GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Attól függ, pontosan mikor kell árazni, mert február 22 és március 2. között elég limitált vagyok.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 799
Tavaly @gabtsi, @Rajna és @somoskovig tagja volt a Rosenhaus-bizottságnak, őket kérdezem, hogy idén is szándékoznak-e maradni, illetve várom az új jelentkezőket, mert Höri és szaba kilépése miatt minimum két új emberre biztosan szükség lesz.
több mint 10 éve
Vassadi,
esetleg a draftpickekre egy kis normalizáciot nem lehetne rátenni.

Ha az elsö kört nem is akarjuk, mert sok meló semmiért, a 40-49. pick közt nem lenne az 1.3 millió logikusabb esetleg?
Igor
Miért?
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Csak egy kérdés. Hogy lehet nekem már 2017-re capbüntim?
Soldados
Valszeg még a 2013-as szezon előtt vágott ki szaba 5 éves szerződéssel rendelkező embert.
empty taxi
Köszi, így érthető. A jelenlegi szabályok alapján nem tudtam mire vélni ezt a helyzetet, azt hittem, elírás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Soldados
Valszeg még a 2013-as szezon előtt vágott ki szaba 5 éves szerződéssel rendelkező embert.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
A sápadt sikoly lenne az oximoron 😊
gabokocka
Sztem ez sem az, de... mindegy. 😊

Vassadi,
esetleg a draftpickekre egy kis normalizáciot nem lehetne rátenni.

Ha az elsö kört nem is akarjuk, mert sok meló semmiért, a 40-49. pick közt nem lenne az 1.3 millió logikusabb esetleg?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Jó tudni, hogy a tavalyi szezon capjét túlléptem 😀
empty taxi
Ja igen, ezzel nem vagy egyedül, szerintem úgy korrekt, ha azt a pluszt levonjuk az ideiből, minimális összegről van csak szó minden érintett csapatnál.
vassadi
Egyetértek.

Madden hates me.
több mint 10 éve
empty taxi
Ja igen, ezzel nem vagy egyedül, szerintem úgy korrekt, ha azt a pluszt levonjuk az ideiből, minimális összegről van csak szó minden érintett csapatnál.
több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kiszámoltam mindenkinél a cap carryovert, be is írtam a roster táblázatba. Azért mindenki ellenőrizze a sajátját.
több mint 10 éve
gabokocka
És egyben alliteráció. 😊

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Arról akarunk szavazni, hogy marad-e a madden 08? Egyébként van valakinek még valami használható alternatívája?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Sztem az ü/i igazából mindegy (a sz/z-t persze elirtam...), mert görög eredetü, és elvileg csak annyi a különbség, hogy az ü régiesebb.. de az igaz hogy az i-vel való forditàs a tipikusabb.

De jó is az uborkaszezon 😊 bár csevegöben semmi sem offtopic!

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Bria wins.

Amire te gondolsz Soldi, ha jól sejtem, az a szünesztézia/szinéztézia (különbözö érzékek/érzékszervek összekapcsolása)

PS: ebböl (költöi képek) érettségiztem, nyelvtanból.
PS2: négyesre 😕 mert a metonimia/szinekdoche párost jól összekevertem. Rovar/bogár...
Igor
Szinesztézia lesz az.

Témánál vagyunk. 😊
több mint 10 éve
Bria wins.

Amire te gondolsz Soldi, ha jól sejtem, az a szünesztézia/szinéztézia (különbözö érzékek/érzékszervek összekapcsolása)

PS: ebböl (költöi képek) érettségiztem, nyelvtanból.
PS2: négyesre 😕 mert a metonimia/szinekdoche párost jól összekevertem. Rovar/bogár...

Szerkesztette: Igor

több mint 10 éve
soldi szerintem helytelenül használod az oximoron kifejezést
briareos
Miért? Szerintem nem hallani a vakító csillogástól tipikus oximoron. Olyan mint a halk sikoly.
Soldados
ok

sztem akkor lenne az h a "vakítás" hallásra hatna. halk sikoly oximoron, mint a hideg tűz is, valódi ellentét mind a kettő Halk és sikoly ugyannara az érzékszervre hat. hideg tűz dettó.
Viszont ha a vakítás hangos bliiiiiinng effekttel jár, akkor elfogadom 😀
briareos
Hmmm. Elbizonytalanítottál. Ha igazad van, akkor ez egy paradoxon lesz. 😊

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
briareos
Miért? Szerintem nem hallani a vakító csillogástól tipikus oximoron. Olyan mint a halk sikoly.
Soldados
ok

sztem akkor lenne az h a "vakítás" hallásra hatna. halk sikoly oximoron, mint a hideg tűz is, valódi ellentét mind a kettő Halk és sikoly ugyannara az érzékszervre hat. hideg tűz dettó.
Viszont ha a vakítás hangos bliiiiiinng effekttel jár, akkor elfogadom 😀

Szerkesztette: Kúrfürst briareos

több mint 10 éve
briareos

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

több mint 10 éve
Az újonc GM-eknek jelezném, hogy a szabályoknak/szokásoknak megfelelően előbb velem egyeztessenek, mielőtt rábólintanának egy trade-re. Soldados esetében ettől talán el lehet tekinteni. 😊
vassadi
😊

Cserébe nem kérem ezeket az engedményeket:

"Az új GM-ek első évükben dönthetnek úgy, hogy 50-50%-ban osztják el a büntetést az aktuális és a következő év között"

"A dupla és 1,5-szeres szorzók nem vonatkoznak az új GM-ekre".

több mint 10 éve
Lassan a Steelers-fanok beljátéka lesz a GM Game. 😊

több mint 10 éve
Az újonc GM-eknek jelezném, hogy a szabályoknak/szokásoknak megfelelően előbb velem egyeztessenek, mielőtt rábólintanának egy trade-re. Soldados esetében ettől talán el lehet tekinteni. 😊
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
keki
 bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1021332