GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
mondanám, hogy értem amit mondasz, de kereken 1 db LS van a ligában, aki nem vetmint keres (SD), szóval pontosan semmi alapja nem volt a beárazásotoknak. Semmi.igen értem...de azért mondom, hogy FA-ról olcsóbban visszamegy....Többet ajánlottam mint a vetmin. És az sem volt elég a 80%hoz. Egy long snappernél. Nálam ez vicc kategória.950k-t ajánlottam 3 évre a ls-nek és csak úgy lelép? Milyen világ ez? Mit szivtatok Rozik? Van még belőle?Vetminért simán visszamehet hozzád FA-ról....na de nem árazhatom be vetminre....hiszen annyiért bárhová elmehet
Habi
Klaci79
Habi
Klaci79
IRL a napokban írt alá 5 évre 5,5 millióért, a várhatóan 154 milliós cap mellett. Nálunk a 112 vagy hány milliós cap mellett 1,2 millióra sikerült beáraznotok éves szinten. És persze LS, ne sírjak érte, de az FA licitnél így elbaszhatok rá is kreditet, amikor sztem bőkezű voltam és a meglévő példák szerint, 100%, hogy aláírt volna.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Én nem szeretem őket, csak örököltem. 😉oké Mr Colston 😛Én megengedtem volna neki, somos szereti a túlfizetett veterán sztárokat. 😊 Aztán majd 2 év múlva eladja egymarék szotyiért valamelyik újoncnak. 😊Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :pTessék: Reggie Nelson kemény 20 ezer dolláros különbségen akadt fenn és mondta azt somosnak, hogy nem hajlandó vele tovább tárgyalni. | Legalább 4,52 millióval kellett volna nyitni a második ajánlat lehetőségéhez, somos 4,5-öt ajánlott elsőre. |
Soldados
vassadi
Soldados
braxa88
De ha ennyire kell Chancellor, egy ajánlatot meghallgatok, merthogy a franchise tag feletti fizujával őt se szeretem annyira, főleg nem a vártnál drágábban. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
oké Mr Colston 😛Én megengedtem volna neki, somos szereti a túlfizetett veterán sztárokat. 😊 Aztán majd 2 év múlva eladja egymarék szotyiért valamelyik újoncnak. 😊Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :pTessék: Reggie Nelson kemény 20 ezer dolláros különbségen akadt fenn és mondta azt somosnak, hogy nem hajlandó vele tovább tárgyalni. | Legalább 4,52 millióval kellett volna nyitni a második ajánlat lehetőségéhez, somos 4,5-öt ajánlott elsőre. |
Soldados
vassadi
Soldados
több mint 10 éve
@braxa88 @gabtsi @Klaci79 @Rajna @somoskovig Majd figyeljetek az olyan esetleges tag+trade utáni hosszabbításokra, ahol új embert kell beárazni, Kendricks például ilyen lesz, vagy Soldi írta most Reiffet és Bradhamet, ha valamelyiküket elcserélné, náluk sincs még igény megállapítva.Ha valaki ilyen játékossal akar hosszabbítani, az jelezze a Hosszabbítások topikban, vagy nálam vagy somosnál PM-ben.
több mint 10 éve
Ha valaki nem akar FA-n harcolni, akkor Riley Reiff IRL kezdő OT vagy Nigel Bradham IRL kezdő LB vihető - franchise taggel.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Megfelelő ajánlat esetén Patrick Chung eladó lett...kemény 810.000 az idei fizetése
több mint 10 éve
Igen, én. 😊ha jol számolom akkor eddig 41 emberből 2 fogadta el az első ajánlatot 😀Mert amúgy van olyan, aki már az első ajánlattal a 100 (95) százalékot próbálja eltalálni?
braxa88
vassadi
Én azt kínáltam elsőre, amit reálisnak gondolok, amire én áraztam volna őket, ha Rózi vagyok.

több mint 10 éve
ha jol számolom akkor eddig 41 emberből 2 fogadta el az első ajánlatot 😀Mert amúgy van olyan, aki már az első ajánlattal a 100 (95) százalékot próbálja eltalálni?
braxa88
több mint 10 éve
Nem emeltem volna Nelsonnál, 5.000.000$ az idei fizuja, max. akkor lett volna értelme hosszabbítani, ha ezzel idénre lejjebb tudok menni, de így mindegy. 😊Én megengedtem volna neki, somos szereti a túlfizetett veterán sztárokat. 😊 Aztán majd 2 év múlva eladja egymarék szotyiért valamelyik újoncnak. 😊Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :pTessék: Reggie Nelson kemény 20 ezer dolláros különbségen akadt fenn és mondta azt somosnak, hogy nem hajlandó vele tovább tárgyalni. | Legalább 4,52 millióval kellett volna nyitni a második ajánlat lehetőségéhez, somos 4,5-öt ajánlott elsőre. |
Soldados
vassadi
Soldados
több mint 10 éve
Micsoda Olcsó János ez a Reggie Nelson. 😊A szabály az szabály. ¯\_(ツ)_/¯Én megengedtem volna neki, somos szereti a túlfizetett veterán sztárokat. 😊 Aztán majd 2 év múlva eladja egymarék szotyiért valamelyik újoncnak. 😊Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :pTessék: Reggie Nelson kemény 20 ezer dolláros különbségen akadt fenn és mondta azt somosnak, hogy nem hajlandó vele tovább tárgyalni. | Legalább 4,52 millióval kellett volna nyitni a második ajánlat lehetőségéhez, somos 4,5-öt ajánlott elsőre. |
Soldados
vassadi
Soldados
vassadi

több mint 10 éve
A szabály az szabály. ¯\_(ツ)_/¯Én megengedtem volna neki, somos szereti a túlfizetett veterán sztárokat. 😊 Aztán majd 2 év múlva eladja egymarék szotyiért valamelyik újoncnak. 😊Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :pTessék: Reggie Nelson kemény 20 ezer dolláros különbségen akadt fenn és mondta azt somosnak, hogy nem hajlandó vele tovább tárgyalni. | Legalább 4,52 millióval kellett volna nyitni a második ajánlat lehetőségéhez, somos 4,5-öt ajánlott elsőre. |
Soldados
vassadi
Soldados
több mint 10 éve
igen értem...de azért mondom, hogy FA-ról olcsóbban visszamegy....Többet ajánlottam mint a vetmin. És az sem volt elég a 80%hoz. Egy long snappernél. Nálam ez vicc kategória.950k-t ajánlottam 3 évre a ls-nek és csak úgy lelép? Milyen világ ez? Mit szivtatok Rozik? Van még belőle?Vetminért simán visszamehet hozzád FA-ról....na de nem árazhatom be vetminre....hiszen annyiért bárhová elmehet
Habi
Klaci79
Habi
több mint 10 éve
Én megengedtem volna neki, somos szereti a túlfizetett veterán sztárokat. 😊 Aztán majd 2 év múlva eladja egymarék szotyiért valamelyik újoncnak. 😊Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :pTessék: Reggie Nelson kemény 20 ezer dolláros különbségen akadt fenn és mondta azt somosnak, hogy nem hajlandó vele tovább tárgyalni. | Legalább 4,52 millióval kellett volna nyitni a második ajánlat lehetőségéhez, somos 4,5-öt ajánlott elsőre. |
Soldados
vassadi

több mint 10 éve
Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :pTessék: Reggie Nelson kemény 20 ezer dolláros különbségen akadt fenn és mondta azt somosnak, hogy nem hajlandó vele tovább tárgyalni. | Legalább 4,52 millióval kellett volna nyitni a második ajánlat lehetőségéhez, somos 4,5-öt ajánlott elsőre. |
Soldados
több mint 10 éve
Lenne két kérdésem:1.: Jaye Howardot TAG+trade útján szereztem. Ilyenkor melyik csapathoz "tartozik" a TAG? Az előző csapathoz vagy hozzám?
2.: Ha sikerül megegyezni egy TAGelt játékossal a TAG másra áttehető?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Többet ajánlottam mint a vetmin. És az sem volt elég a 80%hoz. Egy long snappernél. Nálam ez vicc kategória.950k-t ajánlottam 3 évre a ls-nek és csak úgy lelép? Milyen világ ez? Mit szivtatok Rozik? Van még belőle?Vetminért simán visszamehet hozzád FA-ról....na de nem árazhatom be vetminre....hiszen annyiért bárhová elmehet
Habi
Klaci79

JT Daniels fan
több mint 10 éve
A Skins tradeben én látok.7. körös picket mióta lehet tradelni?Nincs olyan benne. Erősödött a jövő évi Det 1st pickem 😉
empty taxi
Habi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
7. körös picket mióta lehet tradelni?Nincs olyan benne. Erősödött a jövő évi Det 1st pickem 😉
empty taxi

JT Daniels fan
több mint 10 éve
A Chargers ezennel lezárta a trade-szezont, innentől mindenki k.rva drága. 😊 Legfeljebb draftnapi pickcsere elképzelhető, vagy brutális túlfizetés. 😉Soldados pedig sajtótájékoztatót hívott össze a San Diegó-i reptérre, amikor megérkezik Detroitból az éjszaka folyamán. 😊

több mint 10 éve
950k-t ajánlottam 3 évre a ls-nek és csak úgy lelép? Milyen világ ez? Mit szivtatok Rozik? Van még belőle?Vetminért simán visszamehet hozzád FA-ról....na de nem árazhatom be vetminre....hiszen annyiért bárhová elmehet
Habi
több mint 10 éve
7. körös picket mióta lehet tradelni?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
950k-t ajánlottam 3 évre a ls-nek és csak úgy lelép? Milyen világ ez? Mit szivtatok Rozik? Van még belőle?

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Boooooooooooooo! Ádi nem vicces. :p

több mint 10 éve
ha jol számolom akkor eddig 41 emberből 2 fogadta el az első ajánlatot 😀Ebből egy az enyém. 😊 És mivel sokat nem emeltem (450 és 500k), így azért a másik kettőnél sem járhattam messze.
braxa88
Scifresre meg nem is küldtem 2. ajánlatot, az annyira vicc kategória lett volna, amit kér.