GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Ehh, francba... Így az egész tervem kútba dől.Rataxes
Átképzed Kinget és kész, elviszi a két posztot simán nem az számít, hogy mennyire jó csak hogy meglegyen a törzskönyve, szerintem ne hagyd veszni ezt az ígéretes projektet!
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Ehh, francba... Így az egész tervem kútba dől.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Nem jön valami feka kicker a draftra jövőre? Le fog járni az egész OL-em, úgyhogy lehet meg tudnám csinálni az all-afro-american csapatot. Off-season elején még full fehér O-t akartam a fekete D-m mellé, de aztán jött Cam és keresztülhúzta a számításokat.Rataxes
Feka K nekem nem jut eszembe, Aguayo (Floirda State) ugye latino, Sunanon (South Alabama) meg tálib.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem jön valami feka kicker a draftra jövőre? Le fog járni az egész OL-em, úgyhogy lehet meg tudnám csinálni az all-afro-american csapatot. Off-season elején még full fehér O-t akartam a fekete D-m mellé, de aztán jött Cam és keresztülhúzta a számításokat.

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Rataxes
DGB szerződése hibás, első évében legfeljebb az átlagfizetését kaphatja egy újonc.vassadi
Kösz, javítom este

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Rataxes
DGB szerződése hibás, első évében legfeljebb az átlagfizetését kaphatja egy újonc.
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Itt a többi is elméletileg:

1 (177). Tennessee Titans - Louisville OLB Deiontrez Mount
2 (178). New England Patriots (from Tampa Bay Buccaneers) - Mississippi State S/LB Matthew Wells
3 (179). Oakland Raiders - Virginia OLB Max Valles
5 (181). Washington Redskins (from New York Jets through Seattle Seahawks) - Clemson S Kyshoen Jarrett
6 (182). Washington Redskins - Arkansas OLB Tevin Mitchel
7 (183). Chicago Bears - TCU OT Tayo Fabuluje
8 (184). Tampa Bay Buccaneers (from St. Louis Rams) - Utah WR Kaelin Clay
10 (186). New York Giants - UConn WR Geremy Davis
11 (187). New Orleans Saints - Ohio State WR Evan Spencer
12 (188). Buffalo Bills (from Minnesota Vikings) - Clemson LB Tony Steward
14 (190). San Francisco 49ers - Boston College OL Ian Silberman
16 (192). San Diego Chargers - Arkansas DT Darius Philon
17 (193). Minnesota Vikings (from Kansas City Chiefs) - Louisville LB B.J. Dubose
19 (195). Cleveland Browns (from Houston Texans) - Mississippi State TE Malcolm Johnson
20 (196). Philadelphia Eagles - Kansas State CB Randall Evans
22 (198). Cleveland Browns (from Arizona Cardinals) - USC TE Randall Telfer
25 (201). St. Louis Rams (from Carolina Panthers) - Missouri WR Bud Sasser
26 (202). New England Patriots (from Cleveland Browns through Baltimore Ravens) - Arkansas TE AJ Derby
27 (203). Denver Broncos - Maryland DT Darius Kilgo
30 (206). Green Bay Packers - Oklahoma FB Aaron Ripkowski
34 (210). Green Bay Packers (compensatory selection) - Louisiana-Lafayette DE Christian Ringo
35 (211). Houston Texans (compensatory selection) - South Florida OLB Reshard Cliett
37 (213). Green Bay Packers (compensatory selection) - UAB TE Kennard Backman
39 (215). St. Louis Rams (compensatory selection) - Fresno State OG Cody Wichmann
1 (218). Oakland Raiders (from Tampa Bay Buccaneers) - Tennessee State OT Anthony Morris
3 (220). Jacksonville Jaguars - Monmouth WR Neal Sterling
4 (221). Oakland Raiders - Florida WR Andre Debose
5 (222). Washington Redskins - USF C Austin Reiter
6 (223). New York Jets - Northwestern State NT Deon Simon
8 (225). Atlanta Falcons - Eastern Washington OT Jake Rodgers
9 (226). New York Giants - Florida State OT Bobby Hart
10 (227). St. Louis Rams - Memphis DE Martin Ifedi
13 (230). New Orleans Saints - Missouri RB Marcus Murphy
14 (231). Tampa Bay Buccaneers (from Miami Dolphins through Baltimore Ravens and Detroit Lions) - Hawaii RBJoey Iosefa
15 (232). Minnesota Vikings (from San Francisco 49ers through Miami Dolphins) - Newberry OLB Edmond Robinson
16 (233). Kansas City Chiefs - Northern Illinois WR Da'Ron Brown
18 (235). Houston Texans - LSU RB Kenny Hilliard
19 (236). Dallas Cowboys (from San Diego Chargers) - Wyoming LB Mark Nzeocha
21 (238). Cincinnati Bengals - West Virginia WR Mario Alford
25 (242). Oakland Raiders (from Carolina Panthers) - Kansas CB Dexter McDonald
27 (244). San Francisco 49ers (from Indianapolis Colts through Dallas Cowboys) - Florida G Trenton Brown
29 (246). San Francisco 49ers (from Indianapolis Colts) - Texas TE Geoff Swaim
31 (248). Seattle Seahawks - Oregon State DB Ryan Murphy
32 (249). Atlanta Falcons (from New England Patriots through St. Louis Rams) - San Jose State DB Akeem King
33 (250). Denver Broncos (compensatory selection) - Northwestern QB Trevor Siemian
34 (251). Denver Broncos (compensatory selection) - Tulane DB Taurean Nixon
35 (252). Denver Broncos (compensatory selection) - Oklahoma State DB Josh Furman
37 (254). San Francisco 49ers (compensatory selection) - South Carolina TE Rory "Busta" Anderson
38 (255). Indianapolis Colts (compensatory selection) - Mars Hill OT Denzell Good
39 (256). Arizona Cardinals (compensatory selection) - Louisville TE Gerald Christian

több mint 10 éve
IRL draftolt, nálunk UDFA játékosok - egyelőre az ötödik körrel bezárólag:
3/33. Patriots: Geneo Grissom, DE (Oklahoma)
4/1. Titans: Angelo Blackson, DT (Auburn)
4/17. Cardinals: Rodney Gunter, DT (Delaware State)
4/20. Rams: Andrew Donnal, OT (Iowa)
4/28. Cowboys: Damien Wilson, ILB (Minnesota)
4/29. Raiders: Jon Feliciano, OG (Miami-Fl.)
4/31. Seahawks: Terry Poole, OL (San Diego State)
5/8. Giants: Mykkele Thompson, S (Texas)
5/14. Dolphins: Cedric Thompson, S (Minnesota)
5/21. Bengals: C.J. Uzomah, TE (Auburn)
5/23. Cardinals: J.J. Nelson, WR (UAB)
5/25. Raiders: Neiron Ball, LB (Florida)
5/29. 49ers: Bradley Pinion, P (Clemson)
5/30. Patriots: Joe Cardona, LS (Navy)
5/32. Lions: Michael Burton, FB (Rutgers)
5/33. Panthers: David Mayo, LB (Texas State)
5/36. Chiefs: D.J. Alexander, LB (Oregon State)
5/37. Chiefs: James O’Shaughnessy, TE (Illinois State)
5/39. Texans: Keith Mumphery, WR (Michigan State)
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
69 olyan játékos van akit itt nem draftoltak és IRL igen.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Ha nem néztem el semmit, akkor - a klasszikus esetnek nem nevezhető La'el Collins picket nem számítva - az első IRL UDFA-t shawnka húzta 3/25-re Dismukes személyében, majd még három ilyen játékos fért bele a harmadik körbe, Finney (Seahawks), Prewitt (Chargers, autopickkel) és Anthony Harris (Dolphins).
több mint 10 éve
3/5. Stephone Anthony, ILB (Clemson)IRL: 1/31., Saints
Csak az volt a kérdés, hogy olyan helyre kerül, ahol már újoncként stabil alapemberként számolnak vele, illetve olyanok a vetélytársak a poszton, hogy jó esélye van instant kezdővé válni, vagy olyan csapat viszi el, ahol a padon nyit, vagy legfeljebb rotációs játékosként kerül pályára első évében. Ilyen szempontból a Saints ideális hely számára, Hawthorne és Ellerbe nem nevezhető komoly konkurenciának, és az első körös kiválasztásából is az szűrhető le, hogy egyből be akarják dobni a mélyvízbe.

5/1. Jesse James, TE (Penn State)IRL: 5/24., Steelers
Tovább csúszott, mint vártam; több, szerintem nála visszafogottabb potenciállal bíró tight endet is kiválasztottak előtte (a csoportrivális Bengals kettőt is 😛 ). De így legalább IRL és GM játék szempontjából is elégedett lehetek James sorsának alakulásával, mert nyilvánvaló, hogy a Steelers azzal a céllal draftolta, hogy Heath Miller utódját neveljék ki belőle; kerülhetett volna olyan csapathoz is, ahol hosszútávon sem lett volna esélye első számú tight enddé válni (lásd ismételten a Bengalsnál Kroft, hiába előzte meg két körrel Jamest).

5/22. Max Garcia, C (Florida)IRL: 4/34., Broncos
Kubiak szerint RG-ben nyit, de már újoncként is kipróbálják a másik két interior poszton. Vasquez helyét nyilván nem fogja veszélyeztetni, de LG-ben és centerben nem túl veretes a konkurencia, van esély rá, hogy utóbbi két pozíció valamelyikében már újoncként is kezdővé avanzsáljon. A sokoldalúságának köszönhetően már idén is rendszeresen ott lehet az aktív keretben, és ha nem is feltétlenül első profi évében, de rövid időn belül alapemberré nőheti ki magát.

5/26. Jamison Crowder, WR (Duke)IRL: 4/6., Redskins
„IRL draftpozíció tekintetében nála a harmadik nap eleji kiválasztástól az UDFA státuszig bármit el tudok képzelni...” A best case scenario valósult meg, a relatíve magas draftpozícióból pedig értelemszerűen az következik, hogy komolyan számolnak vele Washingtonban. Ha újoncként még nem is, de hosszútávon átveheti a slot receiver szerepkört Andre Robertstől.

6/27. Wes Saxton, TE (South Alabama)IRL: UDFA, Jets
Nincs igazi GM draft IRL undrafted játékos nélkül. 😊 Ahhoz képest, mennyire gyenge volt a TE class, egy rakás tight endet elvittek a középső-hátsó körökben, Saxton viszont nem volt köztük. A Jetshez írt alá, ami szintén nem túl örvendetes, mivel move tight end szerepkörben hosszútávon is betonbiztos helye van Amarónak. Zach Sudfeldet mindenesetre korántsem lehetetlen megelőzni, így arra egész jó esélyt látok Saxton esetében, hogy harmadik TE-ként megcsípje a rostert, kezdetnek pedig már ez is jó lenne.

6/31. Tray Walker, CB (Texas Southern)IRL: 4/37., Ravens
„Kíváncsian várom, hogy IRL megmarad-e deep sleeper státuszban és csak valahol a 6-7. körben viszik el, vagy sikerül felkúsznia a harmadik nap elejére, netán a második végére.” Hasonló a helyzet, mint Crowdernél; a negyedik körös draftpozíció a biztosítéka annak, hogy egyértelműen olyan projectként tekintenek rá, akiből záros határidőn belül kezdőjátékost akarnak kinevelni. Üröm az örömben, hogy csoportriválishoz került, de legalább olyan edzői stáb kezei alá, akikben azért lehet bízni, hogy fel tudják építeni megbízható alapemberré.

7/26. Matt Jones, RB (Florida)IRL: 3/31., Redskins
„Jonesnak volt már egy komoly térdsérülése, ami miatt alighanem IRL is csúszni fog, máskülönben ő is stabil középső körös prospect lehetne még ebben az RB classban is.” Tévedtem, nem csúszott. Run-heavy offense-ben jól jön még egy workhorse típusú futó, hiába van ott Morris; Jones már újoncként is jelentős játékidőt kaphat. Jövőre pedig ugyebár lejár Morris szerződése...

Ennél jobb IRL forgatókönyvet nem nagyon kívánhattam volna, egyedül Saxton helyzetének alakulása az, amivel nem lehetek igazán elégedett. A másik hat választott esetében a rosterre kerülés biztosra vehető, és egytől egyig olyan játékosok, akik idővel vagy némely esetben már újoncként is reális eséllyel pályáznak komoly szerepre.
több mint 10 éve
1/13 Shane Ray, OLB (Missouri) - IRL Denver 1/23
3-4-be került ez jó, Wade Phillips rendszerébe került ez jó, Ware és Miller mögött tanulhat, ez sem rossz, de mondjuk ha olyan csapathoz került volna, ahol "instant impakt"-ként tekintenek rá, az még jobb lett volna.A füves ügye után h csak 10 hellyel választották hátrébb mint én (ráadásul fel is tradeltek érte) az jelzi h Elway sokat lát benne.
2/21 Jay Ajayi, RB (Boise State) - IRL Miami 5/13
A térde miatt csúszott, viszont a Phinsnél csak Lamar Miller van értékelhető futó, szal a 3 körös reachem IRL-hez képest azért így funky.
3/18 Donovan Smith, OT (Penn State) - IRL Tampa Bay 2/2
Tampába kezdő T lesz minden bizonnyal, ez pozitív, bár jobban örültem volna ha valahol guardot csinálnak belőle, mindazonáltal 1 körös steal és day 1 starter lesz, nincs okom panaszkodni
5/16 Sean Mannion, QB (Oregon State) - IRL St. Louis 3/25
2. napon választotta ki a Rams, ez számomra igencsak azt jelzi, hogy látnak benne kezdő potenciált, én egyértelmű backupnak húztam, de ha el lehet cserélni "jópézé" az még királyabb dolog.
5/30 Craig Mager, CB (Texas State) - IRL San Diego 3/19
Már rookie szezonjában lehet, hogy nickelback lesz, két körös steal, örülünk Vincent!
5/37 Blake Bell, TE (Oklahoma) - IRL San Francisco 4/18
A Vernon David - Vance McDonald kettős mellé/helyére két TE-t is draftolt a Niners, Bellt közülük előbb, ha egy ilyen sűrű DC-n pályára kerül, akkor egyértelmű, hogy lesz belőle valami.
7/17 Xzavier Dickson, OLB (Alabama) - IRL New England 7/36
Alaposan feltöltötte Belichick a 2014-ben vékonynak tűnő DE-sorát ebben az offseasonben, meglátjuk Dicksonnak sikerül-e játékidőt kiharcolni, ha igen akk zsír, ha nem akk se vesztettem sokat, PS-en ellesz egy darabig.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Igyekszem holnap estig összerakni a saját UDFA listámat, ha ez megvan, szólok, és onnantól küldheti mindenki más is.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
köcsög finney 😕 amugy nem őt akartam hanem dismukesot, ugyanott tartanék 😀
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
1/24 Jaelen Strong, WR (Arizona State) -> IRL 3/6 Texans Hoyer remélem el tudja találni.
2/22 Ronald Darby CB (FSU) -> IRL 2/18 Bills, oda remek lesz. Nem dobnak ott se semmit felé.
3/1 Trey Flowers DE (Arkansas) -> IRL 4/2 Pats Sztár lesz (vagy bust)
3/8 Clive Walford TE (Miami) -> IRL 3/4 Raiders Carr majd naggyá teszi. Vagy nem.
6/9 Kyle Emanuel DE/OLB (North Dakota State) -> IRL 5/17 Chargers. Sixo szeretni fogja
6/30 Jamil Douglas G (Arizona State) -> IRL 4/15. Remélem nem az új Billy Turner...
7/8 John Crockett RB (North Dakota State) -> UDFA, ha minden igaz a Packersbe tart, ott sztár lehet.. Vagy nem.

Darby, Flowers és Emanuel került a legjobb helyre. Strongtól egy erős szezont várnék.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
lapszemlében leírtam, hogy kit hova szeretnék, gyakorlatilag majdnem mind bejött, soha rosszabb draftot!

1/2 Marcus Mariota, QB (Oregon) - IRL Titans (1/2) - talán kezdő lesz
2/23 Nelson Agholor, WR (USC) - IRL Eagles (1/20) - ő is sok játéklehetőséget fog kapni, sokféle pozícióban, már első évében robbanthat
3/11 Ty Sambrailo, OL (Colorado State) - IRL Broncos (2/27) - Elway szerint már most komoly játékidőt szánnak neki, elsősorban RT poszton, de van annyira sokoldalú és annyira gyenge a fal, hogy máshol is megnézhetik
3/29 Adrian Amos, FS (Penn State) - IRL Bears (5/6) - azt hittem hamarabb kimegy, de végül nem vitte el az Eagles, szerencsére Chicagoban is jó helye van, nem igazán van biztos pont előtte a rosteren
5/10 Mark Glowinski, OG (West Virginia) - IRL Seahawks (4/35) - pont oda került ahova vártam az előzetes visitek alapján, LG vagy RG poszton első évében azonnal kezdhet, örülünk
5/31 Ben Koyack, TE (Notre Dame) - IRL Jags (7/12) - Thomas és Lewis mögött bőven rostert foghat, tanulhat, fejlődhet, sokkal többet nem várhattam ettől a húzástól
6/1 Tyler Varga, HB (Yale) - IRL Colts (UDFA) - sajnálom, hogy senki nem választotta ki, CFL drafton tuti 1/1 legalább, de a Colts is rosteren bőven megragadhat
6/18 Darryl Roberts, CB (Marshall) - IRL Patriots (7/30) - arra számítottam, hogy hamarabb kimegy, de így sem rossz, akkora a káosz ott a secondaryben, hogy ez még bármi lehet, de az 53-ban erősen bízom
7/1 Josh Harper, WR (Fresno State) - IRL Raiders (UDFA) - valóban nem választották ki, ahogy sejtettem, de utána egyből aláírt a Raidershez, nem véletlen, Carr korábbi csapattársa, így jól ismeri, itt sincs leküzdhetetlen akadály előtte

nyilván nem most kell megítélni egy class erősségét, de GM pályafutásom során most vagyok a leginkább optimista, reméljük ha elkezdenek játszani, ez csak pozitív irányban fog változni 😊
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Elégedett vagyok az irl drafttal.

Humphries tuti kezdő, Poutasi esélyei is jòk.
Shaw és Hardison a bengalsban jò helyen van, Ramikmeg a KC-ben ugyancsak.
Robinson colt lett, érdemes volt követni a viziteket.

több mint 10 éve
Rataxes
Depth chart alapján elég sovány ez az O# viszont a D#-ed fasza főleg Shipley, Schwartz, Schwartz 3as tűnik erősnek :pBaltimoreDefense
Baszki 😊 Kösz javítom 😊

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Rataxes
Depth chart alapján elég sovány ez az O# viszont a D#-ed fasza főleg Shipley, Schwartz, Schwartz 3as tűnik erősnek :p
több mint 10 éve
eddig: Coates(2.kör) és Golson(4.kör) is Steelersbe ment. nem rossz
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
McKinney - > Texans 3-4-be pörfekt (IRL kicsit később mint itt)
Yeldon - > Jags. Vannak fenntartásaim, hogy jó-e ez nekem, de egy körrel később vittem mint IRL, szóval nem panaszkodom. 😊
A vicces dolgok ma jönnek. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
1,5 millió feletti fizujú játékosokat még lehet cutolni normál büntivel?empty taxi
Igen, holnap 20:00-ig.
több mint 10 éve
1,5 millió feletti fizujú játékosokat még lehet cutolni normál büntivel?

Madden hates me.
több mint 10 éve
ezt a Collinst storyt méretesen beszoptam.gabtsi
Lael? mert nem lett ő rosszabb játékos. UDFAként ugyis megy valahova aztán TC után akár kezdhet is.
persze ha ártatlan
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
ezt a Collinst storyt méretesen beszoptam.gabtsi
Ha végül kiderül, hogy semmi köze az egészhez, még jól is kijöhetsz belőle, nem vmi vak draftolja korán, hanem erős csapathoz kerül.

Nekem Jameis 1/1, Erving 2/3->1/19, Randall 3/2-> 1/30, szóval jól alakult.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.