GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Folytatva a tegnapi témát. Kirk kapitányt eladtam TAG útján, nekem be kell írnom hogy TAG-elném a megfelelő topicba akkor?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
szerintem is valami értéket még bele kellene pakolni, mert azóta már sok-sok dolog történt és így most akkor Soldit állítanánk a szopóállarc másik végére. Bizniszeljék le.Igen, ezzel így az a baj, hogy már több más move is történt gondolom, ha egyszer átment a biznisz, én már nem vétóznám, ha már mindenképpen változtatni akarunk, akkor mondjuk Soldi tegyen bele egy picivel többet (vagy Colstont vegye ki 😊 ).Ez lehet jobb megoldás lenne.
gabokocka
vassadi

JT Daniels fan
több mint 10 éve
wow, ilyen kondíciók sem voltak még 😊Részben az én művem. 😊 Sztem qrva jó tréd. Csak akkor kell igazán sokat adnia a QB-ért, ha igazán jól - franchise QB-ként - teljesít IRL. 😊
gabokocka
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Brent Celek IRL most hosszabbított 3 évre, rohadtul nem cutesélyes. Azért adom el, mert van jobb TE-m. 😉 És Colstont is meg tudnám tartani, van elég capem, csak van két fiatal feltörekvő WR-em is, így nincs rá szükségem.sztem ez 1db 5.kör minuszban, és nyert egy allpro SSt, vmit megspórolt 2db cutot.Soldados tradeje nálam vétó (a chancellor féle)Szó, mi szó, elég meleg...kb három 5. körért egy legalább 1. kört érő faja SS
braxa88
Chargers LT
óriási lehúzása egy rookie GMnek.
skandallum 😀
braxa88
Én mai napig büszke vagyok rá, hogy több éve hosszú viták árán többek között miattam került ki a vétó a játékból. Sosem tudhatjuk, hogy kit mi motivál egy trédben. Én nem egyszer túlfizettem egy játékosért (Tanard Jackson, Orakpo), de meg megvolt rá az okom. Olyan is volt, hogy zacskó szotyiért váltam meg játékostól. Például idén Gregorytól (Sanchez). Miért? Mert Gregoryt nem szeretem, sem a játékát, sem a személyiségét és a rendszerbe sem illik, nem nagyon érdekelt, mit kapok érte.
Tuittért például értékét tekintve egyértelműen jobb ajánlatot tettem, de nem hisztizek, a másik fél a másik ajánlatot fogadta el. Nyilván megvolt rá az oka. Elfogadtam és továbbléptünk. De IRL is számos példát lehetne hozni, amikor értékén alul válnak meg játékostól. Chancellor nyilvánvalóan nem kellett Gergőkének, mivel - ahogy mindenkinél - úgy jelentkeztem be, hogy Shazier és Kam mozdítható-e valamilyen formában. Előbbire azonnali nem volt a válasz, utóbbira pedig rögtön a posztigényeket kaptam válaszként. De azt is elárulom, hogy az én értékrendem szerint nem ez volt a legbillenősebb trédem, hanem Gilbert megszerzése. A liga TOP5 RT-jét hoztam el 3 évig elképesztően olcsó fizuval 2+5-ért, miközben nálam az ára legalább 1+3 lett volna. 😉
De részemről ezzel lezártam a dolgot. Elfogadom a döntést, Gergőkével megpróbáljuk átdolgozni a trédet.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
wow, ilyen kondíciók sem voltak még 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
sztem ez 1db 5.kör minuszban, és nyert egy allpro SSt, vmit megspórolt 2db cutot.Soldados tradeje nálam vétó (a chancellor féle)Szó, mi szó, elég meleg...kb három 5. körért egy legalább 1. kört érő faja SS
braxa88
Chargers LT
óriási lehúzása egy rookie GMnek.
skandallum 😀
több mint 10 éve
Igen, ezzel így az a baj, hogy már több más move is történt gondolom, ha egyszer átment a biznisz, én már nem vétóznám, ha már mindenképpen változtatni akarunk, akkor mondjuk Soldi tegyen bele egy picivel többet (vagy Colstont vegye ki 😊 ).Ez lehet jobb megoldás lenne.
gabokocka
több mint 10 éve
Igen, ezzel így az a baj, hogy már több más move is történt gondolom, ha egyszer átment a biznisz, én már nem vétóznám, ha már mindenképpen változtatni akarunk, akkor mondjuk Soldi tegyen bele egy picivel többet (vagy Colstont vegye ki 😊 ).
több mint 10 éve
Én csak annyit jegyeznék meg az újak felé, hogy nem kell rögtön egy holtszezon alatt megváltani a világot, drága veteránokat szerezni pickekért cserébe, majd FA-n cutok után is lehet olyan játékosokat aláíratni, mint amilyeneket most 3-4. körös pickekért, vagy még drágábban vesztegetnek. Illetve ha vkire érkezik ajánlat, nem kell rögtön elfogadni, adott esetben a KEKI-ben meg lehet hirdetni, előfordulhat, hogy egy napon belül befut egy sokkal erősebb offer. Szóval nyugodtan, türelemmel építgesse mindenki a csapatát, nem kell egyből allstar csapatot kreálni.
több mint 10 éve
Nem, de mondjuk qrvára nem tartom fairnek.Soldi gyorsan ki fog szállni... 😀Nem lehet egyszerű Ádi dolga (és továbbra is maximális tisztelet a munkájáért), de jövőre vagy akár idén is, jó lenne, ha újonc GM cserélésénél nem csak az Ő véleménye döntene, hanem 3 v 5 gm véleménye.Én sem mentem volna bele Gergő helyében, de nem akartam kapásból megtorpedózni az új GM első trade-jét, és elsőre nekem nem tűnt vétót érően vészesnek, másodszorra már inkább hajlok efelé én is... De eddig sem úgy gondolkodtam, hogy egyedül én döntök, hanem ha a többiek egyöntetűen vétót kiáltanak, akkor legyen úgy, és most ez a helyzet, úgyhogy ez a trade sztornó.
Részemről én sem engedtem volna át a Kancellár cserét.
Habi
vassadi
somoskovig
Legalább 10 GM-nek írtam SS-ügyben és mivel elfogadta a commish ezt a trédet, utána más irányba mozdultam, eladva például azt a Griffent, akivel kapcsolatban több ajánlatom is volt...

több mint 10 éve
Soldi gyorsan ki fog szállni... 😀Nem lehet egyszerű Ádi dolga (és továbbra is maximális tisztelet a munkájáért), de jövőre vagy akár idén is, jó lenne, ha újonc GM cserélésénél nem csak az Ő véleménye döntene, hanem 3 v 5 gm véleménye.Én sem mentem volna bele Gergő helyében, de nem akartam kapásból megtorpedózni az új GM első trade-jét, és elsőre nekem nem tűnt vétót érően vészesnek, másodszorra már inkább hajlok efelé én is... De eddig sem úgy gondolkodtam, hogy egyedül én döntök, hanem ha a többiek egyöntetűen vétót kiáltanak, akkor legyen úgy, és most ez a helyzet, úgyhogy ez a trade sztornó.
Habi
vassadi
több mint 10 éve
Nem lehet egyszerű Ádi dolga (és továbbra is maximális tisztelet a munkájáért), de jövőre vagy akár idén is, jó lenne, ha újonc GM cserélésénél nem csak az Ő véleménye döntene, hanem 3 v 5 gm véleménye.Én sem mentem volna bele Gergő helyében, de nem akartam kapásból megtorpedózni az új GM első trade-jét, és elsőre nekem nem tűnt vétót érően vészesnek, másodszorra már inkább hajlok efelé én is... De eddig sem úgy gondolkodtam, hogy egyedül én döntök, hanem ha a többiek egyöntetűen vétót kiáltanak, akkor legyen úgy, és most ez a helyzet, úgyhogy ez a trade sztornó.
Habi
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha valakinél lenne elit safety eladó sikítson. 😀
több mint 10 éve
Nem lehet egyszerű Ádi dolga (és továbbra is maximális tisztelet a munkájáért), de jövőre vagy akár idén is, jó lenne, ha újonc GM cserélésénél nem csak az Ő véleménye döntene, hanem 3 v 5 gm véleménye.Részemről én sem engedtem volna át a Kancellár cserét.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kancellár trade nálam is erős.
több mint 10 éve
Pittsburghben maradt valaki a klubházban, a szertároson kivül?Engem sem engednek már be, nem tudok így mást eladni 😕 😕 😕
Mármint játékos..
Igor

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Soldados tradeje nálam vétó (a chancellor féle)Szó, mi szó, elég meleg...kb három 5. körért egy legalább 1. kört érő faja SS
braxa88
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Én átküldtem láttamozásra Ádinak. Azt írta: részéről rendben.

több mint 10 éve
Nincs két tag, mert ahhoz hogy el lehessen cserélni a játékost ahhoz neki alá kell írni az egy éves meghatározott értékű szerződést. Ezzel a szerződéssel igazolja gabo a jatekost, amitől kezdve nincs olyan lehetőség pl hogy más bideljen ra es o megkapja az ellenerteket ha nem meccsel. Ergo nem funkcionál a tag, az ügylet szempontjából mindegy milyen jogon van az eladó birtokában a játékos, mert nem taget igazol hanem egy playat egy éves szerződéssel. Hosszabbitast nem ajánlhat, de saját emberre taget oszthat.Jogos.
Szerintem.
gabtsi

több mint 10 éve
átállok 43ra, igy Sheldon Richardson nekem már DT lesz. ilyenkor melyik 5.éves opciót kell neki adni. DE v DT?Utóbbi.
braxa88
több mint 10 éve
Nincs két tag, mert ahhoz hogy el lehessen cserélni a játékost ahhoz neki alá kell írni az egy éves meghatározott értékű szerződést. Ezzel a szerződéssel igazolja gabo a jatekost, amitől kezdve nincs olyan lehetőség pl hogy más bideljen ra es o megkapja az ellenerteket ha nem meccsel. Ergo nem funkcionál a tag, az ügylet szempontjából mindegy milyen jogon van az eladó birtokában a játékos, mert nem taget igazol hanem egy playat egy éves szerződéssel. Hosszabbitast nem ajánlhat, de saját emberre taget oszthat.Annyiban javítanék, hogy tag+trade útján szerzett játékosnak lehet szerződéshosszabbítási ajánlatot adni még ugyanabban az évben, de alapvetően jogos, amit írsz.
Szerintem.
gabtsi
Illetve IRL és a játékban is adott az a lehetőség, hogy két első körért el tudsz vinni franchise tagelt játékost, elvben akár többet is (nyilván ha van annyi első körös picked), igaz neki egyenesen kötelező hosszútávú szerződést adni, de attól függetlenül franchise tagelt játékost vittél el. Tehát IRL is lehet több franchise tagelt játékosod, csak értelemszerűen nem franchise tag érték szerinti fizetéssel.
Úgyhogy én nem látom akadályát annak, hogy valaki egy játékos franchise tagelése után tag+trade útján szerezzen játékost, mint ahogy a szabályzat sem tiltja ezt.