GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Nekem a cseregarnitúra alázása foxboroban okoz gondot. Nem tudom ki kezdjen. 😀
több mint 10 éve
Ravens ellen jön a D# derbi. :p Farky ad madcatet, mert statok érdekelnek.szabaHát, kb 1.5 hónapja nem volt jó D teljesitmenyem.. pedig elso 10 meccs utani 95 pont es ket shutout eleg korrekt volt. Raadasul Tulok is kiesett..
Keszult fel 50 Gurley-futasra!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ravens ellen jön a D# derbi. :p Farky ad madcatet, mert statok érdekelnek.szabaHa a máv is hozzájárul nemsokára hazaérek és felteszem a statokat
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Ravens ellen jön a D# derbi. :p Farky ad madcatet, mert statok érdekelnek.
több mint 10 éve
volt egy pár éve h odavisszavertem a friscot, nyertem az nfc westet, majd wild card forduloban kikaptam otthon a friscotol. ha ez megint összejön akkor az bug és óvok 😊
több mint 10 éve
Na jól van uraim, akkor én ezzel tovább is állok, ha Ork, Fake vagy Farky vinni akarja a csapatot, akkor áldásom rá.
több mint 10 éve
szegény Fucu 4 éve tankol, de csak nem jön össze az 1/1 😕nekem ez volt az első full szezonom, egyből sikerült 😛
bár 2013-ban meglett volna, akkor gonosz Igor még a szim előtt megszerezte, utána meg csak két 1/4 jött össze, majd jövőre!kristof

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nem baj h nincs PO, akk a végén még Briához vándorolt volna a 3. köröm 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
szegény Fucu 4 éve tankol, de csak nem jön össze az 1/1 😕bár 2013-ban meglett volna, akkor gonosz Igor még a szim előtt megszerezte, utána meg csak két 1/4 jött össze, majd jövőre!
több mint 10 éve
Csak elvi szinten: az megvan szabva, hogy depth charton mennyit lehet változtatni egyik meccsről a másikra?Bekiamennyit őfelsége megenged :p 😥
több mint 10 éve
We're talking about TATAbányaMég egy ilyen keménykötésű embert nem is bírna el a város 😊BaltimoreDefensede iktriad nem Tatabányán lakikHöriMeg úgy is jön a szülinapja, hadd örüljön a kölyök.Nálunk most december van 😛Rataxes
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Még egy ilyen keménykötésű embert nem is bírna el a város 😊de iktriad nem Tatabányán lakikHöriMeg úgy is jön a szülinapja, hadd örüljön a kölyök.Nálunk most december van 😛Rataxes
iktriad
több mint 10 éve
Vassadi szerint nem Timmytől kaptam ki tegnap, hanem Manning papától. A 3 pontos zakó akkor még vállalható is. 😀
több mint 10 éve
Ilyen szintu chokerseg nincs, ezt az 1+1 meccset kellett volna behuzni uccso 6-bol.. ennyi erovel a Jetstol is kiszophattam volna.Igorés akkor én játszhatnék X-re...

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Sőt, vassadi kifejezetten elvárja hogy minden játékhétre teljesen új DC-t állíthasson 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Csak elvi szinten: az megvan szabva, hogy depth charton mennyit lehet változtatni egyik meccsről a másikra?BekiNincs.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak elvi szinten: az megvan szabva, hogy depth charton mennyit lehet változtatni egyik meccsről a másikra?
több mint 10 éve
tekintve h berry is játszhatott pedig irl nem sztem nem para. de offseasonban majd kitalálhatnánk vmi rendes szabályt, h mittomén egyedi elbírálás gm x százalékának belegyezésével, v leírjuk h irl eltiltáltosok nincsenek figyelembe véveGondolkoztam a roster fájl készítésekor, hogy mi legyen vele, végül hagytam úgy, ahogy tavaly volt, aztán amikor lehetett, nem reklamált miatta senki, ezért a véglegesbe is így került be.vassadiok, btw ha megengeded, azert vagy te a commish h te hatarozd el h legyen. azert az eleg visszas szitu lenne ha vki rivalis mutat ra, mert akk beki is elkezd nala keresgelni es igy tovabb ... en nem szoktam mas csapatat nezegetni, csak valahogy a szemem ele kerult es eleg erdekesnek tartom h gordon amiatt 90+ mert volt 1 szuper eve meg 2 semmilyen. pedig meg birom is a hulyegyerek pofajat bizisten 😊MMMS
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hááát, igazából, ha az lett volna, hogy mivel IRL eltiltást kapott, akkor legyen itt is így, vagy értékeit visszavenni becsületesen és ezzel kompenzálni a dolgot, akkor sem lehetett volna egy szavam sem. Perpill meg elvileg az itteni liga 2. legeredményesebb WR-je elkapott yardokban.Gondolkoztam a roster fájl készítésekor, hogy mi legyen vele, végül hagytam úgy, ahogy tavaly volt, aztán amikor lehetett, nem reklamált miatta senki, ezért a véglegesbe is így került be.vassadiok, btw ha megengeded, azert vagy te a commish h te hatarozd el h legyen. azert az eleg visszas szitu lenne ha vki rivalis mutat ra, mert akk beki is elkezd nala keresgelni es igy tovabb ... en nem szoktam mas csapatat nezegetni, csak valahogy a szemem ele kerult es eleg erdekesnek tartom h gordon amiatt 90+ mert volt 1 szuper eve meg 2 semmilyen. pedig meg birom is a hulyegyerek pofajat bizisten 😊MMMS
több mint 10 éve
Gondolkoztam a roster fájl készítésekor, hogy mi legyen vele, végül hagytam úgy, ahogy tavaly volt, aztán amikor lehetett, nem reklamált miatta senki, ezért a véglegesbe is így került be.vassadiok, btw ha megengeded, azert vagy te a commish h te hatarozd el h legyen. azert az eleg visszas szitu lenne ha vki rivalis mutat ra, mert akk beki is elkezd nala keresgelni es igy tovabb ... en nem szoktam mas csapatat nezegetni, csak valahogy a szemem ele kerult es eleg erdekesnek tartom h gordon amiatt 90+ mert volt 1 szuper eve meg 2 semmilyen. pedig meg birom is a hulyegyerek pofajat bizisten 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
vassadi, gordon amugy miert volt benne a jatekban 90+-os overallal ?MMMSGondolkoztam a roster fájl készítésekor, hogy mi legyen vele, végül hagytam úgy, ahogy tavaly volt, aztán amikor lehetett, nem reklamált miatta senki, ezért a véglegesbe is így került be.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ugyan már, nem lett volna túl unalmas, ha annyira könnyen nyered a csoportot? 😛no offense, de mondjuk Gordon nélkül nem tudom mi lett volna...kristoftenyleg ezt szerettem is vna kerdezni, mert par napja tunt csak fel.
vassadi, gordon amugy miert volt benne a jatekban 90+-os overallal ?
amugy vmi csak lett vna 😀MMMS
több mint 10 éve
no offense, de mondjuk Gordon nélkül nem tudom mi lett volna...kristoftenyleg ezt szerettem is vna kerdezni, mert par napja tunt csak fel.
vassadi, gordon amugy miert volt benne a jatekban 90+-os overallal ?
amugy vmi csak lett vna 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
de iktriad nem Tatabányán lakikMeg úgy is jön a szülinapja, hadd örüljön a kölyök.Nálunk most december van 😛Rataxes
iktriad
több mint 10 éve
Meg úgy is jön a szülinapja, hadd örüljön a kölyök.Nálunk most december van 😛
iktriad
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes