GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Hutch/Burleson-féle 7/49-es trükközések 😀Haynesworth meg 7 éveset írt alá 2009-ben. De ha utánanéznék, még biztos találnék.akkor ne a franchise tag 90%a számítson hanem 120%a 😀Lehet az én memóriám rövid, de IRL free agencyből nekem 6 éves szerződés nem nagyon rémlik.Suh.
empty taxi
Soldados
braxa88
Soldados
Tudom, öreg vagyok 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Lehet az én memóriám rövid, de IRL free agencyből nekem 6 éves szerződés nem nagyon rémlik.Suh, Talib, Byrd, Mario Williams, Maxwell (😀)
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Haynesworth meg 7 éveset írt alá 2009-ben. De ha utánanéznék, még biztos találnék.akkor ne a franchise tag 90%a számítson hanem 120%a 😀Lehet az én memóriám rövid, de IRL free agencyből nekem 6 éves szerződés nem nagyon rémlik.Suh.
empty taxi
Soldados
braxa88

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
akkor ne a franchise tag 90%a számítson hanem 120%a 😀Lehet az én memóriám rövid, de IRL free agencyből nekem 6 éves szerződés nem nagyon rémlik.Suh.
empty taxi
Soldados
több mint 10 éve
Lehet az én memóriám rövid, de IRL free agencyből nekem 6 éves szerződés nem nagyon rémlik.Suh.
empty taxi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Lehet az én memóriám rövid, de IRL free agencyből nekem 6 éves szerződés nem nagyon rémlik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szerintem ebben kár különbséget tenni. Aki megadja a playának a franchise tag-értéket (vagy annak 90%-t), az a játékos boldogan aláírja azt, ha szabadügynök, ha saját játékos. Tök mindegy.Sztem ez jó ötlet. Mondjuk én csak hosszabbításra vetíteném ki ezt a 6. éves szerződést, aki FA-n licitel a játékosért, az max 5 éves szerződést ajánlhasson továbbra is.Az elsőként kiírt szavazásnak vége, itt az eredmény:Amúgy továbbgondolva a 4-5 éves szerződéseket, ezáltal be lehetne vezetni a 6 éves szerződést, és ehhez kellene a franchise tag értékének megfelelő, vagy annak legalább 90%-t elérő átlagot kínálni a játékosnak. (Persze már csak jövőre, bocs, hogy ez későn jutott hozzá eszembe)
docs.google.com/spreadsheets/d/1I59rUtmqNMIcjGBIRcLNmdXtEewLt6T_P4q6Fv71qNQ/edit?usp=sharing
Holnap/holnapután írok összefoglalót a szabálymódosításokról.
vassadi
Soldados
Habi

több mint 10 éve
Sztem ez jó ötlet. Mondjuk én csak hosszabbításra vetíteném ki ezt a 6. éves szerződést, aki FA-n licitel a játékosért, az max 5 éves szerződést ajánlhasson továbbra is.Az elsőként kiírt szavazásnak vége, itt az eredmény:Amúgy továbbgondolva a 4-5 éves szerződéseket, ezáltal be lehetne vezetni a 6 éves szerződést, és ehhez kellene a franchise tag értékének megfelelő, vagy annak legalább 90%-t elérő átlagot kínálni a játékosnak. (Persze már csak jövőre, bocs, hogy ez későn jutott hozzá eszembe)
docs.google.com/spreadsheets/d/1I59rUtmqNMIcjGBIRcLNmdXtEewLt6T_P4q6Fv71qNQ/edit?usp=sharing
vassadi
Soldados

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Amit a javaslatokba írtam, arról mi a véleményed? Sztem az olyan minimális, a játék lefolyását nem befolyásoló módosítás, hogy szavazni se feltétlen kell róla.@vassadi bocs, de en letojom a szavazast. volt az evek soran eleg otletem, ami felmerulese eseten az volt a valasz, h tok jo lenne, de tul sok gmnek magas lenne, sok idejet venne el, stb. legyen ugy ahogy megszavazzatok, engem nem erdekel annyira, h akar vegigolvassam az egesz tortenetet. meg mondjuk nekem meg mindig magas, h egy hot ujonc gm mien viszonyitasi alappal szavaz itt barmirol, de ez szinten legyen az en gondom 😊Nehezményezte bárki is, hogy nem szavaztál?
MMMS
Abszolút újonc GM egyébként nem szavazott.
vassadi

több mint 10 éve
@vassadi bocs, de en letojom a szavazast. volt az evek soran eleg otletem, ami felmerulese eseten az volt a valasz, h tok jo lenne, de tul sok gmnek magas lenne, sok idejet venne el, stb. legyen ugy ahogy megszavazzatok, engem nem erdekel annyira, h akar vegigolvassam az egesz tortenetet. meg mondjuk nekem meg mindig magas, h egy hot ujonc gm mien viszonyitasi alappal szavaz itt barmirol, de ez szinten legyen az en gondom 😊Nehezményezte bárki is, hogy nem szavaztál?
MMMS
Abszolút újonc GM egyébként nem szavazott.
több mint 10 éve
Remek, csak mert az elözö hsz-d mást sejtetett 😛Ha már beígérted... 😊Az elsőként kiírt szavazásnak vége, itt az eredmény:Akkor próbáljak egy szabálykeretet összerakni az 5-ösre?
vassadi
Igor
vassadi
És hétfö/kedd 14 órázok.. de jövô hét 2. felére meglesz 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
@vassadi bocs, de en letojom a szavazast. volt az evek soran eleg otletem, ami felmerulese eseten az volt a valasz, h tok jo lenne, de tul sok gmnek magas lenne, sok idejet venne el, stb. legyen ugy ahogy megszavazzatok, engem nem erdekel annyira, h akar vegigolvassam az egesz tortenetet. meg mondjuk nekem meg mindig magas, h egy hot ujonc gm mien viszonyitasi alappal szavaz itt barmirol, de ez szinten legyen az en gondom 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Ha már beígérted... 😊Az elsőként kiírt szavazásnak vége, itt az eredmény:Akkor próbáljak egy szabálykeretet összerakni az 5-ösre?
vassadi
Igor
több mint 10 éve
Az elsőként kiírt szavazásnak vége, itt az eredmény:Amúgy továbbgondolva a 4-5 éves szerződéseket, ezáltal be lehetne vezetni a 6 éves szerződést, és ehhez kellene a franchise tag értékének megfelelő, vagy annak legalább 90%-t elérő átlagot kínálni a játékosnak. (Persze már csak jövőre, bocs, hogy ez későn jutott hozzá eszembe)
vassadi

több mint 10 éve
Az elsőként kiírt szavazásnak vége, itt az eredmény:Akkor próbáljak egy szabálykeretet összerakni az 5-ösre?
vassadi
Szerkesztette: Igor
több mint 10 éve
Az elsőként kiírt szavazásnak vége, itt az eredmény:docs.google.com/spreadsheets/d/1I59rUtmqNMIcjGBIRcLNmdXtEewLt6T_P4q6Fv71qNQ/edit?usp=sharing
több mint 10 éve
JJ nem ismer tréfát, ha egy egyetem nevét kell leírni. 😊ja, hogy benned ez azota is igy el 😀😀😀DD az a kurvara nemsemmi :sirokbazze:Vazz. El akarták venni a pickem, mert rossz helyre tettem a zárójelet. 😊Kurva vicces volt a lapszemlét olvasgatni. Megtaláltam a lemondásomat is, de nem sokkal előtte 2013-ig hosszabbítottam. 😊lehivtad a menstruacios bonuszod, ugyhogy kibasztak a picsaba 😀
Soldados
MMMS
Soldados
MMMS

több mint 10 éve
ja, hogy benned ez azota is igy el 😀😀😀DD az a kurvara nemsemmi :sirokbazze:Vazz. El akarták venni a pickem, mert rossz helyre tettem a zárójelet. 😊Kurva vicces volt a lapszemlét olvasgatni. Megtaláltam a lemondásomat is, de nem sokkal előtte 2013-ig hosszabbítottam. 😊lehivtad a menstruacios bonuszod, ugyhogy kibasztak a picsaba 😀
Soldados
MMMS
Soldados
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Vazz. El akarták venni a pickem, mert rossz helyre tettem a zárójelet. 😊Kurva vicces volt a lapszemlét olvasgatni. Megtaláltam a lemondásomat is, de nem sokkal előtte 2013-ig hosszabbítottam. 😊lehivtad a menstruacios bonuszod, ugyhogy kibasztak a picsaba 😀
Soldados
MMMS

több mint 10 éve
Kurva vicces volt a lapszemlét olvasgatni. Megtaláltam a lemondásomat is, de nem sokkal előtte 2013-ig hosszabbítottam. 😊lehivtad a menstruacios bonuszod, ugyhogy kibasztak a picsaba 😀
Soldados
Szerkesztette: MMMS
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Frissult Patriots KeKi is.bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1263830
több mint 10 éve
Kurva vicces volt a lapszemlét olvasgatni. Megtaláltam a lemondásomat is, de nem sokkal előtte 2013-ig hosszabbítottam. 😊

több mint 10 éve
Denverben is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!