GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Február 10-17. - Szerződéshosszabbítási névsorok leadása és ötödik éves opciók lehívása
már csak két nap van erre. mikor/kinek mehetnek a nevek?
braxa88
Itt (is) írtam, hogy nekem kell küldeni PM-ben a listákat.

ill. ez csak nekem nem működik jól?
 docs.google.com/spreadsheets/d/1IwwazRQC5-GIhfS_6ztim2iPU5qCzl3ZL2SGQHHSGt8/edit#gid=1865714398
braxa88
Elvileg már jónak kell lennie.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Február 10-17. - Szerződéshosszabbítási névsorok leadása és ötödik éves opciók lehívása

docs.google.com/spreadsheets/d/1IwwazRQC5-GIhfS_6ztim2iPU5qCzl3ZL2SGQHHSGt8/edit#gid=1865714398
braxa88
Én már küldtem Ádinak névsort.
A doksiba meg be van állítva egy posztszűrő, nekem személy szerint nincs hozzá szerzői jogom (az elmondottak alapján neked se), így te se. Ha azt vmelyik szerző kiszedné akk működne szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Fitz Trade. LOOL. Látszik, hogy nem Cards szurkoló irányítja már a csapatot. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Fitzgerald 80-as mezben, na persze
Löfli
Na végre valaki..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Fitzgerald 80-as mezben, na persze

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 117 — Chiefs GM
1.+3.körért egy kezdő RB, egy kezdő RT, egy IRL tavalyi 1.körös és 6milla kipucolása
szép..
braxa88
Én a Parker-trade után pont befognám a helyedben... 😊

több mint 10 éve
1.+3.körért egy kezdő RB, egy kezdő RT, egy IRL tavalyi 1.körös és 6milla kipucolása
szép..
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Szintén friss KEKI:
 bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1449587

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Frissítettem KeKi-t én is.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
friss KeKi
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Ha Duron Harmon kell valakinek (RFA státuszú) jelentkezzen 😀 Akár szintén lejáró RFA is cserélném.

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Vagy több részre szétszedjük az FA-ket, nem két-három kör van, hanem öt-hat, és akkor nagyobb eséllyel van olyan GM, aki egyes körökben nem akar licitálni.

Amúgy nekem bejövős.
gabokocka
Ez a megoldás, és max 3-4ember legvégső esetben is elég.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 221 — Keep pounding
Vagy több részre szétszedjük az FA-ket, nem két-három kör van, hanem öt-hat, és akkor nagyobb eséllyel van olyan GM, aki egyes körökben nem akar licitálni.

Amúgy nekem bejövős.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 715 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyakorlati szempontból ami gátat látok az az, hogy a kp-i játékosügynöknek vagy egy külső személynek kell lennie vagy ahogy arról már korában is szó volt posztonkénti játékosügynök kellene, olyan, aki az adott posztra önként vállalja, hogy nem licitál. Ellenkező esetben spekuláció eshetősége áll fenn a kp-i ügynök által abban a tekintetben, hogy a beérkező ajánlatok alapján dönt arról, h ő kinek és mennyit ajánl.
empty taxi
Tudok valakit, aki alkalmas lenne erre a feladatra, nincs csapata jelenleg és jól ismeri az Ügynökök világát. Ha Igor javaslata átmegy vállalod @Höri?
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Gyakorlati szempontból ami gátat látok az az, hogy a kp-i játékosügynöknek vagy egy külső személynek kell lennie vagy ahogy arról már korában is szó volt posztonkénti játékosügynök kellene, olyan, aki az adott posztra önként vállalja, hogy nem licitál. Ellenkező esetben spekuláció eshetősége áll fenn a kp-i ügynök által abban a tekintetben, hogy a beérkező ajánlatok alapján dönt arról, h ő kinek és mennyit ajánl.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 715 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Be van fejezve a nagy mű, igen!

PS: Előre látom, hogy az FA-s javaslatom túl bonyolult lesz és fölöslegesen dolgoztam 😕

Annyit kérek, hogy ne vessétek el egyből, TL,DR alapon.. inkább aki szerint bonyolult, mondja hogy hol egyszerűsítsünk, mit tart bonyesznak, és megmondom miért építettem ilyen jellegűre a struktúrát.. és hátha túlkomplikáltam valamit, akkor szívesen kiveszem azt a részt.

Meg azért van jó néhány GM, aki a százalékokat, faktorokat is meg szokta nézni, játszik velük - bennük főleg bízom 😊
Igor
Nem is olyan rossz ötlet ez.
több mint 10 éve
Be van fejezve a nagy mű, igen!

PS: Előre látom, hogy az FA-s javaslatom túl bonyolult lesz és fölöslegesen dolgoztam 😕

Annyit kérek, hogy ne vessétek el egyből, TL,DR alapon.. inkább aki szerint bonyolult, mondja hogy hol egyszerűsítsünk, mit tart bonyesznak, és megmondom miért építettem ilyen jellegűre a struktúrát.. és hátha túlkomplikáltam valamit, akkor szívesen kiveszem azt a részt.

Meg azért van jó néhány GM, aki a százalékokat, faktorokat is meg szokta nézni, játszik velük - bennük főleg bízom 😊

Szerkesztette: Igor

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem mondom, hogy nem örülök neki.. de volt idén valami különverseny az AFC North csapatoknak (amiről nekem nem szólt senki..), hogy ki tudja minél látványosabb módon kinyírni a saját csapata esélyeit?
Igor
azért ezt a hsz-t elmentettem 😉
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ettől függetlenül grat, legalább a Chargers is gyengült picit idénre.. de én hasonló rosterrel inkább minél több picket próbálnék szerezni, és nem fordítva.

Igor
A Chargers nem lett gyengébb, mert Mack pozíción kívüli volt nálam. 😊 Megszabadult egy játékostól, akire nem volt szüksége és cserébe a köv. 2 évre kapott 5 játékost. 😊
Soldados
Egy okos GM a csapat erősségeire építi a csapat taktikáját, és nem a saját egójára/egyéni preferenciájára 😛
Igor
Ha egy 3-4-es szakembert kineveznek, őt azért nevezik ki, hogy az általa ismert rendszert futtassa eredményesen és hatékonyan. Ez történt. 😊

A Chargers kezdője 2 évig adott (lesz a hosszabbítások után) kb minden poszton, a caphelyzete kiváló, még több hely van, mint a trédek előtt, még több és jobb pick, azaz muníció van, mint a trédek előtt, továbbá mindent egybevetve minőségében és rendszerében is javult a roster. Én így értékelem a trédszezont, bár még egy trédet szeretnék kötni. 😊 A spec teamet leszámítva tulajdonképpen három poszt van, ahol még szükség van egy-egy emberre és minőségjavulásra. Ez nem tűnik lehetetlen feladatnak. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ettől függetlenül grat, legalább a Chargers is gyengült picit idénre.. de én hasonló rosterrel inkább minél több picket próbálnék szerezni, és nem fordítva.

Igor
A Chargers nem lett gyengébb, mert Mack pozíción kívüli volt nálam. 😊 Megszabadult egy játékostól, akire nem volt szüksége és cserébe a köv. 2 évre kapott 5 játékost. 😊
Soldados
Egy okos GM a csapat erősségeire építi a csapat taktikáját, és nem a saját egójára/egyéni preferenciájára 😛

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Maurot hasonlóan látom mint Soldi, és azért a Cardinals front seven is kicsit olyan, mint a Ravens DL sor, hogy az elmúlt 4-6 évben jobbnál jobb embereket termelt ki sorozatban.. simán lehet Calais Campbell-típusú ember belőle is.

És igen, lehet hogy önmagában nézve Ork nyerte a trade-t (aztán majd amikor jövőre TOP 3-as picket kap Soldi, biztos hetente a képünkbe dörgöli majd...), de itt inkább azzal van a probléma a szememben, hogy adott egy olyan csapat, amiben kb 15 lyuk van most is.. és a GM eltradel 4 picket 1 elit játékosért, mint akinél ez az utolsó láncszem a bajnoki gyűrűhöz.
Lásd Vikes tavaly, vagy mondjuk a Chiefsnél működhet... de nem biztos hogy ezzel a rosterrel ez bölcs döntés volt.

Jó, persze ott van még az FA-kör.. meg majd a Madden szimulál úgyis, úgyhogy meglátjuk mi lesz a vége.

PS: az meg hogy Palmert összetörik-e vagy sem, teljesen random. Macknek kicsit jobb esélye van mint egy átlagos pass rushernek... de erre megintcsak nem lehet szezont/bajnokságot építeni.

Nem mintha nem tudnék idén is 2-3 millióért teljesen használható QB-t hozni majd FA-n, biztos ami biztos alapon 😛

Szerkesztette: Igor

több mint 10 éve
Nálam inkább a Bengals a trade nyertese 😊
Szerzett egy klasszist, és lemondott egy backupról, három középső körös pickről (akikből közel se biztos, hogy lesz bármi), megy egy jövő évi első körről.
gabokocka
Elsőre így tűnhet. De Mauro vagy idén vagy jövőre kezdő lesz a Cards-ban szerintem, nekem pedig a 3-4-es DE a legnagyobb needem. A középső körös pickeket pedig jobban szeretem, mint az első körösöket. Ennek két oka van, nem szívesen fizetek milliókat egy NFL-ben semmit sem bizonyított játékosnak (pl Gregory), továbbá sokkal sikeresebbek voltak a középső körös húzásaim, mint az első körösek. Előbbiben több kiváló/jó játékost hoztam (Hudson, Carl Nicks, Tyvon Branch, Vasquez, Sammie Lee Hill), míg utóbbiban az egyszem Iupatin kívül csupa bust volt a mérlegem. A 1. körről annyit, hogy bár magam is azt vallom, hogy a jövő évi pick számomra egy körrel rosszabbat ér, ezúttal mégis én kötöttem ki, hogy a jövő évi picket kérem. Erre nyilván megvolt az okom.

Szóval bár elsőre szerintem is a Bengals a tréd "nyertese", de sok pozitívumot látok a trédben én is, így ez tipikus win-win szituáció, amelyben mindkét fél megkapta, amit akart. Persze ha a Bengals PO-ba jut - ezzel devalválva a jövő évi 1. kört -, akkor már kevésbé tetszetős rám nézve, de ennyi rizikót vállalok.

több mint 10 éve
Nálam inkább a Bengals a trade nyertese 😊
Szerzett egy klasszist, és lemondott egy backupról, három középső körös pickről (akikből közel se biztos, hogy lesz bármi), megy egy jövő évi első körről.
gabokocka
én is így látom 😀 sztem ez nagyon olcsó volt Mackért