GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
üdv Göbi!
Remélem Schlecknek és Newmannek sincs baja irl 😕

JT Daniels fan
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ha van sokat kereső de használható DL, OL, LB, WR játékosotok, és eladnátok olcsóbban, akkor keressetek meg.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Akinél akadna eladó (nem csere) MLB, SS és CB az írjon PM-et lécci. 😀
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem linkelek KEKI-t, de az eddigi üres sorokra McPhee rákerült. Akinek kell egy pusztító 34es OLB az jelentkezhet.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
A kiváló Vincent Jackson-nal bővült a ke-kim:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
a Jets amúgy is olyan, mint az ementáli sajt 😊
1 lyuk ide, vagy oda...
Habi
Ha most ránéznék a Steelers rosterére, depth chartjára, az egy merő lyuk lenne. :p
Soldados
Borzalmas látni, hogy így szétszedik a kedvenc csapatunkat 😉 😀
Klaci79
Te csak ne beszélj, neked legalább jutott belőle. :p Apropó. Tuitt még mindig nem eladó? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
1 lyuk ide, vagy oda...
Habi
Ha most ránéznék a Steelers rosterére, depth chartjára, az egy merő lyuk lenne. :p
Soldados
Borzalmas látni, hogy így szétszedik a kedvenc csapatunkat 😉 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
1 lyuk ide, vagy oda...
Habi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
1 lyuk ide, vagy oda...

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Azért ezek a visszavonulások mekkora sz.patások. Rohadtul nincsenek ránk tekintettel. 😊 Nem elég, hogy Tuck és Mayo is elég nagy szerződéssel maradt bent, ráadásul utóbbi bejelentése sztem még akkor is meglepő, ha az utóbbi években rendre sérülésekkel küzdött, így valszeg jó nagy lyukat/needet hagyott maga után a Jets rosterén.

több mint 10 éve
Wháááá! Gyorsan végigfutottam a rostereket és elkeseredve láttam, hogy Harrison nem lesz FA. 😕 Pedig asszem igen vaskos 1 éves dealt kapott volna San Diegóban. 😊
Soldados
Hahahaha, sorryka az öreg ezüst-feketében fog visszavonulni. 😉 Mekkora fogás volt 2 éve amikor már mindenki azt hitte ennyi volt!
Döme
Mielőtt ezt elolvastam volna, épp írtam neked egy PM-et. 😊

Közben amúgy visszaolvastam az Orakpo-trédet. Instant legendary trade. 😊 Nem szaroztam, két-két 1. és 2. kört adtam az "utolsó láncszemért", és 1/30-ról felmentem 1/9-ig, mert TOP10-es picket kértél. 😊 És amúgy IRL mekkora felhajtás lett volna már, ugyanis utána a szezonban mi játszottuk az AFC-döntőt, amit kurva nagy meccsen Te nyertél meg a címvédő, azaz ellenem. 😊

Még a tréd okaira is emlékszem. tenorx elvitte az 1+3-as tender ellenére az RFA Woodley-t, így ott álltam az SB-contender keretemmel, amiből egyszem OLB hiányzott, viszont capem nem volt, így mindenképpen olyan OLB-t kellett találnom, aki nemcsak jó, de olcsó is. Ez lett Orakpo. Ebben az évben ugyebár éppen miattad nem nyertem SB-t, de egy évvel korábban hasonló "utolsó láncszemes" trédben szereztem FS-t Tanard Jackson személyében, és akkor gyűrűvel fizetődött ki a túlfizetés. 😊
Soldados
Mondjuk az a tréd hosszútávon nem érte meg, mert Orakpo végülis egy jó pass rusher lett de semmi extra, véletlenül sem elit. Pedig én nagyon hittem benne, nem véletlen kértem el annyit érte. 😀

Utólag erre a trédre vagyok a Harvin megabuster mellett a legbüszkébb. 😀 Bár az is tény hogy egy Cameron Jordan mellett egy Ricky Stanzi meg Nick Perryt sikerült húzni ezekkel, meg nem tudom még kit/mit, szóval nem sikerült akkorát kaszálni a pickekkel mint kellett volna... 😊
Döme
Nekem akkor megérte, hisz, tényleg elit csapatom volt, amibe ez az egy poszt volt lyukas. Legfeljebb Habinak nem érte meg, hogy köv. évben nem volt pickje az 1-2. körben. 😊

több mint 10 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Wháááá! Gyorsan végigfutottam a rostereket és elkeseredve láttam, hogy Harrison nem lesz FA. 😕 Pedig asszem igen vaskos 1 éves dealt kapott volna San Diegóban. 😊
Soldados
Hahahaha, sorryka az öreg ezüst-feketében fog visszavonulni. 😉 Mekkora fogás volt 2 éve amikor már mindenki azt hitte ennyi volt!
Döme

Közben amúgy visszaolvastam az Orakpo-trédet. Instant legendary trade. 😊 Nem szaroztam, két-két 1. és 2. kört adtam az "utolsó láncszemért", és 1/30-ról felmentem 1/9-ig, mert TOP10-es picket kértél. 😊 És amúgy IRL mekkora felhajtás lett volna már, ugyanis utána a szezonban mi játszottuk az AFC-döntőt, amit kurva nagy meccsen Te nyertél meg a címvédő, azaz ellenem. 😊

Még a tréd okaira is emlékszem. tenorx elvitte az 1+3-as tender ellenére az RFA Woodley-t, így ott álltam az SB-contender keretemmel, amiből egyszem OLB hiányzott, viszont capem nem volt, így mindenképpen olyan OLB-t kellett találnom, aki nemcsak jó, de olcsó is. Ez lett Orakpo. Ebben az évben ugyebár éppen miattad nem nyertem SB-t, de egy évvel korábban hasonló "utolsó láncszemes" trédben szereztem FS-t Tanard Jackson személyében, és akkor gyűrűvel fizetődött ki a túlfizetés. 😊
Soldados
Mondjuk az a tréd hosszútávon nem érte meg, mert Orakpo végülis egy jó pass rusher lett de semmi extra, véletlenül sem elit. Pedig én nagyon hittem benne, nem véletlen kértem el annyit érte. 😀

Utólag erre a trédre vagyok a Harvin megabuster mellett a legbüszkébb. 😀 Bár az is tény hogy egy Cameron Jordan mellett egy Ricky Stanzi meg Nick Perryt sikerült húzni ezekkel, meg nem tudom még kit/mit, szóval nem sikerült akkorát kaszálni a pickekkel mint kellett volna... 😊
több mint 10 éve
Soldados
Döme

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Soldados
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Beki amugy is csak akkor távozik ha én beszólok neki 😀
braxa88
Történelem nem mindig ismétli önmagát. 😀
több mint 10 éve
Beki amugy is csak akkor távozik ha én beszólok neki 😀
több mint 10 éve
Amúgy Beki (Pats) szokott jelentkezni/játszani?
Soldados
Itt vagyok és nem szólok hozzá napi szinten a dolgokhoz, de nem értem miért kellett pont engem megemlíteni példaként, de felejtsd el h bármelyik kollégádat is benyomod helyettem. 😀
Beki
Eszembe sem volt. 😉 Bocs, nem személyes volt, csak nézegettem a rostered és ahogy megláttam a neved, nem rémlett, hogy találkoztam volna veled a topikokban.

Szimplán érdeklődés volt, mert ez a játék akkor jó, ha 32 aktív (nem a mindenhez hozzászóláson múlik) GM játssza.

szerk.: és mindenki megnyugtatásául, más fórumon lévő/ismert kollégám nincs. 😉

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Soldados
Igen, nincs semmi gond az aktivitásával szerintem. Miért?
vassadi
Semmi, csak nem találkoztam vele a topikokban, de lehet, csak én voltam figyelmetlen.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Soldados
Itt vagyok és igaz h nem szólok hozzá napi szinten a dolgokhoz, de mindent csinálok határidőre, bár nem értem miért kellett pont engem megemlíteni példaként, de felejtsd el h bármelyik kollégádat is benyomod helyettem. 😀
több mint 10 éve
Soldados
vassadi
van még pár kolléga akit betukmálna 😀
sztem puccsra készül 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Soldados
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ha nem válna be, jövőre visszavonható az opció (a játék nyelvére lefordítva: dead money nélkül cutolható), úgyhogy az opció lehívásán csak nyerhetek, nem bukhatok semmit.
vassadi
Látom hogy benne van a szabályban, nem is tudom mér nem esett le anno se nekem, se màsnak (vagy akinek leesett mér nem szólt), de ez igy örületes hülyeség.. mert innentöl nincs értelme nem lehivni az opciót.

Annyi a különbség hogy esetleg nem kapsz comp picket utána.. woohoo.

Értelmes szabályokat kéne a játékban épiteni, nem ilyen technikalitásra épülô dolgokat. Ha jogász akartam volna lenni, azt az egyetemet végzem el.
Igor
IRL is így működik, visszavonható az opció.
vassadi
Ez oké, de ettöl még szerintem az emlitett ok miatt hülyeség.
Megvan ugye az oka, miért vezették be IRL, a rookie salaryk alakulása miatt.. de nem érzem hogy ez játéktechnikailag ebben a formában nagy pluszt ad a játékélményhez.

Volt már vita ebböl korábban is, hogy mennyire akarunk élethüek/realisták lenni, és mennyire akarunk egy jól müködö, élvezhetö játékot.
A kettö ugye nem mindig ugyanaz.
Mindegy jövöre +1 javaslat a részemröl 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
küldöm majd én is holnap, csak túlzottan sűrű napjaim vannak éppen