GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
A loss annyira nem zavar, ezzel kalkulaltam igazabol (sot szorosabb lett mint vartam.. bar ha ilyen sokaig tartott, aruld mar el Adi melyik eredmennyel volt gond: a Ravens L, vagy a Texans W volt ennyire nehezen kiporgetheto :p), de azert a 20 engedett pont mellett nem mehetek el szo nelkul...

WTF, 2 TD-t engedunk, mi van itt? Ez felhaborito...Igor
Végre találkoztál egy erős csapattal örülj hogy ennyivel megúsztad, amúgy sem tudom mit akarsz ilyen nevenincs csapattal, mint a Ravens. :pBaltimoreDefense
Let's see

- hazai palyan
- +3-as TO mutatoval
- es Watt atlag feletti napjaval
- ráadásul nalam a backup OT-k voltak bent, es csak a secondary tolt pass rusht (Woodson sack? Church sack? na jo, az 53. ember, Cordarro Law is odavert :d )

Naszoval mindezeket figyelembe veve, igy nyertel 4 ponttal.
Well done :p

Ha le tudom gyozni a Billst (persze ez nehez lesz), akkor jo a sansz onnantol a kiemelesre, es hazai palyan varni fogunk a focsoportdontoben.

Addig is sok sikert a kovetkezo 2 meccsen :p

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
csak a friscot odavissza 😀braxa88
ennyi 😀
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
A loss annyira nem zavar, ezzel kalkulaltam igazabol (sot szorosabb lett mint vartam.. bar ha ilyen sokaig tartott, aruld mar el Adi melyik eredmennyel volt gond: a Ravens L, vagy a Texans W volt ennyire nehezen kiporgetheto :p), de azert a 20 engedett pont mellett nem mehetek el szo nelkul...

WTF, 2 TD-t engedunk, mi van itt? Ez felhaborito...Igor
Végre találkoztál egy erős csapattal örülj hogy ennyivel megúsztad, amúgy sem tudom mit akarsz ilyen nevenincs csapattal, mint a Ravens. :p
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
guard sem kell Shawnka legyőzéshez!
#csakOBJ

JT Daniels fan
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Pozitív a mérleg, mi lesz itt 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve

WTF, 2 TD-t engedunk, mi van itt? Ez felhaborito...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 799
Akkor ahogy korábban már említettem, szombaton, vasárnap és hétfőn is lesz forduló.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ma lesz sim?

több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Nem akarok hinni a szememnek, nyertünk???
És még zsákos Frodó is akciózott nálunk meccs előtt o_o

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az nájsz, mindkét kezdő G meghalt 😕
#hentespatriots

JT Daniels fan
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bucs get no love, as usualbriareos
Kárpótolnak helyette a Wk meg egy esetleges címvédés.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Olsen, ha már visszatért bedurvult.
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
megvertük a texanst, zseniális upset 😕 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ez most tetszetosebb kor volt.. Chiefs W-t leszamitva tokeletes.

több mint 10 éve
Bucs get no love, as usual

több mint 10 éve
Gyenge menetrend, es bad loss to Jets.

több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
miert tulertekelt a mighty bills ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Cam szarságát illetően megvan a teóriám, csak hát azzal elkéstem pár hetet 😊Rataxes
A csoportunkban nem úgy szerepelnek az irányítók, ahogy kellene nekik...ehhez képest meglepően alázunk 😀

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Cam szarságát illetően megvan a teóriám, csak hát azzal elkéstem pár hetet 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Rosszul erted 😉 TOP 5 overrated csapatba ugye nem tettelek be.. inkabb az a meglepo hogy szar Newtonnal, egy eros csoportban is 8-1 vagy...

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Nem értem Igor becsmérlését a csapatom irányába 😊 Attól hogy 3 év alatt kétszer is lehúztál QB-val még nem feltétlen egy fostalicska a Vikings 😊 Az okés hogy a GM szavazáson elért eredmény WTF volt, tényleg nem volt megérdemelt, elvégre eladtam a jövőmet... De a csapat eredményessége vsz. nem WTF, szerintem erős a keret. Persze biztos csak elfogult vagyok, elfogadom az álláspontod, csak nem értek egyet 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 799
holmap is lesz sim v ez a vas után hétfőn is téma most nem él?briareos
Most nem, de egy hét múlva valószínű, hogy lesz egy szombat-vasárnap-hétfő sorozat.
több mint 10 éve
holmap is lesz sim v ez a vas után hétfőn is téma most nem él?

több mint 10 éve
negatív a mérlegem! azt hittem már sose sikerül ez a bravúr 10 év alattHöri
nyugodj meg, mindenki leszarja.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Amúgy miért ilyen alacsony a YPC? Nagyon gyenge az is, meg a QB-knál a YPA is.szaba
mert retardalt a gep es a drive/meccs vegere teljesen halott futokat nem is cserelgeti, ill eleve halott playekkel farasztja tovabb. mert retardalt a gep es kurva nehez melyet dobni. ha egyaltalan megprobalja.