GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Na csak életre kelt a Madcat, itt eléritek: gmgame.pe.hu/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Mi ez a flame áradat? Közutáltok? 😊Rataxesengem csak szórakoztat h itt nyiltan megy a bajnokozás 2 hét után 😀
több mint 10 éve
Mi ez a flame áradat? Közutáltok? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
a százas csomag pzs-t azért készítsd be a meccsünk után, szükséged lesz ráNewmanRohamosan haladt a bajnoki álmokat dédelgető Packers a 0-2-es rajt felévassadiRataxes
több mint 10 éve
Mindenkepp, fokepp mivel a meme-t is elrontotta.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Jól jön a plusz nap pihenő, a Vikes ellen must-win. Kapja csak meg Rata azt, ami jár neki.
több mint 10 éve
a százas csomag pzs-t azért készítsd be a meccsünk után, szükséged lesz ráRohamosan haladt a bajnoki álmokat dédelgető Packers a 0-2-es rajt felévassadiRataxes
több mint 10 éve
Holnap nem lesz forduló, hanem majd szombaton (szerintem már kora délután), utána hétfőn, és így tovább.
több mint 10 éve
Annyira azért még nem gáz a helyzet.... Hörinél. 😀Fixed.Igormár a sereghajtó texans is megver? hát ez förtelmesHöriA sereghajtó immáron én vagyok a csoportban. Majd lemeccseljük a 31. helyet. 😀iktriad
több mint 10 éve
Fixed.már a sereghajtó texans is megver? hát ez förtelmesHöriA sereghajtó immáron én vagyok a csoportban. Majd lemeccseljük a 31. helyet. 😀iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
már a sereghajtó texans is megver? hát ez förtelmesHöriA sereghajtó immáron én vagyok a csoportban. Majd lemeccseljük a 3. helyet. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Passz es futojatek vhol csak almunkban letezik, 2 INTet is banyaszott pedig a vedelem.
több mint 10 éve
Rohamosan haladt a bajnoki álmokat dédelgető Packers a 0-2-es rajt felévassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Mért van az az érzésem, hogy nekem idén nem fog sok babér teremni GM Gameben több mint 10 éve
Szívfájdító vereség. Nagy kár.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Fordulo milyen gyakran van, 2 naponta?Igorigen
több mint 10 éve
Fordulo milyen gyakran van, 2 naponta?
több mint 10 éve
sajnos nem akar még működni a madcat, ha valakinek van működő vagy életre tudja kelteni az jelezze
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
beverünk 5 sacket és nyerjük a TO-harcot 3:1-re, erre kikapunk? C'mon man, azt hittem, hogy a defense bassza majd el a meccseket, erre hozzák magukat és L.a houstoni commish valószínűleg megbuherálta a bíróküldést idén is.
több mint 10 éve
28 pontos zakó otthon Szabáéktól a nyitányon?! WTF?iktriadFozzy kick ret. TD, ennyi.
több mint 10 éve
Ennyi, Gilbert for OPOW! 😊Mi lesz itt, hogy ha Carr hajlandó lesz lejátszani egy meccset???
Egyébként masszív hiánycikk az eredményközlőből a Vassadi féle elmélkedés a hét fontos eseményeiről!

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Fear the D, hell yeah.Persze hogy a leggyengebb csapatreszembol esik ki ember 😕
PS: Mariota, Carr, Palmer es Cassel 50% alatt vagy korul, 4-4.5YPC, es osszesen 0TD / 7 INT. Gilbert 17/21, 11.6YPA es 3 TD / 1 pick. 😊
Asszem AFC Northbol nem lesz Pro Bowler QB iden :d