GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Üdv az új játszótársaknak! Nálam lehet jelentkezni cserékre, a legjobb ajánlataim nekem vannak!

Soldinak már jeleztem, ha szeretné megkapni a Steelerst (akár rosterrel együtt), akkor áldásom rá.
Habi
Üdv újra! 😊

Super Bowl winner GM is back! 😊

Soldados
Mármint haromt, viito, adam vagy bria? 😊 Ezek szerint idén Ratát kell kirúgnunk majd..
Ugyanis 9 év alatt 9 különböző GM nyert SB-t, szóval ezt köszönd inkább a Maddennek 😉

Természetesen újra üdv a ligában!
Bár örültem volna, ha évi kétszer fixen tudunk meccselni (ugye az nekem már alapból 2 tuti W), végülis érthető hogy nem mertél az AFC haláldivíziójába ("Három AFC North GM között vacilláltam...[A GM of the Year szavazáson] a dobogó alsó fokáért.") és a tavalyi AFC bajnok csapat mellé beköltözni.

Így kénytelen leszek szorítani neked is, de természetesen szurkolok majd, hogy PO-ba juss, hogy legalább ott összefuthassunk.. vagy meg kell kennem a schedulemakert 😊
Igor
1. Akkor ezek szerint akár lehetek az első kétszeres SB-győztes GM? 😊
2. Én mind a 4-5 évemben PO-ba jutottam. Te?
3. Látom, Te még mindig nem nyertél SB-t. 😊
4. Azért nem mentem az AFC North-ba, mert nem akartam olyan könnyű ellenfeleket, mint Te és Ork.😛 Tudod, onnan mindig PO-ba mentem, abban már nem lett volna kihívás.😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Üdv az új játszótársaknak! Nálam lehet jelentkezni cserékre, a legjobb ajánlataim nekem vannak!

Soldinak már jeleztem, ha szeretné megkapni a Steelerst (akár rosterrel együtt), akkor áldásom rá.
Habi
Üdv újra! 😊

Soldados
Mármint haromt, viito, adam vagy bria? 😊 Ezek szerint idén Ratát kell kirúgnunk majd..
Ugyanis 9 év alatt 9 különböző GM nyert SB-t, szóval ezt köszönd inkább a Maddennek 😉

Természetesen újra üdv a ligában!
Bár örültem volna, ha évi kétszer fixen tudunk meccselni (ugye az nekem már alapból 2 tuti W), végülis érthető hogy nem mertél az AFC haláldivíziójába ("Három AFC North GM között vacilláltam...[A GM of the Year szavazáson] a dobogó alsó fokáért.") és a tavalyi AFC bajnok csapat mellé beköltözni.

Így kénytelen leszek szorítani neked is, de természetesen szurkolok majd, hogy PO-ba juss, hogy legalább ott összefuthassunk.. vagy meg kell kennem a schedulemakert 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Habi
Üdv újra! 😊

Köszönöm a felajánlást, de évek óta építed a saját csapatodat, így nem fosztanálak meg attól, hogy ezt tovább építhesd, sok munkád van benne, úgyhogy jó lesz nekem a Chargers! De azért köszönöm a nagylelkű felajánlást. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Üdv a leendő trade partnereknek.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Illik ilyenkor már új Keki-t írni? 😀
több mint 10 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
Üdv mindenkinek! Van aki ismer, van aki nem de régóta akartam már ide bekerülni és most sikerült lecsapnom 😊

ui.: Romo vihető a pi*be innen 😀
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

JT Daniels fan
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Üdv a új GMeknek és a nagy visszatérőnek!
több mint 10 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Üdv az újaknak

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Üdv a visszatérőknek és az újaknak is, Höri meg pótolhatatlan úgy tűnik 😊
Fasza szezon lesz ez, jönnek a többoldalas trashtalkok, kellett már ez, hogy kicsit felprögjön az állóvíz 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
remélem szaba még visszatérsz 1-1 D# ajnározó hszre.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azért látszik, hogy kit a legnehezebb pótolni.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
vassadi nem szarozott az új GM-ek megtalálásában, üdv az újaknak. 😊
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Isten hozta az újoncokat!

| Mikortól lehet kezdeni a lehúzásukat trade-ekkel? |
empty taxi
: D

Én is üdvözlök mindenkit, régi és új játszó pajtikat is! : ) ...a Redskins GM

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Isten hozta az újoncokat!

| Mikortól lehet kezdeni a lehúzásukat trade-ekkel? |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
üdv mindenki

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Köszöntöm az új GM-ket, ugyanakkor aggodalmamat és tiltakozásomat szeretném kifejezni a liga szinvonalának felhigulása kapcsán.

Hová süllyed ez a patinás társaság, ha már olyan tehetségtelen kókler nimandokat is beengedünk körünkbe, mint Mr Soldados?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Elvileg vagyok.. kb. áprilisig biztos.

Lehet valami ápr/május táján bekever majd, de FA lemegy addig.. a draft meg úgyis lutri picit.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
maradok én is

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Majd azt állítsátok be, hogy durván pass heavy legyen a liga és ne 20 futó legyen 1000 yard fölött miközben IRL van öt
Höri
Illetve hogy az isteni Fitzmagic ugyan ne döntse már meg az all-time INT rekordot... 😀
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 799
Akik már tudják, hogy maradnak, javasolhatnak szabályváltoztatásokat, problémás részeket, hogy ne megint a szezon közepén jöjjenek a gondok. Illetve a draft trackerben a kérdéses pickeknél mindenki megnézheti a saját pickjeinél, hogy a kondicionális része mi valósult meg, mi nem, hogy rendezhető legyen a tracker. A kompenzációs pickeket idén is megcsinálom, hogy mikorra azt nem tudom, remélem januárra megleszek vele 😊
gabokocka
A kondicionális pickek ügyben PMben írjuk meg neked, hogy melyik forgatókönyv valósult meg, vagy valamelyik topikba körmöljük be a dolgot?
iktriad
Írtam, hogy az már megvan, itt a draft tracker:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1xLsCuu6TOI68qzdj506EnkwWGYz9fz0A106XmI-U_aQ/edit?usp=sharing
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akik már tudják, hogy maradnak, javasolhatnak szabályváltoztatásokat, problémás részeket, hogy ne megint a szezon közepén jöjjenek a gondok. Illetve a draft trackerben a kérdéses pickeknél mindenki megnézheti a saját pickjeinél, hogy a kondicionális része mi valósult meg, mi nem, hogy rendezhető legyen a tracker. A kompenzációs pickeket idén is megcsinálom, hogy mikorra azt nem tudom, remélem januárra megleszek vele 😊
gabokocka
A kondicionális pickek ügyben PMben írjuk meg neked, hogy melyik forgatókönyv valósult meg, vagy valamelyik topikba körmöljük be a dolgot?
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Majd azt állítsátok be, hogy durván pass heavy legyen a liga és ne 20 futó legyen 1000 yard fölött miközben IRL van öt

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 799
A másik szvsz, hogy a Madden-féle simben IRL-hez képest sokkal kevesebb a sérülés. Ennek megfelelően jobban kifizetődik összerakni egy csili-vili kezdőt, a depthet meg UDFA-kból összekaparni, ami azért IRL nincs feltétlen így. Összefoglalva ha lehet a simen vmi sérülési valószínűséget szabályozni, akkor lehet feljebb kellene tekerni a potmétert.
empty taxi
Lehet szabályozni a sérülések gyakoriságát.

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
A másik szvsz, hogy a Madden-féle simben IRL-hez képest sokkal kevesebb a sérülés. Ennek megfelelően jobban kifizetődik összerakni egy csili-vili kezdőt, a depthet meg UDFA-kból összekaparni, ami azért IRL nincs feltétlen így. Összefoglalva ha lehet a simen vmi sérülési valószínűséget szabályozni, akkor lehet feljebb kellene tekerni a potmétert.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...