GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Még összevárok egy pár ajánlatot. Igazából úgy lenne fair, hogy mindenki elküldené az első körös ajánlatát, és utána kezdenék hirdetni, mert így a későn érkezők kis előnyben vannak, de ez korábban is így volt. 😊Mivel úgysem fogja azonnal mind a 32 GM elküldeni az ajánlatait, így szerintem nyugodtan elkezdheted, ha belefér az idődbe. 😊
somoskovig
Akik korán küldték (köztük én is) az ajánlataikat, azok vállalták, hogy a későn küldőknek már lesz némi infója.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Még összevárok egy pár ajánlatot. Igazából úgy lenne fair, hogy mindenki elküldené az első körös ajánlatát, és utána kezdenék hirdetni, mert így a későn érkezők kis előnyben vannak, de ez korábban is így volt. 😊
több mint 10 éve
somos, hosszabbítós eredmények mikorra várhatóak ?
több mint 10 éve
jelenlegi felállásban nem lehet őket levédekezni! 😊WR sorod viszont tetszik 😀Pont megnéztem kitől tudnálak megszabadítani, de hogy őszinte legyek, nem nagyon maradt vonzó prospect....Norwell, Kelce duó azért még sztem átlag felett (főleg Kelce)i, többiek nem a világmegváltó kategóriába tartoznak 😊
gabokocka
Habi
braxa88

JT Daniels fan
több mint 10 éve
WR sorod viszont tetszik 😀Pont megnéztem kitől tudnálak megszabadítani, de hogy őszinte legyek, nem nagyon maradt vonzó prospect....Norwell, Kelce duó azért még sztem átlag felett (főleg Kelce)i, többiek nem a világmegváltó kategóriába tartoznak 😊
gabokocka
Habi
több mint 10 éve
Pont megnéztem kitől tudnálak megszabadítani, de hogy őszinte legyek, nem nagyon maradt vonzó prospect....Norwell, Kelce duó azért még sztem átlag felett (főleg Kelce)i, többiek nem a világmegváltó kategóriába tartoznak 😊
gabokocka

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Pont megnéztem kitől tudnálak megszabadítani, de hogy őszinte legyek, nem nagyon maradt vonzó prospect....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
I see! 😊11-9 volt, de frissítettem a listát a tegnapi tréded után. 😉 Úgyhogy most van egál. 😊11-10 volt oda tegnap, azóta én 2szer trédeltem.Régen volt, de már régen kikerült, mert IRL sincs ilyen megkötés.Pittsburghben all rookie csapat lesz 😊15pickje van, nincs ennek vmi max értéke? nekem ugy rémlik, de szabálykönyvben nincs ilyen
gabokocka
braxa88
A trédbuzi-versenyben pedig a Steelers utolérte a Browns-t.
Soldados
Legalább vmi versenyt megnyerjek 😊
Habi
Soldados
Akkor vki sürgősen keressen tréd ajánlattal, maradt még sok remek játékosom 😊

JT Daniels fan
több mint 10 éve
11-9 volt, de frissítettem a listát a tegnapi tréded után. 😉 Úgyhogy most van egál. 😊11-10 volt oda tegnap, azóta én 2szer trédeltem.Régen volt, de már régen kikerült, mert IRL sincs ilyen megkötés.Pittsburghben all rookie csapat lesz 😊15pickje van, nincs ennek vmi max értéke? nekem ugy rémlik, de szabálykönyvben nincs ilyen
gabokocka
braxa88
Soldados
Habi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
11-10 volt oda tegnap, azóta én 2szer trédeltem.Régen volt, de már régen kikerült, mert IRL sincs ilyen megkötés.Pittsburghben all rookie csapat lesz 😊15pickje van, nincs ennek vmi max értéke? nekem ugy rémlik, de szabálykönyvben nincs ilyen
gabokocka
braxa88
Soldados

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Nem lehetne a roster file-ba bevezetni, hogy látni lehessen az 5. éves opció melyik játékosoknál lehetséges? Tudom, hogy az all time trackerből kikereshető, de nem túl nagy munka a rosterbe a szerződése végére odaírni, hogy 5.éves opció.
De hasznos lehet akár a tradeknél stb-nél és nem kellene figyelni, hogy na vajon itt hol volt draftolva a delikvens?
Amúgy itt is megvan az 5. évesekre a drafthelytől függő két féle opció?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Régen volt, de már régen kikerült, mert IRL sincs ilyen megkötés.Pittsburghben all rookie csapat lesz 😊15pickje van, nincs ennek vmi max értéke? nekem ugy rémlik, de szabálykönyvben nincs ilyen
gabokocka
braxa88
Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Pittsburghben all rookie csapat lesz 😊
több mint 10 éve
Én sztem csak egyet cseréltem 😊Valóban. A Pats egyik trédjét hozzád húztam be. Javítottam: a Pats 3 helyett 4, a Panthers 2 helyett 1. 😊
gabokocka

több mint 10 éve
Én sztem csak egyet cseréltem 😊
több mint 10 éve
Amire figyelj:Továbbá:
A 2. licitre kerülés alsó határa 75%-ról 80%-ra emelkedett.
A szerződések hossza esetén vedd figyelembe, hogy milyen éves átlag szükséges különböző posztokon a 4 és 5 éves szerződésekhez.somoskovig
- kettő és három éves szerződések minimumai (bár annyira alacsony átlagfizetések nem nagyon lesznek)
- ha olyan játékossal hosszabbítasz, akinek egy év még hátravan a szerződéséből, olyan kontraktust ajánlj, hogy be tudd tartani az erre vonatkozó követelményeket
több mint 10 éve
küldtem mailt!Mindenki úgy készüljön, hogy amint befut braxa listája és megvannak a végleges számok, lehet is küldeni a szerződéshosszabbítási ajánlatokat somosnak PM-ben (jelezni fog, hogy mikortól), nem várjuk meg az eredetileg kiírt kezdési időpontot. A határidő persze marad március 4.ebben pillanatban küldtem el neki az excelt
vassadi
puha voltam az árakkal 😀
braxa88
több mint 10 éve
Miután jelez, mindenki küldheti neki PM-ben az ajánlatokat, a Szerződéshosszabbítások topikban jön majd folyamatosan a visszajelzés csapatonként, hogyan sikerült az első kör, amint megvan a saját csapatod eredménye, egyből küldheted is neki PM-ben a második ajánlatot azoknál, akiknél lehet/szükséges.Mindenki úgy készüljön, hogy amint befut braxa listája és megvannak a végleges számok, lehet is küldeni a szerződéshosszabbítási ajánlatokat somosnak PM-ben (jelezni fog, hogy mikortól), nem várjuk meg az eredetileg kiírt kezdési időpontot. A határidő persze marad március 4.somos ír, hogy mikortól lehet küldeni, vagy egyesével szólítja a delikvenseket, vagy hogy legyen, hogy lesz?
vassadi
Soldados
több mint 10 éve
Mindenki úgy készüljön, hogy amint befut braxa listája és megvannak a végleges számok, lehet is küldeni a szerződéshosszabbítási ajánlatokat somosnak PM-ben (jelezni fog, hogy mikortól), nem várjuk meg az eredetileg kiírt kezdési időpontot. A határidő persze marad március 4.somos ír, hogy mikortól lehet küldeni, vagy egyesével szólítja a delikvenseket, vagy hogy legyen, hogy lesz?
vassadi

több mint 10 éve
Mindenki úgy készüljön, hogy amint befut braxa listája és megvannak a végleges számok, lehet is küldeni a szerződéshosszabbítási ajánlatokat somosnak PM-ben (jelezni fog, hogy mikortól), nem várjuk meg az eredetileg kiírt kezdési időpontot. A határidő persze marad március 4.ebben pillanatban küldtem el neki az excelt
vassadi
puha voltam az árakkal 😀
több mint 10 éve
Mindenki úgy készüljön, hogy amint befut braxa listája és megvannak a végleges számok, lehet is küldeni a szerződéshosszabbítási ajánlatokat somosnak PM-ben (jelezni fog, hogy mikortól), nem várjuk meg az eredetileg kiírt kezdési időpontot. A határidő persze marad március 4.
több mint 10 éve
Tudna valaki adni egy linket tavalyi árazásokról? 😊
Beki

JT Daniels fan