GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Izé 14, nem? 😀így 12 forduló után talán belefér 😀Newmankorán kezded a trash talkotbriareoskíváncsi leszek ki lesz a végén no1 kiemelt NFC oldalon, idény elején bíztam benne h az utolsó forduló a packers ellen már egy nyugodt "B" csapatos tötyögés lesz, tévedtem.briareosja, én se hittem, hogy ilyen sokáig húzod... 😛Newman
több mint 10 éve
így 12 forduló után talán belefér 😀korán kezded a trash talkotbriareoskíváncsi leszek ki lesz a végén no1 kiemelt NFC oldalon, idény elején bíztam benne h az utolsó forduló a packers ellen már egy nyugodt "B" csapatos tötyögés lesz, tévedtem.briareosja, én se hittem, hogy ilyen sokáig húzod... 😛Newman
több mint 10 éve
korán kezded a trash talkotkíváncsi leszek ki lesz a végén no1 kiemelt NFC oldalon, idény elején bíztam benne h az utolsó forduló a packers ellen már egy nyugodt "B" csapatos tötyögés lesz, tévedtem.briareosja, én se hittem, hogy ilyen sokáig húzod... 😛Newman
több mint 10 éve
kíváncsi leszek ki lesz a végén no1 kiemelt NFC oldalon, idény elején bíztam benne h az utolsó forduló a packers ellen már egy nyugodt "B" csapatos tötyögés lesz, tévedtem.briareosja, én se hittem, hogy ilyen sokáig húzod... 😛
több mint 10 éve
Faxom Manning, menj mar nyugdijba... nemhogy bye week, PO nem lesz a 7-0 utan..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Yipii, nem lesz 2-14 az év végi mérleg(becsüljük meg a kicsit is).
több mint 10 éve
thxIRL rotációs DL phinsnél, 1-2 villanása volt eddigbriareos8 sacket csinált a Pats, nyilván...kristofki a tokom az a terrence fede ? 😀MMMS
hat most belevillant sanchez pofajaba egyet 😀
edit most nezem, MARIST alumni, kurvabeszt. egyetlen div1es lax programnak ismerem az egyik edzojet, nyilvan a veres rokaktol 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
IRL rotációs DL phinsnél, 1-2 villanása volt eddig8 sacket csinált a Pats, nyilván...kristofki a tokom az a terrence fede ? 😀MMMS
több mint 10 éve
8 sacket csinált a Pats, nyilván...kristofki a tokom az a terrence fede ? 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
8 sacket csinált a Pats, nyilván...
több mint 10 éve
ha arra a szaros alamizsnara gondolsz, hat ha amiatt nem jutok poba meg akkor is megerte.De legalább titeket sikerült szetbaszni teljesen céltalanul, amit módfelett kielégítőnek találok.shawnka#icanthearyou #talktothehandMMMSmodfelett unalmas, hogy a dolfingsznak es annak a nyomorult brigadnak is folyton nyernie kell.A madden elítéli a zöldet.shawnka
#szaradivizio #jetssuckssuckssucks #szakertoiteamMMMS
mi a csapatepitesi terv jovore mester ? kivarod mig szar lesz az osszes tobbi csapat ?
több mint 10 éve
Az Eagles elleni meccsünket nem lehetne streamelni? Lenne nagy röhögés 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
De legalább titeket sikerült szetbaszni teljesen céltalanul, amit módfelett kielégítőnek találok.#icanthearyou #talktothehandMMMSmodfelett unalmas, hogy a dolfingsznak es annak a nyomorult brigadnak is folyton nyernie kell.A madden elítéli a zöldet.shawnka
több mint 10 éve
#icanthearyou #talktothehandmodfelett unalmas, hogy a dolfingsznak es annak a nyomorult brigadnak is folyton nyernie kell.A madden elítéli a zöldet.shawnka
több mint 10 éve
modfelett unalmas, hogy a dolfingsznak es annak a nyomorult brigadnak is folyton nyernie kell.A madden elítéli a zöldet.
több mint 10 éve
vassadi kerlek nyomogasd addig a sim gombot ameddig a cowboys v az iggles be nem kerul a playoffba 😀
több mint 10 éve
modfelett unalmas, hogy a dolfingsznak es annak a nyomorult brigadnak is folyton nyernie kell.#szaradivizio #jetssuckssuckssucks #szakertoiteam
több mint 10 éve
kíváncsi leszek ki lesz a végén no1 kiemelt NFC oldalon, idény elején bíztam benne h az utolsó forduló a packers ellen már egy nyugodt "B" csapatos tötyögés lesz, tévedtem.
több mint 10 éve
Ez fájó L. Így kaparni kell a vadkártyáért nagyon.
több mint 10 éve
29 pontot csinal a csapat mnfen a ravens otthonaban es nemhogy nem a het meccse, demegcsak headlinesban sincs. hat jellemzo ...MMMSpapírforma
több mint 10 éve
29 pontot csinal a csapat mnfen a ravens otthonaban es nemhogy nem a het meccse, demegcsak headlinesban sincs. hat jellemzo ...
több mint 10 éve
na jó, faszom, Shazier után Briggs is OUT, linebacker nélkül azért nehéz a fodball.Perry Fewell is addig pofazta ezt, ameddig ki nem basztak.
Ork nem érsz rá holnap? Erős oldalra kéne ember.Höri
több mint 10 éve
Ha ez így megy tovább 1. szezonomban beállítom a negatív franchise rekordot (2-14)... És ráadásul pont Allen Robinson ver meg minket.... Áhhhh.
több mint 10 éve
na jó, faszom, Shazier után Briggs is OUT, linebacker nélkül azért nehéz a fodball.Ork nem érsz rá holnap? Erős oldalra kéne ember.
több mint 10 éve
Csak annyit adtak ki magukból a srácok amennyit kell és Wattnál nincs olyan hogy átlag feletti nap. 😀