GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Én olvasgattam a javaslat topikot tavalyról, semmi nem ötlik fel most.Viszont ami sztem hasznos volna, hogy a capspace átvitelét megvalósíthassuk a következő évre. Nyilván valahogy szabályozva, hogy ne az legyen, hogy három évig nem kültönk semmit, utána meg csilliárd hely a sapka alatt, de vmit ki kéne találni, hogy ne az legyen az offseason végén, hogy bohócjóska kap 5 milliót, mert belefér és úgysincs másra költeni.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Akik már tudják, hogy maradnak, javasolhatnak szabályváltoztatásokat, problémás részeket, hogy ne megint a szezon közepén jöjjenek a gondok.gabokockaÉn két problémára emlékszem, ami szezon közben vetődött fel. Az egyik, hogy az IRL-lel arányos, jelentős cap limit emelkedés nem a legjobban sült el, ez nyilván könnyen kiküszöbölhető azzal, hogy idén kevesebbet emelünk. A másik a szerződéshosszabbítások körüli mizéria volt, ennek a szabályain kell majd szigorítani.
több mint 10 éve
Akik már tudják, hogy maradnak, javasolhatnak szabályváltoztatásokat, problémás részeket, hogy ne megint a szezon közepén jöjjenek a gondok. Illetve a draft trackerben a kérdéses pickeknél mindenki megnézheti a saját pickjeinél, hogy a kondicionális része mi valósult meg, mi nem, hogy rendezhető legyen a tracker. A kompenzációs pickeket idén is megcsinálom, hogy mikorra azt nem tudom, remélem januárra megleszek vele 😊Ez már megvan:
gabokocka
docs.google.com/spreadsheets/d/1xLsCuu6TOI68qzdj506EnkwWGYz9fz0A106XmI-U_aQ/edit?usp=sharing
De azért mindenki ellenőrizze a saját pickjeit, nem-e néztem el valamit.
több mint 10 éve
Akik már tudják, hogy maradnak, javasolhatnak szabályváltoztatásokat, problémás részeket, hogy ne megint a szezon közepén jöjjenek a gondok. Illetve a draft trackerben a kérdéses pickeknél mindenki megnézheti a saját pickjeinél, hogy a kondicionális része mi valósult meg, mi nem, hogy rendezhető legyen a tracker. A kompenzációs pickeket idén is megcsinálom, hogy mikorra azt nem tudom, remélem januárra megleszek vele 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
dudliban jeleztem már korábban, hogy maradok
több mint 10 éve
Kérném, hogy aki eddig nem jelzett vissza, az tegye meg itt vagy Doodle-ön ( doodle.com/poll/kgwzuni9yzs29cc5 ), hogy minél előbb tisztázódjon, hány új GM-et kell keríteni.MMMS
Schleck
Igor
Ork
Habi
Rajna
BaltimoreDefense
gabtsi
Newman
Rataxes
briareos
gdavid
több mint 10 éve
Mondjuk ezt a front 7-t (bár kollektive a D#-t) nem kell szégyellnem az idei év után. 😀
több mint 10 éve
Maradok.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Nem tudom folytatni, köszi az eddigi kitartást. Sok sikert.
több mint 10 éve
Maradok én is.
több mint 10 éve
Én szeretném megköszönni az eddigi játékot és búcsút mondok mint Cardinals GM.A draft hiányozni fog, az mindig jó móka.
több mint 10 éve
Töltsétek a Doodle-t is, ott könnyebb visszakövetni:doodle.com/poll/kgwzuni9yzs29cc5
több mint 10 éve
yaman
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Maradok.
több mint 10 éve
Szintén maradok. Remélem lesz még 28 ember rajtunk kívül, aki maradni akar.
több mint 10 éve
Maradok
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
ez nem lehet kérdés...😀
több mint 10 éve
Lassan időszerű felmérni, ki marad, ki nem:doodle.com/poll/kgwzuni9yzs29cc5
Eddig három embert kell biztosan pótolni, Höri és berger jelezte, hogy kiszáll, Bear pedig a draft után eltűnt és hónapok óta nem járt a fórumon, én vele sem kalkulálok.
MMMS
shawnka
Beki
Schleck
Igor
Ork
kristof
Habi
iktriad
Rajna
Löfli
BaltimoreDefense
Döme
szaba
Farky
empty taxi
gabtsi
Klaci79
Newman
Rataxes
Shilkor
gabokocka
Egon
briareos
Fucu
somoskovig
braxa88
gdavid
több mint 10 éve
2014. május 29.Szép találat... 😊
Jó étvágyat Somos!Ha Lowery IRL még két szezonnál többet lehúz a ligában, és ezek mindegyikében játszik legalább 10 meccset, megeszem a kalapom.Nem hittem, hogy FA. Mellesleg, ha leigazolom, valaki (nem túl rossz) fog repülni a rosterről S poszton. Őt majd elviheted.iktriadBearsBeintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊Rataxes
Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad
somoskovig
Höri
több mint 10 éve
2014. május 29.Jó étvágyat Somos!Ha Lowery IRL még két szezonnál többet lehúz a ligában, és ezek mindegyikében játszik legalább 10 meccset, megeszem a kalapom.Nem hittem, hogy FA. Mellesleg, ha leigazolom, valaki (nem túl rossz) fog repülni a rosterről S poszton. Őt majd elviheted.iktriadBearsBeintős szmájli hol van? 😊 Köszi hogy órákig kereshettem Neked az egyetlen normális szabad safetyt 😀 Remélem az első szim. meccsen lesérül 72 hétre 😊Rataxes
Dwight Lowery, S, 1500000 5 éviktriad
somoskovig
több mint 10 éve
én Dee Ford 1/19-es draftolásával vagyok kurvára elégedett

JT Daniels fan
több mint 10 éve
én meg a Justin Blackmon, Percy Harvin, Rod Streater, Nick Toon, Sammy Coates, Matt Hazel WR soromnak 😀Még mindig jobb, mint IRL a Ravensnek 😀
braxa88
több mint 10 éve
Devonta Freeman is meghálálja idén a tavalyi draftolást!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
én meg a Justin Blackmon, Percy Harvin, Rod Streater, Nick Toon, Sammy Coates, Matt Hazel WR soromnak 😀