GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Aha persze... Én meg nézem ahogy játszotok mi? 😀RataxesA gyengébb játékosok várják ki a sorukat 😛
több mint 10 éve
Aha persze... Én meg nézem ahogy játszotok mi? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Majd átmegyek valamikor Ratához aztán kipicsázlak én 😀Ha meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...Rataxesmegint elkenem a szadat 😀MMMS
több mint 10 éve
Ha meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...Rataxesmegint elkenem a szadat 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
tudunk segíteni?Ha meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...RataxesHa már felhoztad ezt, ami azt illeti, nem tudom, mikorra lesz kész a roster és mikor tudjuk elkezdeni a simet. Egyszer már elkezdtem frissíteni a roster fájlt, de nem jutottam vele sokáig, az utóbbi hetekben valahogy sose jutott rá idő, most pedig nyakamon a vizsgaidőszak. Tavaly június végén indult a sim, most kb. akkor tudok majd elkezdeni komolyabban foglalkozni a roster fájl elkészítésével. Szóval nem marad el a szezon leszimulálása, előbb-utóbb sor kerül rá, csak bizonytalan, hogy mikor.vassadi
több mint 10 éve
Ha meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...RataxesHa már felhoztad ezt, ami azt illeti, nem tudom, mikorra lesz kész a roster és mikor tudjuk elkezdeni a simet. Egyszer már elkezdtem frissíteni a roster fájlt, de nem jutottam vele sokáig, az utóbbi hetekben valahogy sose jutott rá idő, most pedig nyakamon a vizsgaidőszak. Tavaly június végén indult a sim, most kb. akkor tudok majd elkezdeni komolyabban foglalkozni a roster fájl elkészítésével. Szóval nem marad el a szezon leszimulálása, előbb-utóbb sor kerül rá, csak bizonytalan, hogy mikor.
több mint 10 éve
Ha meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Kristóf is ilyen hülye számot tud kitalálni mint a 26...

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ohh még egy safety-t is kukáznom kell, zseniális. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No akkor 8 UDFA-t sikerült igazolnom, ha jól értelmezem, így a 10 fős PS-em meg is van.
több mint 10 éve
a második körre azok is beszállhatnak akik az elsőben nem küldtek senkire vagy csak akik már az elsőben is jelentkeztek?OrkElőbbi.
több mint 10 éve
a második körre azok is beszállhatnak akik az elsőben nem küldtek senkire vagy csak akik már az elsőben is jelentkeztek?
több mint 10 éve
Ők azok az IRL draftolt játékosok, akik a második UDFA körben még elérhetőek:4/1. Titans: Angelo Blackson, DT (Auburn)
5/25. Raiders: Neiron Ball, LB (Florida)
2 (178). New England Patriots (from Tampa Bay Buccaneers) - Mississippi State S/LB Matthew Wells
6 (182). Washington Redskins - Arkansas CB Tevin Mitchel
8 (184). Tampa Bay Buccaneers (from St. Louis Rams) - Utah WR Kaelin Clay
10 (186). New York Giants - UConn WR Geremy Davis
17 (193). Minnesota Vikings (from Kansas City Chiefs) - Louisville LB B.J. Dubose
19 (195). Cleveland Browns (from Houston Texans) - Mississippi State TE Malcolm Johnson
22 (198). Cleveland Browns (from Arizona Cardinals) - USC TE Randall Telfer
25 (201). St. Louis Rams (from Carolina Panthers) - Missouri WR Bud Sasser
34 (210). Green Bay Packers (compensatory selection) - Louisiana-Lafayette DE Christian Ringo
35 (211). Houston Texans (compensatory selection) - South Florida OLB Reshard Cliett
1 (218). Oakland Raiders (from Tampa Bay Buccaneers) - Tennessee State OT Anthony Morris
4 (221). Oakland Raiders - Florida WR Andre Debose
10 (227). St. Louis Rams - Memphis DE Martin Ifedi
15 (232). Minnesota Vikings (from San Francisco 49ers through Miami Dolphins) - Newberry OLB Edmond Robinson
16 (233). Kansas City Chiefs - Northern Illinois WR Da'Ron Brown
18 (235). Houston Texans - LSU RB Kenny Hilliard
19 (236). Dallas Cowboys (from San Diego Chargers) - Wyoming LB Mark Nzeocha
több mint 10 éve
Látom itt is szarnak a Jaguarsra. Vagy rám? 😀 kérem jegyzőkönyvbe venni, hogy a Vasas az MB2ben játszik!HabiLemaradt a mondatból a még.
több mint 10 éve
kérem jegyzőkönyvbe venni, hogy a Vasas az MB2ben játszik!

JT Daniels fan
több mint 10 éve
empty taxi 1 redvas kocsog ![maris megeloztelek (k)]
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
most akkor én köcsög vagyok ? 😀braxa88Igen, de Bekit jobban visszafogadhatnád a bizalom körébe, nagyon elhanyagolod szegényt. 😕
Én meg túl alacsonyan vagyok, úgyhogy valamit trade-elhetnénk empty, hogy megtanuld hol a helyed :p
több mint 10 éve
Nem mindig... Mielőtt megfogantál nem voltál az 😛RataxesAkkor csak g*ci 😛
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Nem mindig... Mielőtt megfogantál nem voltál az 😛
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
most akkor én köcsög vagyok ? 😀
több mint 10 éve
Bepróbálkozok, hátha bejön mint a múltkor: valaki írhatna egy PR-t 😀RataxesAdós vagyok a GM power rankinggel, talán este lesz rá időm.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bepróbálkozok, hátha bejön mint a múltkor: valaki írhatna egy PR-t 😀
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
bocsi mindenkitől de szabin vagyok külföldön a net meg elég sporadikus, ha nem okoz nagy fennakadást akkor hétvégén kerítenék sort a szerződésekre meg egyebekre. UDFA draftban nem szándékozom részt venni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
vassadivassadi, Quintin Mikellt egyszer már kitettem, de még szerepel a rosteremen.