GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 799
Ádi!

Ha jól látom a Madden egyeztetőben a két link ugyanarra a google doksira mutat.empty taxi
Javítva.

supplemental draft?Höri
Írom majd ezt is, meg a PS-ek feltöltését is pótolom.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
supplemental draft?

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Ádi!

Ha jól látom a Madden egyeztetőben a két link ugyanarra a google doksira mutat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valakinek (=egy nálam sokan jobban hozzáértő) nincs kedve írni egy PRt most, hogy véglegesek a keretek? Aztán a szezon leszimulálása után kiderült, mennyire volt pontos az az erősorrend.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
braxa88
McDermottot a Vikings már tavaly leigazolta, válassz helyette másik long snappert.

Schleck
Garzát kivágtad, viszont a depth chartodon mégis szerepel. DT-ben nincs meg a posztminimum, így Calvin Barnett megy fel a rosterre, PS-be pedig válassz helyette valakit.vassadi
Bocsi! Javítva.

több mint 10 éve
Mától tudok aktívan foglalkozni a roster fájl elkészítésével. Bria közreműködésének is köszönhetően a kb. 130 hiányzó veterán játékos már elkészült, még a rookie class legyártása és a ratingelés van hátra. Utóbbi nyilván nem tart majd addig, mint tavaly, mert most csak azokkal a játékosokkal kell foglalkoznom, akikre biztosan szükség is lesz, másrészt kevesebb módosításra is lesz szükség, mint tavaly. Meglátom, hogy haladok, és azután mondok majd egy időpontot, hogy kb. mikorra várható a roster fájl elkészülte.
több mint 10 éve
braxa88
McDermottot a Vikings már tavaly leigazolta, válassz helyette másik long snappert.

Schleck
Garzát kivágtad, viszont a depth chartodon mégis szerepel. DT-ben nincs meg a posztminimum, így Calvin Barnett megy fel a rosterre, PS-be pedig válassz helyette valakit.
több mint 10 éve
Tizenhárman kaptak szavazatot. Szerintem 5 jut playoffba 😀Höri
Abbol 3-4 ember teljesen viccszavazat.. , mint pl rata vagy vassadi 😉

De egyebkent ha valaki 0-16-bol csinal 8-8-at az is siman jobb, mint aki 10 eve konstansul elit QB miatt PO-zik. No offense.Igor
Szerintem a 0-16-os csapatból nagyon könnyű 8-8-ast csinálni.

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Tizenhárman kaptak szavazatot. Szerintem 5 jut playoffba 😀Höri
Abbol 3-4 ember teljesen viccszavazat.. , mint pl rata vagy vassadi 😉

De egyebkent ha valaki 0-16-bol csinal 8-8-at az is siman jobb, mint aki 10 eve konstansul elit QB miatt PO-zik. No offense.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Tizenhárman kaptak szavazatot. Szerintem 5 jut playoffba 😀

több mint 10 éve
Még a Billsnek és a Dolphinsnak kell pótolnia a PS-ből elvitt játékosát.

Vassadi/Schleck - ugy latom Nathan Slaughter mindket csapat (BAL/MIA) rosteten/PS-en ott van.. szerintem en huztam be hamarabb, a veteran combine utan.

Nem emlekszem ra hogy kirugtam/nem lattam a waiver topicban.. de szoljatok ha esetleg elneztem volna valamit.Igor
Schleck UDFA-ként húzta be tavaly, és nem waivelte, úgyhogy válassz helyette valakit.

Megcsináltam a roster variálást, ha esetleg van olyan itt FA QB, aki PS-képes és jelenleg NFL-rosteren van, beírnád a PS-embe? 1 helyet szabadon hagytam neki, de most nem tudok ilyen jellegű nyomozást végezni. Köszi!somoskovig
Beírtam Matt Simmst.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Köszönöm szépen a GM kollegák szavazatait 😊
#majdigyatokvalamit

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
én hétvégén tudok vele foglalkozni vmennyit.

több mint 10 éve
ha jól tudom egyszerre csak 1 ember tud dolgozni a file-al. fel kéne mérni ki hajlandó segíteni aztán összedobni egy tervet hogy maximalizáljuk a hatékonyságotbriareos
Még arra sincs szükség, legkésőbb jún. 23-án én is el tudok kezdeni foglalkozni vele, csak azért vetettem fel megint, mert az addig hátralévő két hétben is sokat lehetne haladni. Például elküldöm valakinek a roster fájlt, ő legyártja a rookie class felét, aztán továbbküldi másvalakinek, aki megcsinálja a másik felét (az egész nem tart tovább pár óránál), megint másvalaki néhány csapat keretét összerakja, és így tovább.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ha jól tudom egyszerre csak 1 ember tud dolgozni a file-al. fel kéne mérni ki hajlandó segíteni aztán összedobni egy tervet hogy maximalizáljuk a hatékonyságot

több mint 10 éve
Kösz mindenkinek, aki szavazott rám. Aki nem, az ne számítson túl sok jóra Maddenben. 😕)

Viccet félretéve, ha már Madden, korábban szóba jött már, de akkor megkérdezem még egyszer, hogy van-e olyan, aki besegítene a roster fájl elkészítésénél? Például ha az újoncokat ratingelés nélkül legyártja valaki (magasság, súly, stb. beállítása NFL.com alapján, és a megfelelő csapatba rakni), már azzal is sokat haladnánk, és nem is muszáj egy embernek csinálnia, vagy ha csak a class egy részét gyártja le valaki, már az is több a semminél. De egyéb területeken is lehet segédkezni, pl. játékosigazolások, vagy akár ratingelésnél is, stb. Az se baj, ha nincs erre jelentkező, csak akkor annyival később lesz sim.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Friss a DC.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Sehol se láttam írva hogy a tavalyi év alapján készült volna az értékelés, de amúgy ja, nyilván helyén kell kezelni a pff-et.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Cuki ez a pff értékelés, de aki szerint tavaly Houston és Melton good starter volt, az nem nézett NFL-t... 😀

több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Ezt a hálátlanságot, nem is olyan régen még én ajánlottalak be a ligába...Rataxes
Előbb utóbb mindenkit kirúgatok és egyedül maradok, na onnantól már ez is elit liga lesz :p 😊
több mint 10 éve
Ezt a hálátlanságot, nem is olyan régen még én ajánlottalak be a ligába...

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
BREAKING: Források szerint az FBI nyomoz Rataxes után, a szavazatok korrupció gyanúját keltő jutalmazása miatt.Schleck
😀 Bárkinek megvan a lehetősége hogy ilyesformán korrumpáljon 😀 Egyedül BD# szavazatát érzem kicsit sportszerűtlennek, szóvá is tettem neki, de mivel a legfőbb riválist elém helyezte szerintem nem érheti szó a ház elejét 😊Rataxes
Semmi gond, a FIFA-sok is ezzel védekeztek. 😊 😀Schleck
Szerintem zárjuk ki 😕)
több mint 10 éve
Ha nyerni akarsz a szavazâson, akkor az első lépés, hogy vàllalhatatlanra le kell épìteni a csapatot, majd visszatérni az élők közé.

Az első sokaknak sikerūlt idén is

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Jövőre be kéne vezetni, hogy kelljen írni egy évértékelőt, ami alapján könnyebb szavazni, most fingom sincs ki mit csinált.
Enbek ellenére fogok, meg értékelőt is írok a saját offseasonról, csak nem most.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Tessék, azt hiszem a leadott voksaim alapján minden bűnöm megbocsátást kell hogy nyerjen 😊

Ex-Rataxes