GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Amúgy miért ilyen alacsony a YPC? Nagyon gyenge az is, meg a QB-knál a YPA is.
több mint 10 éve
Mondjuk azert Gurley 3.6YPC-jere, 6 fumblira es leghosszabb 12 yardos futasara nem vagyok annyira buszke. Es Palmertol is egy fokkal jobb TD/INT mutatot vartam.. hacsak nem 13-as Maddennel toljuk.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Gyasz van, de valami lesz is..Lesz vmi vagy gyász van?briareosMa nem lesz forduló, hanem majd holnap, és rögtön utána vasárnap is.vassadiDamn, pedig gondoltam irok mid-season dijakrol osszefoglalot, 1 nap alatt nehezebb lesz.. bar ez ugyis Farkytol fugg inkabb mikor lesznek fenn a statok.
Illetve attol, hogyha esetleg kikapunk, es elmegy a kedvem az egesztol.. 😕 :dIgor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az almanach frissítve a tavalyi szezonnal:egész kiegyenlített a liga, 32 csapatból már 30 volt a rájátszásban, a két kivétel: Rams, Browns (😀)
bowl.hu/forum/manager_jatek/almanachvassadi
több mint 10 éve
Úgy tűnik a győzelem kulcsa, hogy 20 pont alatt tartsuk az ellenfelet. Végülis így is lehet.
több mint 10 éve
Újabb zakó nélküli forduló, tovább folytatódott a sikersorozat 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
negatív a mérlegem! azt hittem már sose sikerül ez a bravúr 10 év alatt
több mint 10 éve
Kikapok ilyen rissz rossz csapattól, mint vikings, pfff....nevetséges az egész többet nem jövök, pedig szegény ginn elete meccsét játszotta
több mint 10 éve
TEBOW a pályán!Ezúton emelném ki Lardarius Webb remek napját, akin 14 elkapást csinált Demaryius. Well played.
Vinatieri 1 rúgás, 1 mellé, az is tetszik egy OT-s meccsen.
Na mindegy, legalább Lance Briggs all-Pro lesz, ahogy azt vártuk. #madden08
több mint 10 éve
győzelem \o/ oda az 1/1 /o\

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Előre a Top 5ös pickért. Végre teljesen reális a Jags itt is...
több mint 10 éve
Lesz vmi vagy gyász van?Ma nem lesz forduló, hanem majd holnap, és rögtön utána vasárnap is.vassadiDamn, pedig gondoltam irok mid-season dijakrol osszefoglalot, 1 nap alatt nehezebb lesz.. bar ez ugyis Farkytol fugg inkabb mikor lesznek fenn a statok.
Illetve attol, hogyha esetleg kikapunk, es elmegy a kedvem az egesztol.. 😕 :dIgor
több mint 10 éve
Damn.. mindig a Steelers ellen, nonszensz 😕11-5, aztan megint szopok majd Colts, Bills v Pats ellen WC korben.
több mint 10 éve
gépnél vagyok a hétvégén, így egyből fent lesz amint lesz simMa nem lesz forduló, hanem majd holnap, és rögtön utána vasárnap is.vassadiDamn, pedig gondoltam irok mid-season dijakrol osszefoglalot, 1 nap alatt nehezebb lesz.. bar ez ugyis Farkytol fugg inkabb mikor lesznek fenn a statok.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ma nem lesz forduló, hanem majd holnap, és rögtön utána vasárnap is.vassadiDamn, pedig gondoltam irok mid-season dijakrol osszefoglalot, 1 nap alatt nehezebb lesz.. bar ez ugyis Farkytol fugg inkabb mikor lesznek fenn a statok.
Illetve attol, hogyha esetleg kikapunk, es elmegy a kedvem az egesztol.. 😕 :d
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
remélem IRL rámcáfol Mariota, mert a Maddenben egyelőre nem jött be az 1/1 csere 😀 Winston 1. Mariota 32. a passzolt yardok tekintetében...
több mint 10 éve
Ma nem lesz forduló, hanem majd holnap, és rögtön utána vasárnap is.
több mint 10 éve
nem nyert a Ravens!reméljük ez a 9. játékhéten sem változik 😊

JT Daniels fan
több mint 10 éve
gabó jó munkát végeztél!briareosVégre egy igazi szakértő 😀
A végén még Aladdin mérlegem lesz 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Végre egy forduló, amiben nem kaptam ki!!! 😀
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Colts, Pats buko jo hir... kar hogy csak ketto a hatbol 😕Igorés még csak most jön a sorsolás karcos része.
nem biztos, hogy a kalkulált 9-7 elég lesz a WC-re így, hogy a bíraúk a Texansnak drukkolnak.
több mint 10 éve
Colts, Pats buko jo hir... kar hogy csak ketto a hatbol 😕