GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tisztában vagyok vele és kövi offseasonban pont egy izgalmas döntés lesz, hogy mit kezdjek vele, mert még egy hülyeség a részéről IRL és mehet Alkesz Blackmon után a lecsóba.Nah PO, not bad.Bekino offense, de mondjuk Gordon nélkül nem tudom mi lett volna...kristof
több mint 10 éve
Megvan az ötven százalék legrosszabb esetben is 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
TEEEEBOWWWWWWW! OOOOOOOOOO OOOOOOOOOOHadd örüljön az a 9 Tebow fan, aki kint tüntett pár éve még érte a stadion előtt. Meg úgy is jön a szülinapja, hadd örüljön a kölyök.
Na mi van Jax?Höri
Cserébe fel fogom nyomni Irsayt Goodellnél, hogy megint kokózik. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
1/1 picture nincs? 😊Dexxter Tailorha mindketten kikaptok (valószínű) akkor a könnyebb SoS miatt sztem Fucué lesz az 1/1
Nah PO, not bad.Bekino offense, de mondjuk Gordon nélkül nem tudom mi lett volna...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah PO, not bad.
több mint 10 éve
a frisco nem tuti 6.kiemelt?
több mint 10 éve
1/1 picture nincs? 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ilyen szintu chokerseg nincs, ezt az 1+1 meccset kellett volna behuzni uccso 6-bol.. ennyi erovel a Jetstol is kiszophattam volna.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Playoff picture egy fordulóval az alapszakasz vége előtt:AFC
A Chiefs biztos főcsoport-első.
A Bills biztos főcsoport-második.
A Texans biztos divízióelső, abban az esetben nem lesz harmadik kiemelt, ha az utolsó fordulóban veszít, a Ravens pedig nyerni tud.
Az AFC-ben biztosan a Chargers és a Patriots a két wild card csapat. Az utolsó fordulóban épp egymás ellen játszanak, a győztesé lesz a magasabb kiemelés, döntetlen esetén a Patriots végez előrébb a főcsoportban.
A Ravens és a Steelers meccsén dől el, hogy melyik lesz a hatodik AFC-csapat a playoffban: a győztes csoportelső, a vesztes lemarad a rájátszásról. Döntetlen esetén a Ravens jut tovább.
NFC
A Buccaneers, a Vikings, a Packers, a Seahawks és a 49ers is biztos playoff-résztvevő, de csak utóbbi helye fix, ők hatodik kiemeltek lesznek.
Az utolsó kiadó hely az NFC East első helyezettjére, vagyis a Giantsre vagy a Redskinsre vár. Mindkettő 6-9-es mérleggel áll, így ha eltérő eredményt érnek el az utolsó fordulóban, akkor annak függvényében egyértelmű, melyikük jut tovább, ha azonos eredményt érnek el, akkor a Redskins nyeri a csoportot.
A Buccaneers, Vikings, Packers, Seahawks négyest illetően túl sok a lehetséges végkimenetel, ezt majd holnap meglátjuk.
több mint 10 éve
Playoff baby! Ezt a Pats elleni derbit át kell gondolni, érdemes -e játszani a legjobbaknak.
több mint 10 éve
Gyorsan ki is üttettem Genot, hogy Fitzmagic IRL kezdő lehessen!Najó Fitzpatrick lehet szar, de 32 pick 14 meccs alatt az mi már? Pláne hogy a második legtöbb az 23... Vagy Janinak a legrosszabb a százaléka (62 % WTF???) a ligában, és az is historical low. #gecimaddenDömea gm szarik a csapatra, az edzok szarok, a playbook lane kiffin talalmanya, jani ezekutan pedig moonshine-zubrowka leparlassal es vedelessel tolti a szezont. csak kerdezz.MMMS
több mint 10 éve
Najó Fitzpatrick lehet szar, de 32 pick 14 meccs alatt az mi már? Pláne hogy a második legtöbb az 23... Vagy Janinak a legrosszabb a százaléka (62 % WTF???) a ligában, és az is historical low. #gecimaddenDömea gm szarik a csapatra, az edzok szarok, a playbook lane kiffin talalmanya, jani ezekutan pedig moonshine-zubrowka leparlassal es vedelessel tolti a szezont. csak kerdezz.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Najó Fitzpatrick lehet szar, de 32 pick 14 meccs alatt az mi már? Pláne hogy a második legtöbb az 23... Vagy Janinak a legrosszabb a százaléka (62 % WTF???) a ligában, és az is historical low. #gecimadden
több mint 10 éve
Ha nyerek, akkor mindig zsinórban kétszer teszem(hogy aztán jöjjön egy min 6 meccses losing streak, de ez most másodlagos) 😀Mondjuk jó lenne a követlező fordulóban nem kikapni Tebowtól(tehát szopás lesz Jags szempontból).
több mint 10 éve
megteszem énBazmeg.shawnkaJ E T S
ugye nem kell folytassam ? 😀MMMS
SUCK!
SUCK!
SUCK!
több mint 10 éve
Bazmeg.shawnkaJ E T S
ugye nem kell folytassam ? 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Bazmeg.
több mint 10 éve
Wuhhhhúúúú, uraljuk az északot 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
#thiswasour4th&29Kar hogy Woodson ba megserult ilyen hosszu idore, es csak palya szelerol nezheti a SB-t majd.. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Tervezett menetrend a hátralévő fordulókra:NA ÉS A PRO BOWL ? ^_^
12. - 16. forduló
13. - 17. forduló
15. - Wild Card
16. - Divisional Round
18. - Conference Championship
20. - Super Bowlvassadi
több mint 10 éve
Tervezett menetrend a hátralévő fordulókra:12. - 16. forduló
13. - 17. forduló
15. - Wild Card
16. - Divisional Round
18. - Conference Championship
20. - Super Bowl
több mint 10 éve
na előbb a vikes-t nyomdd le aztán beszélhetünk 😀bye week nem érdekel, így akkor 13 😀NewmanIzé 14, nem? 😀Bekiígy 12 forduló után talán belefér 😀Newmankorán kezded a trash talkotbriareoskíváncsi leszek ki lesz a végén no1 kiemelt NFC oldalon, idény elején bíztam benne h az utolsó forduló a packers ellen már egy nyugodt "B" csapatos tötyögés lesz, tévedtem.briareosja, én se hittem, hogy ilyen sokáig húzod... 😛Newman
több mint 10 éve
bye week nem érdekel, így akkor 13 😀Izé 14, nem? 😀Bekiígy 12 forduló után talán belefér 😀Newmankorán kezded a trash talkotbriareoskíváncsi leszek ki lesz a végén no1 kiemelt NFC oldalon, idény elején bíztam benne h az utolsó forduló a packers ellen már egy nyugodt "B" csapatos tötyögés lesz, tévedtem.briareosja, én se hittem, hogy ilyen sokáig húzod... 😛Newman