetértett vele, hogy ilyen szerződést nem írna alá JH. Annyit kértünk TTT-től akkor, hogy emelje legalább 3 évre az időtartamot, ő erre bedurcizott és nem emelte meg. Ez az ő problémája, nem az enyém. 😉

Ahogy nem hiszem, hogy van ember, aki azt mondaná, hogy AP aláírna 1 éves szerződést.

Az "akciózásról" pedig annyit, hogy egyesek "megvétózták" a trédemet, gondolom, akkor én is jelezhetem, hogy ez számomra elfogadhatatlan, hogy AP aláírt 1 évre.

több mint 9 éve
Mondjuk azt tényleg nem ártana tisztázni, hogy hosszabbításkor az évek számát is meg kelljen adni, illetve a rózik is állapítsanak meg vmi minimumot.

több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Soldados
MMMS
Mit bírtam 1 hónapig?
Soldados
h nekialljal akciozni.
haromt meg james harrison neve mond neked vmit ? akkoris ugyanezt a kinlodast jatszottad el.
h a nagy james harrison nem fogad el soldados szerint egy 2 eves szerzodest (elit penzzel, 34 evesen edit bocs, rosszul emlekeztem, kb annyi idosen jart vna le az ajanlott szerzodes), igy errol a vekengesrol szolt a gm jatek napokon keresztul, aminek a vege az lett h mivel tibi sem tudta elengedni a temat, igy ugy felbaszta magat az egesz szerencsetlenkedesen, h befejezte a jatekot. azt hittem jobb memoriad van ennel, vagy hihetobben tudod adni a hulyet ; )
na ezert irtam h szerencse h ap nem steelers-jatekos, mert akkor most is az elbaszott sirast kene itt addig olvasni, amig nem ugy lenne ahogy te gondolod. legalabbis gondolom ezt abbol, h ennyit keptelen vagy szo nelkul hagyni.

Szerkesztette: MMMS

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Soldados
MMMS
Mit bírtam 1 hónapig?

több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Soldados

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Na jó.. most nem leszek udvarias...
mi a fasz ez a trade? (Steelers szempontból)

Igor
Legalább tök érdekesek lesznek az idei GM mockok. Ja nem.
vassadi
én nem tudtam, hogy a szerint kell tevékenykedni, hogy érdekes maradjon a GM mock.
Habi
Pedig így van, nem is értem, hogy lehet ez kérdéses.
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

Igor
vassadi
én nem tudtam, hogy a szerint kell tevékenykedni, hogy érdekes maradjon a GM mock. Ha vmelyik GM úr mock írási vágyait elbasztam ezzel, kérem, bocsásson meg. Please!
Habi
Valaki nagyon jól viseli a kritikát.
BaltimoreDefense
sosem voltam benne jó!
a tökéletesség átka

JT Daniels fan
több mint 9 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!

Igor
vassadi
én nem tudtam, hogy a szerint kell tevékenykedni, hogy érdekes maradjon a GM mock. Ha vmelyik GM úr mock írási vágyait elbasztam ezzel, kérem, bocsásson meg. Please!
Habi
Valaki nagyon jól viseli a kritikát.
több mint 9 éve
Habi
Háát személy szerint nem is tudom hogy megbocsássak-e... 😛

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Igor
vassadi
Habi
nem a mock irást
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

Igor
vassadi

JT Daniels fan
több mint 9 éve
De továbbra is várom az érveket, hogy miért járna harmadik kör. Idén két, két és félszeres kontraktusok köttettek a hosszabbítások során, mint a Pouncey deal, tehát nem mondható hű de nagy összegnek, hogy magáért kiáltson a harmadik kör. Tavalyelőtt évi 8, 10 millás szerződések után járt a legmagasabb kategóriájú pick, Pouncey 6.6-ot kapott.
gabokocka
Mindkettő irreleváns pont.

-a saját hosszabbításoknál mindig magasabb összegek röpkednek, egyrészt a Rózsi-prémium miatt, másrészt meg azért mert az ember a priority, elit FA-t mindenáron megtartja.
Ettől függetlenül, ha Watt pl kijött volna piacra, lehet nem 12-ért megy el.. vagy mondjuk nem sikerült az összes elit 12-15 millió között megtartani

-az meg hogy tavalyelőtt mennyiért mentek el (amior lehet hogy mondjuk több cap space volt), megint csak irreleváns.

Felőlem lehet abszolút dollár szintekkel dolgozni (mindjárt írom az ötleteket másik topicba), de akkor legyél őszinte gabo, ha nem érezted volna kötelezőnek hogy legyen 3. körös is, nem biztos hogy lett volna... a 6.6 és 7.1 között pontosan 1 emelésnyi különbség van, és te mondtad: tavaly 8-10 milliók repkedtek.

IRL azért működik jobban a dolog, mert ott mindig az adott FA top FA fizetéséből indulnak ki, és azt tekintik 100%-nak. De az, hogy az most 5 millió, 9 millió vagy 17 millió, az irreleváns..
Igor
Példával szemléltetve: egy játékost elvisznek évi 14 millióért, hármat meg 9 millióért. Mivel itt nagy ugrás van az elsőhöz a kilenc milliósok a Te verziód szerint csak negyedik kört érnének.

Ellenben ha 10 játékos kel el 5.5 millió és 6 millió között a következő évben, és nincs nagyobb értékű igazolás, akkor mind a 10 harmadik kört ér? Ezt nem igazán érzem igazságosnak.

Amúgy rohadtul nem figyeltem, hogy hol kinek milyen játékosa van a rangsorban, a limitekre meg így emlékeztem tavalyról (mint látható rosszul), ezért lettek ezek a határok, ha nem lett volna harmadik körös, akkor nem adok.

több mint 9 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mondjuk arra kiváncsi lennénk, hogy egy prémium poszton szereplő játékosért aki 5szörös PB és 3szoros Allpro miért sok 9,5 milla