GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Attól függ, pontosan mikor kell árazni, mert február 22 és március 2. között elég limitált vagyok.
több mint 10 éve
Tavaly @gabtsi, @Rajna és @somoskovig tagja volt a Rosenhaus-bizottságnak, őket kérdezem, hogy idén is szándékoznak-e maradni, illetve várom az új jelentkezőket, mert Höri és szaba kilépése miatt minimum két új emberre biztosan szükség lesz.
több mint 10 éve
Vassadi,Miért?
esetleg a draftpickekre egy kis normalizáciot nem lehetne rátenni.
Ha az elsö kört nem is akarjuk, mert sok meló semmiért, a 40-49. pick közt nem lenne az 1.3 millió logikusabb esetleg?
Igor
több mint 10 éve
Köszi, így érthető. A jelenlegi szabályok alapján nem tudtam mire vélni ezt a helyzetet, azt hittem, elírás.Csak egy kérdés. Hogy lehet nekem már 2017-re capbüntim?Valszeg még a 2013-as szezon előtt vágott ki szaba 5 éves szerződéssel rendelkező embert.
Soldados
empty taxi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Csak egy kérdés. Hogy lehet nekem már 2017-re capbüntim?Valszeg még a 2013-as szezon előtt vágott ki szaba 5 éves szerződéssel rendelkező embert.
Soldados
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Csak egy kérdés. Hogy lehet nekem már 2017-re capbüntim?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A sápadt sikoly lenne az oximoron 😊Sztem ez sem az, de... mindegy. 😊
gabokocka
Vassadi,
esetleg a draftpickekre egy kis normalizáciot nem lehetne rátenni.
Ha az elsö kört nem is akarjuk, mert sok meló semmiért, a 40-49. pick közt nem lenne az 1.3 millió logikusabb esetleg?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Egyetértek.Jó tudni, hogy a tavalyi szezon capjét túlléptem 😀Ja igen, ezzel nem vagy egyedül, szerintem úgy korrekt, ha azt a pluszt levonjuk az ideiből, minimális összegről van csak szó minden érintett csapatnál.
empty taxi
vassadi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Jó tudni, hogy a tavalyi szezon capjét túlléptem 😀Ja igen, ezzel nem vagy egyedül, szerintem úgy korrekt, ha azt a pluszt levonjuk az ideiből, minimális összegről van csak szó minden érintett csapatnál.
empty taxi
több mint 10 éve
Jó tudni, hogy a tavalyi szezon capjét túlléptem 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kiszámoltam mindenkinél a cap carryovert, be is írtam a roster táblázatba. Azért mindenki ellenőrizze a sajátját.
több mint 10 éve
A sápadt sikoly lenne az oximoron 😊És egyben alliteráció. 😊
gabokocka

több mint 10 éve
A sápadt sikoly lenne az oximoron 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Arról akarunk szavazni, hogy marad-e a madden 08? Egyébként van valakinek még valami használható alternatívája?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Sztem az ü/i igazából mindegy (a sz/z-t persze elirtam...), mert görög eredetü, és elvileg csak annyi a különbség, hogy az ü régiesebb.. de az igaz hogy az i-vel való forditàs a tipikusabb.De jó is az uborkaszezon 😊 bár csevegöben semmi sem offtopic!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Bria wins.Szinesztézia lesz az.
Amire te gondolsz Soldi, ha jól sejtem, az a szünesztézia/szinéztézia (különbözö érzékek/érzékszervek összekapcsolása)
PS: ebböl (költöi képek) érettségiztem, nyelvtanból.
PS2: négyesre 😕 mert a metonimia/szinekdoche párost jól összekevertem. Rovar/bogár...
Igor
Témánál vagyunk. 😊
több mint 10 éve
Bria wins.Amire te gondolsz Soldi, ha jól sejtem, az a szünesztézia/szinéztézia (különbözö érzékek/érzékszervek összekapcsolása)
PS: ebböl (költöi képek) érettségiztem, nyelvtanból.
PS2: négyesre 😕 mert a metonimia/szinekdoche párost jól összekevertem. Rovar/bogár...
Szerkesztette: Igor
több mint 10 éve
Hmmm. Elbizonytalanítottál. Ha igazad van, akkor ez egy paradoxon lesz. 😊oksoldi szerintem helytelenül használod az oximoron kifejezéstMiért? Szerintem nem hallani a vakító csillogástól tipikus oximoron. Olyan mint a halk sikoly.
briareos
Soldados
sztem akkor lenne az h a "vakítás" hallásra hatna. halk sikoly oximoron, mint a hideg tűz is, valódi ellentét mind a kettő Halk és sikoly ugyannara az érzékszervre hat. hideg tűz dettó.
Viszont ha a vakítás hangos bliiiiiinng effekttel jár, akkor elfogadom 😀
briareos

több mint 10 éve
oksoldi szerintem helytelenül használod az oximoron kifejezéstMiért? Szerintem nem hallani a vakító csillogástól tipikus oximoron. Olyan mint a halk sikoly.
briareos
Soldados
sztem akkor lenne az h a "vakítás" hallásra hatna. halk sikoly oximoron, mint a hideg tűz is, valódi ellentét mind a kettő Halk és sikoly ugyannara az érzékszervre hat. hideg tűz dettó.
Viszont ha a vakítás hangos bliiiiiinng effekttel jár, akkor elfogadom 😀
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 10 éve
soldi szerintem helytelenül használod az oximoron kifejezéstMiért? Szerintem nem hallani a vakító csillogástól tipikus oximoron. Olyan mint a halk sikoly.
briareos
Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
soldi szerintem helytelenül használod az oximoron kifejezést
több mint 10 éve
Az újonc GM-eknek jelezném, hogy a szabályoknak/szokásoknak megfelelően előbb velem egyeztessenek, mielőtt rábólintanának egy trade-re. Soldados esetében ettől talán el lehet tekinteni. 😊😊
vassadi
Cserébe nem kérem ezeket az engedményeket:
"Az új GM-ek első évükben dönthetnek úgy, hogy 50-50%-ban osztják el a büntetést az aktuális és a következő év között"
"A dupla és 1,5-szeres szorzók nem vonatkoznak az új GM-ekre".

több mint 10 éve
Lassan a Steelers-fanok beljátéka lesz a GM Game. 😊

több mint 10 éve
Az újonc GM-eknek jelezném, hogy a szabályoknak/szokásoknak megfelelően előbb velem egyeztessenek, mielőtt rábólintanának egy trade-re. Soldados esetében ettől talán el lehet tekinteni. 😊