GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Bottom 4-ben lesz mindharom elsokoros pickem 😕 erik az a Vikings-Texans meccs.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
én meg azt hittem, hogy holnap lesz forduló (cserélni akartam), na mindegyidén volt a legerősebb csapatom, de még addig se sikerült eljutni, mint tavaly
#maddenrulez#janem
grat Vikes
több mint 10 éve
grat shadi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Köszönöm a jóistennek, hogy van humorérzéke. 😊vicc. komolyan vicc. gyökér szar madden. ez most télleg felbaszott. 😊braxa88volt egy pár éve h odavisszavertem a friscot, nyertem az nfc westet, majd wild card forduloban kikaptam otthon a friscotol. ha ez megint összejön akkor az bug és óvok 😊braxa88😀😀😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Akkor én be is fejezem a "pályafutást". Elnézést kell kérnem, hogy az ígéret ellenére nem tudtam figyelni a játékra, kifogás van, de az csak engem érdekel. Mindenkinek jó bulit kívánok a továbbiakban.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
vicc. komolyan vicc. gyökér szar madden. ez most télleg felbaszott. 😊volt egy pár éve h odavisszavertem a friscot, nyertem az nfc westet, majd wild card forduloban kikaptam otthon a friscotol. ha ez megint összejön akkor az bug és óvok 😊braxa88😀😀😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
61 sack, emellé ligaelső 30 INT. Azért csak hozott valamit a papíron erős védelem. 😊szabaClassic jinx 😕 (bar ki tudja hany picket dobott, sacket nyelt Palmer)
Valszeg kov kor a vegallomas, bar a multkori meccsen a TO margin alapjan nagy mazli volt a Chiefs win.. hatha csodat teszunk mint also kutyak.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
volt egy pár éve h odavisszavertem a friscot, nyertem az nfc westet, majd wild card forduloban kikaptam otthon a friscotol. ha ez megint összejön akkor az bug és óvok 😊braxa88😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
es a leginkabb radar alatt teljesito playa aki semmifele elismerest nem kapottelvis dumervil olbkent 82 tkl (4-gyel kevesebb mint a csapatot vezeto keek) 17 sack es 20 !!! elutott passz (gondolom a keves to miatt [2 ff 1 fr] esett ki mindenhol)
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Oh yeah 1. kiemelés, innen lesz csúnya kizúgni
több mint 10 éve
Igen valami eredmény felmutatása már illene tőled 😀nekem mindegy, nem teged akarlak szopni latni, hanem nekem kell bevagni a bigwint 😊14=/=11 😉BaltimoreDefensea dallas is kiesett az elso adando alkalommal a faszba amikor 14 pb jatekosuk volta Chiefs 11 pro-bowlere mondjuk nagyon kemény...kristofugye, én is keveslem... Az meg külön vicc hogy csak 3 cornerem pro bowler 😀BaltimoreDefense
jst sayin'MMMS
jo igazabol meg egy ocsmany lehuzas offseasonben es kiutlek 😀
fucura bazzeg azelotti evekben irtam smithert, elzavart a faszba. ra sem probaltam, ezert mentem gipsonra. erre hirdetes es egyezkedes nelkul elad egy top5 arcot ha eletkort is nezzuk a sajat posztjan jovo evi pickekert. hat komolyan ... mondjuk hasonlo szett volt ah fr qbm lett 😀MMMS
De majd tanítok egy két trükköt trade ügyben, két féléves OKJ-s képzés szeptembertől lehet jelentkezni.
több mint 10 éve
Kiss off-topic... Kéne még 4 ember az exkluzív fantázia ligánkba, nincs kedvetek?GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
nekem mindegy, nem teged akarlak szopni latni, hanem nekem kell bevagni a bigwint 😊14=/=11 😉BaltimoreDefensea dallas is kiesett az elso adando alkalommal a faszba amikor 14 pb jatekosuk volta Chiefs 11 pro-bowlere mondjuk nagyon kemény...kristofugye, én is keveslem... Az meg külön vicc hogy csak 3 cornerem pro bowler 😀BaltimoreDefense
jst sayin'MMMS
jo igazabol meg egy ocsmany lehuzas offseasonben es kiutlek 😀
fucura bazzeg azelotti evekben irtam smithert, elzavart a faszba. ra sem probaltam, ezert mentem gipsonra. erre hirdetes es egyezkedes nelkul elad egy top5 arcot ha eletkort is nezzuk a sajat posztjan jovo evi pickekert. hat komolyan ... mondjuk hasonlo szett volt ah fr qbm lett 😀
több mint 10 éve
14=/=11 😉a dallas is kiesett az elso adando alkalommal a faszba amikor 14 pb jatekosuk volta Chiefs 11 pro-bowlere mondjuk nagyon kemény...kristofugye, én is keveslem... Az meg külön vicc hogy csak 3 cornerem pro bowler 😀BaltimoreDefense
jst sayin'MMMS
több mint 10 éve
Biztos, hogy Vikings-Texans Super Bowl lesz amugy... a ket legszarabb elso koros picket fogom kapni.
több mint 10 éve
a dallas is kiesett az elso adando alkalommal a faszba amikor 14 pb jatekosuk volta Chiefs 11 pro-bowlere mondjuk nagyon kemény...kristofugye, én is keveslem... Az meg külön vicc hogy csak 3 cornerem pro bowler 😀BaltimoreDefense
jst sayin'
több mint 10 éve
a Chiefs 11 pro-bowlere mondjuk nagyon kemény...kristofugye, én is keveslem... Az meg külön vicc hogy csak 3 cornerem pro bowler 😀
több mint 10 éve
azért tisztességből csak sikerült a Browns előtt maradni
több mint 10 éve
Henry Anderson 3 sack??? Hogyan és miért???

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
61 sack, emellé ligaelső 30 INT. Azért csak hozott valamit a papíron erős védelem. 😊
több mint 10 éve
Na jól van uraim, akkor én ezzel tovább is állok, ha Ork, Fake vagy Farky vinni akarja a csapatot, akkor áldásom rá.Hörihozzam nott a bills, patriotsot alazni mindig jo moka, a rosterhurcolasnak pedig nem vagyok hive egyaltalan. nekem nem kell.
kihivasnak mondjuk jo lenne visszaepiteni a coltst az azt megilleto helyre, de akk vki atvenne a csapatom, amit 2 ev alatt barmolna szet vmi allat, aki huledezne a szamokon es el sem tudna kepzelni, h ezt hogyan kene osszetartani hosszutavon.
több mint 10 éve
Azt hinnéd, hogy Chancellor ér valamit SS-ben, de amikor Blanton és Addae megy a pro bowlra 😀😀😀
több mint 10 éve
Fanaika questionable státusza Madden nyelven mennyi esélyt jelent h játszhasson?BekiQuestionable státuszú játékosok alapból nem játszanak, de Fanaika már a mostani forduló előtt is az volt, így ha elég magasra visszatöltődött a ratingje (amit most fejből nem tudok), akkor lehet, hogy játszik.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah nem sikerült ideérnem a DC módosítással, de örömmel látom h a játékosok is tartalékolásra vették a formát.4 Pro Bowler meg egész tűrhető.
Fanaika questionable státusza Madden nyelven mennyi esélyt jelent h játszhasson?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a Chiefs 11 pro-bowlere mondjuk nagyon kemény...