GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Megcsináltam a tervezett pickeket is, szombaton kirakom, ha más nem talál hibát a rendszerben, annyit előrevetítek, hogy a draft végén Döme aratni fog 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Lehet hogy nem, de a vet.mines playereket (mivel nekik egyértelmű a fizetés éves megoszlása) nem is kellett korábban, Höri pl. többször szólt is emiatt hogy felesleges... és ezzel ellentétes tartalmú felhívást sem találtam visszamenőleg, hogy a commish-ságod alatt ez vàltozozz volna.Ahogy látom igen, másoknál is 10 személy szerepel a PS-ben...És a Szerződések topikba beírtad őket anno?
Ez esetbenvassadiszeretnék óvást bejelenteni 😀
A tavalyi rosterem mindösszesen 61 fős az excel szerint:
link
És hiányzik róla a végleges kerethirdetésemhez (link2) képest Seyi Ayirotutu és Neiko Thorpe.
Előbbire nem tartok igényt, de utóbbit szeretném a csapatban látni (tavaly FA-ról húztam be szabadügynök topicban ellenőrizhető).
Rataxes
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
A Bengals félúton félbemaradt, javítva, Hankersont is felvittem.
több mint 9 éve
Szombatig lehet lázongani, ha valakit kihagytam vagy elírtam volna, utána jönnek a pickek.Eagles:
Csak a lejáró szerződésű FA-ket nézzétek, cutolt, UDFA, vagy korábban csapat nélküli playa nem játszik.
gabokocka
Doug Free OT 5M/5 év
Van valami oka, hogy őt nem írta be?
több mint 9 éve
Ahogy látom igen, másoknál is 10 személy szerepel a PS-ben...És a Szerződések topikba beírtad őket anno?
Ez esetbenvassadiszeretnék óvást bejelenteni 😀
link
És hiányzik róla a végleges kerethirdetésemhez (link2) képest Seyi Ayirotutu és Neiko Thorpe.
Előbbire nem tartok igényt, de utóbbit szeretném a csapatban látni (tavaly FA-ról húztam be szabadügynök topicban ellenőrizhető).
Rataxes
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szombatig lehet lázongani, ha valakit kihagytam vagy elírtam volna, utána jönnek a pickek.Leonard Hankerson kapott egy vetmines szerződést KC-ben, bár kétlem, hogy ezen múlik a pickem 😀
Csak a lejáró szerződésű FA-ket nézzétek, cutolt, UDFA, vagy korábban csapat nélküli playa nem játszik.
gabokocka
több mint 9 éve
Szombatig lehet lázongani, ha valakit kihagytam vagy elírtam volna, utána jönnek a pickek.Csak a lejáró szerződésű FA-ket nézzétek, cutolt, UDFA, vagy korábban csapat nélküli playa nem játszik.
több mint 9 éve
Lesz hosszabbításos hirdetés? 2,5 napja semmi...Alkotói válságban szenvedek sajnos. 😊 De nemsokára folytatom.
Chargers LT
több mint 9 éve
Négy csapat hiányzik, úgyhogy nagyon úgy néz ki tényleg megleszek holnapraSztem keddig meglesz az összesítés amit kiteszek, ha senki nem talál hibát benne akkor a hétvégéig ki is lesznek osztva a pickek.Ja igen, nekikezdtem a comp pickek regisztrálásának, úgyhogy ha nem jön közbe semmi, egy-két héten belül kihirdetem. Az már tuti, hogy somos nem kap semmit 😊ezt lehet tudni hogy mikorra készül el?
gabokocka
kristof
gabokocka
több mint 9 éve
Ahogy látom igen, másoknál is 10 személy szerepel a PS-ben...Ez esetben
vassadiszeretnék óvást bejelenteni 😀
link
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Neiko Thorpe hova lett a rosteremről? 😀 Tavaly úgy emlékszem elhoztam FA-ról, nem emlékszem hogy kivágtam volna, és most még sincs sehol 😊Tavaly már 10 fős volt a PS ugye?
Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Lesz hosszabbításos hirdetés? 2,5 napja semmi...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Van eladó négy idei 2. köröm!Csak három, az egyiket már nem tudod továbbtradelni.
Jack Zoltán
több mint 9 éve
Inkább igyál még valamit és ne rántsd fel magad egy poénoncsak kevéssel kellett volna lejjebb görgetni, mint ahány wr-ed van 😛másnaposan nehéz az élet
most jut eszembe, de korábban Schleck csinált egy netes szerződés hosszabbításos táblát, szerintem ez kiküszöbölné/minimalizálná a hibákat!
klaci.uw.hu/
HabiBaltimoreDefenseEz valahogy mindig elfelejtődik, beraktam ide a többi segédanyaghoz:Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).vagy használja ezt:
vassadi
klaci.uw.hu/
BaltimoreDefense
bowl.hu/forum/manager-jatek/rosterek
vassadi
kérjek bocsánatot is, hogy segíteni akartam?
Habi
több mint 9 éve
Sztem keddig meglesz az összesítés amit kiteszek, ha senki nem talál hibát benne akkor a hétvégéig ki is lesznek osztva a pickek.Ja igen, nekikezdtem a comp pickek regisztrálásának, úgyhogy ha nem jön közbe semmi, egy-két héten belül kihirdetem. Az már tuti, hogy somos nem kap semmit 😊ezt lehet tudni hogy mikorra készül el?
gabokocka
kristof
több mint 9 éve
csak kevéssel kellett volna lejjebb görgetni, mint ahány wr-ed van 😛másnaposan nehéz az élet
most jut eszembe, de korábban Schleck csinált egy netes szerződés hosszabbításos táblát, szerintem ez kiküszöbölné/minimalizálná a hibákat!
klaci.uw.hu/
HabiBaltimoreDefenseEz valahogy mindig elfelejtődik, beraktam ide a többi segédanyaghoz:Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).vagy használja ezt:
vassadi
klaci.uw.hu/
BaltimoreDefense
vassadi
kérjek bocsánatot is, hogy segíteni akartam?

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ja igen, nekikezdtem a comp pickek regisztrálásának, úgyhogy ha nem jön közbe semmi, egy-két héten belül kihirdetem. Az már tuti, hogy somos nem kap semmit 😊ezt lehet tudni hogy mikorra készül el?
gabokocka
több mint 9 éve
csak kevéssel kellett volna lejjebb görgetni, mint ahány wr-ed van 😛 most jut eszembe, de korábban Schleck csinált egy netes szerződés hosszabbításos táblát, szerintem ez kiküszöbölné/minimalizálná a hibákat!
klaci.uw.hu/
Habi
Ez valahogy mindig elfelejtődik, beraktam ide a többi segédanyaghoz:Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).vagy használja ezt:
vassadi
klaci.uw.hu/
BaltimoreDefense
vassadi
több mint 9 éve
most jut eszembe, de korábban Schleck csinált egy netes szerződés hosszabbításos táblát, szerintem ez kiküszöbölné/minimalizálná a hibákat!klaci.uw.hu/

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Bocsi a rossz szerodesert, holnap javitom Danielst

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Neiko Thorpe hova lett a rosteremről? 😀 Tavaly úgy emlékszem elhoztam FA-ról, nem emlékszem hogy kivágtam volna, és most még sincs sehol 😊
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Ez valahogy mindig elfelejtődik, beraktam ide a többi segédanyaghoz:Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).vagy használja ezt:
vassadi
klaci.uw.hu/
BaltimoreDefense
több mint 9 éve
Somos az a Ravenses hosszabbítási reakció egyértelműen aranyköpés. Gratula.Arany János segített, én csak belepiszkáltam. 😊
iktriad