GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Én Norman diszkont áron történő leigazolásának örülök különösen, kezd megint faszányos lenni a D 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Palmer + az idei draft eléggé üt skillposzton eddig (Gurley, David Johnson, Lockett + Peters/Peat is alakul..) - tudom, rohadt korán van, de most kell örülni, mielött beütnek az ACL-szakadasok. 😀I like my chances for 2016.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
NA most látom csak, gratula Gabesz!
több mint 10 éve
Most hogy Rata nyert, Ragnar-ok?Elmentem szabira.. nem gondoltam, hogy eddig megyünk, természetesen grat meg minden egyéb(James Starks.. PR TD?? 43 yardos????!)
vassadinak pedig még egyszer sok köszönet minden szenvedésért/szervezésért, illetve Farky, Rózsiknak, meg mindenki másnak is..
Ez a trade nagy húzás volt.. mi tuti kizúgtunk volna vele WC-körben, mint eddig mindig 😀
Jövőre Palmer eladó, 2 első körösért.. meg kell nézni milyen QB coachok vannak minálunk!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ragnar!Tervezek már egy ideje egy "hivatalos" GM-es Vikings videóklippet összehozni zenei aláfestésként a Vikings soundtrackkel, talán majd most 😊
Höri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Köszi Igornak a meccset, Vassadinak a szervezést, illetve mindenkinek mindent 😊Ragnar!
Rataxes
több mint 10 éve
Köszi Igornak a meccset, Vassadinak a szervezést, illetve mindenkinek mindent 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Gratula Mindenkinek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Gratula a SB résztvevőknek, respekt Ratának!külön köszönet a sok munkádért Vassadi!

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Grat Ratának és köszönet mindenkinek a szezonért!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gratula Ratanak a bajnokí címhez (és Igornak az SB részvételhez). Köszi mindent Vassadi, szerintem nagyon jó 1. évet zártál, mint comish!
több mint 10 éve
köszi vassadi mindent idén is
több mint 10 éve
Gratula Rataxes!Én is gratulálok mindenkinek aki előttem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Grat Rata!És gratulálok mindenkinek aki előttem és mögöttem végzett!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Yeaaaahhh!!! Köszi 😊 szerveztem tűzijátékot a fociünnepre 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Kösz!
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Grat Igor
több mint 10 éve
A statok ezt mutatják, mert a Maddennek van egy olyan szokása, hogy inkább atletikus off-ball linebackereknek írja be a sackeket (lásd még Geno Atkins, Gerald McCoy, Suh, vagy épp Suggs nevetséges sack-számait), amiből nálam kettő is akad a kezdőben, de a box score másodlagos.Hát Ansah olyan sok mindent nem csinalt nalad :pIgorBottom 4-ben lesz mindharom elsokoros pickem 😕 erik az a Vikings-Texans meccs.IgorÍgy jár az, aki borderline SB contenderekhez tradeli a bajnokesélyességhez hiányzó utolsó láncszemet... :pvassadi
több mint 10 éve
Ertz jókor hozta magát, Lacy meg money mint usual
több mint 10 éve
Hát Ansah olyan sok mindent nem csinalt nalad :pBottom 4-ben lesz mindharom elsokoros pickem 😕 erik az a Vikings-Texans meccs.IgorÍgy jár az, aki borderline SB contenderekhez tradeli a bajnokesélyességhez hiányzó utolsó láncszemet... :pvassadi
több mint 10 éve
Bottom 4-ben lesz mindharom elsokoros pickem 😕 erik az a Vikings-Texans meccs.Igorvazze ennyire nem adsz esélyt nekünk?
több mint 10 éve
Bottom 4-ben lesz mindharom elsokoros pickem 😕 erik az a Vikings-Texans meccs.IgorÍgy jár az, aki borderline SB contenderekhez tradeli a bajnokesélyességhez hiányzó utolsó láncszemet... :p