GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
1. Akkor ezek szerint akár lehetek az első kétszeres SB-győztes GM? 😊Mármint haromt, viito, adam vagy bria? 😊 Ezek szerint idén Ratát kell kirúgnunk majd..Üdv az új játszótársaknak! Nálam lehet jelentkezni cserékre, a legjobb ajánlataim nekem vannak!Üdv újra! 😊
Soldinak már jeleztem, ha szeretné megkapni a Steelerst (akár rosterrel együtt), akkor áldásom rá.
Habi
Super Bowl winner GM is back! 😊
Soldados
Ugyanis 9 év alatt 9 különböző GM nyert SB-t, szóval ezt köszönd inkább a Maddennek 😉
Természetesen újra üdv a ligában!
Bár örültem volna, ha évi kétszer fixen tudunk meccselni (ugye az nekem már alapból 2 tuti W), végülis érthető hogy nem mertél az AFC haláldivíziójába ("Három AFC North GM között vacilláltam...[A GM of the Year szavazáson] a dobogó alsó fokáért.") és a tavalyi AFC bajnok csapat mellé beköltözni.
Így kénytelen leszek szorítani neked is, de természetesen szurkolok majd, hogy PO-ba juss, hogy legalább ott összefuthassunk.. vagy meg kell kennem a schedulemakert 😊
Igor
2. Én mind a 4-5 évemben PO-ba jutottam. Te?
3. Látom, Te még mindig nem nyertél SB-t. 😊
4. Azért nem mentem az AFC North-ba, mert nem akartam olyan könnyű ellenfeleket, mint Te és Ork.😛 Tudod, onnan mindig PO-ba mentem, abban már nem lett volna kihívás.😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mármint haromt, viito, adam vagy bria? 😊 Ezek szerint idén Ratát kell kirúgnunk majd..Üdv az új játszótársaknak! Nálam lehet jelentkezni cserékre, a legjobb ajánlataim nekem vannak!Üdv újra! 😊
Soldinak már jeleztem, ha szeretné megkapni a Steelerst (akár rosterrel együtt), akkor áldásom rá.
Habi
Soldados
Ugyanis 9 év alatt 9 különböző GM nyert SB-t, szóval ezt köszönd inkább a Maddennek 😉
Természetesen újra üdv a ligában!
Bár örültem volna, ha évi kétszer fixen tudunk meccselni (ugye az nekem már alapból 2 tuti W), végülis érthető hogy nem mertél az AFC haláldivíziójába ("Három AFC North GM között vacilláltam...[A GM of the Year szavazáson] a dobogó alsó fokáért.") és a tavalyi AFC bajnok csapat mellé beköltözni.
Így kénytelen leszek szorítani neked is, de természetesen szurkolok majd, hogy PO-ba juss, hogy legalább ott összefuthassunk.. vagy meg kell kennem a schedulemakert 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Üdv az új játszótársaknak! Nálam lehet jelentkezni cserékre, a legjobb ajánlataim nekem vannak!Üdv újra! 😊
Habi
Köszönöm a felajánlást, de évek óta építed a saját csapatodat, így nem fosztanálak meg attól, hogy ezt tovább építhesd, sok munkád van benne, úgyhogy jó lesz nekem a Chargers! De azért köszönöm a nagylelkű felajánlást. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Üdv a leendő trade partnereknek.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Illik ilyenkor már új Keki-t írni? 😀
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek! Van aki ismer, van aki nem de régóta akartam már ide bekerülni és most sikerült lecsapnom 😊 ui.: Romo vihető a pi*be innen 😀
több mint 10 éve
Üdv az új játszótársaknak! Nálam lehet jelentkezni cserékre, a legjobb ajánlataim nekem vannak!Soldinak már jeleztem, ha szeretné megkapni a Steelerst (akár rosterrel együtt), akkor áldásom rá.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Üdv a új GMeknek és a nagy visszatérőnek!
több mint 10 éve
Üdv az újaknak
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Üdv a visszatérőknek és az újaknak is, Höri meg pótolhatatlan úgy tűnik 😊Fasza szezon lesz ez, jönnek a többoldalas trashtalkok, kellett már ez, hogy kicsit felprögjön az állóvíz 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
remélem szaba még visszatérsz 1-1 D# ajnározó hszre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
vassadi nem szarozott az új GM-ek megtalálásában, üdv az újaknak. 😊
több mint 10 éve
Isten hozta az újoncokat!: D
| Mikortól lehet kezdeni a lehúzásukat trade-ekkel? |
empty taxi
Én is üdvözlök mindenkit, régi és új játszó pajtikat is! : ) ...a Redskins GM
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Isten hozta az újoncokat!| Mikortól lehet kezdeni a lehúzásukat trade-ekkel? |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
üdv mindenki

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Köszöntöm az új GM-ket, ugyanakkor aggodalmamat és tiltakozásomat szeretném kifejezni a liga szinvonalának felhigulása kapcsán.Hová süllyed ez a patinás társaság, ha már olyan tehetségtelen kókler nimandokat is beengedünk körünkbe, mint Mr Soldados?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Elvileg vagyok.. kb. áprilisig biztos.Lehet valami ápr/május táján bekever majd, de FA lemegy addig.. a draft meg úgyis lutri picit.
több mint 10 éve
Majd azt állítsátok be, hogy durván pass heavy legyen a liga és ne 20 futó legyen 1000 yard fölött miközben IRL van ötIlletve hogy az isteni Fitzmagic ugyan ne döntse már meg az all-time INT rekordot... 😀
Höri
több mint 10 éve
Írtam, hogy az már megvan, itt a draft tracker:Akik már tudják, hogy maradnak, javasolhatnak szabályváltoztatásokat, problémás részeket, hogy ne megint a szezon közepén jöjjenek a gondok. Illetve a draft trackerben a kérdéses pickeknél mindenki megnézheti a saját pickjeinél, hogy a kondicionális része mi valósult meg, mi nem, hogy rendezhető legyen a tracker. A kompenzációs pickeket idén is megcsinálom, hogy mikorra azt nem tudom, remélem januárra megleszek vele 😊A kondicionális pickek ügyben PMben írjuk meg neked, hogy melyik forgatókönyv valósult meg, vagy valamelyik topikba körmöljük be a dolgot?
gabokocka
iktriad
docs.google.com/spreadsheets/d/1xLsCuu6TOI68qzdj506EnkwWGYz9fz0A106XmI-U_aQ/edit?usp=sharing
több mint 10 éve
Akik már tudják, hogy maradnak, javasolhatnak szabályváltoztatásokat, problémás részeket, hogy ne megint a szezon közepén jöjjenek a gondok. Illetve a draft trackerben a kérdéses pickeknél mindenki megnézheti a saját pickjeinél, hogy a kondicionális része mi valósult meg, mi nem, hogy rendezhető legyen a tracker. A kompenzációs pickeket idén is megcsinálom, hogy mikorra azt nem tudom, remélem januárra megleszek vele 😊A kondicionális pickek ügyben PMben írjuk meg neked, hogy melyik forgatókönyv valósult meg, vagy valamelyik topikba körmöljük be a dolgot?
gabokocka
több mint 10 éve
Majd azt állítsátok be, hogy durván pass heavy legyen a liga és ne 20 futó legyen 1000 yard fölött miközben IRL van öt
több mint 10 éve
A másik szvsz, hogy a Madden-féle simben IRL-hez képest sokkal kevesebb a sérülés. Ennek megfelelően jobban kifizetődik összerakni egy csili-vili kezdőt, a depthet meg UDFA-kból összekaparni, ami azért IRL nincs feltétlen így. Összefoglalva ha lehet a simen vmi sérülési valószínűséget szabályozni, akkor lehet feljebb kellene tekerni a potmétert.Lehet szabályozni a sérülések gyakoriságát.
empty taxi
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
A másik szvsz, hogy a Madden-féle simben IRL-hez képest sokkal kevesebb a sérülés. Ennek megfelelően jobban kifizetődik összerakni egy csili-vili kezdőt, a depthet meg UDFA-kból összekaparni, ami azért IRL nincs feltétlen így. Összefoglalva ha lehet a simen vmi sérülési valószínűséget szabályozni, akkor lehet feljebb kellene tekerni a potmétert.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...