GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tudna valaki adni egy linket tavalyi árazásokról? 😊
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
van egy olyan alapelvem, hogy olcsón nem hosszabbítasz 😊

akad azért kivétel, de figyeltem az inflációt, a tavalyi szerződéseket, és nem kevés igen komoly franchise player van.
gabtsi
Szokásos körültekintésemmel megnéztem a tavalyi árakat, ki hogy árazott, ki mennyiért kelt el stb., hogy tudjam, mire számítsak. Nálad ami brutál feltűnő volt (és azzal nem értek egyet) az a K és P poszt túlárazása. Kb minden kickert a franchise tag értékre tettél és minden puntert afölé. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
van egy olyan alapelvem, hogy olcsón nem hosszabbítasz 😊

akad azért kivétel, de figyeltem az inflációt, a tavalyi szerződéseket, és nem kevés igen komoly franchise player van.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
méltó voltam idén a rosenhaus névhez, azt hiszem.
gabtsi
A tavalyinál is durvábban? Ahogy nézegettem 2-3 millás puntereket akartál csinálni. 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
méltó voltam idén a rosenhaus névhez, azt hiszem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Még szerencse, hogy időben sikerült eladnom Randy Gregoryt. 😊

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Marvin Austin, DT
na a ő drága lesz kedves Bucs GM 😀
braxa88
sérült UFAként nem hiszem

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Marvin Austin, DT
na a ő drága lesz kedves Bucs GM 😀
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 115 — Chiefs GM
Minden Rózi-tag küldjön nekem egy működő email-címet PM-ben, oda küldöm majd az Excel táblát, amibe be kellene írni az összegeket.

több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
hogy szakadna ratok egy mazsa szar csapatonkent
MMMS
már megint mi a baj? 😀

BaltimoreDefense
baj az nektek lesz, csak a faszert tudjatok ugy csinalni h mindenkinek jo legyen es velem basznatok ki. de ahhoz nem keltetek fel idoben : p

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Az idei pickeknél írjuk már bele, hogy hanyadik pick, ha már tudjuk. Mert így elég érdekes ez a Revis trade.
gabokocka
beleszerkesztettem
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
MMMS
már megint mi a baj? 😀

Ha 1/27, akkor sincs semmi. Csak cappucolás miatt olcsóbb a piaci árnál.
Soldados
ennyi történt
több mint 10 éve
MMMS
Hát én például egyáltalán nem bánom, hogy Revis már nincs a divízióban. 😊
Az idei pickeknél írjuk már bele, hogy hanyadik pick, ha már tudjuk. Mert így elég érdekes ez a Revis trade.
gabokocka
Mi az érdekes benne? 1/9-et kapja a Chiefs.

Revis geci sokat keres, emiatt ennyit ér és nem többet.
Soldados
gabo arra gondolt sztem, h gecire nincs kedve kibogaraszni 5 picket senkinek h ervenyes-e v beneztek
MMMS
Pontosan, mert fingom sincs melyik pick hol van, és azért nem mindegy, hogy 1/9 vagy 1/27.
gabokocka
Ha 1/27, akkor sincs semmi. Csak cappucolás miatt olcsóbb a piaci árnál.

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
MMMS
gabokocka

Soldados
gabo arra gondolt sztem, h gecire nincs kedve kibogaraszni 5 picket senkinek h ervenyes-e v beneztek
MMMS
Pontosan, mert fingom sincs melyik pick hol van, és azért nem mindegy, hogy 1/9 vagy 1/27.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Revis+2/19+4/32+5/28<>1/9
Így néz ki pontosan + Revis 13 misije 3 évig.
több mint 10 éve
MMMS
gabokocka

Soldados

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
MMMS
gabokocka

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Pont Schlecket akartam kérdezni...írtam neki régebben, de igazából 3 hónapja nem is volt a bowl-on... így a Miaminak nem lesz a legjobb.

SS-t (jót) még mindig keresek...
Chargers LT
pár hete favorizálta egy twítem, szóval nyugi, | az izlése még rendben van |

több mint 10 éve
Mi van, mindenki kuka játékosokat akar? 😊 Ez vmi új verseny? ezek után pláne nem értem, mi bajotok volt Colstonnal, most meg drága, de használható játékosokat kerestek, mint ő. :p

Aki pedig SS-t keres, annak tudom ajánlani Addaét, IRL Chargers kezdő, akire 2. körös tendert tettem, de mozdítható, hisz chancellor cseréje lenne nálam. 😉
Soldados
nem kuka, csak sokat kereső, de jó.
de ugy nézki a legtöbben kukának gondolják a hirdetést, hisz olyan ajánlatokat kapok 😀
több mint 10 éve
Mi van, mindenki kuka játékosokat akar? 😊 Ez vmi új verseny? ezek után pláne nem értem, mi bajotok volt Colstonnal, most meg drága, de használható játékosokat kerestek, mint ő. :p

Aki pedig SS-t keres, annak tudom ajánlani Addaét, IRL Chargers kezdő, akire 2. körös tendert tettem, de mozdítható, hisz chancellor cseréje lenne nálam. 😉

több mint 10 éve
ha van sokat kereső de használható DL, OL, LB, WR játékosotok, és eladnátok olcsóbban, akkor keressetek meg.
braxa88
Jonathan Cooper? Ha már ennyire rá vagy kattanva... 😛
vassadi
😛
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Pont Schlecket akartam kérdezni...írtam neki régebben, de igazából 3 hónapja nem is volt a bowl-on... így a Miaminak nem lesz a legjobb.

SS-t (jót) még mindig keresek...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
ha van sokat kereső de használható DL, OL, LB, WR játékosotok, és eladnátok olcsóbban, akkor keressetek meg.
braxa88
Jonathan Cooper? Ha már ennyire rá vagy kattanva... 😛