GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Nálam inkább a Bengals a trade nyertese 😊Szerzett egy klasszist, és lemondott egy backupról, három középső körös pickről (akikből közel se biztos, hogy lesz bármi), megy egy jövő évi első körről.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ez is vétó 😀Ne máááááár! Végre sikerült 6 millát kipucolnom a capből. 😊
braxa88

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nem mondom, hogy nem örülök neki.. de volt idén valami különverseny az AFC North csapatoknak (amiről nekem nem szólt senki..), hogy ki tudja minél látványosabb módon kinyírni a saját csapata esélyeit?Mondod ezt addig, amíg Mack ketté nem töri az amúgy is sérülékeny Palmert. 😊 Pedig megvolt az esélyed, hogy ezt elkerüld. 😉
Igor
Egyébként direkt az AFC North-ba küldtem Macket, mert a Ravens-t utálom, a Steelers-re meg haragszom, mert nem nekem adta el Tuittot. Ez a bosszúm. 😊
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nem mondom, hogy nem örülök neki.. de volt idén valami különverseny az AFC North csapatoknak (amiről nekem nem szólt senki..), hogy ki tudja minél látványosabb módon kinyírni a saját csapata esélyeit?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
ez is vétó 😀
több mint 10 éve
Valószínűbb, hogy kezdő lesz.Jonathan Cooper vihető, ha valakit érdekel, az lehetőleg konkrét ajánlattal keressen. (Nem drága, de nem is feltétlenül akarok megválni tőle, úgyhogy azért nem filléres ellenértékért árulom.)3,8millát kereső csere OG, biztos sokaknak kell 😛
vassadi
braxa88
több mint 10 éve
Jonathan Cooper vihető, ha valakit érdekel, az lehetőleg konkrét ajánlattal keressen. (Nem drága, de nem is feltétlenül akarok megválni tőle, úgyhogy azért nem filléres ellenértékért árulom.)3,8millát kereső csere OG, biztos sokaknak kell 😛
vassadi
több mint 10 éve
Jonathan Cooper vihető, ha valakit érdekel, az lehetőleg konkrét ajánlattal keressen. (Nem drága, de nem is feltétlenül akarok megválni tőle, úgyhogy azért nem filléres ellenértékért árulom.)
több mint 10 éve
Akit érdekel Mack, az még most jelezze, mert véglegesítés alatt áll a tréd. 😉

több mint 10 éve
A "csalókat" nem büntetjük pickelvétellel? 😊 :p

több mint 10 éve
@Löfli Barclay-nél 840 ezer, Loftonnál 4,02 millió a dead money.fasza, köszi
vassadi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
javítom, dankeIgen, oda már jól írtam be.@braxa88 Nem Tommy, hanem Rod Streater volt a csapatodban, és se nála, se Harvinnál nem számoltad bele a jövő évi fizetés után maradó dead money-t.frissített rosterben már jol van feltüntetve a bünti? mert akkor nem bíbelődök vele (most a saját excelemet nem tudom megnézni)
vassadi
braxa88
@Beki Selvie-nél 800 ezer a dead money.
vassadi
több mint 10 éve
Igen, oda már jól írtam be.@braxa88 Nem Tommy, hanem Rod Streater volt a csapatodban, és se nála, se Harvinnál nem számoltad bele a jövő évi fizetés után maradó dead money-t.frissített rosterben már jol van feltüntetve a bünti? mert akkor nem bíbelődök vele (most a saját excelemet nem tudom megnézni)
vassadi
braxa88
@Beki Selvie-nél 800 ezer a dead money.
több mint 10 éve
@braxa88 Nem Tommy, hanem Rod Streater volt a csapatodban, és se nála, se Harvinnál nem számoltad bele a jövő évi fizetés után maradó dead money-t.frissített rosterben már jol van feltüntetve a bünti? mert akkor nem bíbelődök vele (most a saját excelemet nem tudom megnézni)
vassadi
több mint 10 éve
somossal mi megegyeztunk, h kiveheto a kondicio.btw nem valtozott a pff pontozorendszere az utobbi evekben ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Nem tudom honnan vették páran a franchise tag számokat, de a topikba beírtaknál egyedül Damon Harrisonnál szerepel helyes érték.lehet h a tavalyi számokat nézte mindenki
A szabálykönyvben és a hivatalos közleményeknél is megtalálhatók az idei értékek.
vassadi
Szerkesztette: Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Nem tudom honnan vették páran a franchise tag számokat, de a topikba beírtaknál egyedül Damon Harrisonnál szerepel helyes érték.A szabálykönyvben és a hivatalos közleményeknél is megtalálhatók az idei értékek.
több mint 10 éve
PFF előfizető kollegák!Vki megmondaná, hogy Brandon Williams és Damon Harrison milyen OVR értékeléssel zárták az évet? Mert lehet, hogy meglettek a megfogalmazott értékek és akkor azokat ki lehetne venni a megkötésekből.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
A KeKi-használata is érdekes. Aki nálam nincs benne, azt biztos, hogy csak reális értékén felül vagyok hajlandó eladni. Ettől még mozdítható szinte bárki, de drágán, vagy bib.szott drágán. Ugyanakkor sokaknál ez nem így működik, ezért is bátorkodom bejelentkezni bárkire. 😊

több mint 10 éve
nyugi elovastam én is, csak szurkálodtam 😊
több mint 10 éve
Van értelme elolvasni, tanulságos lehet. Elmondom, hogy mire gondolok. Ugye Soldi bejelentkezett két emberért, aki nincs kinn a KEKI-n, ergo számol a játékosokkal a GM, nem akar túlpasszolni rajtuk. Mégis úgy gondolja, hogy meghallgatja az ajánlatot. Ilyenkor sztem egyfelől érdemes „jelezni” a többi GM felé, hogy Chancellor vihető, hátha más jobb ajánlatot küld rá, vagy pusztán csak felverni az árát. Illetve, mondani egy olyan árat, ami még az eladó szerint is magas, hogy valahonnan elkezdődhessen az alkudozás, ami során vagy lesz megegyezés, vagy nem. A kínált játékosokat megnézve pedig érdemes átfutni az FA listát, hogy mely posztokon milyen mély, vagy a többi rostert, ahonnan azért kitalálható, hogy kik lesznek kivágva, szintén szabadügynökké válva. Ezek után sztem Colston biztosan nem került volna a trade-be, mert lehet itt köntörfalazni, de hasonló kaliberű játékost (ő konkrétan tavaly ötödik számú célpont volt a Saints passzjátékában, és innen már csak lefele fog menni) veteránminimumért lehet szerezni. Celek más tészta, ő fiatal, most hosszabbítottak vele, ő ténylegesen értéket képvisel. Emellett azt is megjegyezném, hogy ez egy játék, amit mindenki a saját szórakozásából játszik (nyilván optimális esetben nem elbaszva a másik 31 GM játékát), nem tudjuk, hogy ki mit miért csinál, valakinek az a jó, ha évente, két évente újra építi a csapatot, más állandóságot szeretne, stb, stb… Ebben tehát maximálisan egyetértek Soldival, nem tudjuk egy-egy cserén belül sem a másik motivációit. De ettől függetlenül érdemes minden üzletből a maximumot kihozni, amire nagyobb esély van, ha egy játékosra több ajánlatot is meghallgatunk. Aztán, ha a kutya sem jelentkezik érte, mondjuk három-négy napon belül, az is egy jelzés, hogy annyira még sincs nagy keletje a játékosunknak. De ezt a lehetőséget kihagyva, az első ajánlatot elfogadva könnyen áron alul adhatunk túl valakin. Illetve akkor azért nem nagyon lehet mire megorrolni a többieknek, mondván fel volt kínálva eladásra, miért nem próbálkozott bárki jobb ajánlatot tenni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
valaki ezeket elolvassa? 😛én most éppen ráértem...de jó kis írás...látszik az újságírói vénája 😉
braxa88
több mint 10 éve
valaki ezeket elolvassa? 😛