GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Ha nekem van olyan játékos a rosteremen, aki más számára erősítést jelentene de hozzám nem fér be, nem rakom ki, hiszen akkor inkább senkinél ne legyen. Ez így baromság. Illetve ha lejárt az igazolási határidő akkor PS-ből hogy lehet lopkodni? Logikai ellentmondás, mert akit kiteszek, az már biztos nem lesz sehol, de akit PS-re szánok, az még kerülhet máshova.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ez így fasza, mert akkor a határidő után hirdetek keretet, senki nem fog tudni olyan játékost elvinni, aki nekem a keretemben volt, még akkor sem ha előtte két órával 90 fős rosterem volt...gabokockaIgen. De ebből mi hasznod származna?
több mint 10 éve
jobb későn mint soha, de a bajnokcsapat is összeállt.
több mint 10 éve
Végleges a Vikings keret is.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Linkelem ide is, hátha érdekel valakit (a topic címmel trollkodtam kicsit 😊 ): A GM-ek természetesen elsőbbséget élveznek a jelentkezésnél 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Koszonom, en is megvagyok akkor.Foleg vassadinak cimezve, de barki konfirmalhat.Igen.vassadi
A PS-claim hogy zajlik? Ugy mint tavaly, PM kuldessel, kerethirdetes utan?Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Foleg vassadinak cimezve, de barki konfirmalhat.Igen.
A PS-claim hogy zajlik? Ugy mint tavaly, PM kuldessel, kerethirdetes utan?Igor
több mint 10 éve
Foleg vassadinak cimezve, de barki konfirmalhat.A PS-claim hogy zajlik? Ugy mint tavaly, PM kuldessel, kerethirdetes utan?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Elvileg az én DC-m is végleges. Ha lesz még valaki jó, akkor persze claimelek.
több mint 10 éve
Friss a DC-m nekem is.
több mint 10 éve
DC frissítve...
több mint 10 éve
Nekem Lee Smithen és Luke Stockeren kívül más nem jut az eszembe. :-/szóval ha valaki úgy dönt, hogy begyűjt több LS játékost is akkor megbénítja a ligát?Orkjelenleg kb 50 LS van NFL rosteren.Höri

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
szóval ha valaki úgy dönt, hogy begyűjt több LS játékost is akkor megbénítja a ligát?Orkjelenleg kb 50 LS van NFL rosteren.
több mint 10 éve
megoldható esetleg, hogy hétvégéig küldjem el a keretet? totál elvagyok/elvoltam havazva az elmúlt napokbanNewmanAmíg nincs meg minden csapatnál az 53+10 fős keret, addig nem lehet továbblépni a játék következő szakaszába, és nem csak te vagy nagyon lemaradva, úgyhogy muszáj lesz kitolni a kerethirdetési határidőt. De aki az új határidőig sem rendezi a dolgait, annál én hirdetek keretet.
több mint 10 éve
szóval ha valaki úgy dönt, hogy begyűjt több LS játékost is akkor megbénítja a ligát?
több mint 10 éve
LS mindig kellett, csak a buta Madden miatt lett harmadik/sokadik TE-nek berakva.. hogy mas posztokon a jatekba ne kavarjanak bele.de lehet egy random TE-et is LS-nek delegálni?ha legalább 3 TE-et viszek rosterre akkor nem kell LS?OrkMindenképpen kell külön long snapper. Hacsak nincs olyan játékos, aki IRL más poszton játszik, és mellette még első számú LS is a csapatában, de ilyenről én nem tudok.vassadi
vagy akkor nem értem a szabályban
Posztonként legalább ennyi játékosnak kell az aktív, 53 fős rosteren szerepelni:
2 QB, 3 HB, 4 WR, 2 TE, 8 OL, 4 DE, 3 DT, 6 LB, 4 CB, 4 S, 1 K, 1 P, 1 LS (TE)Ork
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Orka maddenben nincs LS poszt, így TE-nek lesz beírva a csapatban
több mint 10 éve
megoldható esetleg, hogy hétvégéig küldjem el a keretet? totál elvagyok/elvoltam havazva az elmúlt napokbanNewmanMajd én megcsinálom Neked 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
de lehet egy random TE-et is LS-nek delegálni?ha legalább 3 TE-et viszek rosterre akkor nem kell LS?OrkMindenképpen kell külön long snapper. Hacsak nincs olyan játékos, aki IRL más poszton játszik, és mellette még első számú LS is a csapatában, de ilyenről én nem tudok.vassadi
vagy akkor nem értem a szabályban
Posztonként legalább ennyi játékosnak kell az aktív, 53 fős rosteren szerepelni:
2 QB, 3 HB, 4 WR, 2 TE, 8 OL, 4 DE, 3 DT, 6 LB, 4 CB, 4 S, 1 K, 1 P, 1 LS (TE)
több mint 10 éve
megoldható esetleg, hogy hétvégéig küldjem el a keretet? totál elvagyok/elvoltam havazva az elmúlt napokban
több mint 10 éve
már keretet hirdettem, maradtSilatolut nem vágtam ki.Ehh, igaz még döntened kell a cutolásról, akkor az én bid-em is semleges.Beki
sztem törlöm is azt a hsz-tbraxa88
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Silatolut nem vágtam ki.Ehh, igaz még döntened kell a cutolásról, akkor az én bid-em is semleges.
sztem törlöm is azt a hsz-tbraxa88
több mint 10 éve
ha legalább 3 TE-et viszek rosterre akkor nem kell LS?OrkMindenképpen kell külön long snapper. Hacsak nincs olyan játékos, aki IRL más poszton játszik, és mellette még első számú LS is a csapatában, de ilyenről én nem tudok.